Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Moj dragi kolega je u istoj situaciji kao sto je gore i navedeno. ( mislim ne sa mnom ).... Zapravo lud je za nasom kolegicom i svaki mi dan popi krv pricom o njoj..
Isreno mislim da nasa draga kolegica ( koja je u vezi sa svojim momkom 4 god. ) jako dobro zna sta spomenuti kolega osjeca prema njoj i da se pravi budala po tom pitanju......Kao ono oni su super prijatelji, kad se vide izljube se, salje mu poruke tipa
" Lubim te, lolim te, isl" gluposti a zapravo ono nesto konkretno nikad.... Mislim hallo ba nigdje veze......Neznam jako tesko je provaliti to ponasanje a pogotovo ga shvatiti..... Mislim ako smo prijatelji prijatelji smo i tako cemo i da se ponasamo..... Ako ne, onda ili daj da budemo zajedno ili necemo nikako ni biti.....
Ja licno ne bih mogla podnjeti da se neko tako ponasa prema meni..... Kao ja cu imati momka a tebe cu zajebavati i loziti do besvjesti, ali sve prijateljski.
Kako i njemu kazem, tako se i ovdje ponavljam.... Mislim da treba sve otvoreno reci toj osobi pa ako nesto bude bude, a ako ne jbg nikom nista.....
Last_one wrote:Drugovi smo, kolege! Medjutim, imam nedoumicu jer mi se cini da bi on kao nesto vise ali ga opet hastra jer smo dobri. To je moj neki utisak, mada o tome nije bilo niti 1 rijeci.
Ja sada necu iznositi to, na osnovu kojih gesti sam ovo zakljucila ali cu samo pitati:
KAKO MOZEMO ZNATI DA SE NAS DRUG/PRIJATELJ/KOLEGA "ZAGRIJAO" I DA MU SE SVIDJAMO?
Last_one wrote:Drugovi smo, kolege! Medjutim, imam nedoumicu jer mi se cini da bi on kao nesto vise ali ga opet hastra jer smo dobri. To je moj neki utisak, mada o tome nije bilo niti 1 rijeci.
Ja sada necu iznositi to, na osnovu kojih gesti sam ovo zakljucila ali cu samo pitati:
KAKO MOZEMO ZNATI DA SE NAS DRUG/PRIJATELJ/KOLEGA "ZAGRIJAO" I DA MU SE SVIDJAMO?
samo...snovi su jedno...a votazi drugo...to je stvaran svijet oko tebe...
Koliko vidim ti imas odgovor, samo ne znas koje ili sta je pitanje?!..Ulozi Kviska...ili moze i on...ako je dzentlmen...prije isteka vremena za rjesavanje zagonetke.. ..
koliko vidim publika se bas i ne razumije u nauku....barem sto se tice domene u kojoj je zagonetka i postavljena...sve se pogledavaju ne bil' vrijeme sto prije iskteklo..pa da predju na ulaganje Kviska..
Znakovi koje ti vidiš mogu a i ne moraju značiti da mu se sviđaš. Možda je čovjek samo ljubazan prema tebi. Tako da to ne možeš nikako saznati dok ga ne pitaš otvoreno
Haahha, ma nema tu gatanja, kviska...i tako toga. Ovaj moj (kolega) nista ne govori, al mene osjecaj ne vara u ovim stvarima.Kad ono nesto osjetis, a nemas dokaz! Nesto je kliknulo kod njega, al blam mu garant jer smo fakat dugo raja (2 god)!
Jos nesto, kod nas nema ljubakanja (tzv. drugarskog), tepanja..itd.
Eh sad, i on je meni onako drag, fin itd. al nisam zaljubljena u njega. I kada bi on "izasao" sa nekim prijedlogom, ja ne znam sta je pametno. Da li da zeznem prijateljstvo zarad neke veze, koja moze brzo puci (jer smo oboje jaki karakteri i uzasno temperamentni, galamdzije)????
mema mo wrote:ne znam da li ti je on samo radni kolega ili je bas pravi prijatelj, za mene to nije isto sa kolegom bi se mozda i moglo nesto odraditi (ako je cemu) a vec sa prijateljem ( u kojeg imas povjerenja...) ni slucajno jer bi ga na taj nacin izgubila. a prijateljstvo je danas najvece bogatstvo
Izgubit ces ga kako god okrenes. Govorim ti to iz licnog iskustva. Zao mi je sto nisam probala sa prijateljem, ali razmisljala sam tako kao ti i unaprijed osudila na propast nesto sto je mozda moglo funkcionisati.
Poslije toga nasi odnosi nikad nisu bili kao prije i ja sam s vremenom izgubila prijatelja. Nije se to desilo preko noci ali je na kraju sam ostala bez dobrog prijatelja, postao je obicni poznanik.
Last_one wrote:Haahha, ma nema tu gatanja, kviska...i tako toga. Ovaj moj (kolega) nista ne govori, al mene osjecaj ne vara u ovim stvarima.Kad ono nesto osjetis, a nemas dokaz! Nesto je kliknulo kod njega, al blam mu garant jer smo fakat dugo raja (2 god)!
Eh sad, i on je meni onako drag, fin itd. al nisam zaljubljena u njega. I kada bi on "izasao" sa nekim prijedlogom, ja ne znam sta je pametno. Da li da zeznem prijateljstvo zarad neke veze, koja moze brzo puci (jer smo oboje jaki karakteri i uzasno temperamentni, galamdzije)????
pa eto dala si sama sebi odgovor na pitanje..i potvrdu svih svojih sumnji...nema nikakvih "opipljivijih" dokaza tipa,njeznosti i tome sl....man se ti strke i samodokazivanja...bolje vrabac u ruci neg golub na grani... ..
p.s.
a sto se tice ovog hajirlije iz oglasa sto sam sebe nahvali.... poterncijalno pitanje (bez ulaganja Kviska)...imas li dovoljno kila ?..reciprocno tvom potencijalu?..i..jel ordiniras u sve tri smjene ili samo za vrijeme pauze i po potrebi?...
mozda jest mozda nije wrote:
p.s.
a sto se tice ovog hajirlije iz oglasa sto sam sebe nahvali.... poterncijalno pitanje (bez ulaganja Kviska)...imas li dovoljno kila ?..reciprocno tvom potencijalu?..i..jel ordiniras u sve tri smjene ili samo za vrijeme pauze i po potrebi?...
p.s.
jes to musterija?
zavisi..sta nudis?!..nismo upoznati sa sadrzajem niti oblasti na koju se potencijal odnosi nit..i.sta spada u cjenjenu ponudu..."potencijalnu"..moze bit da trazis nekog da se zahebava s tobom oko cijepanja drva ili krecenja ...budi transparentan reci sta nudis.. ....
p.s.
jes to musterija?
zavisi..sta nudis?!..nismo upoznati sa sadrzajem niti oblasti na koju se potencijal odnosi nit..i.sta spada u cjenjenu ponudu..."potencijalnu"..moze bit da trazis nekog da se zahebava s tobom oko cijepanja drva ili krecenja ...budi transparentan reci sta nudis.. ....
sad si me zadevero, moram razmislit o ovome, javicu ti sutra
Garant ode s komsinicom pricat...ih namazano je to
Last_one wrote:Haahha, ma nema tu gatanja, kviska...i tako toga. Ovaj moj (kolega) nista ne govori, al mene osjecaj ne vara u ovim stvarima.Kad ono nesto osjetis, a nemas dokaz! Nesto je kliknulo kod njega, al blam mu garant jer smo fakat dugo raja (2 god)!
Haahha, ma nema tu gatanja, kviska...i tako toga. Ovaj moj (kolega) nista ne govori, al mene osjecaj ne vara u ovim stvarima.Kad ono nesto osjetis, a nemas dokaz! Nesto je kliknulo kod njega, al blam mu garant jer smo fakat dugo raja (2 god)!
Garant ode s komsinicom pricat...ih namazano je to
jasta...a moze biti i komsijom.... ...nema veze nek prica ili stagod vec da radi sa komsinicama a bogami i komsijama...mogu vez'st jal heklat.... ...jal slusat vremensku prognozu:-)
karabaja-x wrote:
reko da nisi kakav derpe....ne nudim nista sem prirodnih ljepota
bolje ista neg nista...od koga je i dobro je... ..kad se te prirodne ljepote mogu pogledat?...
nije ti ovo izlozba, ako pogledas moras nesto i da das....a sta velis, od koga je i dobro je?
ja sam uvijek za razmjenu..pa makar...salaveta i postanski markica... ...
jasta nego dobro...pa reko kad ti sebe onako nahvali..mora biti ...."potencijala" ko u prici..samo nigdje akcije...
bolje ista neg nista...od koga je i dobro je... ..kad se te prirodne ljepote mogu pogledat?...
nije ti ovo izlozba, ako pogledas moras nesto i da das....a sta velis, od koga je i dobro je?
ja sam uvijek za razmjenu..pa makar...salaveta i postanski markica... ...
jasta nego dobro...pa reko kad ti sebe onako nahvali..mora biti ...."potencijala" ko u prici..samo nigdje akcije...
spremna si za akciju, sjo taku trazim svo ovo vrijeme na forumu, konacno i meni da svane