Drama u Mostaru !
-
Lenja Buba
#51 Re: Drama u Mostaru !
Još da pomenemo da je bio i najmlađi skakač koji je skakao uz saglasnost roditelja, Emil Petrović.
-
zrakomlat
#52 Re: Drama u Mostaru !
Slažem se u potpunosti.Lenja Buba wrote:Meni je samo nevjerovatna bezidejnost likova koji organizuju skokove, umjesto svjetske atrakcije dobije se lokalno beznačajno takmičenje sa malim ili nikakvim budžetom ili fondom za skokove, premalo takmičara itd, al eto valjda im je to vrh sposobnosti koje posjeduju.
-
Lenja Buba
#53 Re: Drama u Mostaru !
Još da vidiš i čuješ kako žugaju jedni na druge čim leđa okrenuzrakomlat wrote:Slažem se u potpunosti.Lenja Buba wrote:Meni je samo nevjerovatna bezidejnost likova koji organizuju skokove, umjesto svjetske atrakcije dobije se lokalno beznačajno takmičenje sa malim ili nikakvim budžetom ili fondom za skokove, premalo takmičara itd, al eto valjda im je to vrh sposobnosti koje posjeduju.
- karanana
#54 Re: Drama u Mostaru !
Ima li se gdje pogledati otaj jimi jamesov film?
-
Tempo
- ZeModerator
#55 Re: Drama u Mostaru !
453 godine ista dva skoka. na glavu i na noge.
alo, 453 godine.
alo, 453 godine.
-
palermo
#56 Re: Drama u Mostaru !
Ja nikako da skontam o čemu se ovdje piše ?
neka zajebancija
neka zajebancija
- Edin H.
#57 Re: Drama u Mostaru !
Prosle godine su malo nategnuli GlistiBetter Man wrote:Nisam ni znao da ima prenos. Možda jeste ove godine, ali ima godina kad su mu bukvalno naštimali i poklonili pobjedu.Lenja Buba wrote:skočio najbolje od svih, ako si gledao na face tv!Better Man wrote:
Znači još jednom namještena mu pobjeda.
U svakom slucaju budalastina da ne skace sljedece godine ako jos uvijek moze.
- Maraschino
#58 Re: Drama u Mostaru !
Kakvo je nevrijeme danas bilo u Mostaru da se nisam uspio probiti do Starog.
Poslije otkazani pa pomjereni skokovi, onaj Listo pobijedio tako da nisam imao sta propustiti...nastavio dalje.
Poslije otkazani pa pomjereni skokovi, onaj Listo pobijedio tako da nisam imao sta propustiti...nastavio dalje.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#59 Re: Drama u Mostaru !
Bio najbolji.Better Man wrote:Znači još jednom namještena mu pobjeda.Lenja Buba wrote:Završeni skokovi, listo pobjedio, idemo dalje sa temom!
-
invincible1921
#60 Re: Drama u Mostaru !
Jel me sjecanje lose sluzi ili je prije bilo po 50 60 takmicara, a dansas ni 30 
-
Lenja Buba
#61 Re: Drama u Mostaru !
iduće godine još gore, ljudi koji to organizuju su polupismena stoka sitna zuba kao i sve u državi, nevjerovatno je na šta su sve spremni samo da uzmu šaku para, sitna lova.invincible1921 wrote:Jel me sjecanje lose sluzi ili je prije bilo po 50 60 takmicara, a dansas ni 30
- dustaban
#62 Re: Drama u Mostaru !
Da izvinu drugarice i drugovi Romi, ovo skakanje sa mosta i ono svakodnevno sa isprosenim parama i ovo tradicionalno takmicarsko... je postalo cisti ciganluk!Lenja Buba wrote:iduće godine još gore, ljudi koji to organizuju su polupismena stoka sitna zuba kao i sve u državi, nevjerovatno je na šta su sve spremni samo da uzmu šaku para, sitna lova.invincible1921 wrote:Jel me sjecanje lose sluzi ili je prije bilo po 50 60 takmicara, a dansas ni 30
Dakle bruka koju treba sto prije zaustaviti.
-
Lenja Buba
#63 Re: Drama u Mostaru !
Pa čitava država je ciganluk, o svemu se vodi lažna briga, u normalnim državama, sa normalnim ljudima i strukom to bi bilo moguće, sa ovom ekipom koja je tamo van zakona, gdje se nezna ko čisti plato ispod starog mosta ko je odgovoran za brigu i održavanje itd.dustaban wrote: Da izvinu drugarice i drugovi Romi, ovo skakanje sa mosta i ono svakodnevno sa isprosenim parama i ovo tradicionalno takmicarsko... je postalo cisti ciganluk!
Dakle bruka koju treba sto prije zaustaviti.
Dakle namjerno je napravljeno bezakonje da se okoristi nekolicina, jednostavno ne znaju i neće drugačije.
- dustaban
#64 Re: Drama u Mostaru !
AJMO DANAS UZIVATI U PRAVIM SKOKOVIMA - https://www.redbull.com/int-en/events/AP-1Y7YTEBDW1W11
I hajde vec jednom zaustavite onaj svakodnevni ciganluk & bruku, ukljucujuci i onu godisnju ublehu sa Listama...
I hajde vec jednom zaustavite onaj svakodnevni ciganluk & bruku, ukljucujuci i onu godisnju ublehu sa Listama...
-
Seyfo
#65 Re: Drama u Mostaru !
Ja se divim Listi, lik je sve osvojio , još je i skroman, human, baš ljudina prava. RESPECT !
Ali opet kad vidim ove RedBull manijake, za njih kao da zakoni fizike ne postoje. Poigravaju se s njima,baš za ne povjerovati. I ne mislim samo na njihove skokove u Mostaru nego širom svijeta, nagledao sam se emisija na TV-u o njima. Gdje god se pojave, to je čudo šta rade.
Odakle oni počnu skakati? A možda kao djeca skoče sa zgrade, pa oni što prežive, nastave
Ali opet kad vidim ove RedBull manijake, za njih kao da zakoni fizike ne postoje. Poigravaju se s njima,baš za ne povjerovati. I ne mislim samo na njihove skokove u Mostaru nego širom svijeta, nagledao sam se emisija na TV-u o njima. Gdje god se pojave, to je čudo šta rade.
Odakle oni počnu skakati? A možda kao djeca skoče sa zgrade, pa oni što prežive, nastave