Drama u Mostaru !

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Lenja Buba

#51 Re: Drama u Mostaru !

Post by Lenja Buba »

Još da pomenemo da je bio i najmlađi skakač koji je skakao uz saglasnost roditelja, Emil Petrović.
zrakomlat

#52 Re: Drama u Mostaru !

Post by zrakomlat »

Lenja Buba wrote:Meni je samo nevjerovatna bezidejnost likova koji organizuju skokove, umjesto svjetske atrakcije dobije se lokalno beznačajno takmičenje sa malim ili nikakvim budžetom ili fondom za skokove, premalo takmičara itd, al eto valjda im je to vrh sposobnosti koje posjeduju.
Slažem se u potpunosti.
Lenja Buba

#53 Re: Drama u Mostaru !

Post by Lenja Buba »

zrakomlat wrote:
Lenja Buba wrote:Meni je samo nevjerovatna bezidejnost likova koji organizuju skokove, umjesto svjetske atrakcije dobije se lokalno beznačajno takmičenje sa malim ili nikakvim budžetom ili fondom za skokove, premalo takmičara itd, al eto valjda im je to vrh sposobnosti koje posjeduju.
Slažem se u potpunosti.
Još da vidiš i čuješ kako žugaju jedni na druge čim leđa okrenu :lol: nevjerovatno je ovaj narod zloban, ljubomoran, primitivan.
karanana

#54 Re: Drama u Mostaru !

Post by karanana »

Ima li se gdje pogledati otaj jimi jamesov film?
Tempo
ZeModerator

#55 Re: Drama u Mostaru !

Post by Tempo »

453 godine ista dva skoka. na glavu i na noge.
alo, 453 godine.
palermo

#56 Re: Drama u Mostaru !

Post by palermo »

Ja nikako da skontam o čemu se ovdje piše ?

neka zajebancija :?
Edin H.

#57 Re: Drama u Mostaru !

Post by Edin H. »

Better Man wrote:
Lenja Buba wrote:
Better Man wrote:
Znači još jednom namještena mu pobjeda.
skočio najbolje od svih, ako si gledao na face tv!
Nisam ni znao da ima prenos. Možda jeste ove godine, ali ima godina kad su mu bukvalno naštimali i poklonili pobjedu.
Prosle godine su malo nategnuli Glisti :oops:

U svakom slucaju budalastina da ne skace sljedece godine ako jos uvijek moze.
Maraschino

#58 Re: Drama u Mostaru !

Post by Maraschino »

Kakvo je nevrijeme danas bilo u Mostaru da se nisam uspio probiti do Starog.
Poslije otkazani pa pomjereni skokovi, onaj Listo pobijedio tako da nisam imao sta propustiti...nastavio dalje.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#59 Re: Drama u Mostaru !

Post by plain vanilla »

Better Man wrote:
Lenja Buba wrote:Završeni skokovi, listo pobjedio, idemo dalje sa temom!
Znači još jednom namještena mu pobjeda.
Bio najbolji.
invincible1921

#60 Re: Drama u Mostaru !

Post by invincible1921 »

Jel me sjecanje lose sluzi ili je prije bilo po 50 60 takmicara, a dansas ni 30 :?
Lenja Buba

#61 Re: Drama u Mostaru !

Post by Lenja Buba »

invincible1921 wrote:Jel me sjecanje lose sluzi ili je prije bilo po 50 60 takmicara, a dansas ni 30 :?
iduće godine još gore, ljudi koji to organizuju su polupismena stoka sitna zuba kao i sve u državi, nevjerovatno je na šta su sve spremni samo da uzmu šaku para, sitna lova.
dustaban

#62 Re: Drama u Mostaru !

Post by dustaban »

Lenja Buba wrote:
invincible1921 wrote:Jel me sjecanje lose sluzi ili je prije bilo po 50 60 takmicara, a dansas ni 30 :?
iduće godine još gore, ljudi koji to organizuju su polupismena stoka sitna zuba kao i sve u državi, nevjerovatno je na šta su sve spremni samo da uzmu šaku para, sitna lova.
Da izvinu drugarice i drugovi Romi, ovo skakanje sa mosta i ono svakodnevno sa isprosenim parama i ovo tradicionalno takmicarsko... je postalo cisti ciganluk!
Dakle bruka koju treba sto prije zaustaviti.
Lenja Buba

#63 Re: Drama u Mostaru !

Post by Lenja Buba »

dustaban wrote: Da izvinu drugarice i drugovi Romi, ovo skakanje sa mosta i ono svakodnevno sa isprosenim parama i ovo tradicionalno takmicarsko... je postalo cisti ciganluk!
Dakle bruka koju treba sto prije zaustaviti.
Pa čitava država je ciganluk, o svemu se vodi lažna briga, u normalnim državama, sa normalnim ljudima i strukom to bi bilo moguće, sa ovom ekipom koja je tamo van zakona, gdje se nezna ko čisti plato ispod starog mosta ko je odgovoran za brigu i održavanje itd.

Dakle namjerno je napravljeno bezakonje da se okoristi nekolicina, jednostavno ne znaju i neće drugačije.
dustaban

#64 Re: Drama u Mostaru !

Post by dustaban »

AJMO DANAS UZIVATI U PRAVIM SKOKOVIMA - https://www.redbull.com/int-en/events/AP-1Y7YTEBDW1W11

I hajde vec jednom zaustavite onaj svakodnevni ciganluk & bruku, ukljucujuci i onu godisnju ublehu sa Listama...
Seyfo

#65 Re: Drama u Mostaru !

Post by Seyfo »

Ja se divim Listi, lik je sve osvojio , još je i skroman, human, baš ljudina prava. RESPECT !

Ali opet kad vidim ove RedBull manijake, za njih kao da zakoni fizike ne postoje. Poigravaju se s njima,baš za ne povjerovati. I ne mislim samo na njihove skokove u Mostaru nego širom svijeta, nagledao sam se emisija na TV-u o njima. Gdje god se pojave, to je čudo šta rade.

Odakle oni počnu skakati? A možda kao djeca skoče sa zgrade, pa oni što prežive, nastave :-)
stakasa

#66 Re: Drama u Mostaru !

Post by stakasa »

...
Post Reply