Maca je meni legenda, samo zato sto se ne pretvera nego je onakav kakav je!
Vise me nerviraju na FTV i BHT kad mi pocnu sa tjednima, ozujcima, i raznim sranjima!
GO MACA!!!!
To mogu zamisliti...CROCOP wrote:Kamo srece da je koji Marinkovic i na FTV, mogla bi se jos kadkad i pogledat. A oni ushtogljeini, nazovi, voditelji FTV i BHT nece za jos 8 svjetlosnih godina istrenirati izgovor, citanje, smijuljenje i sl. djidje koje trebaju jednom speakeru, voditelju... Marinkovic to onako narodski, spontano bez imalo ustezanja sroci i izvali a uz to jos doda malo shege i shale. Mozete li zamislit da su svi Zekerijah Smajic. Pa Zeko je trebao izvrsit samozapaljivanje davnih dana. No, mozda je on ipak novinarski UZOR?!hahahahahha
Pohvale dobronamjernim i cestitim forumashima, koji se brinu za Draganovo zdravlje.
e jebi ga sad, iako riskiram da ispadnem prepotentni stezach sfintera, ima ljudi koji gledaju i nesto pored BHT-a i FTV-a, u raznim drzavama i na raznim jezicima, i koji su imali priliku gledati za oplakat smijeshne komichare i voditelje, a iz njihovih usta ne chuti salve primitivnih bezvezarija. To sto su voditelji na BHT-u i FTV- takvi kakvi jesu, ne chini Dragana Marinkovica nimalo boljim nego sto jeste i ne vidim razloga da ja spustam svoje kriterije zbog zaposljavachke politike BHT-a ili FTV-aCROCOP wrote:Ne kazem ja da svi trebaju biti Mace jer Maca je jedan i neka ga, ali on je razonoda i melem poslije onih ustogljenih smozvanih novinarchichicha na BHT i FTV!
Masala, masala...vidi se da ti glava ne sluzi samo za sisanje. Svaka cast....bit ce nesto od tebe kad porastesSaian wrote:e jebi ga sad, iako riskiram da ispadnem prepotentni stezach sfintera, ima ljudi koji gledaju i nesto pored BHT-a i FTV-a, u raznim drzavama i na raznim jezicima, i koji su imali priliku gledati za oplakat smijeshne komichare i voditelje, a iz njihovih usta ne chuti salve primitivnih bezvezarija. To sto su voditelji na BHT-u i FTV- takvi kakvi jesu, ne chini Dragana Marinkovica nimalo boljim nego sto jeste i ne vidim razloga da ja spustam svoje kriterije zbog zaposljavachke politike BHT-a ili FTV-aCROCOP wrote:Ne kazem ja da svi trebaju biti Mace jer Maca je jedan i neka ga, ali on je razonoda i melem poslije onih ustogljenih smozvanih novinarchichicha na BHT i FTV!
mozda da razmislis o ovomeSaian wrote:e jebi ga sad, iako riskiram da ispadnem prepotentni stezach sfintera, ima ljudi koji gledaju i nesto pored BHT-a i FTV-a, u raznim drzavama i na raznim jezicima, i koji su imali priliku gledati za oplakat smijeshne komichare i voditelje, a iz njihovih usta ne chuti salve primitivnih bezvezarija. To sto su voditelji na BHT-u i FTV- takvi kakvi jesu, ne chini Dragana Marinkovica nimalo boljim nego sto jeste i ne vidim razloga da ja spustam svoje kriterije zbog zaposljavachke politike BHT-a ili FTV-a
naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neka je, cak bih se mogao opkladiti da postoji rijech, iako, istina kad bi bila chovjek bila bi quasimodoalek wrote:mozda da razmislis o ovomeSaian wrote:e jebi ga sad, iako riskiram da ispadnem prepotentni stezach sfintera, ima ljudi koji gledaju i nesto pored BHT-a i FTV-a, u raznim drzavama i na raznim jezicima, i koji su imali priliku gledati za oplakat smijeshne komichare i voditelje, a iz njihovih usta ne chuti salve primitivnih bezvezarija. To sto su voditelji na BHT-u i FTV- takvi kakvi jesu, ne chini Dragana Marinkovica nimalo boljim nego sto jeste i ne vidim razloga da ja spustam svoje kriterije zbog zaposljavachke politike BHT-a ili FTV-ada je zamijenis 'uposlenickom' (??)
![]()
Vidi ti osvjestenog gledatelja, sa profinjenim kriterijima filtriranim u raznim drzavama i TV kanalima na raznim jezicima, koji je cak imao priliku plakati uz iste!Saian wrote:e jebi ga sad, iako riskiram da ispadnem prepotentni stezach sfintera, ima ljudi koji gledaju i nesto pored BHT-a i FTV-a, u raznim drzavama i na raznim jezicima, i koji su imali priliku gledati za oplakat smijeshne komichare i voditelje, a iz njihovih usta ne chuti salve primitivnih bezvezarija. To sto su voditelji na BHT-u i FTV- takvi kakvi jesu, ne chini Dragana Marinkovica nimalo boljim nego sto jeste i ne vidim razloga da ja spustam svoje kriterije zbog zaposljavachke politike BHT-a ili FTV-aCROCOP wrote:Ne kazem ja da svi trebaju biti Mace jer Maca je jedan i neka ga, ali on je razonoda i melem poslije onih ustogljenih smozvanih novinarchichicha na BHT i FTV!
Dragan Marinkovic je zavrsio akademiju, profesionalni je glumac.buhtelj wrote:Dragan Marinković, sarajevski amater koji se godinama vrti oko glumačke scene,
alek wrote:mozda da razmislis o ovomeSaian wrote:e jebi ga sad, iako riskiram da ispadnem prepotentni stezach sfintera, ima ljudi koji gledaju i nesto pored BHT-a i FTV-a, u raznim drzavama i na raznim jezicima, i koji su imali priliku gledati za oplakat smijeshne komichare i voditelje, a iz njihovih usta ne chuti salve primitivnih bezvezarija. To sto su voditelji na BHT-u i FTV- takvi kakvi jesu, ne chini Dragana Marinkovica nimalo boljim nego sto jeste i ne vidim razloga da ja spustam svoje kriterije zbog zaposljavachke politike BHT-a ili FTV-ada je zamijenis 'uposlenickom' (??)
![]()
nema potrebe, jer u Bosni, srecom, mogu vazda obje varijante, a da ne pogrijesisalek wrote:mozda da razmislis o ovomeSaian wrote:e jebi ga sad, iako riskiram da ispadnem prepotentni stezach sfintera, ima ljudi koji gledaju i nesto pored BHT-a i FTV-a, u raznim drzavama i na raznim jezicima, i koji su imali priliku gledati za oplakat smijeshne komichare i voditelje, a iz njihovih usta ne chuti salve primitivnih bezvezarija. To sto su voditelji na BHT-u i FTV- takvi kakvi jesu, ne chini Dragana Marinkovica nimalo boljim nego sto jeste i ne vidim razloga da ja spustam svoje kriterije zbog zaposljavachke politike BHT-a ili FTV-ada je zamijenis 'uposlenickom' (??)
![]()
CROCOP wrote:Vidi ti osvjestenog gledatelja, sa profinjenim kriterijima filtriranim u raznim drzavama i TV kanalima na raznim jezicima, koji je cak imao priliku plakati uz iste!Saian wrote:e jebi ga sad, iako riskiram da ispadnem prepotentni stezach sfintera, ima ljudi koji gledaju i nesto pored BHT-a i FTV-a, u raznim drzavama i na raznim jezicima, i koji su imali priliku gledati za oplakat smijeshne komichare i voditelje, a iz njihovih usta ne chuti salve primitivnih bezvezarija. To sto su voditelji na BHT-u i FTV- takvi kakvi jesu, ne chini Dragana Marinkovica nimalo boljim nego sto jeste i ne vidim razloga da ja spustam svoje kriterije zbog zaposljavachke politike BHT-a ili FTV-aCROCOP wrote:Ne kazem ja da svi trebaju biti Mace jer Maca je jedan i neka ga, ali on je razonoda i melem poslije onih ustogljenih smozvanih novinarchichicha na BHT i FTV!
E sad, "sto je pisac htio reci":
- Da si spoznao tj. izgradio visoke kriterije gledajuci te razne programe, te da si se izdigao iznad svega ili svih koji, izmedju ostalog, ponekad bace oko i na BHT/FTV ili sto?
Sto je po tebi onda Ali G? Za mene samo ekstravagantnije obuceni "english speaking" Dragan Marinkovic! Sve je stvar prezentacije i kako se nesto posluzi/servira. Tako da bi ti i Marinkovic bio zvjezda, da si ga kojim slucajem gledao na MTV npr. ili bilo kojoj od "tvojih stranih televizija i programa" a ne na PINKU ili OBN ili vec gdje... Tada bi se taj isti Marinkovic, vjerojatno, uklopio u tvoje "visoko" postavljene standarde.
P.S. Pogledaj film Ben Stillera, ZOOLANDER. Dosadan poprilicno...
Saian wrote:iako riskiram da ispadnem prepotentni stezach sfintera,
ovdje si vec smijeshanCROCOP wrote: "tvojih stranih televizija i programa"