Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Dr.Cuddy
#1 Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude
Zbog predrasuda si muškarci nepotrebno sužavaju izbor i unaprijed donose odluke koje ne moraju uvijek biti pravilne. Dok god bolje ne upoznaš curu, ne možeš sa sigurnošću reći ni kakva je kao osoba, ni na kakve se frajere pali, ni ima li dečka...
Generalizacija i predrasuda ima bezbroj, valjda zato što je uz njih lakše ljudima funkcionirati, jer svijet se čini uređenijim. Ovdje ćemo spomenuti samo one najpoznatije predrasude, koje muškarcima ograničavaju izbor cura na minimum.
1. 'Zgodna je, SIGURNO ima frajera!' – istina, fizički privlačne cure ne vole biti same i ne moraju biti, jer uvijek je pregršt zainteresiranih kandidata za njih. No, zbog tradicionalno lošeg ukusa, veze lijepih djevojaka često su u krizi, pred prekidom ili se pak nalaze u međufazi između dva frajera koji će se loše odnositi prema njima. Kako god, suludo je zbog dobrog fizičkog izgleda unaprijed odustati. Ako si poradio na svojoj osobnosti i zavodničkoj tehnici, isplati se prići i pokušati...
2. 'Sve se one pale isključivo na novac i skupe automobile!' – bogati frajeri možda jesu okruženi ljepoticama, i oni se zbilja ne moraju pretjerano truditi da bi im ljubavni život bio ispunjen, no teorija da se sve žene pale isključivo na novac malo je ipak prenapuhana. Zapravo ih se velika većina ne pali, a i one koje se pale moguće je osvojiti, ako im priđeš na pravi način. Zar mislite da su playboyve zečice vjerne Hughu Hefneru? Mo'š mislit, samo čekaju priliku da ga prevare s nekim mlađim i uzbudljivijim. A ako je sponzoruše tog kalibra moguće imati u svom naručju, onda stvarno možemo zaključiti da ogromne količine novca nisu presudne da bi netko bio poželjan muškarac...
3. 'Gle kako se oblači, to dovoljno govori o njoj!' – kad je ženska odjeća u pitanju, tu predrasudama i generalizaciji nema kraja. Zamislite, jedan je čovjek čak zaključio da ''ako cura nosi bijele ili prozirne hlače, tu večer traži nekoga za neobavezni seks''. Neka ga je sram zbog te izjave. Odjeća ipak ne čini čovjeka, barem ne u 100% slučajeva. Bilo da cura u svojoj večernjoj toaleti izgleda jeftino, previše skupo ili možda neatraktivno, odstupanja između trenutnog dojma i njezinog pravog izgleda, a također i osobnosti, svakako su moguća...
Generalizacija i predrasuda ima bezbroj, valjda zato što je uz njih lakše ljudima funkcionirati, jer svijet se čini uređenijim. Ovdje ćemo spomenuti samo one najpoznatije predrasude, koje muškarcima ograničavaju izbor cura na minimum.
1. 'Zgodna je, SIGURNO ima frajera!' – istina, fizički privlačne cure ne vole biti same i ne moraju biti, jer uvijek je pregršt zainteresiranih kandidata za njih. No, zbog tradicionalno lošeg ukusa, veze lijepih djevojaka često su u krizi, pred prekidom ili se pak nalaze u međufazi između dva frajera koji će se loše odnositi prema njima. Kako god, suludo je zbog dobrog fizičkog izgleda unaprijed odustati. Ako si poradio na svojoj osobnosti i zavodničkoj tehnici, isplati se prići i pokušati...
2. 'Sve se one pale isključivo na novac i skupe automobile!' – bogati frajeri možda jesu okruženi ljepoticama, i oni se zbilja ne moraju pretjerano truditi da bi im ljubavni život bio ispunjen, no teorija da se sve žene pale isključivo na novac malo je ipak prenapuhana. Zapravo ih se velika većina ne pali, a i one koje se pale moguće je osvojiti, ako im priđeš na pravi način. Zar mislite da su playboyve zečice vjerne Hughu Hefneru? Mo'š mislit, samo čekaju priliku da ga prevare s nekim mlađim i uzbudljivijim. A ako je sponzoruše tog kalibra moguće imati u svom naručju, onda stvarno možemo zaključiti da ogromne količine novca nisu presudne da bi netko bio poželjan muškarac...
3. 'Gle kako se oblači, to dovoljno govori o njoj!' – kad je ženska odjeća u pitanju, tu predrasudama i generalizaciji nema kraja. Zamislite, jedan je čovjek čak zaključio da ''ako cura nosi bijele ili prozirne hlače, tu večer traži nekoga za neobavezni seks''. Neka ga je sram zbog te izjave. Odjeća ipak ne čini čovjeka, barem ne u 100% slučajeva. Bilo da cura u svojoj večernjoj toaleti izgleda jeftino, previše skupo ili možda neatraktivno, odstupanja između trenutnog dojma i njezinog pravog izgleda, a također i osobnosti, svakako su moguća...
- maccarona
#2 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude
to pod tackom broj 1
je definitivno moj problem

- Dr.Cuddy
#3 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude
i ja mislim...moraš malo šire majice oblačit!maccarona wrote:to pod tackom broj 1je definitivno moj problem
![]()
![]()
![]()
![]()
- maccarona
#4 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude
ššššššššššššššššššš
ccccc 
- Dr.Cuddy
#5 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude
pa to spada pod tačku 3...uzročno posljedična veza!maccarona wrote:šššššššššššššššššššccccc
- maccarona
#6 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude
-
tataratira
#7 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude
ima ona Rambova predrasuda
"Plavuše su gluplje"
"Plavuše su gluplje"
- Dr.Cuddy
#8 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude
sad će te plavuše razapettataratira wrote:ima ona Rambova predrasuda
"Plavuše su gluplje"
- maccarona
#9 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude
pred te vade krst 
- Dr.Cuddy
#10 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude
ma ovo su 3 osnovne generalizacije! pametne i uspješne su izbačene po defaultuzagazaga wrote:pametne i uspješne nisu ni na spisku
i što uvijek muški generalizuju da su cure koje se vole zezati, laHke?
- maccarona
#11 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude
eh onda sam ja ko perka

-
Kjajević Majko
#12 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude
Hoćeš reći ako se stvarno potrudim i skoncentrišem mogu Hefneru oteti zečicu? 
- maccarona
#13 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude
Hefneru moras prvo oteti pare
tek onda imas neke sanse
i na zecice 
- Dr.Cuddy
#14 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude
ne moraš se koncentrisat, samo isuči sabljuKjajević Majko wrote:Hoćeš reći ako se stvarno potrudim i skoncentrišem mogu Hefneru oteti zečicu?
-
Kjajević Majko
#15 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude
Macco puna si predrasuda, novac nije bitan. 
Ja odoh naoštriti sablju...
- Dr.Cuddy
#16 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude
čime je oštriš?Kjajević Majko wrote:Macco puna si predrasuda, novac nije bitan.
- maccarona
#17 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude
aaaa novac nije bitan
onda sablju ostris samo za sudzuke ukoso

lako je njegovati, ne prica puno i sit si ko kit
- dacina_curica
#18 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude
imam isti problemmaccarona wrote:to pod tackom broj 1je definitivno moj problem
![]()
![]()
![]()
![]()
- Dr.Cuddy
#19 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude
sestre blizanke. macca ima problem i sa broj 3 a znam da imaš i ti...molim te malo šire majice da nosiš!dacina_curica wrote:imam isti problemmaccarona wrote:to pod tackom broj 1je definitivno moj problem
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#20 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude
mozel pitanje ženmskice.........jel ovo stvarrrno istina
,da se ne trudim ako se obuku u kake tamne boje a nije prozirno,odosemi pare i živci dok ih smuntam,ovako 90 % posla vec obavljeno

mozel pitanje ženmskice.........jel ovo stvarrrno istina
- Dr.Cuddy
#21 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude
@pici
nemam bijele hlače, nit ih nosim tako da ne mogu adekvatno da odgovorim na tvoje pitanje!

nemam bijele hlače, nit ih nosim tako da ne mogu adekvatno da odgovorim na tvoje pitanje!
-
Kjajević Majko
#22 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude
Moonlight & Magnolia wrote:čime je oštriš?![]()
![]()
![]()
Pa ti reci da žene ne misle stalno na sex...maccarona wrote:aaaa novac nije bitan![]()
onda sablju ostris samo za sudzuke ukoso
![]()
Macco imam lovu!
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#23 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude
upravo si upoznala MENE. ti više nemaš problema bejbemaccarona wrote:to pod tackom broj 1je definitivno moj problem
![]()
![]()
![]()
![]()

- maccarona
- maccarona
#25 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude
Chmoljo wrote:upravo si upoznala MENE. ti više nemaš problema bejbemaccarona wrote:to pod tackom broj 1je definitivno moj problem
![]()
![]()
![]()
![]()
neizmjerno sam sretna