dozivljaji (za dusu i sjecanje)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
mircerka je pravo opasna kokamIRCerka wrote:ama sramota, ovolika prcacina, niko da se zeni...zena21 wrote:joj mastarija![]()
![]()
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
alessandra je bila prica za sebe, uvjek spremna da zadovolji mene, govorila je da sam lijep, da me zeli zauvjek, bila je draga umiljata i fina, duga kosa a figura vitka, u crnim ocima, vatra je gorila, ljubav smo vodili, vecinom u kolima, jer sam jos uvjek, zivio sa starcima, vrucina, znoj, i taj strah, da budemo otkriveni, cinili su, da nam jebacina jos vise godi, zvala ga je bejbi, ljubila u vugla, prije nego sto bi, ga stavila unutra, bio sam jucer sa njom na pizzi, pitala je ma na sta ovaj zivot lici, odveo sam je u auto, i pokazo smisao zivota, gledati njeno lice bilo je ljepota
- anais_nin
je l se ovo repuje?karabaja-x wrote:alessandra je bila prica za sebe, uvjek spremna da zadovolji mene, govorila je da sam lijep, da me zeli zauvjek, bila je draga umiljata i fina, duga kosa a figura vitka, u crnim ocima, vatra je gorila, ljubav smo vodili, vecinom u kolima, jer sam jos uvjek, zivio sa starcima, vrucina, znoj, i taj strah, da budemo otkriveni, cinili su, da nam jebacina jos vise godi, zvala ga je bejbi, ljubila u vugla, prije nego sto bi, ga stavila unutra, bio sam jucer sa njom na pizzi, pitala je ma na sta ovaj zivot lici, odveo sam je u auto, i pokazo smisao zivota, gledati njeno lice bilo je ljepota
- karabaja-x
repuje? evo sta ja mislim o tom....anais_nin wrote:je l se ovo repuje?karabaja-x wrote:alessandra je bila prica za sebe, uvjek spremna da zadovolji mene, govorila je da sam lijep, da me zeli zauvjek, bila je draga umiljata i fina, duga kosa a figura vitka, u crnim ocima, vatra je gorila, ljubav smo vodili, vecinom u kolima, jer sam jos uvjek, zivio sa starcima, vrucina, znoj, i taj strah, da budemo otkriveni, cinili su, da nam jebacina jos vise godi, zvala ga je bejbi, ljubila u vugla, prije nego sto bi, ga stavila unutra, bio sam jucer sa njom na pizzi, pitala je ma na sta ovaj zivot lici, odveo sam je u auto, i pokazo smisao zivota, gledati njeno lice bilo je ljepota![]()
gledam balavce kako idu cestom, reperi gengsteri obuceni ko klovnovi, dzejzi i fifti su za njih bogovi, trose pare na njihovo smece, smijem se i kontam odavno nisam vidio levate vece
- Salko sto je u vodu skako
#32 Re: dozivljaj
samo se palis na bogatekarabaja-x wrote:zbario sam kolumbijanku babu, imena suzanna, cetri-pet banki ima, da se razumijemo, ima fino tijelo i velike su joj sise, ostvario sam djecacki san, njene oci zaboravit ne mogu, kako ga je davila usnama, borila se hrabro, al pukla je na kraju, sad me hoce stalno, a ja gledam svoja posla, brinem svoju brigu, jutros sam se probudio i ovu divnu pricu smislio, jest da se ponekad zbog toga osjecam kao govno...
- karabaja-x
joj što volim kad me vole žene, al ima ih brate što su natakarene, ko ova sara, ovdje sa foruma, što je mislila da je otkrila, srž problema, a sarah je se zvala moja bivša draga, bila je malo čudna, al se nije dala, imala je nekog velikog džukelu, koji mi je se stalno moto oko nogu, dok smo se na kauču ljubili i fatali, on bi došo i počeo da me gnjavi, šutno sam ga nogom, pravo u guzicu, a ona mene šakom, tačno u gubicu, od tada je više nisam vidio, al samo zato jednu pouku naučio
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... &start=150
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... &start=150
-
pinkzelena
#34 Re: dozivljaj
karabaja-x wrote:zbario sam kolumbijanku babu, imena suzanna, cetri-pet banki ima, da se razumijemo, ima fino tijelo i velike su joj sise, ostvario sam djecacki san, njene oci zaboravit ne mogu, kako ga je davila usnama, borila se hrabro, al pukla je na kraju, sad me hoce stalno, a ja gledam svoja posla, brinem svoju brigu, jutros sam se probudio i ovu divnu pricu smislio, jest da se ponekad zbog toga osjecam kao govno...
- karabaja-x
jutros sam se opet probudio kasno, jedva sam usto, sanjao sam nesto strasno, nisam imo vremena za veliku nuzdu, zbog toga ce da pate kolege na poslu, u kancelariji opet sefica me gnjavi, kaze moramo podignut nivo, kontam i ja bi danas natego nesto novo, u tom trenutku prolazi maja, u gacama mojim budi se azdaja, na maji sve se trese i mrda, gleda me preko oka, a pravi se luda, gleda me dole pravo medju noge, u ocima joj pise daj mi ga do zore, dok sjedim za stolom, i pokusavam da radim, zmija mi se opet pocinje da javlja, pravim se da radim, slozio sam facu, bjezte od mene, u velikom sam stresu
- karabaja-x
a sta da radim
da se zenim
il da bjezim
dok sam s njom
druge zelim
kad sam drugom
o njoj mislim
ja hocu sve
zar je to previse
pet dana
pet zena
dva dana odmora
dok ljubim i fatam
ko zna koju
pokusavam da zaboravim
uskoro ce svanut zora
to mi postaje nocna mora
da se zenim
il da bjezim
dok sam s njom
druge zelim
kad sam drugom
o njoj mislim
ja hocu sve
zar je to previse
pet dana
pet zena
dva dana odmora
dok ljubim i fatam
ko zna koju
pokusavam da zaboravim
uskoro ce svanut zora
to mi postaje nocna mora
- karabaja-x
jesam ovo dobro napiso, i to za samo par minuta, nevjerovatno