DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
Moderator: Benq
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#826 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
Spominj'o sam i ja Hitlera Poljacima, jer su pravo debilan narod, šta 'š. 
- Tabhana
#827 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
Spominjem im familiju i obitelj
Mislim uvijek virtualno, ne rl, ali hajde, opet loše zvuči.
USA East, polite ljudi, čak i engleski pričaju, tears. Ping 130-150, igra se bez problema.
USA East, polite ljudi, čak i engleski pričaju, tears. Ping 130-150, igra se bez problema.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#828 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
Ma ja sam samo u lol-u zaradio sedam džehenema, još kada na to dodam i mnogobrojne RL grijehove...

- Tabhana
#829 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
Ma krivo mi, to mi se samo dešava kada igram neku igricu i kada u rl igram fudbal, košarku. Neki rage mode uvijek on, nemam pojma što je to, smirio sam se u rl kako je prije bilo. I ne čudi me da imam kronični gastritis 
- Tabhana
#830 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
Roaming Tusk
Tusk
Very High Skill
Result
Won Match
13 minutes ago
Type
Normal
All Pick
Duration
30:43
KDA
4/0/14
Crystal Maiden
High Skill
Won Match
15 hours ago
Normal
All Pick
39:45
0/1/18
Vengeful Spirit
High Skill
Won Match
21 hours ago
Normal
All Pick
32:04
4/2/15
Hvala Valve za 3k mmr
High skill 3800mmr, Very high skill 3800+
Ljudi ne vjeruju da mi je 3k mmr
Tusk
Very High Skill
Result
Won Match
13 minutes ago
Type
Normal
All Pick
Duration
30:43
KDA
4/0/14
Crystal Maiden
High Skill
Won Match
15 hours ago
Normal
All Pick
39:45
0/1/18
Vengeful Spirit
High Skill
Won Match
21 hours ago
Normal
All Pick
32:04
4/2/15
Hvala Valve za 3k mmr
High skill 3800mmr, Very high skill 3800+
Ljudi ne vjeruju da mi je 3k mmr
- Raigor Stonehoof
#831 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
ti da si 3.8 imao bi 3.8
najlakse je krivit sve druge osim sebe
najlakse je krivit sve druge osim sebe
- Tabhana
#832 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
Sada game support klix 3 0 6, lik aband game
I šta se desi, ode mi Doom u jungle i farma scepter i ljudi nas dobijaju bez carry (pudge, bounty, pugna i veng), i ja sam izašao, neki retardirani Peruanac u safelane bio sa mnom, dao mu farm i sve i frajer nakon 20 minuta manji level od mene
Što se džabe sekirati, nikad mi nije bio važan tryhard win, da ostanem, afk farmam da dobijem 4 lika, no thanks.
Da, da, do mene je uvijek bilo, da sam dobar bio bi 4k
Da, da, do mene je uvijek bilo, da sam dobar bio bi 4k
- Raigor Stonehoof
#833 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
da si dobar bio bi 6000 
i meni se iste stvari desavaju, napisah vec, u zadnjih dva mjeseca spao sam sa 3.6 na 3.2
al ne krivim druge jebiga. mislim dobijem ja debile u timu, al dobije i drugi tim isto tako. sad sto se oni znaju organizovat a moj tim ne
jebiga, nije do nekog lijevog nego do nas 
i meni se iste stvari desavaju, napisah vec, u zadnjih dva mjeseca spao sam sa 3.6 na 3.2
al ne krivim druge jebiga. mislim dobijem ja debile u timu, al dobije i drugi tim isto tako. sad sto se oni znaju organizovat a moj tim ne
- Tabhana
#834 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
Posljednja dva meča gastritis mi proradio, osjećam kiselinu u grlu
Dobio sam ovaj zadnji, ali vodiš 18k i ne znaju finish. Nije džabe rečeno supporta je najteže igrati, sve im dadneš, pripremiš, oni ga moraju samo metnuti, ali ne znaju.
FeelsBadMan
Dobio sam ovaj zadnji, ali vodiš 18k i ne znaju finish. Nije džabe rečeno supporta je najteže igrati, sve im dadneš, pripremiš, oni ga moraju samo metnuti, ali ne znaju.
FeelsBadMan
- Raigor Stonehoof
#835 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
ja gotovo uvijek supporta igram... i bas je tako sto kazes. protivnicki tim i nema support u timu, i partija ide odlicno, samo treba 5-man push i zavrsiti, ali niko nece da ide zajedno, i u medjuvremenu se njihovih 5 coreova nafarma i ispusimo. tako izgleda najmanje 90% mojih poraza.Tabhana wrote:Posljednja dva meča gastritis mi proradio, osjećam kiselinu u grlu![]()
FeelsBadMan
covjece uzmem omniknighta koji je najdosadniji moguci heroj al ima najveci winrate u pubovima. i preklinjem ih na chatu da se ne biju kad moj ulti nije spreman, al dzaba,
a i kad je spreman, NIKAD nismo svi zajedno, nego jedan na jednom kraju, drugi u dzungli, trojica nesto pokusavaju farmat...grrr
- Tabhana
#836 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
Nikad više suporta u životu. Ne mogu vjerovati kakav sam game lost, ubi me želdac, ma ovi Čilenaci gori do Rusa 100000000000%, koji retardi, pa 3k ne zna usrani item build koji treba, pa fuj gamad pogana.
Dosta je bilo, rekao sam mnogo puta do sada, ali sada je ozbiljan. Ionako imam problema sa želdcem, kroničnim gastritisom, ne smijem se sekirati, ljutiti itd, a ja to samo radim otkako igram dote.

Ovaj put za ozbiljno, ovako sam odlučio i jednu drugu igru koji sam igrao preko pet godina (prošlo je 3 godine otkako sam je igrao posljednji put), jednostavno kažeš sebi nećeš više i to je to. Online igre mogu proći, ali samo kada ti ne treba tim, da ne zavisiš previše od drugih. Imam Civilization, Heroes, Warlock na steamu, zbogom dota, samo ću gledati streams i turnire, a igrati sam prestao od dana današnjeg. Ako ikada više zaigram dotu, napuštam forum zauvijek i možete me okaraktezirati kao lažljivca.

PS: Dok sam doručkovao, malo sam razmišljao o vremenu u doti. U ove dvije godine nisam skoro pa nikako uživao u igri, više sam bio salty, pissed, frustrated itd. Jedino sam uživao u turnirima na twitchu. Uglavnom boys and grills, uživajte, sretno vam, da dogurate do 10k jednoga dana!
Dosta je bilo, rekao sam mnogo puta do sada, ali sada je ozbiljan. Ionako imam problema sa želdcem, kroničnim gastritisom, ne smijem se sekirati, ljutiti itd, a ja to samo radim otkako igram dote.

Ovaj put za ozbiljno, ovako sam odlučio i jednu drugu igru koji sam igrao preko pet godina (prošlo je 3 godine otkako sam je igrao posljednji put), jednostavno kažeš sebi nećeš više i to je to. Online igre mogu proći, ali samo kada ti ne treba tim, da ne zavisiš previše od drugih. Imam Civilization, Heroes, Warlock na steamu, zbogom dota, samo ću gledati streams i turnire, a igrati sam prestao od dana današnjeg. Ako ikada više zaigram dotu, napuštam forum zauvijek i možete me okaraktezirati kao lažljivca.
PS: Dok sam doručkovao, malo sam razmišljao o vremenu u doti. U ove dvije godine nisam skoro pa nikako uživao u igri, više sam bio salty, pissed, frustrated itd. Jedino sam uživao u turnirima na twitchu. Uglavnom boys and grills, uživajte, sretno vam, da dogurate do 10k jednoga dana!
- Raigor Stonehoof
#837 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
Hajde ti fino instaliraj Dotu opet a cika Raigor ce ti reci kako da povratis faktor uzivanja u tu izuzetnu igru 
Ima i drugih modova osim AP ranked
da ne spominjem custom games
Jesi li probao ARDM ikad? Ono, pogines, dobijes random novog heroja, a zadrzis iteme
Lude kombinacije znaju nastati, a niko se ne nervira, jer je sve zajebancija. Npr neki dan, dobro mi krenulo pravo sa Miranom, napravim desolator i diffusal blade, poginem i dobijem Zeusa
Jesi li igrao Ability draft? Ja nisam ima godina, a jos uvijek imam najvise partija u tom modu
vise od samog igranja tu dolazi do izrazaja mozak u draftu i kreiranje ludih kombinacija. NPR uzmes Tidebringer od Kunkke, Wraith kingov kritikal i Svenov ult, i sve to npr na Sniperu. One shot citav tim
Kad mi naleti tako period da se strasno nerviram samo pocnem igrati ove modove. Bez pritiska, svi se zajebaju, a opet je to Dota
Ima i drugih modova osim AP ranked
Jesi li probao ARDM ikad? Ono, pogines, dobijes random novog heroja, a zadrzis iteme
Jesi li igrao Ability draft? Ja nisam ima godina, a jos uvijek imam najvise partija u tom modu
Kad mi naleti tako period da se strasno nerviram samo pocnem igrati ove modove. Bez pritiska, svi se zajebaju, a opet je to Dota
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#838 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
Si kad igrao wowa ? Ako nisi ja bi ti preporucio.Pravo chill igra,imas sadrzaja da igras godinamaTabhana wrote:Nikad više suporta u životu. Ne mogu vjerovati kakav sam game lost, ubi me želdac, ma ovi Čilenaci gori do Rusa 100000000000%, koji retardi, pa 3k ne zna usrani item build koji treba, pa fuj gamad pogana.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#839 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
đe 'š mu ba mmo preporučivat'... to može kad si u srednjoj školi i imaš vremena na bacanje 
ovim putem se moram sjetiti divnog Cabla, koji mi je donio 10k eura
https://www.youtube.com/watch?v=bUnLk_zR1Pg
https://www.youtube.com/watch?v=V_Pz5Z6q4i8
kako sam dominir'o malo je reći

ovim putem se moram sjetiti divnog Cabla, koji mi je donio 10k eura
https://www.youtube.com/watch?v=bUnLk_zR1Pg
https://www.youtube.com/watch?v=V_Pz5Z6q4i8
kako sam dominir'o malo je reći
- Raigor Stonehoof
#840 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
o jebote na'vi, 40 minuta (!!) su imali megakripove i na kraju jedva pobijedili 
- Raigor Stonehoof
#841 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
Deinstalirao sam Dotu sinoc
al ne zanosim se da cu prestat igrat, evo vec kriziram 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#842 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
ja dobio perma ban

- Bloo
- Globalna šefica
#843 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
sad se okreni singleplayuRaigor Stonehoof wrote:Deinstalirao sam Dotu sinocal ne zanosim se da cu prestat igrat, evo vec kriziram
spasi se
- Raigor Stonehoof
#844 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
singleplayu cega?Bloo wrote:sad se okreni singleplayuRaigor Stonehoof wrote:Deinstalirao sam Dotu sinocal ne zanosim se da cu prestat igrat, evo vec kriziram
lijepo sam ti rekla
![]()
spasi se
nemam zivaca da se udubljujem u nekakve price. jedva sam se natjerao da gta zavrsim, a fantastican je, mogu zamislit kako bi bilo tesko sa nekom manje zanimljivom igrom
dota mi je ono, odigram partiju i haj dalje
- konahawaii
#845 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
pametnoTabhana wrote:Nikad više suporta u životu. Ne mogu vjerovati kakav sam game lost, ubi me želdac, ma ovi Čilenaci gori do Rusa 100000000000%, koji retardi, pa 3k ne zna usrani item build koji treba, pa fuj gamad pogana.
poceo sam igrati dote jos davne 2005/6 godine i igrao preko 6 godina od samih pocetaka na doti 1, kad dosta ovih heroja nije jos ni bilo, a od onih sto su bili dosta je imalo drugacije spellove, kad je naix jos imao 40% passive lifesteal i 30 sec avatar (magic immune naravno
Jos i da dodam da sam i wowa igrao 2 godine i jest da je casual u smislu da mozes uci i izaci kad hoces, al je i ovisna, cak i vise od dote...a i zna iznervirat puno vise nego dota. Jest chill kad farmas i radis questove, al kad ides raid sa jos 25 ljudi koji traje 5-6+ sati, pa ti neko izadje iz grupe, pa trazi drugog, pa ponavljas bossa 4-5 puta jer imate nooba healera, pa jedan napise ode pola sata da jede, pa ga cekaj,pa ti dropa item koji ima 1% sanse da dropa i ganjas taj item mjesecima a neki njemac zarola 90 i uzme ti ispred nosa i sl. Tako da ne bi ti to preporucio
- Bloo
- Globalna šefica
#846 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
jbg pocni sa necim skroz drugacijimRaigor Stonehoof wrote:singleplayu cega?Bloo wrote:sad se okreni singleplayuRaigor Stonehoof wrote:Deinstalirao sam Dotu sinocal ne zanosim se da cu prestat igrat, evo vec kriziram
lijepo sam ti rekla
![]()
spasi se![]()
nemam zivaca da se udubljujem u nekakve price. jedva sam se natjerao da gta zavrsim, a fantastican je, mogu zamislit kako bi bilo tesko sa nekom manje zanimljivom igrom
dota mi je ono, odigram partiju i haj dalje
Fallout, the Talos Principle, Borderlands,Heroes (skines Chronicles),
- Raigor Stonehoof
#847 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
ma taj singl ja vazda igram sa cheatovima, jer ako zaginem par puta na istom mjestu nemam zivaca pocinjat ponovo 
kad vec spominjes heroes, mislim da sam 5icu zadnju igrao..nabildao tako heroja cheatovima
presao prvi Act...kad u drugom, prva borba protiv tog heroja sa milion crnih zmajeva i sl
omma uninstall

kad vec spominjes heroes, mislim da sam 5icu zadnju igrao..nabildao tako heroja cheatovima
- Raigor Stonehoof
#848 Re: DOTA2, LoL, HoN...MOBA games
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Virtus Throw
kakva partija
Virtus Throw
- Tabhana
- Tabhana