A i ti bi se lakse uklopioinsomnia78 wrote:Evo, da Francuzi nisu zauzeli ovaj grb on bi bosnjacima leg'o ko budali samar
Tu su cak i Bakirove vrece
S moje sokoćalo
DOSTA VISE....!!!
- kamen spoticanja
#51 Re: DOSTA VISE....!!!
-
Pedja123
#52 Re: DOSTA VISE....!!!
hehe samo nek ste vi jaki i hrabrispreca wrote: problem vas je sto nema vise cetnicke armije i njihovih tenkova....a sto se tice komandnog kadra su obicne picke
Ali neka nek se vidi ko hoće rat
- spreca
#53 Re: DOSTA VISE....!!!
zaboli nas kita ko hoce....ali ko bude trazio dobice po piChci.....jeli ispravno po piChciPedja123 wrote:hehe samo nek ste vi jaki i hrabrispreca wrote: problem vas je sto nema vise cetnicke armije i njihovih tenkova....a sto se tice komandnog kadra su obicne picke
-
zrakomlat
#54 Re: DOSTA VISE....!!!
nešto si pomešao, to ti je zastava RBIHPedja123 wrote:Šta si ti pao s marsa?choxnox wrote:Koja je to "bosnjacka" zastava? Ja nikad cuo za takvu.Pedja123 wrote:Pa vidi, kad neko bošnjačku zastavu, Bošnjaci protestvuju, ostale ćute, kad pale srpsku zastavu, Srbi protestvuju a ostali ćuti, tako je to na Balkanu
http://www.abrasmedia.info/sites/defaul ... a-rbih.jpg

-
Pedja123
#55 Re: DOSTA VISE....!!!
Gdje je sad RBIH?insomnia78 wrote:To nije bosnjacka zastava nego zastava RBiH
S moje sokoćalo
To je zastava koju su samo Bošnjaci nosili i onda a i sad, tako da ti je to samo bošnjačka zastava.
-
Pedja123
#56 Re: DOSTA VISE....!!!
Ako vi budete tražili onda vi dobijati po pichcispreca wrote:zaboli nas kita ko hoce....ali ko bude trazio dobice po piChci.....jeli ispravno po piChciPedja123 wrote:hehe samo nek ste vi jaki i hrabrispreca wrote: problem vas je sto nema vise cetnicke armije i njihovih tenkova....a sto se tice komandnog kadra su obicne picke
- Jolpaz
#57 Re: DOSTA VISE....!!!
Pedja123 wrote:hehe samo nek ste vi jaki i hrabrispreca wrote: problem vas je sto nema vise cetnicke armije i njihovih tenkova....a sto se tice komandnog kadra su obicne picke
Ko ga zelio u kuci mu bio, a ti se jadnice bas morao registrovati da nam naprdjujes na ovoj nebitnoj temi.
Ono ti mudar pa kao povociras neciji glup komentar,a tvoja je diskusija na nivou osnovca.
Idi jadan ganjaj trebe, vidi sunca, uzivaj malo, pusti se ovih supljih tema...
- insomnia78
#58 Re: DOSTA VISE....!!!
Znamo svi da to nije istina
Tako da...
S moje sokoćalo
Tako da...
S moje sokoćalo
- spreca
#59 Re: DOSTA VISE....!!!
izgleda ko god bude trazio (uvjek ste to vi) vama je fasovat....kako sluzi BMVPedja123 wrote: Ako vi budete tražili onda vi dobijati po pichci
-
hizo ramidovic
#60 Re: DOSTA VISE....!!!
srpske zastave neci niko paliti a da ne bude kaznjen za to delo. islamisti iz tzv nametnute bih osetice srpski bes srpskih heroja na svojoj muslimanskoj kozi zbog ovog cina i nece im vise nikad pasti na pamet da tako nesto urade.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#61 Re: DOSTA VISE....!!!
to ide pod stavku ostalokamen spoticanja wrote:Nesto kontam da je bolje kupovati MTS...ono zolje,minobacacke projektile i tojapin_mutapi wrote:znači kupujemo brašno, ulje, šečer, petit keks, makarone, pilav, kokice i ostalo
- kamen spoticanja
#62 Re: DOSTA VISE....!!!
Ja sam mislio da pod ostalo mislis na kecap za makarone i majonezu za omlete
- choxnox
#63 Re: DOSTA VISE....!!!
Evo ljudi su ti vec odgovorili prije mene. To sto si postavio je zastava suverene, nezavisne i medjunarodno priznate drzave Republike Bosne i Hercegovine i svih njenih naroda.Pedja123 wrote:Šta si ti pao s marsa?choxnox wrote:Koja je to "bosnjacka" zastava? Ja nikad cuo za takvu.Pedja123 wrote:Pa vidi, kad neko bošnjačku zastavu, Bošnjaci protestvuju, ostale ćute, kad pale srpsku zastavu, Srbi protestvuju a ostali ćuti, tako je to na Balkanu
Ili sam ja "pao s marsa" ili si ti sisao sa Ravne gore.
-
Pedja123
#65 Re: DOSTA VISE....!!!
Jeste, ali niko osim Bošnjaka nije prihvatio tu zastavu u BiH, a to onda znači da je samo bošnjačka.choxnox wrote:Evo ljudi su ti vec odgovorili prije mene. To sto si postavio je zastava suverene, nezavisne i medjunarodno priznate drzave Republike Bosne i Hercegovine i svih njenih naroda.
- choxnox
#66 Re: DOSTA VISE....!!!
Nisu je prihvatile ustase koje su se borile za Herceg Bosnu i cetnici koji su se borili za Republiku Srpsku. Normalni ljudi su je prihvatili.Pedja123 wrote:Jeste, ali niko osim Bošnjaka nije prihvatio tu zastavu u BiH, a to onda znači da je samo bošnjačka.choxnox wrote:Evo ljudi su ti vec odgovorili prije mene. To sto si postavio je zastava suverene, nezavisne i medjunarodno priznate drzave Republike Bosne i Hercegovine i svih njenih naroda.
-
Pedja123
#67 Re: DOSTA VISE....!!!
Normalni ljudi su je toliko prihvatili pa je danas zastava svih naroda gle čuda ova:choxnox wrote:Nisu je prihvatile ustase koje su se borile za Herceg Bosnu i cetnici koji su se borili za Republiku Srpsku. Normalni ljudi su je prihvatili.Pedja123 wrote:Jeste, ali niko osim Bošnjaka nije prihvatio tu zastavu u BiH, a to onda znači da je samo bošnjačka.choxnox wrote:Evo ljudi su ti vec odgovorili prije mene. To sto si postavio je zastava suverene, nezavisne i medjunarodno priznate drzave Republike Bosne i Hercegovine i svih njenih naroda.
http://nap.ba/images/slike/ZASTAVA.jpg
- General War
#68 Re: DOSTA VISE....!!!
Iiipak nije, odnedavno je onaj uhljupski bosnajcki kkongres nicim izazvan uzeo tu zastavu kao svoju:choxnox wrote:Evo ljudi su ti vec odgovorili prije mene. To sto si postavio je zastava suverene, nezavisne i medjunarodno priznate drzave Republike Bosne i Hercegovine i svih njenih naroda.Pedja123 wrote:Šta si ti pao s marsa?choxnox wrote: Koja je to "bosnjacka" zastava? Ja nikad cuo za takvu.
U Sarajevu je održana dugo najavljivana prva konstitutivna sjednica Svjetskog bošnjačkog kongresa (SBK), za koga osnivači kažu da je napravljen po uzoru na Svjetski jevrejski kongres (World Jewish Congress – New York). Za prvog predsjednika SBK izabran je doskorašnji Reis-I-Ulema Bosne i Hercegovine Mustafa ef. Cerić, javila je turska novinska agencija Anadolia (AA) iz Sarajeva.
Na Kongresu je izabran i predsjednik Skupštine SBK-a Muamer ef. Zukorlić, sekretar Skupštine Ekrem Tucaković, potpredsjednici SBK-a Haris Hromić (iz New Yorka), Mirza Šabić, Mevlida Serdarević, predsjednik Izvršnog vijeća SBK-a Mirsad Čaušević, te 30 članova Senata SBK-a.
Kongresu je prisustvovalo 275 učesnika iz svih dijelova svijeta i svih sfera života, javila je AA. Za nacionalnu zastavu svih Bošnjaka svijeta izabrana je bijela zastava s ljiljanima, javila je novinska agencija FENA iz Sarajeva. No, kako to javlja isti izvor — jedini koji je glasao protiv bio je historičar Enver Imamović. On je pojasnio da je protiv usvajanja ove zastave bio “iz čisto naučnih razloga”.
Imamović protiv izbora zastave
- Država i narod su dva različita pojma. Zastava s ljiljanima je zastava srednjevjekovne Bosne, koju smo izabrali da bude zastava države BiH nakon njenog otcjepljenja. Nakon što su danas na Kongresu izabrali ovu zastavu za zastavu samo jednog naroda, bošnjačkog, onemogućili su, na duži historijski period, da ta zastava bude ponovo, danas-sutra, državna zastava BiH, pojasnio je Imamović.
Smatra da je vrlo očigledno da sada tu zastavu neće prihvatiti ostali narodi koji žive u BiH.
- I što bi? Ni Bošnjaci ne bi prihvatili šahovnicu ili orlove. Učinili smo krupnu grešku usvajanjem ove zastave kao zastave bošnjačkog naroda, zaključio je Imamović, prenjela je FENA.
Iako ovaj lik nema pojma, nesvjesno je potrefio ovaj detalj.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#69 Re: DOSTA VISE....!!!
cvile zato što je bake posjetio sandžak. ovo je samo alibi da bi mogli srati protiv bošnjaka i sve što ima bilo kakve veze sa bošnjacima.
- bleee_sa
#70 Re: DOSTA VISE....!!!
Modra boja na bijelome platnu, 6 ljiljana vezenih u zlatu, to je zastava naša BOSANSKA 
- MikroBelaj
#71 Re: DOSTA VISE....!!!
Ne palte se dzaba,jer Bosnjacka kriminogena elita(lopovija,ratni profiteri ,saradnici okupatora,izdajice) nece dozvoliti novi rat,jer bi u tom slucaju izgubili steceno na krvi Bosnjackoj (haram im bilo) bogatstvo !!
A sad hajmo svi na poso i ne talasaj bez potrebe

A sad hajmo svi na poso i ne talasaj bez potrebe
- choxnox
#72 Re: DOSTA VISE....!!!
Jel ti zaista mislis da taj kongres, a narocito Cerica neko od Bosnjaka smatra relevantnim za bilo sta?General War wrote:...
- choxnox
#73 Re: DOSTA VISE....!!!
Zato sto je Alija potpisao Dejtonski sporazum i tako svojim potpiom dao, ustasama koje su pravile Herceg Bosnu i cetnicima koji su pravili Republiku Srpsku, pravo da odlucuju u BIH. Alija svoj potpis nije dao u moje ime i ime Bosanaca i Hercegovaca koji Bosnu i Hercegovinu smatraju svojom drzavom. Prema tome, ova plavo-zuta zastava je dogovor normalnih ljudi sa jedne strane i ustasa i cetnika sa druge strane.Pedja123 wrote:Normalni ljudi su je toliko prihvatili pa je danas zastava svih naroda gle čuda ova:
Nista nije zauvijek pa ni ovaj status quo koji trenutno vlada. Plavo-zuta zastava je privremena, bas kao i Dejtonski mirovni sporazum. A ti ravnogorac guslaj dok ne svisnes.
-
Pedja123
#74 Re: DOSTA VISE....!!!
Aha znači vi ste stvarali BiH u kojoj se Srbi (u tvom tekstu četnici) i Hrvati (u tvom tekstu ustaše) neće ni za šta pitati?choxnox wrote:Zato sto je Alija potpisao Dejtonski sporazum i tako svojim potpiom dao, ustasama koje su pravile Herceg Bosnu i cetnicima koji su pravili Republiku Srpsku, pravo da odlucuju u BIH. Alija svoj potpis nije dao u moje ime i ime Bosanaca i Hercegovaca koji Bosnu i Hercegovinu smatraju svojom drzavom. Prema tome, ova plavo-zuta zastava je dogovor normalnih ljudi sa jedne strane i ustasa i cetnika sa druge strane.Pedja123 wrote:Normalni ljudi su je toliko prihvatili pa je danas zastava svih naroda gle čuda ova:
Nista nije zauvijek pa ni ovaj status quo koji trenutno vlada. Plavo-zuta zastava je privremena, bas kao i Dejtonski mirovni sporazum. A ti ravnogorac guslaj dok ne svisnes.
Ili si ti sebi dao zapravo da određuješ ko će biti normalan a ko ne na osnovu njihovih ubeđenja, po principu "Ko ne misli kao ja - budala"
Ako mene pitaš zastava BiH bi mogla izgledati ovako:
http://i132.photobucket.com/albums/q16/ ... astava.png
ispošzujemo istorijski grb Bosne (tačnije Kotromanovića) i konstitutivne narode (sva 3 slovenska)
- red evil
#75 Re: DOSTA VISE....!!!
Da li ti BiH smatraš kao svoju državu? Samo me ovo zanima.Pedja123 wrote:...