Dodik: "BiH je pripremni poligon za teroriste koji djeluju širom Evrope."
Bogic Bogićević: "U BiH su se fašisti vratili na scenu."
nemoj poslije da bude nisam reko...

foe addedFAP mashina wrote:L u c i f e r wrote:Ceterum censeo RS esse delendam.
zavrsio srednju zeljeznicku, nikad cuo za Gaudeamus
po forumima kopira latinske izreke. kaze, rodjo moj to su bili mudri latini
bh.tornjak wrote: Ramiz Salkić upozorava na tajnu akciju: "Vlasti RS-a ubrzano naoružavaju Srbe."
Ma jašta evo tenkovi u Banjoj Luci, sve spremnochannel10 wrote:bh.tornjak wrote: Ramiz Salkić upozorava na tajnu akciju: "Vlasti RS-a ubrzano naoružavaju Srbe."
Kad je ovo izjavio i gdje? Ima li negdje link?
Nesto kontam da je bolje kupovati MTS...ono zolje,minobacacke projektile i tojapin_mutapi wrote:znači kupujemo brašno, ulje, šečer, petit keks, makarone, pilav, kokice i ostalo
Tako...1991 su avionima bombardovali Zagrebzg1911 wrote:jel to razbijanje usnice pickoustom psu rata okarakterizirano kao pokusaj ubojstva?
"nekad je srbija sjedila za stolom sa britanijom i francuskom"
Koja je to "bosnjacka" zastava? Ja nikad cuo za takvu.Pedja123 wrote:Pa vidi, kad neko bošnjačku zastavu, Bošnjaci protestvuju, ostale ćute, kad pale srpsku zastavu, Srbi protestvuju a ostali ćuti, tako je to na Balkanu
desni wrote:Ministar u vladi susjedne nam države zaprijetio da će se oni kao vlada Srbije pobrinuti da kazne građane naše države.Postavlja se nekoliko pitanja:Da li će neko od političara koji su se prihvatili funkcije da brane interese građana ove zemlje reagovati?
Da li će srbijanski ministar realizovati prijetnju i početi sa hapšenjima po Bosni?
Da li to znači da će srbijanske službe hapsiti po Sarajevu,Tuzli i Bihaću ako procijene da je neko povrijedio neku srbijansku svetinju npr.na način da nekom četniku jebe mamu fašističku?
LARVA wrote:kmeče na ovo jel
Šta si ti pao s marsa?choxnox wrote:Koja je to "bosnjacka" zastava? Ja nikad cuo za takvu.Pedja123 wrote:Pa vidi, kad neko bošnjačku zastavu, Bošnjaci protestvuju, ostale ćute, kad pale srpsku zastavu, Srbi protestvuju a ostali ćuti, tako je to na Balkanu
E to ti je ono remu dok ti nije rekao.......treba im reci da nas boli kurcina.......imaju oni sta loviti po srbiji i malo im je jedna armija i policijabh.tornjak wrote:Dok se gotovo svakodnevno pale zastave DRZAVE BiH...dok se svakodnevno Bosnjacima prijeti ovim i onim i svacim.
Dok se svakodnevno negira drzava BiH.....itd...itd. Srbija ovim otvoreno najavljuje mijesanje u unutrasnje stvari BiH (kao da do sad nisu)
dokle ce se ovo svakodnevno ponizavanje trpit....????
Kad i ko ce vec jednom da udari sakom u sto i da kaze dosta vise...???
Ako BiH ne ispita paljenje, mi ćemo
Ocjenivši da je spaljivanje srpske zastave uz pjevanje terorističkih pjesama "nečuvena provokacija i uvreda", Vulin kaže da od nadležnih u BiH očekuje da sprovedu istragu i da izvjeste Srbiju da li se taj incident odigrao na prostoru BiH, ko je odgovoran i koji su dalji koraci prema ljudima koji "otvoreno propagiraju mržnju prema Srbima i Srbiji".
"Ukoliko to ne urade, mogu biti potpuno sigurni da će nadležne službe Srbije učiniti sve da do istine dođemo mi", rekao je Vulin.
Prema njegovim riječima, Srbija neće ponovo čekati godinu dana da se sazna istina o tom slučaju, kao što se čeka da se sazna ili ne sazna ko je pokušao da ubije predsjednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića u Srebrenici.
"Nema potrebe da čekamo još godinu dana da saznamo ko je spaljivao srpsku zastavu i pretio čitavom srpskom narodu", naveo je Vulin.
Navodeći da je malo većih uvreda koje jedan narod i zemlja mogu da dožive nego što je spaljivanje zastave, Vulin je rekao da je srpska zastava svetinja naroda i simbol svega za šta su naši preci živeli, kao i slobode zbog koje Srbija živi.
problem vas je sto nema vise cetnicke armije i njihovih tenkova....a sto se tice komandnog kadra su obicne pickePedja123 wrote:Ma jašta evo tenkovi u Banjoj Luci, sve spremnochannel10 wrote:bh.tornjak wrote: Ramiz Salkić upozorava na tajnu akciju: "Vlasti RS-a ubrzano naoružavaju Srbe."
Kad je ovo izjavio i gdje? Ima li negdje link?

ovo je postalo roktanjekamen spoticanja wrote:Ovo nije kmechanje...ovo je sad postalo skichanje...
al cudi.me da je ridja brada nasla put do Sandzaka...doduse vise me cudi da je vaginousti mislio da nece