DOSTA! IDEMO IZ POCETKA

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

_MaYa_

Post by _MaYa_ »

da ali to ne mijenja cinjenicu da mi se jedu riblji fileti ili recimo da sam sad u faz kad mi se nista neda jer imam ispit kod proifacke sam se dogovrila nes vanredno za 20 dana pa treba to sjebati nedo bog da se zaljudim pa ode sve u picku...piiiiii al ej hvala ti i ti se cinis kao drag decko, mozda ti toliko znas o princevima na bijelom koju i konjima jer si stocar :lol: :lol: a ne bi me pozvao da zajedno cuvamo stada i vadimo krpelje s krava bas uzbudljivo , ponijeli bi i dekicu i lpar butelja vina i eto ti dejta
dinash

Post by dinash »

_MaYa_ wrote:da ali to ne mijenja cinjenicu da mi se jedu riblji fileti ili recimo da sam sad u faz kad mi se nista neda jer imam ispit kod proifacke sam se dogovrila nes vanredno za 20 dana pa treba to sjebati nedo bog da se zaljudim pa ode sve u picku...piiiiii al ej hvala ti i ti se cinis kao drag decko, mozda ti toliko znas o princevima na bijelom koju i konjima jer si stocar :lol: :lol: a ne bi me pozvao da zajedno cuvamo stada i vadimo krpelje s krava bas uzbudljivo , ponijeli bi i dekicu i lpar butelja vina i eto ti dejta
i mirisne svijece, jedan oblutak (obli kamen), spusteni dizelas i vodim te u cernobil na more.

hajmo.
_MaYa_

Post by _MaYa_ »

ma super al mozel kako bez konja i stoke ja ih se bojim...bez zajebancije

joj ruznu sam temu nametnula gadim se sama sebi...bljak

nege velis spusteni :roll: :roll:
dinash

Post by dinash »

bez konja sigurno. bez stoke. ne znam. ima svakakvih ljudi.

nego jah ... spusten ... ali dobra hidraulika odskace. dacu ti da se poigrash sa mjenjacem. ti samo reci.

:-)
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

stochar wrote:majo, djelujes kao draga cura, a takve uvijek najebu. cekaju jebenog princa na bijelom konju i na kraju docekaju konja koji ih po cijeli dan zajebaje
hm ovaj stočar priča samo o nekim konjima
:D
Robin_Ud

Post by Robin_Ud »

treba uvesti predmet ljubav u sklopu osnovnog obrazovanja,a izbaciti recimo hemiju...tako bi se ljudi od malih nogu ucili sta je vazno u zivotu a sta ne...druga stvar je sto smo mi na netu sve faker do fakera,a vi cure ste sex bombe,sve do jedne...kada bismo se vidjeli u prirodi,mozda bi se malo razocarali jedni u druge...to je,po meni,glavni razlog sto se puno prica a malo radi hehe

eh kako sad to promijeniti...jednostavno shvatiti da postoji samo ovaj jedan zivot i da ga treba maximalno iskoristiti...a posebno obratiti paznju na to da ne mora bas sve biti onako kako smo planirali da bude,jer sto puta sam dozivio da stvari koje se spontano dogadjaju,budu mnogo bolje od onih koje se planiraju unaprijed

za blind date sa tobom sam uvijek spreman 8-)
Saian

Post by Saian »

Mozda su to freudovske igre s MaYinom podsvijesti
Konj = potencija, snaga, izdrzljivost

lukavo, :D lukavo
Truba

Post by Truba »

Robin_Ud wrote:treba uvesti predmet ljubav u sklopu osnovnog obrazovanja,a izbaciti recimo hemiju...tako bi se ljudi od malih nogu ucili sta je vazno u zivotu a sta ne...druga stvar je sto smo mi na netu sve faker do fakera,a vi cure ste sex bombe,sve do jedne...kada bismo se vidjeli u prirodi,mozda bi se malo razocarali jedni u druge...to je,po meni,glavni razlog sto se puno prica a malo radi hehe
ko faker ja faker
mora da si se zabunio

uglavnom
mudro zboriš

pored maravojeda, angele, svrstavam te u najpametnije forumaše 8)
Robin_Ud

Post by Robin_Ud »

hehe komi nemoj me previse...ufuracu se,pa sta onda :D
ti si isto tako pametan,samo se nekad pravis naivan hehe pa nisi dzaba diplomiro sa deset 8-)

na kazem samo za tebe,nego za sve nas ;-) sve fakeri velikog kalibra,a ovamo...sramota :lol:
Truba

Post by Truba »

Robin_Ud wrote:hehe komi nemoj me previse...ufuracu se,pa sta onda :D
ti si isto tako pametan,samo se nekad pravis naivan hehe pa nisi dzaba diplomiro sa deset 8-)
možda nisam inteligentan
ali sam načitan
i koristim iskustvo :D hm..sa drugih foruma :D
hananah

Post by hananah »

E hajde sada, sve ispocetka :D
Lace

Post by Lace »

_MaYa_ wrote:ma necu brate odbila te ona jel ono bijase lace pa sad ajde sta bilo ma necu brate pa nisam ni ja bilo ko :D ma zezam se naravno da sad kontam kako izgledas staro i bas mi to sexy hihi
otkud sad ovo? :? btw lace je prestara za komija
wedo

Post by wedo »

e evo da i ja nesto napisem
mene nije strah da pridjem curi pa odbila ili prihvatila jebes ga nemas nista izgubiti
cure su u Bosni malo drugacije od cura u statku svijeta sto je dobro
cure u bosni previse glume one lijepe djevojcice koje ne zele sex prije braka i tako to ali sta ces
ili onda kao skockaju se srede folovi izadju vani i kada im neko pridje jer lijepo izgledaju one su lafice jer odbiju bruku momaka
a takve nikada nece imati momka vjerujte mi
ovdje na zapadu je drugacije
cure su vise nego momci za ono "daj mi veceras a za sutra me briga" ako znate sta mislim
ne znam ljudi
hajde nesto odgovorite pa cemo nastaviti da raspravljamo

P.S. Da li bi na blind date samnom? Ko zna mozda nam i bude lijepo
hananah

Post by hananah »

Wedo: cure su u Bosni malo drugacije od cura u statku svijeta sto je dobro
Ma bolan, one to tebe samo foliraju, dobar izgovor zlata vrijedi :D
wedo

Post by wedo »

ama vjeruj mi da imam iskustva sa curama u bosni i sa ovima vani tako da znam kako je dole
ako hoces nesto od nje moras joj kule i gradove obecati
MayaSA

Post by MayaSA »

A sta to ti hoces od nje? :D
manijak1

Post by manijak1 »

MayaSA wrote:A sta to ti hoces od nje? :D
Ono što ja ne mogu dobiti od tebe :D
smackhead

#43 Re: DOSTA! IDEMO IZ POCETKA

Post by smackhead »

_MaYa_ wrote:E ovako dragi moji, posto ja vidim kako ste se vi razvalili pisati na ovim forimima o ljubavi i sexu da vas prekinem na trenutak...

Kao prvo o cemu vi pricate? Pa vi svi tj mi svi pricamo o nekom sexu i nekoj ljubavi a 10 posto nas ima sex, vjerovatno ij 70 % nikad nije ni imalo a onih dvadeset ostali s jednim ili ajde pet od tih dvadestet s vise partnerica...al svi se razjebali pricati o nekoj vezi o nekom zavodjenju o svemu...

Ja iskreno ne vjerujem da na ovom forumu postoji muskarac koji bi mogao prici curi i pozvati je na pice a ni takva cura...
Pricajmo o stvarnim problemima, o problemima zasto smo se mi toliko udaljili od muskaraca i oni od nas, zasto se ja bojim muskaraca i zasto vi cura, zasto se ne moze ostvariti ni ona osnovna komunikacija gdje mi pricamo o kojekakvim glupostima...

Procitala sam clanak u jednom zenskom magazinu gdje sam shvati da ja zapravo se nisam makla od srednje skole, jos se crvenim kad me muskarac pogleda, jos uvijek se bojim kada ostanemo sami, poljubac mi je jos uvijek big dil, ako se ne radi o stalnom decku, i sta ja sad da pricam...

Iskreno se nadam da cu otici na jedan blinde date s jednim od vas!
stao sam tamo gdje sam obiljezio i dalje nisam citao... ja upoznam bar dvije cure mjesecno sa kojima imam sex. ponekad se desi samo jednom a ponekad vise puta, ali dvije cure mjesecno je zaista minimum, a desi se period da budu dvije sedmicno ili vise. proslog ljeta cesto sam u jednom danu spavao sa vise cura. jednu koju znam od prije pa svratim na pola sata, drugu s kojom izadjem na kafu posljepodne i jos jedna koju pokupim navecer.

znam da je u sarajevu uglavnom drugacije. ali upravo je to jedan od razloga zasto tamo ne zivim. ostvariti ovakvu frekvenciju izlazenja i upoznavanja novih cura non stop, tamo je teze zbog mentaliteta i okruzenja, svak svakog zna i puno djevojaka misli da ako spavaju s tobom to znaci da im nesto dugujes, jos ako imas pare nadaju se da ces da ih zenis... blah...
manijak1

Post by manijak1 »

znam da je u sarajevu uglavnom drugacije. ali upravo je to jedan od razloga zasto tamo ne zivim. ostvariti ovakvu frekvenciju izlazenja i upoznavanja novih cura non stop, tamo je teze zbog mentaliteta i okruzenja, svak svakog zna i puno djevojaka misli da ako spavaju s tobom to znaci da im nesto dugujes, jos ako imas pare nadaju se da ces da ih zenis... blah...
............pretpostavljam da si mislio na Lukavicu :oops: bljak :D :D kažem i ja .
MayaSA

Post by MayaSA »

manijak1 wrote:
MayaSA wrote:A sta to ti hoces od nje? :D
Ono što ja ne mogu dobiti od tebe :D
Kreditnu karticu :? :D
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Jednu Kiki karamelicu :D i čokoladu :D na kojoj piše :D :D Samo Ti .................. :D :D .
Eto :D mogu li ili sam se prevario da ne mogu :D :D .
MayaSA

Post by MayaSA »

Probaj....nadam se da mozes :D Bas bi me razocaralo kad ne bi mog'o :D
manijak1

Post by manijak1 »

Kad dobijam od tebe :D :D još jedno razočarenje :D :D
_MaYa_

Post by _MaYa_ »

ko ovu temu iscupa????

:roll: pa to je april 1004

svasta :) dosta sam odrasla od tad :) tek sad vidim hehehe
manijak1

Post by manijak1 »

:D To nije razlog da mi ne pokloniš čokoladu Samo Ti :D i Kiki karamelicu :D .
Post Reply