Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#151 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by Chmoljo »

Niemand wrote: Moja uciteljica bi te poslala pedagogu za ovakvo ponasanje. Eto. :zzzz:
moja direktoru :(
Tesla10

#152 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by Tesla10 »

Sve se prašta samo uspjeh ne.
dezurni_ucenik

#153 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by dezurni_ucenik »

Pricao mi rodjak kad je Slino bio u Americi. Odrzao koncert, jedva 60 minuta, od toga vise od pola proslo u njegovim jeftinim pokusajima da ispadne filozof, pricao im o dzezvama, kako se treba pravilno cesljati. itd. Na drugoj strani grada svirali Rolling Stonesi, visesatni koncert cija karta je bila dvostruko jeftinija od Slininog nastupa.
Moamer

#154 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by Moamer »

Sad kod stadiona prolazio .. traje proba ozvucenja i nisam mogao vjerovati ... "Da te nije Alija" :shock:

D pa divno Edine, mogao si je bar na probi zaobici .. no comment.
BordoSarajevo

#155 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by BordoSarajevo »

.
Last edited by BordoSarajevo on 22/10/2017 23:11, edited 1 time in total.
dezurni_ucenik

#156 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by dezurni_ucenik »

das auto wrote:
Njanjavi wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Brega intelektualac, oooj zemljo sta i ti drzis na sebi u pm. :lol: :lol: :lol:
po ovim zutim vrtuljcima se vidi koliko si iskopmleksiran i bolestan covjek bez obzira na to je li Goran Bregovic intelekt ili nije.

Ako ti je ova vrsta muzika "intelektualna", da se i ja onda pridruzim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dale cooper

#157 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by dale cooper »

Chmoljo me je sad razočarao i kao čovjek i kao komunista. :( :mrgreen:
I medena isto... :mrgreen:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#158 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by Chmoljo »

dale cooper wrote:Chmoljo me je sad razočarao i kao čovjek i kao komunista. :( :mrgreen:
picajzlo :D
spreca

#159 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by spreca »

ja na koncerte neidem radi muzike :oops: ......a neki idu i radi toga :lol:
MedenoSrce

#160 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by MedenoSrce »

dale cooper wrote:Chmoljo me je sad razočarao i kao čovjek i kao komunista. :( :mrgreen:
Čorlućenje će mi jednom glave doći al kad mjere nemam ni u čemu
Juliuscezar

#161 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by Juliuscezar »

Znaci Dinu Merlina slusaju : a) Oni koji nisu iz Sarajeva, b) oni koji idu u čevljanoviće c) oni sa drugačijim oblikom lobanje d) naivni e) djeca f) potajno slusaju najgori turbofolk. Tema na kojoj se iskazalo najviše kompleksa u posljednjih par mjeseci. Jbt kao da ce Dino na koncertu prodavati šprice zarazene AIDSom
Paul F.

#162 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by Paul F. »

U Beogradu

dale cooper

#163 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by dale cooper »

Ako bi ko od ovih što idu bio ljubazan pa da Dini prenese:

PLATI POREZ PIČKO

:mrgreen:
spinel_

#164 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by spinel_ »

bhnapoleon1 wrote:Znaci Dinu Merlina slusaju : a) Oni koji nisu iz Sarajeva, b) oni koji idu u čevljanoviće c) oni sa drugačijim oblikom lobanje d) naivni e) djeca f) potajno slusaju najgori turbofolk. Tema na kojoj se iskazalo najviše kompleksa u posljednjih par mjeseci. Jbt kao da ce Dino na koncertu prodavati šprice zarazene AIDSom
s koncerta na koridu :izet: sve se poklopilo.. ojhaaaaaaaaaaaa
Muhamed Đakmić

#165 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by Muhamed Đakmić »

O ukusima se ne raspravlja samo kad ova intelektualna forumska elita pokusava opravdati svoje izbore. U suprotnom, o ukusima se itekako raspravlja izgleda :D

Idem i ja vala i to s merakom :D
Tesla10

#166 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by Tesla10 »

Muhamed Đakmić wrote:O ukusima se ne raspravlja samo kad ova intelektualna forumska elita pokusava opravdati svoje izbore. U suprotnom, o ukusima se itekako raspravlja izgleda :D

Đakmiću izdajico :lol: .

Šalim se naravno :) .
spreca

#167 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by spreca »

Muhamed Đakmić wrote:O ukusima se ne raspravlja samo kad ova intelektualna forumska elita pokusava opravdati svoje izbore. U suprotnom, o ukusima se itekako raspravlja izgleda :D

:thumbup:
a seljaci nek crknu od zavisti :lol:
Kinesko prkno

#168 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by Kinesko prkno »

Ja bi iso,ali nema alfe i omege,dr mahir bithausa.
Niemand

#169 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by Niemand »

Hocel biti dervisa nocas, da viknemo HUUUU uglas :gunjastajl: :skoljka:

:run:
bleee_sa

#170 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by bleee_sa »

Hoćel' pjevat' ja sam izdao Boga, il' ja sam izdao sve ?
Juliuscezar

#171 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by Juliuscezar »

spreca wrote:

:thumbup:
a seljaci nek crknu od zavisti :lol:
Mozemo se naci i u cevljanovicima, znak prepoznavanja drugacija lobanja.
le piaf

#173 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by le piaf »

Podjela na urbanu raju i papke preko ledja Dine M.

Prica je malo je rec' malodgradjanska :izet:
bleee_sa

#174 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by bleee_sa »

Ivana, čujem glas iz dubina... :pusi:

Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#175 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by Velkoski »

koga lažeš :lol:
Post Reply