Dosadni kamioni

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

shipak

#76 Re: problem sa kondomima (moj, dakle do mene)

Post by shipak »

@d2 ovaj misli da si žensko :-) :-)
Loulou

#77 Re: problem sa kondomima (moj, dakle do mene)

Post by Loulou »

be highirly wrote:
Loulou wrote:
be highirly wrote:da ne budem pogresno shvacen ja sam za koristenje kondoma dok se zuji kao slobodan strijelac, pogotovo u danasnjem poganom vaktu ali u braku mi je skroz bezze :)
d2 wrote:rece on i njezno pomilova po glavi svoje trinaesto, tek rodjeno, dijete
:lol: :lol:

a sta je tebi jadna upalo smijesno, kada citiras budi postena pa citiraj kako je konverzacija isla a ne lijepiti iz konteksta
Upravo sam to i uradila.... Citirala tok konverzacije... Provjeri :-D
d2

#78 Re: problem sa kondomima (moj, dakle do mene)

Post by d2 »

shipak wrote:@d2 ovaj misli da si žensko :-) :-)
vidio moje slike kako kuham pa misli da sam kakva zgodna plavusa :D
mozda ce me pitati da mu ustipke napravim :D
sandra01

#79 Re: problem sa kondomima (moj, dakle do mene)

Post by sandra01 »

Interesantna tema!!!
Ovako ja kupujem Durex "Sensation" for her /lubricated.Mislim muski je kondom ali je napravljem tko da ima neke nabore pri dnu i ti nabori kao treba meni da naprave neki senzacionalan uzitak mada je nisam primjeila neku razliku.Obzirom da sam malo starija od postavljaca teme i svjesnija sta me sve moze snaci ako spavam s nekim bez zastite ovaj artikl je uvjek pored mog kreveta,i nikad nijedno musko necce moci leci pored mene ako nema ovaj divni izum na svome organu.Mada moram priznati da mome momku vise odgovara Durex nego Troyan.
Inace razumijem muskarce sto imaju problem sa kondomima ali kad razmislim kakav problem mogu imati ako ih ne koriste... pa mogu se strpiti malo.
I jos nesto iz vlastitog iskustva.Ako osjetite da vam spada kondom odmah ga izvlacite meni se jednom davno desilo da je tip nastavio i kondom je ostao u meni.Strasno.Ja sam pocela da vristim na njega a on jadan sav crven morao ga traziti prstima.Grozno.Zato pamet u glavu ako ne zelite da izigravate priucenog ginekologa
d2

#80 Re: problem sa kondomima (moj, dakle do mene)

Post by d2 »

ja sam par puta nasuo O-HO ljepilo da ne spadne samo mi je poslije problem skinuti :lol:
be highirly

#81 Re: problem sa kondomima (moj, dakle do mene)

Post by be highirly »

d2 wrote:
shipak wrote:@d2 ovaj misli da si žensko :-) :-)
vidio moje slike kako kuham pa misli da sam kakva zgodna plavusa :D
mozda ce me pitati da mu ustipke napravim :D
:-)

ma ja, sega, sala poskocica, ok merlinka izgladili smo male nesporazume i ako sam te barno te se pronaso u mojim postovima, unaprijed izvinjenje :)
d2

#82 Re: problem sa kondomima (moj, dakle do mene)

Post by d2 »

merlinka hahahahah :D

nisi ti mene barno ba, nego meni smijesno da postoje tipovi koji pricaju stvari kakve ti pricas...
al hajd, tvoja stvar, sta me briga :D

ziv bio :D
PalaSa Marsa

#83 Re: problem sa kondomima (moj, dakle do mene)

Post by PalaSa Marsa »

mobsterc wrote:otkud vam to da sam ozenjen :shock:
tek 22 napunio...

@piupiu ja sam cuo da sada tih pilula ima pravo puno i da se propisuju na osnovu hormonalnih pretraga pa su rizici smanjeni
@behighirly i ako sam siguran da je partnerica zdrava, i koristim metodu izvlacenja prije svrsavanja, ipak se bojim jer tokom sexa skoro uvijek imam curenje predejakulacijske tekucine
Sasvim si u pravu mobstrec, napomenuo si tekucinu predejakujacije, i takodje u samom cinu sexa muskarac kao i zena ispusta tekucinu (vlazenje) u kojem moze u svakom momentu da izadje i po neki spermatozoid...i samim tim zna se do cega moze doci..Sto se tice pilula protiv trudnoce i one su stetne, bez obzira na sve te nove metode utvrdjivanja, koji hormon ti fali ili odgovara, da bi sprijecila eventualnu trudnocu..Pilule smetaju zeni i mnogo slucajeva, ne kazem da nisu korisne u slucaju da zenina mjesecnica nije redovna, pa se propisuje od strane doktora da se regulise njena mjesecnica..Ali u slucaju partnera moze da zasmeta u kontekstu kad zena trazi partnera (s'tim da je poznato da uzimanjem anti-baby pilula se mijenjaju neke od zeninih osobina, pa samim tim utice i na mirise) u mnogo slucajeva ga bira putem "mirisa", i kao sto sam napomenula, miris je vec promijenjen i ona nije u stanju da bira partnera tim putem..Dakle utice i na nervni sistem, utice na lucenje bezbroj hormona, koji svemenom mogu da se taloze u organizmu i da u "zrelijim godinama" taj "talog" pocne trazit izlazak na polje, a posto to nije moguce, naravno da udara na najosjetljivija zenska mjesta (genitalije, grudi, itd)...
zelenashica

#84 Re: problem sa kondomima (moj, dakle do mene)

Post by zelenashica »

PalaSa Marsa wrote:
tek 22 napunio...

@piupiu ja sam cuo da sada tih pilula ima pravo puno i da se propisuju na osnovu hormonalnih pretraga pa su rizici smanjeni
@behighirly i ako sam siguran da je partnerica zdrava, i koristim metodu izvlacenja prije svrsavanja, ipak se bojim jer tokom sexa skoro uvijek imam curenje predejakulacijske tekucine
Sasvim si u pravu mobstrec, napomenuo si tekucinu predejakujacije, i takodje u samom cinu sexa muskarac kao i zena ispusta tekucinu (vlazenje) u kojem moze u svakom momentu da izadje i po neki spermatozoid...i samim tim zna se do cega moze doci..Sto se tice pilula protiv trudnoce i one su stetne, bez obzira na sve te nove metode utvrdjivanja, koji hormon ti fali ili odgovara, da bi sprijecila eventualnu trudnocu..Pilule smetaju zeni i mnogo slucajeva, ne kazem da nisu korisne u slucaju da zenina mjesecnica nije redovna, pa se propisuje od strane doktora da se regulise njena mjesecnica..Ali u slucaju partnera moze da zasmeta u kontekstu kad zena trazi partnera (s'tim da je poznato da uzimanjem anti-baby pilula se mijenjaju neke od zeninih osobina, pa samim tim utice i na mirise) u mnogo slucajeva ga bira putem "mirisa", i kao sto sam napomenula, miris je vec promijenjen i ona nije u stanju da bira partnera tim putem..Dakle utice i na nervni sistem, utice na lucenje bezbroj hormona, koji svemenom mogu da se taloze u organizmu i da u "zrelijim godinama" taj "talog" pocne trazit izlazak na polje, a posto to nije moguce, naravno da udara na najosjetljivija zenska mjesta (genitalije, grudi, itd)...
masovka je l to znači da kasnije one bujaju :D ak je to tačno da ja okinem po pilulama......makar nekad da dođem u fazu obdarenosti :-)
PalaSa Marsa

#85 Re: problem sa kondomima (moj, dakle do mene)

Post by PalaSa Marsa »

mišica wrote:
PalaSa Marsa wrote:
tek 22 napunio...

masovka je l to znači da kasnije one bujaju :D ak je to tačno da ja okinem po pilulama......makar nekad da dođem u fazu obdarenosti :-)
Hehehe pogresno si me shvatila, nisam mislila u tom smislu da ti grudi rastu, u stvari moze doci i do rasta citavog tijela, (ne zeljena kilaza, odnosno prekomijerna, koja se kasnje pri prestanku uzimanja tableta ne moze tako lako skinuti) nego sam mislila u smislu, da se taloze, odnosno "udaraju u obliku bolesti, karcinomskih oboljenja na mjesta koje sam vec pomenula".. MAda vjerovatno ima slucajeva gdje se nije ovakva situacija pokazala, ali ne znaci da su i cesti, ali ja licno nikad, ama bas nikad ne bih uzela taj vid "zastite"... :thumbup:
Last edited by PalaSa Marsa on 16/11/2008 16:56, edited 1 time in total.
zelenashica

#86 Re: problem sa kondomima (moj, dakle do mene)

Post by zelenashica »

PalaSa Marsa wrote:
mišica wrote:
PalaSa Marsa wrote:
Hehehe pogresno si me shvatila, nisam mislila u tom smislu da ti grudi rastu, u stvari moze doci i do rasta citavog tijela, (ne zeljena kilaza, odnosno prekomijerna, koja se kasnje pri prestanku uzimanja tableta ne moze tako lako skinuti) nego sam sam mislila u smislu, da se taloze, odnosno "udaraju u obliku bolesti, karcniomskih oboljenja na mjesta koje sam vec pomenula".. MAda vjerovatno ima slucajeva gdje se nije ovakva situacija pokazala, ali ne znaci da su i cesti, ali ja licno nikad, ama bas nikad ne bih uzela taj vid "zastite"...
ma znam draga al sam se samo željela utješiti ..da za moje cice ima nade i mimo silikona :lol: ...al hajd.....ima makar za usta za ruku i ne mora :razz:
PalaSa Marsa

#87 Re: problem sa kondomima (moj, dakle do mene)

Post by PalaSa Marsa »

Hehehe misice :lol: :lol: :lol: :lol: OK, OK razumjela :thumbup:
kofi anan

#88 Re: problem sa kondomima (moj, dakle do mene)

Post by kofi anan »

u tom slucaju, ja bih ti preporucio da se odreknes sexa na jedno 30 godina dok "konji" ne pocnu korisitit kondome :-D
PalaSa Marsa

#89 Re: problem sa kondomima (moj, dakle do mene)

Post by PalaSa Marsa »

kofi anan wrote:u tom slucaju, ja bih ti preporucio da se odreknes sexa na jedno 30 godina dok "konji" ne pocnu korisitit kondome :-D
Cuj konji :roll: :roll: :run:
apple

#90 Re: problem sa kondomima (moj, dakle do mene)

Post by apple »

imaju oni drurex love kondomi
oni ce ti pomoci i ja sam ih zbog toga uzimu a jeftiniji su od drugih :-D :-D
aminchev2

#91 Re: problem sa kondomima (moj, dakle do mene)

Post by aminchev2 »

mobsterc wrote:ne mogu vise, moram se pozaliti... :-D kao sto naslov govori, imam problem sa doticnim :D
naime, ako u toku odnosa dodje do bilo kakvog djelimicnog popustanja erekcije, organ 'ne moze' ponovo da se napuni do kraja :D jer je gumica preuska
bukvalno osjetim kako krv navire a ono previse stegnuto pa me nekada i zaboli, onda moram da skidam kondom a ako stalno stavljam nove, ne moze mi biti ni 300KM mjsecno za kondome

zanima me, ako ima neko da preporuci malo vece kondome, tj sire... naziv, gdje da kupim ili neki drugi savjet

p.s. oni koji ce protumaciti temu kao, vid' levata, hali se da mu je debeo, lijeci komplekse i sl, neka je slobodno zaobidju
nadji sebi djevojku za stalno
nek uzme pilule ili nek koristi zenski kondom
nece ti tvoji vise trebati
HAVANA

#92 Re: problem sa kondomima (moj, dakle do mene)

Post by HAVANA »

d2 wrote:ja sam par puta nasuo O-HO ljepilo da ne spadne samo mi je poslije problem skinuti :lol:

Aaa zato u onom postu >jebem mater> kaže.Jebem mater sekundarnom ljepilu
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#93 Re: problem sa kondomima (moj, dakle do mene)

Post by Šeherzada »

elmer wrote:
mobsterc wrote:ne mogu vise, moram se pozaliti... :-D kao sto naslov govori, imam problem sa doticnim :D
naime, ako u toku odnosa dodje do bilo kakvog djelimicnog popustanja erekcije, organ 'ne moze' ponovo da se napuni do kraja :D jer je gumica preuska
bukvalno osjetim kako krv navire a ono previse stegnuto pa me nekada i zaboli, onda moram da skidam kondom a ako stalno stavljam nove, ne moze mi biti ni 300KM mjsecno za kondome

zanima me, ako ima neko da preporuci malo vece kondome, tj sire... naziv, gdje da kupim ili neki drugi savjet

p.s. oni koji ce protumaciti temu kao, vid' levata, hali se da mu je debeo, lijeci komplekse i sl, neka je slobodno zaobidju
Ćuti jadan.....ne pričaj bruku .... da ti spada.... :lol:

Ja tih problema nemam....... 8-)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
legenda_ba

#94 Re: problem sa kondomima (moj, dakle do mene)

Post by legenda_ba »

YEBOTE!!!!! :cry:

Kurtoni spadaju, pilule otrovne, ona nece spirale!

Pa poslije ovog poduzeg citanja, ja jednostavno vise necu guziti!!!....dok ne bude hanuma spremna da fasuje metak.

Desanka Sakic ima da radi do daljnjeg!

Ili da je muntam da otvori rezervnu rupu :?
d2

#95 Re: problem sa kondomima (moj, dakle do mene)

Post by d2 »

najbolje ti je poceti baviti se struganjem peta, vjeruj :lol:
Klodovik

#96 Re: problem sa kondomima (moj, dakle do mene)

Post by Klodovik »

Ja ovih današnjih kondoma...

http://www.sarajevo-x.com/clanak/090115093
Skyfox

#97 Re: problem sa kondomima (moj, dakle do mene)

Post by Skyfox »

Klodovik wrote:Ja ovih današnjih kondoma...

http://www.sarajevo-x.com/clanak/090115093
:lol: :D
Ekspanzi

#98 Re: problem sa kondomima (moj, dakle do mene)

Post by Ekspanzi »

:lol: :thumbup:
Post Reply