Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
.... picin umak Malo je bezobrazno a i nije duhovitao, al' jebi ga nisam u elementu, nekako sam sav sjeban.
Ni meni se moj zivot ne svidja, pa imas li ti kakav predlog?
ultra wrote:.... picin umak Malo je bezobrazno a i nije duhovitao, al' jebi ga nisam u elementu, nekako sam sav sjeban.
Ni meni se moj zivot ne svidja, pa imas li ti kakav predlog?
predji na prepaid :D:D
ili od hornsyja uzmi black adder kasete i umri od smijeha
.... eh da, kad budes navracao iz svemira cuvaj se, ne idi u Mostar, jebaci nisu na ceni.
Sta su black adder kasete? Objasni jednom urbanom seljaku? Nisam u toku sa tim mladalackim trendovima.
ultra wrote:.... eh da, kad budes navracao iz svemira cuvaj se, ne idi u Mostar, jebaci nisu na ceni.
Sta su black adder kasete? Objasni jednom urbanom seljaku? Nisam u toku sa tim mladalackim trendovima.
Black Adder tj Crna GUja.....nemoj se furat na to seljak-gradsko dijete , ta je prica isfurana totalno...
ako imas iznad 20 godina sjetices se nocnog programa Noc i Dan kada se davala ta serija.....
a hornsy ima predivnu kolekciju nekih epizoda koje nikad nisu vidjene na ovim prostorima :D