jel to onaj glumac šHo je Usran gHuziJosandokann wrote:
Dos`o Nenad!
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#2276 Re: Dos`o Nenad!
-
Ras Al Ghul
#2277 Re: Dos`o Nenad!
Pa ostao je Princip, nije bježao kao ove pičkice, pa je glavni heroj fašista u Srbiji danas. I SPC ga slavi, a čovjek rekao da je SPC najveća bolest srpskog narodaPa trebali su ostati da brane grad, Patriotska liga, ovo-ono...
- Creasy
#2278 Re: Dos`o Nenad!
Al' zato ste ga vi proglasili teroristom.Ras Al Ghul wrote:Pa ostao je Princip, nije bježao kao ove pičkice, pa je glavni heroj fašista u Srbiji danas. I SPC ga slavi, a čovjek rekao da je SPC najveća bolest srpskog narodaPa trebali su ostati da brane grad, Patriotska liga, ovo-ono...a ove ga bradate spodobe dižu u nebesa
-
Ras Al Ghul
#2279 Re: Dos`o Nenad!
Al nama nije bitan po Neletovoj priči jer je Srbin, kontašCreasy wrote:Al' zato ste ga vi proglasili teroristom.Ras Al Ghul wrote:Pa ostao je Princip, nije bježao kao ove pičkice, pa je glavni heroj fašista u Srbiji danas. I SPC ga slavi, a čovjek rekao da je SPC najveća bolest srpskog narodaPa trebali su ostati da brane grad, Patriotska liga, ovo-ono...a ove ga bradate spodobe dižu u nebesa
- Edin H.
#2280 Re: Dos`o Nenad!
Mozda tebi jeste smijesno, ali ostalo je mnogo Srba, Hrvata i ostalih i branilo grad.Creasy wrote:sandokann wrote:Pa trebali su ostati da brane grad, Patriotska liga, ovo-ono...York Light 100`s wrote:
Jarane, Nele, Kusta, Brega.... nisu se penjali po nikakvim brdima i šumama, vec zapalili za Beograd.
Moj komsija Aco poginuo na Zuci, divan covjek bio. Ostali ljudi da brane svoj grad, bez obzira na nacionalnost, ne znam sta je tu cudno. Ako hoces bas o tome da razgovaras, problem u Armiji BiH je nastao kasnije, kad se pocese petljati nekakvi vjerski savjetnici. Medjutim ako govorimo o Sarajevu, od pocetka do kraja je bilo pripadnika drugih naroda, npr. kad je Zuka nagazio Jukine na Igmanu, Srbi i Hrvati su vraceni u Sarajevu, nisu slani na druga ratista, kao ostali po kazni).
- Creasy
#2281 Re: Dos`o Nenad!
Da, ali ne možeš zamjeriti estradnim ličnostima - Srbima, što nisu ostali... mislim...Edin H. wrote:Mozda tebi jeste smijesno, ali ostalo je mnogo Srba, Hrvata i ostalih i branilo grad.Creasy wrote:sandokann wrote:
Pa trebali su ostati da brane grad, Patriotska liga, ovo-ono...
Moj komsija Aco poginuo na Zuci, divan covjek bio. Ostali ljudi da brane svoj grad, bez obzira na nacionalnost, ne znam sta je tu cudno. Ako hoces bas o tome da razgovaras, problem u Armiji BiH je nastao kasnije, kad se pocese petljati nekakvi vjerski savjetnici. Medjutim ako govorimo o Sarajevu, od pocetka do kraja je bilo pripadnika drugih naroda, npr. kad je Zuka nagazio Jukine na Igmanu, Srbi i Hrvati su vraceni u Sarajevu, nisu slani na druga ratista, kao ostali po kazni).
-
sandokann
#2282 Re: Dos`o Nenad!
Kao ovaj:Creasy wrote:
Pa trebali su ostati da brane grad, Patriotska liga, ovo-ono...
- Edin H.
#2283 Re: Dos`o Nenad!
Ne zamjeram ja nikome nista, ali treba zadrzati dostojanstvo.Creasy wrote:Da, ali ne možeš zamjeriti estradnim ličnostima - Srbima, što nisu ostali... mislim...
Nije logicno da se Cane (partybrejkersi su svirali u Sarajevu na dan pocetka rata, Milan iz EKVili Rambo bore za prestanak rata), a ljudi koji su napravili karijere u Sarajevu, laju protiv istog.
- York Light 100`s
#2284 Re: Dos`o Nenad!
Da ali ovi što su se penjali zato da imaju bolji pregled nisu ni sanjali da će se za 20 godina njihova djeca gore igratisandokann wrote: Jarane, Nele, Kusta, Brega.... nisu se penjali po nikakvim brdima i šumama, vec zapalili za Beograd.
Hej dijete ti je moglo imati toliko privilegija kao gradsko dijete, još mali Sarajlijica a ti njega osuđuješ da živi ko Tarzan
Last edited by York Light 100`s on 21/02/2015 21:42, edited 1 time in total.
-
sandokann
#2285 Re: Dos`o Nenad!
a Hari mata Hari svirao u BeograduEdin H. wrote:Ne zamjeram ja nikome nista, ali treba zadrzati dostojanstvo.Creasy wrote:Da, ali ne možeš zamjeriti estradnim ličnostima - Srbima, što nisu ostali... mislim...
Nije logicno da se Cane (partybrejkersi su svirali u Sarajevu na dan pocetka rata, Milan iz EKVili Rambo bore za prestanak rata), a ljudi koji su napravili karijere u Sarajevu, laju protiv istog.
- Edin H.
#2286 Re: Dos`o Nenad!
Evo ti Neleta na RTS-usandokann wrote:a Hari mata Hari svirao u BeograduEdin H. wrote:Ne zamjeram ja nikome nista, ali treba zadrzati dostojanstvo.Creasy wrote:Da, ali ne možeš zamjeriti estradnim ličnostima - Srbima, što nisu ostali... mislim...
Nije logicno da se Cane (partybrejkersi su svirali u Sarajevu na dan pocetka rata, Milan iz EKVili Rambo bore za prestanak rata), a ljudi koji su napravili karijere u Sarajevu, laju protiv istog.uh, ti muzikanti!
-
sandokann
#2287 Re: Dos`o Nenad!
York Light 100`s wrote:Da ali ovi što su se penjali zato da imaju bolji pregled nisu ni sanjali da će se za 20 godina njihova djeca gore igratisandokann wrote:York Light 100`s wrote: Jarane, Nele, Kusta, Brega.... nisu se penjali po nikakvim brdima i šumama, vec zapalili za Beograd.![]()
Hej dijete ti je moglo imati toliko privilegija kao gradsko dijete, još mali Sarajlijica a ti njega osuđuješ da živi ko Tarzan![]()
Zar ti današnji život u Sarajevu smatraš privilegiom???
- York Light 100`s
#2288 Re: Dos`o Nenad!
Upravu si, kada bi me neko pitao šta bo volio da mi dijete radi i ja bi kao ti odgovorio "koze čuvati"sandokann wrote:
Zar ti današnji život u Sarajevu smatraš privilegiom???
- Edin H.
#2289 Re: Dos`o Nenad!
Cini mi se da je doshlo do shuka ovdjeYork Light 100`s wrote:Upravu si, kada bi me neko pitao šta bo volio da mi dijete radi i ja bi kao ti odgovorio "koze čuvati"sandokann wrote:
Zar ti današnji život u Sarajevu smatraš privilegiom???i to je bolje nego drogirati se
- pici
#2290 Re: Dos`o Nenad!
gdje koze prkose gravitaciji 
- pici
#2291 Re: Dos`o Nenad!
jedna maKsuziJe za Žvalju...
Ti ces s njime da ides na Jahorinu
tamo je lijepo i zdravo, sta vise
a ja cu ostati u prljavom gradu
i ustima hvatati kapi kise
X

-
sandokann
#2292 Re: Dos`o Nenad!
Gdje ti ovdje vidiš koze????????York Light 100`s wrote:Upravu si, kada bi me neko pitao šta bo volio da mi dijete radi i ja bi kao ti odgovorio "koze čuvati"sandokann wrote:
Zar ti današnji život u Sarajevu smatraš privilegiom???i to je bolje nego drogirati se

- JBT
#2293 Re: Dos`o Nenad!
sandokann wrote:Gdje ti ovdje vidiš koze????????York Light 100`s wrote:Upravu si, kada bi me neko pitao šta bo volio da mi dijete radi i ja bi kao ti odgovorio "koze čuvati"sandokann wrote:
Cekaju lavovi Nenada.
- pici
#2294 Re: Dos`o Nenad!
en Žvalje u publici
-
sandokann
#2295 Re: Dos`o Nenad!
I ti ono indiferentan prema Neletupici wrote:
jedna maKsuziJe za Žvalju...![]()
Ti ces s njime da ides na Jahorinu
tamo je lijepo i zdravo, sta vise
a ja cu ostati u prljavom gradu
i ustima hvatati kapi kise
Ma ja, gotiviš ga više od mene
- Edin H.
#2296 Re: Dos`o Nenad!
York Light 100`s wrote:Upravu si, kada bi me neko pitao šta bo volio da mi dijete radi i ja bi kao ti odgovorio "koze čuvati"i to je bolje nego drogirati se

Uvijek oprezno vozim kroz RS
-
sandokann
#2297 Re: Dos`o Nenad!
pici wrote:
en Žvalje u publici
Ja, pjevanja i govana.
Bolje bi Ekrem ovo odradio
- JBT
#2298 Re: Dos`o Nenad!
sandokann wrote:Gdje ti ovdje vidiš koze????????York Light 100`s wrote:Upravu si, kada bi me neko pitao šta bo volio da mi dijete radi i ja bi kao ti odgovorio "koze čuvati"sandokann wrote:
Ili su tigrovi iz Fuada Midzica.....
https://www.youtube.com/watch?v=RQ_ibEDzCVg
- JBT
#2299 Re: Dos`o Nenad!
sandokann wrote:pici wrote:
en Žvalje u publici
Ja, pjevanja i govana.
Bolje bi Ekrem ovo odradio
Et` vidis da ne kontas. Pa nije Zenica blues Bohemian rhapsody.
- Creasy
#2300 Re: Dos`o Nenad!
...dok se vraćaš u zavičaj.Edin H. wrote:York Light 100`s wrote:Upravu si, kada bi me neko pitao šta bo volio da mi dijete radi i ja bi kao ti odgovorio "koze čuvati"i to je bolje nego drogirati se
Uvijek oprezno vozim kroz RS