Jok brate, vec mi je drago da se omladina edukuje...avetinja wrote:Jel ti imaš fetiš na jezike?nightvision wrote:A mozda je jezik vjezbala?
Ulozice, cekaj dok i nase cure nauce jezika.Dobrinja80 wrote:Što neuloze u BH Airlines?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Jok brate, vec mi je drago da se omladina edukuje...avetinja wrote:Jel ti imaš fetiš na jezike?nightvision wrote:A mozda je jezik vjezbala?
Ulozice, cekaj dok i nase cure nauce jezika.Dobrinja80 wrote:Što neuloze u BH Airlines?
Sve se vrti oko para negdje ARAPI ulažu novac a negdje ulažu ili ti meću nešto drugo.LeLLa_ wrote:Sto ti je zlobrinjac ,odma biznis ...Dobrinja80 wrote:Što neuloze u BH Airlines?
Neka "mecu " negdje dr ,meni su bas antipaticniDobrinja80 wrote:Sve se vrti oko para negdje ARAPI ulažu novac a negdje ulažu ili ti meću nešto drugo.LeLLa_ wrote:Sto ti je zlobrinjac ,odma biznis ...Dobrinja80 wrote:Što neuloze u BH Airlines?
salik79 wrote:Dobrinja80 wrote:Sijedim na Ilidzi u kafiću i primjetio sam nekoliko ovakvih parova.
Par koji je slijedio pored mene je komunicirao na vrlo lošem engleskom.
Da li su ovakve veze iskrene ?
Šta uopće oni mogu imati zajedničko kad se jedva razumiju ?
Osijedi ti, jarane, zjalajuci okolo
LeLLa_ wrote:Dobrinja80 wrote:Neka "mecu " negdje dr ,meni su bas antipaticniLeLLa_ wrote:
Sve se vrti oko para negdje ARAPI ulažu novac a negdje ulažu ili ti meću nešto drugo.
Ma ne sekiraj(u) se, ima ko hoce.LeLLa_ wrote: Neka "mecu " negdje dr ,meni su bas antipaticni
Nacin na koji ovo kazes tjera me na pomisao da gutas, ali posto razumijem o cemu pricas, progledacu ti kroz prste, ovaj put.LeLLa_ wrote: Samo brate domace ,sve ostalo je lose za svariti
Njima ne daju ni vozačku dozvolu ni pravo glasa, a kamo li da i pošalju na školovanje u Bosnu toliko su demokratske te zemlje.nightvision wrote:Ma ne sekiraj(u) se, ima ko hoce.LeLLa_ wrote: Neka "mecu " negdje dr ,meni su bas antipaticni
Meni je samo zao sto nema i arapkinja s arapima, i ja bih u red stao.
I Ja sam kao i svaki muškarac to pomislio, ali iz pristojnosti presutio, a možda Lella namjerno asocira?nightvision wrote:Nacin na koji ovo kazes tjera me na pomisao da gutas, ali posto razumijem o cemu pricas, progledacu ti kroz prste, ovaj put.LeLLa_ wrote: Samo brate domace ,sve ostalo je lose za svariti![]()
![]()
Zlo i naopako...Dobrinja80 wrote:I Ja sam kao i svaki muškarac to pomislio, ali iz pristojnosti presutio, a možda Lella namjerno asocira?nightvision wrote:Nacin na koji ovo kazes tjera me na pomisao da gutas, ali posto razumijem o cemu pricas, progledacu ti kroz prste, ovaj put.LeLLa_ wrote: Samo brate domace ,sve ostalo je lose za svariti![]()
![]()
Nisi ti, ali muski mozak razmislja kreativno.LeLLa_ wrote:Nisam ni pomislila na to,mislila sam da smo svarili nase muskarce,suplje price itd .
Hahahha da strasno ste kreativni,najezila sam se hahhnightvision wrote:Nisi ti, ali muski mozak razmislja kreativno.LeLLa_ wrote:Nisam ni pomislila na to,mislila sam da smo svarili nase muskarce,suplje price itd .
![]()
![]()
Humor je takodje kreativnost. Ja se zezam. Nista sto sigurno nisi dozivjela sa nekom svojom rajom, ali polako, nova si na forumu.LeLLa_ wrote:Hahahha da strasno ste kreativni,najezila sam se hahh
Mislila sam opcenito na muskarce da su kreativni, znam da se zezasnightvision wrote:Humor je takodje kreativnost. Ja se zezam. Nista sto sigurno nisi dozivjela sa nekom svojom rajom, ali polako, nova si na forumu.LeLLa_ wrote:Hahahha da strasno ste kreativni,najezila sam se hahh
I ja sam sama srpkinja i hoces da kazes da to rade moje zemljakinje ne bih se slozila s tobom.nightvision wrote:Sta kazes, prepoznala se pa hoces da zametnes tragove, kao sad fol nidje veze, jel?
Hahahah trebao si napisati prvo sto ti je palo na pametButmiran wrote:Jedne prilike prilaze mi tri poznanice s pitanjem: "kakav si ti s engleskim, moramo se dogovoriti s nekim Turcima za kafu, trebamo poslati poruku a ne znamo engleski nikako a i oni skroz slabo".. I šta čovjek da kaže na to...A znam i dvoje koje su u vezi i svaki dan su na kafi, ručku itd. i to im se sve svodi na tipkanje po mobitelu i nje i njega, on plaća naravno.
Znas koliko mojih vrsnjaka ima iza ponoci, pogotovo u gradu i ovamo na Ilidzi petkom i subotom drugo sto se vecina mojih vrsnjakinja sredjuje i oblaci stikle pa izgledaju starije.Kakvih 22 hgidra wrote: Pa valjda sam izlazila u Slogu i znam, a i bila sam na ljetovanju u Tunisu prije dvije-tri godine i znam da su boring.
E cuj izlazila u Slogu, do kada te babo pustio, 22h?
Joj dijete imas 17 i kontas pokupila svu pamet svijeta.
Mani se generaliziranja...
Hahahahah e jeb ga ,mogao si malo da zabiberis (bas sam zla )Butmiran wrote:Ma uzeo im telefon, napis'o tu i tu, tad i tad i kontam gonite se u 100 pm i vi i oni.