Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
-
Cybernetic
#501 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
.
Last edited by Cybernetic on 09/10/2015 20:34, edited 1 time in total.
- art vandeley
#502 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
limeni wrote:GAZI BOSNO ZA GAZU!!!![]()
IZRAEL PREGAZEN U BLICKRIGU!
DZEKO zabija i nece vadit sve do kraja kval.
TROLCINE na aparatima jer je sve proslo bez ozbiljnog incidenta dok Hrvatima prijeti izbacivanje

- limeni
#503 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Jel mi to prijetite da ce vam tata Dodik otcEpiti dio BiH?
Bosanci navijaju za BiH, dok vas pacenika nema nesto na temama gdje se slavi pobjeda REPREZENTACIJE BIH
Lucifere da mrzis Bosnu i sve sto ima veze sa njom odavno svi znaju ovdje ALI prestani da lazes ovaj napaceni narod!!
Igra vam Srbija...
Bosanci navijaju za BiH, dok vas pacenika nema nesto na temama gdje se slavi pobjeda REPREZENTACIJE BIH
Lucifere da mrzis Bosnu i sve sto ima veze sa njom odavno svi znaju ovdje ALI prestani da lazes ovaj napaceni narod!!
Igra vam Srbija...
-
Fudo387
#504 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Dok mi po nacionalistickom ponasanju stignemo vas bajne komsije u tom' ce i kijamet. Osuditi, ako su uvrijedjeni poslati izvinjenje, a vas sto bi zbog svega poceli ganjati procente teritorija, nabit' nogom.Cybernetic wrote:Ako ti se ostvari san od 23%, mozes vikat te parole. O incidentima koje na utakmicama reprezentacije Bosne i Hercegovine izvode pripadnici bosnjackog naroda imaju pravo pisati i drugi, cak i Kinezi. Lucifer mozda jeste bio u Armiji BiH (ili to mogu samo Bosnjaci muslimani tvrditi?), mada sumnjam da ima vise od 20 godina.limeni wrote:GAZI BOSNO ZA GAZU!!!![]()
Ima ovdje dosta provala, jasno je svakome da leclerc,johnnys nisu Bosnjaci i da sire smutnju ovdje al
kad sam procitao da je LUCIFER sluzio u ArmijiBiH![]()
![]()
IZRAEL PREGAZEN U BLICKRIGU!
DZEKO zabija i nece vadit sve do kraja kval.
TROLCINE na aparatima jer je sve proslo bez ozbiljnog incidenta dok Hrvatima prijeti izbacivanje
Moglo je biti mnogo gore, a i sto je bilo je ogromna sramota. NSBiH ne treba zbog toga kaznjavati, jer ce BiH iovako ispast sa takmicenja. Da se desilo nesto gore, BiH bi trebalo odmah iskljuciti kao sto treba iskljuciti Hrvatsku zbog onog kukastog kriza na Poljudu, jer ovo se vec drugi ili treci put desava. Ne znate se sportski ponasati: mars napolje!
-
babanovac
#505 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Jevreje mrzimo... Nisu nam uradili nista, a i podaleko su da bi nam ozbiljno naudili. Pride, anti-izraelizam je trend u svijetu...koji ne prolazi. Uleti u frku kad je onaj jado na zemlji i sutaj ga nogama...Sigurica. S druge strane, himna Srbije isprati se aplauzom. Hebiga, samar u vidu genocida boli. I pamti se. Taman kad se zaboravi, a oni ga ponove.
Volim Kozarac.
Ucite i samo ucite. Rasklapanje i sklapanje kalasnjikova neka bude u nivou bukvara. Predivna je gradjanska Bosna, predivan je evropski Jerusalem, trokut religijskih objekata u Sarajevu. Divnan film je snimio Danis Tanovic, vele, isplazio jezik Evropi... Divan film je snimila Jasmila Zbanic. Divno je iz Berlina negirala paljenje arhiva vlastite drzave (pomislio sam, evo ga Kusta na estrogenu)... Divno prezime je sebi dao onaj drugi Denis. Obezbijedili su sebi odgodu egzekucije, sa prvog dana, na drugi dan - poslijepodne, u redovnom programu egzekucija u budućem genocidu.
Jer jebe se Evropi za gradjansku Bosnu, jebe se Evropi za religijski trokut u Sarajevu, Radovan je bio, a Mile ostao ravnopravan pregovarac. Da joj se ne jebe, podrzala bi Divjaka 3. maja 1992., podrzala bi Kljujica, Jerku Doku i ine... Ali nije. Svi oni su bili pripadnici "pobješnjelih balkanskih plemena", kao i zatiraci naroda s druge strane stola.
Da remiziram: majmunsko skakanje po izraelskoj zastavi u Zenici, nepismena zatucana omladina je ucila od najotmjenijih kcerki stare dame. Sto vise podsjecaju na gorile s pocetka Odiseje, vece su im sanse na biolosko prezivljavanje.
Volim Kozarac.
Ucite i samo ucite. Rasklapanje i sklapanje kalasnjikova neka bude u nivou bukvara. Predivna je gradjanska Bosna, predivan je evropski Jerusalem, trokut religijskih objekata u Sarajevu. Divnan film je snimio Danis Tanovic, vele, isplazio jezik Evropi... Divan film je snimila Jasmila Zbanic. Divno je iz Berlina negirala paljenje arhiva vlastite drzave (pomislio sam, evo ga Kusta na estrogenu)... Divno prezime je sebi dao onaj drugi Denis. Obezbijedili su sebi odgodu egzekucije, sa prvog dana, na drugi dan - poslijepodne, u redovnom programu egzekucija u budućem genocidu.
Jer jebe se Evropi za gradjansku Bosnu, jebe se Evropi za religijski trokut u Sarajevu, Radovan je bio, a Mile ostao ravnopravan pregovarac. Da joj se ne jebe, podrzala bi Divjaka 3. maja 1992., podrzala bi Kljujica, Jerku Doku i ine... Ali nije. Svi oni su bili pripadnici "pobješnjelih balkanskih plemena", kao i zatiraci naroda s druge strane stola.
Da remiziram: majmunsko skakanje po izraelskoj zastavi u Zenici, nepismena zatucana omladina je ucila od najotmjenijih kcerki stare dame. Sto vise podsjecaju na gorile s pocetka Odiseje, vece su im sanse na biolosko prezivljavanje.
-
babanovac
#506 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Jevreje mrzimo... Nisu nam uradili nista, a i podaleko su da bi nam ozbiljno naudili. Pride, anti-izraelizam je trend u svijetu...koji ne jenjava. Uleti u frku kad je onaj jado na zemlji i sutaj ga nogama...Sigurica. S druge strane, himna Srbije isprati se aplauzom. Hebiga, samar u vidu genocida boli. I pamti se. Taman kad se zaboravi, a oni ga ponove.
Volim Kozarac.
Ucite i samo ucite. Rasklapanje i sklapanje kalasnjikova neka bude u nivou bukvara. Predivna je gradjanska Bosna, predivan je evropski Jerusalem, trokut religijskih objekata u Sarajevu. Divnan film je snimio Danis Tanovic, vele, isplazio jezik Evropi... Divan film je snimila Jasmila Zbanic. Divno je iz Berlina negirala paljenje arhiva vlastite drzave (pomislio sam, evo ga Kusta na estrogenu)... Divno prezime je sebi dao onaj drugi Denis. Gratz. Obezbijedili su sebi odgodu egzekucije: sa prvog dana, na drugi dan - poslijepodne, u redovnom programu egzekucija u budućem genocidu.
Jer jebe se Evropi za gradjansku Bosnu, jebe se Evropi za religijski trokut u Sarajevu, Radovan je bio, a Mile je danas ravnopravan pregovarac. Da joj se ne jebe, podrzala bi Divjaka 3. maja 1992., podrzala bi Kljujica, Jerku Doku i ine... Ali nije. Svi oni su bili pripadnici "pobješnjelih balkanskih plemena", jednako kao i zatiraci naroda s druge strane stola.
Volim Kozarac.
Ucite i samo ucite. Rasklapanje i sklapanje kalasnjikova neka bude u nivou bukvara. Predivna je gradjanska Bosna, predivan je evropski Jerusalem, trokut religijskih objekata u Sarajevu. Divnan film je snimio Danis Tanovic, vele, isplazio jezik Evropi... Divan film je snimila Jasmila Zbanic. Divno je iz Berlina negirala paljenje arhiva vlastite drzave (pomislio sam, evo ga Kusta na estrogenu)... Divno prezime je sebi dao onaj drugi Denis. Gratz. Obezbijedili su sebi odgodu egzekucije: sa prvog dana, na drugi dan - poslijepodne, u redovnom programu egzekucija u budućem genocidu.
Jer jebe se Evropi za gradjansku Bosnu, jebe se Evropi za religijski trokut u Sarajevu, Radovan je bio, a Mile je danas ravnopravan pregovarac. Da joj se ne jebe, podrzala bi Divjaka 3. maja 1992., podrzala bi Kljujica, Jerku Doku i ine... Ali nije. Svi oni su bili pripadnici "pobješnjelih balkanskih plemena", jednako kao i zatiraci naroda s druge strane stola.
-
L u c i f e r
#507 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Tobejarabi mahnita insana, vidim da ti se stanje nazalost pogorsalo...limeni wrote:Jel mi to prijetite da ce vam tata Dodik otcEpiti dio BiH?![]()
Igra vam Srbija...
- GeeTnT
#508 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Narod koji je prezivio etnicko ciscenje ima puno pravo da posalje poruku Izraelu...tamo se svakodnevno palestinski narod selektivno unistava. Ko to ne zna, nek jede govna, a pogotovo oni koji navode da Izrael nama nije nista lose ucinio...fujj
-
L u c i f e r
#509 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
A ovaj...sta nam je ono ucinio...?GeeTnT wrote:Narod koji je prezivio etnicko ciscenje ima puno pravo da posalje poruku Izraelu...tamo se svakodnevno palestinski narod selektivno unistava. Ko to ne zna, nek jede govna, a pogotovo oni koji navode da Izrael nama nije nista lose ucinio...fujj
- It_is_a_Leclerc
#510 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Sva sreća da Jevreji koji žive u Izraelu nemaju sjećanje skorog genocida, pa ono... 
Uostalom, već smo vam dokazali da se u svijetu dešava gomila genocida za koje vas nije briga, jer u njima nema muslimana, ili su izvršioci, pa onda ono.. kulirate ih. Vodite bitku za Palestinu samo zato što ste antisemiti, mrzite Jevreje.
Uostalom, već smo vam dokazali da se u svijetu dešava gomila genocida za koje vas nije briga, jer u njima nema muslimana, ili su izvršioci, pa onda ono.. kulirate ih. Vodite bitku za Palestinu samo zato što ste antisemiti, mrzite Jevreje.
- kamberovica polje
#511 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Hoćemo idući put gazit tursku zastavu?GeeTnT wrote:Narod koji je prezivio etnicko ciscenje ima puno pravo da posalje poruku Izraelu...tamo se svakodnevno palestinski narod selektivno unistava. Ko to ne zna, nek jede govna, a pogotovo oni koji navode da Izrael nama nije nista lose ucinio...fujj
-
L u c i f e r
#512 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
kamberovica polje wrote:Hoćemo idući put gazit tursku zastavu?GeeTnT wrote:Narod koji je prezivio etnicko ciscenje ima puno pravo da posalje poruku Izraelu...tamo se svakodnevno palestinski narod selektivno unistava. Ko to ne zna, nek jede govna, a pogotovo oni koji navode da Izrael nama nije nista lose ucinio...fujj
-
Bodkin
#513 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
necemo. jer nisu izreal. a ni mi nismo palestinci. mozda budisticku ako postoji zbog onog genocida u burmikamberovica polje wrote:Hoćemo idući put gazit tursku zastavu?GeeTnT wrote:Narod koji je prezivio etnicko ciscenje ima puno pravo da posalje poruku Izraelu...tamo se svakodnevno palestinski narod selektivno unistava. Ko to ne zna, nek jede govna, a pogotovo oni koji navode da Izrael nama nije nista lose ucinio...fujj
-
babanovac
#514 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Momak, da sam ovo procitao prije tri godine, rekao bih ti da si glup ko tocak. Danas, nazalost to ne mogu. Tvoje razmisljanje je mainstream koji prevazilazi granice Bosne. Isti mainstream je dozvolio da zlo satre divnu Bosnu.GeeTnT wrote:Narod koji je prezivio etnicko ciscenje ima puno pravo da posalje poruku Izraelu...tamo se svakodnevno palestinski narod selektivno unistava. Ko to ne zna, nek jede govna, a pogotovo oni koji navode da Izrael nama nije nista lose ucinio...fujj
- It_is_a_Leclerc
#515 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Samo nemojte zastavu Katara, Iraka, Egipta... .To su sve bastiljoni demokratije i ljudskih prava. Pravovjerna i nadasve pravdoljubiva bošnjačka srca to ne bi izdržala.
- sinuhe
#516 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Sta kazu Palestinci na sve ovo?
- GeeTnT
#517 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Sta? Prije tri godine naucio citat?babanovac wrote:Momak, da sam ovo procitao prije tri godine, rekao bih ti da si glup ko tocak. Danas, nazalost to ne mogu. Tvoje razmisljanje je mainstream koji prevazilazi granice Bosne. Isti mainstream je dozvolio da zlo satre divnu Bosnu.GeeTnT wrote:Narod koji je prezivio etnicko ciscenje ima puno pravo da posalje poruku Izraelu...tamo se svakodnevno palestinski narod selektivno unistava. Ko to ne zna, nek jede govna, a pogotovo oni koji navode da Izrael nama nije nista lose ucinio...fujj
- Danguba
#518 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Kada sam vidio ono gazenje Izraelske zastave, prvo sto mi je proletilo kroz glavu ''ja kretena majko moja''. Da sam se tamo zadesio vjerovatno da bi POKUSAO tu zastavu spasiti pa makar batine dobio ALI kada vidim koji licemjeri brane tu zastavu, nesto mi sada svejedno.
-
babanovac
#519 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Ne pratim te... Kanalisi te svoje misli.GeeTnT wrote:Sta? Prije tri godine naucio citat?babanovac wrote:Momak, da sam ovo procitao prije tri godine, rekao bih ti da si glup ko tocak. Danas, nazalost to ne mogu. Tvoje razmisljanje je mainstream koji prevazilazi granice Bosne. Isti mainstream je dozvolio da zlo satre divnu Bosnu.GeeTnT wrote:Narod koji je prezivio etnicko ciscenje ima puno pravo da posalje poruku Izraelu...tamo se svakodnevno palestinski narod selektivno unistava. Ko to ne zna, nek jede govna, a pogotovo oni koji navode da Izrael nama nije nista lose ucinio...fujj
- Kareem Abdul
#520 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Ništa.sinuhe wrote:Sta kazu Palestinci na sve ovo?
Jedni su trenutno veoma ljuti na kalifu Bagdadija jer je odbio prihvatiti njihovu prisegu Islamskoj Državi, Hamas se ljuti na Islamsku Državu jer im uzima pristalice, Fatah se iz istog razloga ljuti na Hamas i čak su i pozvali na stvaranje arapske koalcije koja će bombardirati Hamas u Gazi.
http://www.al-monitor.com/pulse/en/orig ... gaza.html#
Uglavnom nešto se puno ljute ovih dana i nogomet ih uopće ne zanima, tako da je potpora bratskog Bošnjačkog puka prošla nezapaženo.
Ljutiti palestinski Arapi u pojasu Gaze.
-
statixx
#521 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Kamo srece da svi oni sto odose da se bore na strani ISIL-a ne odose u Palestinu. 
-
Mohamad Sissoko
#522 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Sto na ovoj temi ima pravednika.Uglavnom su to isti likovi i javljaju se tamo gdje Bosnjaci nesto zaseru pa dodju da moralisu.Nece se taj naci da nekom drugom moralise.Meta je uvijek ista zato je mnogima zao sto se neko nije raznio sinoc na stadionu,oni bi orgazam tipkajuci dozivili.
- Drvosjeca iz Dejcica
#523 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Upravo to, ili da je neko napravi kakvu glupost tokom posjete pape to bi dernek bio od takvih likova.Mohamad Sissoko wrote:Sto na ovoj temi ima pravednika.Uglavnom su to isti likovi i javljaju se tamo gdje Bosnjaci nesto zaseru pa dodju da moralisu.Nece se taj naci da nekom drugom moralise.Meta je uvijek ista zato je mnogima zao sto se neko nije raznio sinoc na stadionu,oni bi orgazam tipkajuci dozivili.
- animals
#524 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Mislis da neko uopce brani tu zastavu..Danguba wrote:Kada sam vidio ono gazenje Izraelske zastave, prvo sto mi je proletilo kroz glavu ''ja kretena majko moja''. Da sam se tamo zadesio vjerovatno da bi POKUSAO tu zastavu spasiti pa makar batine dobio ALI kada vidim koji licemjeri brane tu zastavu, nesto mi sada svejedno.
samo nije lijepo niciju zastavu gaziti..
gdje si vidio da se gaze zastave..
u Srbiji i muslimanski exstremisti. to im je hobi--
- limeni
#525 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Smiri malo sa tim uvredama..L u c i f e r wrote:Tobejarabi mahnita insana, vidim da ti se stanje nazalost pogorsalo...limeni wrote:Jel mi to prijetite da ce vam tata Dodik otcEpiti dio BiH?![]()
Igra vam Srbija...
Uglavnom nas navijace BIH ne zanima sta misle navijaci srbije i hrvatske koji itekako imaju svojih govana podobro..
Navijaci BIH su pokazali sta misle o genocidnoj tvorevini koja pruza podrsku rs-u, ono sve u duhu slobode govora