Dok je ovaca bice i vune

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Fudo387

#51 Re: Dok je ovaca bice i vune

Post by Fudo387 »

medvjed23 wrote:jaštaradi nego taman :D
Nemres saha na njemu :lol:
Paula si zadevero, kaze krades mu figure. :D
medvjed23

#52 Re: Dok je ovaca bice i vune

Post by medvjed23 »

Fudo387 wrote:
medvjed23 wrote:jaštaradi nego taman :D
Nemres saha na njemu :lol:
Paula si zadevero, kaze krades mu figure. :D
more tetrisa :D
poselami pola, mahsuz.. i recider mu da ću mu idući put, u ime prijateljskih odnosa između naših slobodarskih nacija, dati pijuna fore..
DZONPI

#53 Re: Dok je ovaca bice i vune

Post by DZONPI »

Ja sam se izdiora za Samsung 3D tv,prva generacija.1700€,i sta bi nit 3D kanala,nit kakve koristi.Moro jos uzet 3D Bluray da pogledam koji 3D film.Nista vise 4K UHD i ostale satrologije.Sad imam fino Samsung Smart tv,zakon,i internet,i yutube i Netflix sve u jednom.
paladinka

#54 Re: Dok je ovaca bice i vune

Post by paladinka »

oled je jos bolji izbor.
macchiato

#55 Re: Dok je ovaca bice i vune

Post by macchiato »

Mene tehnologija čini sretnom, toliko me oraspoloži recimo uzimanje običnih slušalica da sam danima sretna radi toga :D

I volim imati dobar telefon s obzirom da malo vremena provodim na tv-u ili laptopu, tako da mi mobitel faktički služi za sve.
Ne bi ni meni padalo na pamet da uzimam mobitele koji vrijede preko hiljadarku jer nisam Rokfeler tako da mi ne treba ajfon pored moje motorole Z koja je više nego super, ali da imam više love, bez ikakve dileme bih uzela još bolji mobitel ili laptop.

Ovo zavlačenje noseva tamo gdje ne treba i gledanje u novčanik me neopisivo nervira, šta tebe boli klinac krasni na šta narod troši pare? Njihov je, neka troše na šta hoće. :roll:
Ne treba mi ni novi tv ni nova majica ni izlet u drugi grad ni ručanje u restoranu ni čips pringles kad ima jeftinijih čipseva ni hiljadu nekih drugih pizdarija, ali eto nekad oćejfim, mene te stvari čine sretnom.
moonca

#56 Re: Dok je ovaca bice i vune

Post by moonca »

Posebno je zadovoljstvo biti prvi u necemu, pogotovo gdje vecina to nije u mogucnosti iz bilo kojih razloga. :-)
mayab

#57 Re: Dok je ovaca bice i vune

Post by mayab »

Koliko sam skontao , kod dosta likova je fol u hvalisanju, da se nema kome hvaliti, sve bi drugačije bilo....
Preživeli Mujo i Klaudija Šifer brodolom i dočepaju se pustog ostrva. Mujo, kao pravi džentlmen, krene odmah praviti baštu kako bi imali šta da jedu, napravi manju kuću za njih dvoje itd.

Vidi Klaudija kako se on dobro brine o njoj i posle nekog vremena odluči da ga isproba u krevetu. Mujo se i tu pokaže dobar.

Kako je vreme sporo prolazilo, Klaudija primeti da je Mujo sve neraspoloženiji pa ga upita:

- Ti se dobro brineš o meni, da li ima nešto što mogu uraditi da ti se odužim ?

- Eeee, kad si već pitala, da znaš da ima,... Obuci moje pantalone i košulju, taaakooo, uzmi malo zemlje i napravi brkove. E tako, sad skupi kosu pod kapu, e baš tako... - govori joj Mujo - Pa gde si kume Haso, da ti se pohvalim kako sam j*eb'o Klaudiju Šifer!!!
:lol: :lol:
¤ jelena ¤

#58 Re: Dok je ovaca bice i vune

Post by ¤ jelena ¤ »

Fudo387 wrote:
¤ jelena ¤ wrote:
gentoo wrote:
Jel kurcenje sto je prijeratni coban Pero FIS jedan od najbogatijih u drzavi ?

Jes, ako si ti taj Pero the najbogatiji.
Pero je ljudina i po’ :thumbup:
ta će Pero, vid mu glave, čoban....ja ovce s njim čuvo kad pas nije imo za šta da ga ujede, ih.
seln

#59 Re: Dok je ovaca bice i vune

Post by seln »

mayab wrote:Koliko sam skontao , kod dosta likova je fol u hvalisanju, da se nema kome hvaliti, sve bi drugačije bilo....
Preživeli Mujo i Klaudija Šifer brodolom i dočepaju se pustog ostrva. Mujo, kao pravi džentlmen, krene odmah praviti baštu kako bi imali šta da jedu, napravi manju kuću za njih dvoje itd.

Vidi Klaudija kako se on dobro brine o njoj i posle nekog vremena odluči da ga isproba u krevetu. Mujo se i tu pokaže dobar.

Kako je vreme sporo prolazilo, Klaudija primeti da je Mujo sve neraspoloženiji pa ga upita:

- Ti se dobro brineš o meni, da li ima nešto što mogu uraditi da ti se odužim ?

- Eeee, kad si već pitala, da znaš da ima,... Obuci moje pantalone i košulju, taaakooo, uzmi malo zemlje i napravi brkove. E tako, sad skupi kosu pod kapu, e baš tako... - govori joj Mujo - Pa gde si kume Haso, da ti se pohvalim kako sam j*eb'o Klaudiju Šifer!!!
:lol: :lol:
Bas tako.
To im dodje kao ono "rich kids" sranje na instagramu.
Kod nas je u tome prednjacilo ono brankovicevo stene.
mali jomu

#60 Re: Dok je ovaca bice i vune

Post by mali jomu »

beni-bu-man wrote:
mali jomu wrote:
beni-bu-man wrote: hocu jer mi se moze, imam mogu i tacka :mrgreen:

ma jok ba, ne moze to, ti nikad ne smijes sam ici u kupovinu :mrgreen:
pa dobro, inace vodim komsije da im se odmah u radnji kurcim :mrgreen:

:thumbup: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

covjece da znas da si po meni u pravu 100%

jebem mu kod mene ih na kahvu dodje dosta koji samo gledaju sta ima novo, a ja sigurica imam za dvije kifle, dok mi je treca vec frka, ali se to nekako ispretumba pa se laganini izvucem..... i to svi znaju, i onda kad nesto novo nabacim to ti je prava misterija, i krece moja prica, skupi se citav komsiluk, djeca se smire, svi slusaju ne trepcu...... to se mogu filmovi snimat :lol:
djevojka bez imena

#61 Re: Dok je ovaca bice i vune

Post by djevojka bez imena »

Ne razumijem sta koga briga kakav ko telefon, tv ili laptop ima? Neko voli tu modernu tehnologiju, nekom je potrebna radi posla ili naprosto uživa u tim dzidzama. Imam extra telefon i laptop isto, sama kupila, a mogla sam te pare ostaviti i u kladionici recimo ili ispusiti u cigaretama, popiti u pivu i sličnim glupostima.
mali jomu

#62 Re: Dok je ovaca bice i vune

Post by mali jomu »

djevojka bez imena wrote: Ne razumijem sta koga briga kakav ko telefon, tv ili laptop ima? Neko voli tu modernu tehnologiju, nekom je potrebna radi posla ili naprosto uživa u tim dzidzama. Imam extra telefon i laptop isto, sama kupila, a mogla sam te pare ostaviti i u kladionici recimo ili ispusiti u cigaretama, popiti u pivu i sličnim glupostima.

Kod mene je to shouw zivi na sve strane........ :lol:
moonca

#63 Re: Dok je ovaca bice i vune

Post by moonca »

....... :lol: ..dobra je taktika pojedinih, kako objavljuju sta imaju od ....... :-)

:meza1:
djevojka bez imena

#64 Re: Dok je ovaca bice i vune

moonca wrote:....... :lol: ..dobra je taktika pojedinih, kako objavljuju sta imaju od ....... :-)

:meza1:
Kakve to veze ima ko sta ima? :mrgreen: svako za svoj novac neka kupuje sta hoće, neka se hvali ili pokazuje kome i kada i ako hoće, kakve to ima veze s bilo čim? Zašto to zanima bilo koga?
Nas svijet samo da mu je zavirivati u tudje dvorište, a niko ne mete ispred svog praga.
moonca

#65 Re: Dok je ovaca bice i vune

Post by moonca »

..kako nema...ima veze..sve i sa svacim ...sta nosis, kako nosis, zasto nosis.... :-)

Neko ne mora da bira zimedju hrane, stanarine, odjece-moze sve da priusti, neko je uskracen za nesto.... no, da se volimo pokazati u bilo kom izdanju je sasvim normalna ljudska osobina. :wink:
mayab

#66 Re: Dok je ovaca bice i vune

Post by mayab »

djevojka bez imena

#67 Re: Dok je ovaca bice i vune

moonca wrote:..kako nema...ima veze..sve i sa svacim ...sta nosis, kako nosis, zasto nosis.... :-)

Neko ne mora da bira zimedju hrane, stanarine, odjece-moze sve da priusti, neko je uskracen za nesto.... no, da se volimo pokazati u bilo kom izdanju je sasvim normalna ljudska osobina. :wink:

Evo ti primjer : kakve veze tebi lično ima kakav ja auto vozim recimo? Zašto bi to tebe interesiralo i zašto bi ti uopšte gubila vrijeme misleći o tome? Ili, kakve veze sa mnom ima to sto si ti obzirom da si u USA, vjerovatno bolje situirana nego ja? Tvrdim u oba slučaja, nikakve, sem mahalastine.
moonca

#68 Re: Dok je ovaca bice i vune

Post by moonca »

djevojka bez imena wrote:
moonca wrote:..kako nema...ima veze..sve i sa svacim ...sta nosis, kako nosis, zasto nosis.... :-)

Evo ti primjer : kakve veze tebi lično ima kakav ja auto vozim recimo? Zašto bi to tebe interesiralo i zašto bi ti uopšte gubila vrijeme misleći o tome? Ili, kakve veze sa mnom ima to sto si ti obzirom da si u USA, vjerovatno bolje situirana nego ja? Tvrdim u oba slučaja, nikakve, sem mahalastine.
Nije mahalastina.

I te kako govori koji auto vozis. Ako bi te birala za partnera recimo u biznisu ili bilo sta drugo, to malo cudo na 4 tocka ce mi reci odredjene katakteristike koje su meni bitne.
S druge strane, ako nije biznis orjentacija , nije losa tema za druzenje,da ne bi pricali ko koliko novaca pravi ili gdje ih ulaze itd....
:zoka:
djevojka bez imena

#69 Re: Dok je ovaca bice i vune

moonca wrote:
Nije mahalastina.

I te kako govori koji auto vozis. Ako bi te birala za partnera recimo u biznisu ili bilo sta drugo, to malo cudo na 4 tocka ce mi reci odredjene katakteristike koje su meni bitne.
S druge strane, ako nije biznis orjentacija , nije losa tema za druzenje,da ne bi pricali ko koliko novaca pravi ili gdje ih ulaze itd....
Ode ti daleko. :mrgreen: od biznisa nema ništa :skoljka:

Eto si sad sama sebi proturjecna, neofirno se hvalis :skoljka:
moonca

#70 Re: Dok je ovaca bice i vune

Post by moonca »

djevojka bez imena wrote:
moonca wrote:
Nije mahalastina.

Ode ti daleko. :mrgreen: od biznisa nema ništa :skoljka:

Eto si sad sama sebi proturjecna, neofirno se hvalis :skoljka:
To je tvoje tumacenje. Tako i drugi tumace ili pogresno tumace i dodjosmo do mahalanja koje tebi jako smeta. :roll:

A ti jos malo, ako smijem prijaviti --zajednljiva. Odmah mi vracas ' krpice'. Neces da se igras... :zoka: :lol:
beni-bu-man

#71 Re: Dok je ovaca bice i vune

Post by beni-bu-man »

mali jomu wrote:

:thumbup: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

covjece da znas da si po meni u pravu 100%

jebem mu kod mene ih na kahvu dodje dosta koji samo gledaju sta ima novo, a ja sigurica imam za dvije kifle, dok mi je treca vec frka, ali se to nekako ispretumba pa se laganini izvucem..... i to svi znaju, i onda kad nesto novo nabacim to ti je prava misterija, i krece moja prica, skupi se citav komsiluk, djeca se smire, svi slusaju ne trepcu...... to se mogu filmovi snimat :lol:

Gdje zivis ? Mogu li ti ja doci u goste ? ne sikiraj se doci cu s obrazom (s kesom) :mrgreen:
krofnaa*

#72 Re: Dok je ovaca bice i vune

Post by krofnaa* »

stari lisac wrote:Kako ste :D
Jeste li jedan od onih sto lete za novom tehnologijom i kesiraju silne novce za istu nebi li bili prvi među rajom :D
2k,4k sad 8k televizori, neki i dalje uzivaju u televizorima sa guzom :D
Ekspanzija telefona,cifre ogromne,ajfoni,samsunzi eno i sajomi se utrkuje a ja i dalje nosam 3310 nokiju :P
Dokle ovo sve vodi i postajemo li ovisnici o tehnologiji ili smo vec postali cim nas lopatom uzimaju?
To što neko od vas ima raju koja voli da se hvali novim i skupocjenim stvarima nije kod svakog slučaj. Recimo ja se uopšte ne družim s osobama koje vole da se hvale materijalnim stvarima, jer mi je to uvijek bilo niđe veze i sa takvim osobama koje boluju od nekih kompleksa manje vrijednosti i pokušavaju to da nadoknade skupim stvarima i hvalisanjem, nemam zajedničku priču.

Da li je neko platio telefon ili bilošta drugo 100KM ili 1800KM mene se ne tiče niti me to može zadiviti, da kažem ili pomislim "wow blago tebi, jesi moćan"
nepass1

#73 Re: Dok je ovaca bice i vune

Post by nepass1 »

E ne znam, ja najvise volim kad imam kes.
Kad odem u banku i orocim nebitno 50 ili 5000KM ja se sve smijem, cijeli dan. Evo sad mi milo oko srca.
Kupio sam od tv, ps4, dva nova auta iz salona, stan, mobitele, odjecu itd itd....ma nista prema osjecaju kad izadjem iz banke i vidim kes na racunu i znam da sad imam jos malo vise.
beni-bu-man

#74 Re: Dok je ovaca bice i vune

Post by beni-bu-man »

nepass1 wrote:

E ne znam, ja najvise volim kad imam kes.
Kad odem u banku i orocim nebitno 50 ili 5000KM ja se sve smijem, cijeli dan. Evo sad mi milo oko srca.
Kupio sam od tv, ps4, dva nova auta iz salona, stan, mobitele, odjecu itd itd....ma nista prema osjecaju kad izadjem iz banke i vidim kes na racunu i znam da sad imam jos malo vise.
Jes uzeo PS4 Pro ili obicni ?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#75 Re: Dok je ovaca bice i vune

Post by Velkoski »

Imam S9+, 4k TV koji ne gledam i PC sa i5-8600K i 1080 TI. Ne volim da mi išta štopka i zato uzimam najbolje jer se samo tako može uživati :D Kada budem glumio hipstera uzet ću Nokiju 3310 i predstavljati to kao neki životni uspjeh :mrgreen:
Post Reply