Dohakali i Mladicu
- Drvosjeca iz Dejcica
Odbrojavamo do 12:30h i nadamo se najboljim vijestima da je KRMAK u Hagu, ziv i zdrav, i da ce ga zdravlje sluziti jos dugo, duuugo godina...SiSaJuMe wrote:Ma Karla ce u 12.30 cestitat na uhicenju sa rijecima "NARODE DOKAKALI SMO MLADICU" i nadam se potvrdit da Zlocinac vec boravi u svojoj celiji u Den Haag-u.
Nadam se da negresim jer koji ce klinac izac na perss ako nije uhicen.
- kriticarka_nikova
bojim se da ce karla del ponte sad samo javno da demantuje da nije uhicen mladic
-
da pamtis
izjavit ce dea je u beogradu, a da nije jos uhapsen.......uglavnom izjavit ce nesto da su svi pobjednici, uhapsen je ali nije, nije ali jesteVingo wrote:Pa kud je pozurila da demantira hapsenje, ako ce sad demantirat sebe samu...
Ma nista od toga....
- SiSaJuMe
Del Ponte: Mladic nog niet gepakt
De Bosnisch-Servische oud-generaal Mladic is nog altijd op vrije voeten. Dat heeft hoofdaanklaagster Carla del Ponte van het Joegoslavië-Tribunaal in Den Haag vandaag bekendgemaakt.
Prevod;
Del Ponte Mladic jos nije uhicen.
Bivsi Bosanski Srpski general Maladic je jos uvjek na slobodi.
To je glavna tuziteljica Carla del Ponte danas izjavila.

De Bosnisch-Servische oud-generaal Mladic is nog altijd op vrije voeten. Dat heeft hoofdaanklaagster Carla del Ponte van het Joegoslavië-Tribunaal in Den Haag vandaag bekendgemaakt.
Prevod;
-
da pamtis
SiSaJuMe wrote:Del Ponte: Mladic nog niet gepakt
Prevod;
![]()
![]()
![]()
Tomislav Nikolić je danas izjavio da nema saznanja o tome da je Mladić uhapšen. "Međutim, nešto se očigledno valja u vezi s tim. Moj stav prema prisustvu Mladića i Radovana Karadžića u Hagu je i dalje isti, oni u Hagu ne smeju da budu živi. Atmosfera u Srbiji ne sme da se gradi na nagađanjima, a vesti o hapšenju Mladića loše su odjeknule u narodu. Mnogi su juče i sinoć razmišljali šta treba da rade, da li da izađu na ulice, da li se nešto desilo", rekao je Nikolić, prenosi Beta.
-
Ghost Rider
Ja bih njima u celije postavio web kamere tako da ih svako moze uzivo nadgledati 24h....to bi im bila najgora kazna 
- SiSaJuMe
Izvor: Index.hr
Del Ponte: Mladić je još uvijek na slobodi, dostupan srpskim vlastima
Objavljeno prije 10 minuta
GLAVNA haška tužiteljica Carla del Ponte je na press konferenciji održanoj u 12:30 u Haagu kazala kako je Ratko Mladić još uvijek na slobodi, te kako je dostupan srpskim vlastima.
Del Ponte je ustvrdila kako joj je vlada u Beogradu pružila uvjeravanja da je "odbjegli zapovjednik vojske bosanskih Srba Ratko Mladić i dalje na slobodi".
Na konferenciji za novinare u Haškom sudu, sazvanoj povodom jučerašnjih informacija i demantija o uhićenju Mladića u Srbiji, Del Ponte je kazala kako se Mladić nalazi u dosegu srbijanskih vlasti i da ga one "moraju uhititi".
Dodala je kako se "trenutačno ne vode pregovori" o Mladićevoj predaji.
Mladića je ICTY optužio 1995. zbog uloge u genocidu nad 8.000 Bošnjaka iz Srebrenice i nizu drugih ratnih zločina u BiH.
Del Ponte: Mladić je još uvijek na slobodi, dostupan srpskim vlastima
Objavljeno prije 10 minuta
GLAVNA haška tužiteljica Carla del Ponte je na press konferenciji održanoj u 12:30 u Haagu kazala kako je Ratko Mladić još uvijek na slobodi, te kako je dostupan srpskim vlastima.
Del Ponte je ustvrdila kako joj je vlada u Beogradu pružila uvjeravanja da je "odbjegli zapovjednik vojske bosanskih Srba Ratko Mladić i dalje na slobodi".
Na konferenciji za novinare u Haškom sudu, sazvanoj povodom jučerašnjih informacija i demantija o uhićenju Mladića u Srbiji, Del Ponte je kazala kako se Mladić nalazi u dosegu srbijanskih vlasti i da ga one "moraju uhititi".
Dodala je kako se "trenutačno ne vode pregovori" o Mladićevoj predaji.
Mladića je ICTY optužio 1995. zbog uloge u genocidu nad 8.000 Bošnjaka iz Srebrenice i nizu drugih ratnih zločina u BiH.
-
mamica papucarka
Da njega nisu njegovi ukokali
Ne bi me cudilo. Svasta on zna
Medjutim, sigurna sam da se nesto "krupno" desava
Ne bi me cudilo. Svasta on zna
Medjutim, sigurna sam da se nesto "krupno" desava
-
sinny
Eto skoro punih 24 sata palamudite tu oko hapsenja Mladica, i sta bi....nista.
Dal ce da bude..........more bit bidne, more bit ne bidne.
Al interesantno je citati gomilu fasistickih izjava iz kojih samo samo i samo mrznja izlazi.
Sta ce da se promjeni kad ga (i ako) uhvate???
Nista. Nit ce Srbima i Srbiji biti bolje, nit ce Bosnjacima i BiH biti bolje. Samo ce nas strani okupatori jos vise stezati i izmisljati neke ustupke koje moramo da ispunimo.
Al to vama nije bitno. Bitno je da komsiji crkne krava, pa makar u vasem selu bio opsti pomor.
Srbin sam, i bio sam potpuno indiferentan kad su neki od muslimanko/bosnjackih fasista zavrsili u hagu. I tako cu isto i da se ponasam i kad ovaj "nas" zavrsi tamo.
Ne pada mi na pamet da otvaram sampanjac niti da slavim, jer to je sve veliki minus za sve nas, bili Srbi, Bosnjaci, Hrvati ili nesto drugo.
Poenta je da smo okupirani i da neki polupismeni cinovnici odlucuju sta i kako cemo mi raditi u svojoj drzavi.
A sada ocekujem jedno stotinu komentara tipa da sam ja cetnik i slicno bla bla bla.
Samo naprijed
Al interesantno je citati gomilu fasistickih izjava iz kojih samo samo i samo mrznja izlazi.
Nista. Nit ce Srbima i Srbiji biti bolje, nit ce Bosnjacima i BiH biti bolje. Samo ce nas strani okupatori jos vise stezati i izmisljati neke ustupke koje moramo da ispunimo.
Al to vama nije bitno. Bitno je da komsiji crkne krava, pa makar u vasem selu bio opsti pomor.
Srbin sam, i bio sam potpuno indiferentan kad su neki od muslimanko/bosnjackih fasista zavrsili u hagu. I tako cu isto i da se ponasam i kad ovaj "nas" zavrsi tamo.
Ne pada mi na pamet da otvaram sampanjac niti da slavim, jer to je sve veliki minus za sve nas, bili Srbi, Bosnjaci, Hrvati ili nesto drugo.
Poenta je da smo okupirani i da neki polupismeni cinovnici odlucuju sta i kako cemo mi raditi u svojoj drzavi.
A sada ocekujem jedno stotinu komentara tipa da sam ja cetnik i slicno bla bla bla.
Samo naprijed
-
mostarac
pa normalno da je bitno, ako je ta krava napravila pomorsinny wrote:Eto skoro punih 24 sata palamudite tu oko hapsenja Mladica, i sta bi....nista.
Samo naprijed
inace ova prica ti nije losa, ako u svom kontekstu ne bi imala Ratka Mladica ili R&R kako b92 zove bosanski dvojac Radovan&Ratko
-
privremeni
Hapsenje Ratka i radovana a pustanje milosevica je pirova pobjeda. Jer ce se ovaj posljednji, a trebao bi biti prvi osudeni, svi su izgledi izvuci.zavrzlama wrote:mladicevo hapsenje ceka dok se milosevic iseli iz zatvorske sobe u Moskvu.....mladic striktno trazi slobinu sobu
-
bajadera
'nakav (najnoviji nick) SINNY rece, pa ostade ziv: "Bitno je da komsiji crkne krava, pa makar u vasem selu bio opsti pomor."
Sinny, oci moje lijepe, ta KRAVA o kojoj govoris JE ISTA ONA KOJA JE I IZVRSILA POMOR, tj. pokolj, pocev od Hrvatske (Sibenik, Zadar), gdje je valjda ostrio djelotvornost svoje cetnicke kame, pa do BiH, gdje se tek "pokazao" na Sarajevu i Srebrenici (da nabrojim samo te dvije lokacije)... tu tvoju svetu kravu, koju su patrijarh Pavle i SPC zamalo proglasili svecem (zeza ih samo sto je jos ziv), a sve su ucinili da je srpski narod gleda kao ikonu i uz gusle pjevaju o njegovoj "hrabrosti", ostatak svijeta smatra za obicnog krvoloka... autizam i paranoja (nazalost, vecine) stanovnika SiCG u vezi krvozednog cetnickog dvojca R&R je fakat beskrajan... u BiH su ratovali "tamo neki domicilni Srbi", bio je "gradjanski rat", bla-bla-bla... 11 godina nakon zavrsetka srpsko-hrvatske agresije SiCG jos uvijek gleda Miloseviceve vijesti, politicari su Milosevicevi ljudi, toliko se lagalo i jos laze da su odavno izgubili dodir sa realnoscu... eto, toliko o kravi
Sinny, oci moje lijepe, ta KRAVA o kojoj govoris JE ISTA ONA KOJA JE I IZVRSILA POMOR, tj. pokolj, pocev od Hrvatske (Sibenik, Zadar), gdje je valjda ostrio djelotvornost svoje cetnicke kame, pa do BiH, gdje se tek "pokazao" na Sarajevu i Srebrenici (da nabrojim samo te dvije lokacije)... tu tvoju svetu kravu, koju su patrijarh Pavle i SPC zamalo proglasili svecem (zeza ih samo sto je jos ziv), a sve su ucinili da je srpski narod gleda kao ikonu i uz gusle pjevaju o njegovoj "hrabrosti", ostatak svijeta smatra za obicnog krvoloka... autizam i paranoja (nazalost, vecine) stanovnika SiCG u vezi krvozednog cetnickog dvojca R&R je fakat beskrajan... u BiH su ratovali "tamo neki domicilni Srbi", bio je "gradjanski rat", bla-bla-bla... 11 godina nakon zavrsetka srpsko-hrvatske agresije SiCG jos uvijek gleda Miloseviceve vijesti, politicari su Milosevicevi ljudi, toliko se lagalo i jos laze da su odavno izgubili dodir sa realnoscu... eto, toliko o kravi
-
privremeni
Generalcina je prilikom prekomande iz Hr u BiH izjavio da je spreman zrtvovati sto hiljada srba (upravo srba, svojih sunarodnjaka) kako bi ocistio zemlju od ustasa i osvetio se za zlocine u IIWW.
E o cemu onda da diskutujemo, mozda o tome da nas je malo pobio i osakatio, u odnosu na to koliko je zelio, a da nismo ni znali da u svakom od nas cuci ustasa.
E o cemu onda da diskutujemo, mozda o tome da nas je malo pobio i osakatio, u odnosu na to koliko je zelio, a da nismo ni znali da u svakom od nas cuci ustasa.