Dodiku odzvonilo!
-
prog321
#201 Re: Dodiku odzvonilo!
MIslim da ce mi Grobar poslati PP da pojasnim sta sam mislio. 
-
kakavdanakneiskustvu
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#203 Re: Dodiku odzvonilo!
Izjava Eurozastupnice iz Hrvatske da ce vjerovatno dati zajednicko priopcenje povodom referenduma, da poziva Incka da ostrije djeluje i da ce to biti jasna poruka svim secesionistima. Ideja, naravno, nije njena niti dolazi iz Hrvatske. U svakom slucaju sve se dobro razvija u korist BIH hvala Bogu, a Dodik G O T O V J E
-
razuman_covjek
#204 Re: Dodiku odzvonilo!
Nisam siguran koliko je dobro da Dodik ode sa vlasti u GT-u. Covjek je brutalno poguban po GT. Vratio ih je oko deceniju unazad pocevsi od ekonomije, medijskih sloboda i generalno normalnog progresivnog drustva. Jedina stvar je sto igra na kartu odcjepljenja da bi spasio svoje dupe i to bi moglo biti jako lose za BIH ako mu kojim slucajem prodje. Kada kazem lose za BIH mislim da bi to znacilo rat.
-
prog321
#205 Re: Dodiku odzvonilo!
I ja sam tako mislio dok nisam pogledao ovu zadnju emisiju Cirilice gdje je Dodik izjavio toliko ksenofobicnih i fasistickih izjava spram Bosne i Bosnjaka da taj lik ni u kom obliku ne smije ostati u javnoj poziciji u kojoj moze infuence druge.
Dodo je pseudomanijakalno poremecen i prestavlja opasnost za sve oko sebe. U ovom momentu je najbolje da bude odstranjen.
Dodo je pseudomanijakalno poremecen i prestavlja opasnost za sve oko sebe. U ovom momentu je najbolje da bude odstranjen.
-
razuman_covjek
#206 Re: Dodiku odzvonilo!
U sustini se slazem, vrlo su male sanse da on ostane netaknut nakon ovoga svega. Ali mislim da bi bilo dobro da onaj ko ga nasljedi bude barem upola los po GT kao on. Doduse gledajuci kakvi su nesposobnjakovici ovi iz opozicije mislim da se ne trebamo brinuti oko toga. Samo se ne treba iznenaditi kada ovi novi pokazu koliki cu cetnici, pa mozda i veci nego sam Dodik.prog321 wrote:I ja sam tako mislio dok nisam pogledao ovu zadnju emisiju Cirilice gdje je Dodik izjavio toliko ksenofobicnih i fasistickih izjava spram Bosne i Bosnjaka da taj lik ni u kom obliku ne smije ostati u javnoj poziciji u kojoj moze infuence druge.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#207 Re: Dodiku odzvonilo!
jaoj ala se nasrao sinoć slučajno gledao dvije minute ne mogu uši začepiti kada tv radi
u dvije minute muslimani, sarajevo, bakir, referendum o odlasku, il će biti bih po mjeri svih ili je neće biti, video link s tužilaštvom, neće u federaciju, ništa ga ne privlači tamo...
na kraju ambasadorica SAD-a kaže vrlo rado bi se sastala s njim
ja ne znam vi što pratite lik i nedjelo ove sirovine dobro ste ikako normalni
lik je totalno lud a pičkica inszko se primirio... kao i cijela međunarodna zajednica
jebote države

u dvije minute muslimani, sarajevo, bakir, referendum o odlasku, il će biti bih po mjeri svih ili je neće biti, video link s tužilaštvom, neće u federaciju, ništa ga ne privlači tamo...
na kraju ambasadorica SAD-a kaže vrlo rado bi se sastala s njim
lik je totalno lud a pičkica inszko se primirio... kao i cijela međunarodna zajednica
jebote države
-
Heller
#208 Re: Dodiku odzvonilo!
Čovjek se zajebava, i to dobro.Black swan wrote:jaoj ala se nasrao sinoć slučajno gledao dvije minute ne mogu uši začepiti kada tv radi
u dvije minute muslimani, sarajevo, bakir, referendum o odlasku, il će biti bih po mjeri svih ili je neće biti, video link s tužilaštvom, neće u federaciju, ništa ga ne privlači tamo...![]()
![]()
![]()
![]()
na kraju ambasadorica SAD-a kaže vrlo rado bi se sastala s njim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jebote države![]()
![]()
- Truba
#209 Re: Dodiku odzvonilo!
ja nisam mogao vjerovati što slušam
-
prog321
#210 Re: Dodiku odzvonilo!
Može se zajebavati inteligentno bez ksenofobicnih uvreda i primitivnih izjava u rangu kafanskog jajara.
Pitam se kako je moguće da naše komšije podržavaju takvog cirkusnog klovna? Sa kim mi živimo?

Pitam se kako je moguće da naše komšije podržavaju takvog cirkusnog klovna? Sa kim mi živimo?
- KB9
#211 Re: Dodiku odzvonilo!
ljudima koji su nas napadali i planirali sve poklat i pobit, zar ti to jos nije jasno?prog321 wrote:Može se zajebavati inteligentno bez ksenofobicnih uvreda i primitivnih izjava u rangu kafanskog jajara.
Pitam se kako je moguće da naše komšije podržavaju takvog cirkusnog klovna? Sa kim mi živimo?![]()
- sledge
#212 Re: RE: Re: Dodiku odzvonilo!
Zato što dijele njegovo mišljenje, njegove stavove i ideje, zato što se pronalaze u njemu i njegovim riječima. Njima godi to što on priča, to hoće da čuju i to im je kao muzika za uši.prog321 wrote:Može se zajebavati inteligentno bez ksenofobicnih uvreda i primitivnih izjava u rangu kafanskog jajara.
Pitam se kako je moguće da naše komšije podržavaju takvog cirkusnog klovna? Sa kim mi živimo?![]()
- commendatore
#213 Re: Dodiku odzvonilo!
ta prica je i vise nego kaloricna za srpske usi..... od toga se hrane.... 
- Styling
#214 Re: Dodiku odzvonilo!
Obzirom da vise od polovine stanovnistva u RS-u nema hljeba da jede ostaje im velikosrpska dusevna hrana za prezivljavanje.commendatore wrote:ta prica je i vise nego kaloricna za srpske usi..... od toga se hrane....
- Truba
#215 Re: Dodiku odzvonilo!
vi morate biti svjesni da je to njima dovoljno
ja sam vam pokušao objašnjavati ali očito ne ide
eh u skladu s tim se treba i ponašati
kako?
e za to još nema pametnog dogovora
kako?
- zunazu
#216 Re: Dodiku odzvonilo!
Dodik je u ćorsokaku, a doktori još jednom potvrđuju da je psihopata.
- KB9
#217 Re: Dodiku odzvonilo!
evo skoro mjesec dana dodiku zvoni i nista, ovo je haman najduza zvonjava ikad 
- Kikibombona
#218 Re: Dodiku odzvonilo!
Neko ga na zapadu pokriva. Cijenim Francuzi.KB9 wrote:evo skoro mjesec dana dodiku zvoni i nista, ovo je haman najduza zvonjava ikad
Odmah sam rekao, letit ce ako nema jaka ledja na zapadu, pa sam poaumnjao na Britance i Francuze.
- Prpa.ba
#219 Re: Dodiku odzvonilo!
'ta ce francuzi, sad ce state department sa ostrom izjavom, gotov samo sto nije 
-
Pirdzica
#220 Re: Dodiku odzvonilo!
dok dobija izbore mozda bude zakljucan u cumez ali to je sve
- Kikibombona
#221 Re: Dodiku odzvonilo!
Ameri se zabavili Bliskim istokom, tamo leze resursi i pare. Zajebancija sa Rusima, Kinezima, Turcima, Saudima, Irancima itd. Zabavili se o sebi. Ni Palestinu vise niko ne spominje. Mi smo njima manje bitni nego Haiti i Dominikana. Nema se vremena za nas, previse zarista i zajebancije u svijetu.Prpa.ba wrote:'ta ce francuzi, sad ce state department sa ostrom izjavom, gotov samo sto nije
Ocekivao sam reakciju od Evrope, narocito Njemacke. Da je Dodik prekrizen od Evrope, bio bi gotov. Sve su prilike da na zapadu ima jaka ledja. Spominju se Francuska i Italija.
Rusi ga ne bi mogli spasiti od sankcija i sl. I Rusi kao i Ameri imaju ozbiljnijeg posla.
- insomnia78
#222 Re: RE: Re: Dodiku odzvonilo!
Ne vjerujemKikibombona wrote:Neko ga na zapadu pokriva. Cijenim Francuzi.KB9 wrote:evo skoro mjesec dana dodiku zvoni i nista, ovo je haman najduza zvonjava ikad
Odmah sam rekao, letit ce ako nema jaka ledja na zapadu, pa sam poaumnjao na Britance i Francuze.
Mislim, znam da su sposobni za tako nesto ali ne vjerujem da bi ova vlada podrzala takvo neato
Da je rijec o Sarki ne bih sekunde sumnj'o
Rijec je, jednostavno o kurcobolji velikih
Umislili smo sebi neku bitnost i mislimo da ce neko zbog toga rjesiti nase probleme
-
Hadzi Lojo
#223 Re: Dodiku odzvonilo!
Jesi ti svjestan kakve kavazi hvalospjeve pises o Bakiru ili i tebi treba saljevati stravu!?Nurudin wrote:"Smotani, naivni , nesposobni" Bakir u samo 2 godine od kad je preuzeo sda, uspio ono što drugi nisu za 10.bole1st wrote:Nisam rekao da je Bakir zastitnik, nego da se prodaje (uspjesno) kao zastitnik, radi glasova. To je njegovo umijece i sigurno nije moja zasluga.prog321 wrote: Tako kreirate misljenje da je Bakir zastitnik ove drzave i Bosnjaka u cijelini.
Sto uopste nije slucaj.
-Radončića poslao u ćorku i onda napravio koaliciju sa njim. Žešća politika
Sad ima hvalospjeve u Avazu i sigurnu vlast bar još 6 godina
-Riješio pitanje popisa, konačno. Bošnjaka preko 50 % , to je sad već gotova stvar
-zeleno svijetlo iz EU
-Vučić neće skoro u Srebrenicu, treba mu salijevati stravu. Bakir ga lafo poslije zove "Kako si momak, jesi dobro?
Haj kupićemo nove naočale"
-Dodiku isto treba salijevati stravu
Stvari koje su mu se potrefile :
-rast bdp uzrokovan globalnim ekonomskim izlaskom iz recesije
-blago smanjenje stope nezaposlenosti sa tenedencijom nastavljanja (koja je uzrokovana ovim iznad)
Ako završi famozni koridor V-c i ako ga posluže ovi ekonomski trendovi (100.000 radnih mjesta)
odgovorno tvrdim da će biti najveći bošnjački političar od rata
Pa taj covjek nije sposban da vodi klub za igranje cizeblize ili turejazije!
- arzuhal
#224 Re: Dodiku odzvonilo!
Black swan wrote:vi morate biti svjesni da je to njima dovoljno
kako?

- and
#225 Re: RE: Re: Dodiku odzvonilo!
prije će biti da su prepustili institucijama da to rade, a tako bi i trebalo.insomnia78 wrote:Ne vjerujemKikibombona wrote:Neko ga na zapadu pokriva. Cijenim Francuzi.KB9 wrote:evo skoro mjesec dana dodiku zvoni i nista, ovo je haman najduza zvonjava ikad
Mislim, znam da su sposobni za tako nesto ali ne vjerujem da bi ova vlada podrzala takvo neato
Da je rijec o Sarki ne bih sekunde sumnj'o
Rijec je, jednostavno o kurcobolji velikih
Umislili smo sebi neku bitnost i mislimo da ce neko zbog toga rjesiti nase probleme
iako nema ništa javno, osjeti se neka blokada,pritisak.
vučić nerado odgovori na neko pitanje o bih neki dan, niko ne kontaktira s ovim iz rs,a....
par zadnjih dana na entitetskim portalima nikakvih dešavanja osim što je pustio digitalni signal i primio predstavnike entitetske akademije