Стручњак за безбједност Џевад Галијашевић оцијенио је да је предсједник Републике Српске Милорад Додик у праву када због пријетњи одбија да иде у Сарајево - "исламистичку јазбину" у којој слободно дјелују џихадисти који га сматрају највећом препреком за успостављање исламске државе у БиХ.
Dodiku odzvonilo!
- bh.tornjak
#126 Re: Dodiku odzvonilo!
Галијашевић: Додику је у Сарајеву озбиљно угрожен живот
Стручњак за безбједност Џевад Галијашевић оцијенио је да је предсједник Републике Српске Милорад Додик у праву када због пријетњи одбија да иде у Сарајево - "исламистичку јазбину" у којој слободно дјелују џихадисти који га сматрају највећом препреком за успостављање исламске државе у БиХ.

- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#127 Re: Dodiku odzvonilo!
Da po SDP—u jer vam je najbolji saveznik. I izvini, molim te, sto ne pratim tvoje postove. Kao sto mi nije nila jasna rijec salonac dok nisam citala tvoje upise. Jako inteligentan, moram priznati. Sasvim ozbiljno i bez trunke sarkazma, bolji si od Dodika, Dacica i mnogih. Pametnije to radis. Nece mene nista strefiti, hvala sto brines za moje zdravlje, ali nema potrebe. Isim hronicne migrene, nemam drugih zdravstvenih tegoba.
- KatarinaKosaca
#128 Re: Dodiku odzvonilo!
Dobijo Djevdo platubh.tornjak wrote:Галијашевић: Додику је у Сарајеву озбиљно угрожен живот
![]()
![]()
-
Bodkin
#129 Re: Dodiku odzvonilo!
Pametnije radim staKatarinaKosaca wrote:Da po SDP—u jer vam je najbolji saveznik. I izvini, molim te, sto ne pratim tvoje postove. Kao sto mi nije nila jasna rijec salonac dok nisam citala tvoje upise. Jako inteligentan, moram priznati. Sasvim ozbiljno i bez trunke sarkazma, bolji si od Dodika, Dacica i mnogih. Pametnije to radis. Nece mene nista strefiti, hvala sto brines za moje zdravlje, ali nema potrebe. Isim hronicne migrene, nemam drugih zdravstvenih tegoba.
Sta ti znas o srbima i hrvatima? Odrastao sam kao nebosnjak u sarajevu i proputovao federaciju kroz sport. Igrao za drzavu i navijao za nju. Sad da uzmem imenik na telefonu, ruku dajem ako ima 5 srba tu. Prozivao neke indijance kad sam vidio da u srednjoj skoli u lukavici drze sliku mladica na zidu. Javno se postao na dodika kad je negirao bosanski jezik (kojim ja btw sad pisem). I naravno vrhunsko salonac detektor pitanje: da, u srebrenici je bio genocid
A to sto ti radis je skupljanje poena na ovim temama jer ce svi poletiti da opale thumb up na ove gluposti.
Sa druge strane sinteski licemjer svojim "ustav se mora postovati ili ce biti rata" pricom u jednom trenutku, a u drugom "ustav se mijenja 5+5+5" pricom
- JThomas
#130 Re: Dodiku odzvonilo!
neko je to po tačkama poredao, ne znam na ovoj ili na nekoj drugoj u masi tema...ali može se poredati kako svim drugim zainteresovanim stranama u ovom trenutku odgovara da dodiku odzvoni, od "naše" (
), preko SZP koji je na zadnjim izborima imao bukvalno istu podršku kao dodik, vučića, pa do MZ.
nešto konkretno se mora desiti. zasad kao da ide prema tome. to ne mora nužno biti hapšenje i zatvaranje. blokiranje imovine i diskreditacija su sasvim dovoljni i njemu i za nauk drugima, jer se kod nas u visoku politiku i ide isključivo zbog imovine...
nešto konkretno se mora desiti. zasad kao da ide prema tome. to ne mora nužno biti hapšenje i zatvaranje. blokiranje imovine i diskreditacija su sasvim dovoljni i njemu i za nauk drugima, jer se kod nas u visoku politiku i ide isključivo zbog imovine...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#131 Re: Dodiku odzvonilo!
Ma nije niko nikom duzan da se pravda koliko je za/protiv drzave i kakvih je stavova.
Sta treba, potvrda da neko navija za BiH i da je kontra Dodika?!
Dajte molim vas...
Dajte molim vas...
- bh.tornjak
#132 Re: Dodiku odzvonilo!
i povisicuKatarinaKosaca wrote:Dobijo Djevdo platubh.tornjak wrote:Галијашевић: Додику је у Сарајеву озбиљно угрожен живот
![]()
![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#133 Re: Dodiku odzvonilo!
Dzevad iz paralelnog svemirabh.tornjak wrote:i povisicuKatarinaKosaca wrote:Dobijo Djevdo platubh.tornjak wrote:Галијашевић: Додику је у Сарајеву озбиљно угрожен живот
![]()
![]()
- Altsa
#134 Re: Dodiku odzvonilo!
Dzevade drtino ima li tebe u Teheranu ?
- KatarinaKosaca
#135 Re: Dodiku odzvonilo!
Kakve, bolan poene, o cemu ti? Kome poene, za sta?Bodkin wrote:Pametnije radim staKatarinaKosaca wrote:Da po SDP—u jer vam je najbolji saveznik. I izvini, molim te, sto ne pratim tvoje postove. Kao sto mi nije nila jasna rijec salonac dok nisam citala tvoje upise. Jako inteligentan, moram priznati. Sasvim ozbiljno i bez trunke sarkazma, bolji si od Dodika, Dacica i mnogih. Pametnije to radis. Nece mene nista strefiti, hvala sto brines za moje zdravlje, ali nema potrebe. Isim hronicne migrene, nemam drugih zdravstvenih tegoba.pisem na forumu?
![]()
Sta ti znas o srbima i hrvatima? Odrastao sam kao nebosnjak u sarajevu i proputovao federaciju kroz sport. Igrao za drzavu i navijao za nju. Sad da uzmem imenik na telefonu, ruku dajem ako ima 5 srba tu. Prozivao neke indijance kad sam vidio da u srednjoj skoli u lukavici drze sliku mladica na zidu. Javno se postao na dodika kad je negirao bosanski jezik (kojim ja btw sad pisem). I naravno vrhunsko salonac detektor pitanje: da, u srebrenici je bio genocid
A to sto ti radis je skupljanje poena na ovim temama jer ce svi poletiti da opale thumb up na ove gluposti.
Sa druge strane sinteski licemjer svojim "ustav se mora postovati ili ce biti rata" pricom u jednom trenutku, a u drugom "ustav se mijenja 5+5+5" pricom
- KatarinaKosaca
#136 Re: Dodiku odzvonilo!
ko je to kome trazio?Tomahawk11 wrote:Ma nije niko nikom duzan da se pravda koliko je za/protiv drzave i kakvih je stavova.
Dajte molim vas...
- bh.tornjak
#137 Re: Dodiku odzvonilo!
Dodik je dosao u situaciju odbjeglog "ubice,pljackasa,konjokradice s divljeg zapada"JThomas wrote:neko je to po tačkama poredao, ne znam na ovoj ili na nekoj drugoj u masi tema...ali može se poredati kako svim drugim zainteresovanim stranama u ovom trenutku odgovara da dodiku odzvoni, od "naše" (), preko SZP koji je na zadnjim izborima imao bukvalno istu podršku kao dodik, vučića, pa do MZ.
trazi se njegova "glava" a lovaca ne nedostaje...sad krecu u "potjeru" jer bas "taj neko" hoce trofej i sve sto ide uz to...
dakle, Dodik je gotov (dans,sutra...za mjesec-dva.... nebitno).....
njegovim padom ce se mnogi okoristiti a najvise SzP...i oni (vjesto krijuci,da ne ispadni neprijatelji srpske) najvise prizeljkuju njegov pad...i sve ce uciniti da do toga dodje
sjetite se da je Mektic nakon preuzimanja duznosti najavio istrage i hapsenja, doduse zbog kriminala u rs-u i za to ima punu podrsku SzP...
ne bi me cudilo da je cijela ova utakmica "namjestena" i dogovorena od strane SzP i Baketa npr....mada tu ima jos nekih aromaticnih i egsoticnih zacina....
SzP je svjestan da svojom "snagom" ne mogu parirati Dodiku a ni trenutnim stanjem u institucijama na entitetskom i drzavnom nivou to nije moguce tako da su spremni progutati gorku pilulu jacanju drzavnih institucija
dakle, rezultat je poznat....samo se ceka "golden goal"...i da sudija ove utakmice svira kraj.
a sudije ko sudija....njemu je vec dopizdilo...pa dozvoljava i malo prljaviju igru....ne primjecuje neke ostre startove...ne svira "zaledje"....ne bi me cudilo da svira i jedanaesterac....bio on il´ ne bio
Last edited by bh.tornjak on 28/09/2016 12:14, edited 1 time in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#138 Re: Dodiku odzvonilo!
Tako mi to nekako izgleda, evo u konkretnom primjeru forumasa Bodkina, kao da se pravda.KatarinaKosaca wrote:ko je to kome trazio?Tomahawk11 wrote:Ma nije niko nikom duzan da se pravda koliko je za/protiv drzave i kakvih je stavova.
Dajte molim vas...
On je svjez primjer toga, a bilo je sigurno jos situacija gdje se forumas mora prati i dokazivati.
-
Bodkin
#139 Re: Dodiku odzvonilo!
Nista, zaboravi. Nemoj da te prekidam dok gledas mototrke, kuhas dva jela ili bilo sta slicno. I da, pomaze bosanski mehlem za migrene. Namazes na sljepoocniceKatarinaKosaca wrote:Kakve, bolan poene, o cemu ti? Kome poene, za sta?Bodkin wrote:Pametnije radim staKatarinaKosaca wrote:Da po SDP—u jer vam je najbolji saveznik. I izvini, molim te, sto ne pratim tvoje postove. Kao sto mi nije nila jasna rijec salonac dok nisam citala tvoje upise. Jako inteligentan, moram priznati. Sasvim ozbiljno i bez trunke sarkazma, bolji si od Dodika, Dacica i mnogih. Pametnije to radis. Nece mene nista strefiti, hvala sto brines za moje zdravlje, ali nema potrebe. Isim hronicne migrene, nemam drugih zdravstvenih tegoba.pisem na forumu?
![]()
-
Bodkin
#140 Re: Dodiku odzvonilo!
Sta da ti kazem, kad mi imputira da zelim nekakve velike srbije na trebevicu. Ali moj problem sto se pravdam uopsteTomahawk11 wrote:Tako mi to nekako izgleda, evo u konkretnom primjeru forumasa Bodkina, kao da se pravda.KatarinaKosaca wrote:ko je to kome trazio?Tomahawk11 wrote:Ma nije niko nikom duzan da se pravda koliko je za/protiv drzave i kakvih je stavova.
Dajte molim vas...
On je svjez primjer toga, a bilo je sigurno jos situacija gdje se forumas mora prati i dokazivati.
- KatarinaKosaca
#141 Re: Dodiku odzvonilo!
ja to od njega niti sam trazila.niti ocekujem. Moja je reakcija bila na neke njegove upise. Ne zanima me uopce sta radi u RL.ni on ni bilo ko. Samo se osvrcem na napisanoTomahawk11 wrote:Tako mi to nekako izgleda, evo u konkretnom primjeru forumasa Bodkina, kao da se pravda.KatarinaKosaca wrote:ko je to kome trazio?Tomahawk11 wrote:Ma nije niko nikom duzan da se pravda koliko je za/protiv drzave i kakvih je stavova.
Dajte molim vas...
- stakasa
#142 Re: Dodiku odzvonilo!
Meni se cini da su te preko stele gurnuli u timBodkin wrote:Pametnije radim staKatarinaKosaca wrote:Da po SDP—u jer vam je najbolji saveznik. I izvini, molim te, sto ne pratim tvoje postove. Kao sto mi nije nila jasna rijec salonac dok nisam citala tvoje upise. Jako inteligentan, moram priznati. Sasvim ozbiljno i bez trunke sarkazma, bolji si od Dodika, Dacica i mnogih. Pametnije to radis. Nece mene nista strefiti, hvala sto brines za moje zdravlje, ali nema potrebe. Isim hronicne migrene, nemam drugih zdravstvenih tegoba.pisem na forumu?
![]()
-
Bodkin
#143 Re: Dodiku odzvonilo!
Pazi, rekla je da sam inteligentniji od dodika i dacica. Na konju samstakasa wrote:Meni se cini da su te preko stele gurnuli u timBodkin wrote:Pametnije radim staKatarinaKosaca wrote:Da po SDP—u jer vam je najbolji saveznik. I izvini, molim te, sto ne pratim tvoje postove. Kao sto mi nije nila jasna rijec salonac dok nisam citala tvoje upise. Jako inteligentan, moram priznati. Sasvim ozbiljno i bez trunke sarkazma, bolji si od Dodika, Dacica i mnogih. Pametnije to radis. Nece mene nista strefiti, hvala sto brines za moje zdravlje, ali nema potrebe. Isim hronicne migrene, nemam drugih zdravstvenih tegoba.pisem na forumu?
![]()
Sa druge strane sinteski licemjer svojim "ustav se mora postovati ili ce biti rata" pricom u jednom trenutku, a u drugom "ustav se mijenja 5+5+5" pricom. Ako si ista trebao nauciti kroz sport je da se postuju pravila igre. A ovde i jos vise IRL ti je pravilo da se kola lome na onome ko pokusa fino, i jos gore, s razumom dok se s druge strane uvjek uvazava snaga, sila, bila ona fizicka, politicka, novcem uslovljena ...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#144 Re: Dodiku odzvonilo!
Nevezano samo za tebe.KatarinaKosaca wrote:ja to od njega niti sam trazila.niti ocekujem. Moja je reakcija bila na neke njegove upise. Ne zanima me uopce sta radi u RL.ni on ni bilo ko. Samo se osvrcem na napisano
Nisam cest gost na politickim temama, ali imam generalni dozivljaj u odredjenim momentima da treba Ausweis sa potpisom i pecatom za one koji ne slijede strogo odredjenu ideju teme.
-
daddy-kool
#145 Re: Dodiku odzvonilo!
I sada su komentari saveza za rikverc da je poziv na saslušanje zbog referenduma pravno neutemeljeno.bh.tornjak wrote:
sjetite se da je Mektic nakon preuzimanja duznosti najavio istrage i hapsenja, doduse zbog kriminala u rs-u i za to ima punu podrsku SzP...
Neće oni da ospore referendum, ali bi rado uklonili Dodika i osjetili mehkoću njegove fotelje.
- KatarinaKosaca
#146 Re: Dodiku odzvonilo!
to nam je svima sudbina i to je rizik forumanja. Ja nikog nikad nisam pitala ni sta radi, ni za koga navija, ni koga ima u kuci.Tomahawk11 wrote:Nevezano samo za tebe.KatarinaKosaca wrote:ja to od njega niti sam trazila.niti ocekujem. Moja je reakcija bila na neke njegove upise. Ne zanima me uopce sta radi u RL.ni on ni bilo ko. Samo se osvrcem na napisano
Nisam cest gost na politickim temama, ali imam generalni dozivljaj u odredjenim momentima da treba Ausweis sa potpisom i pecatom za one koji ne slijede strogo odredjenu ideju teme.
-
Bodkin
#147 Re: Dodiku odzvonilo!
Psihologija stada. Ili si sa nama, ili protiv nasTomahawk11 wrote:Nevezano samo za tebe.KatarinaKosaca wrote:ja to od njega niti sam trazila.niti ocekujem. Moja je reakcija bila na neke njegove upise. Ne zanima me uopce sta radi u RL.ni on ni bilo ko. Samo se osvrcem na napisano
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#148 Re: Dodiku odzvonilo!
Doduse, i to sto kazes.
Opet, mislim da nije zgoreg ukljuciti malo i svoj mozak.
- irac300
#149 Re: Dodiku odzvonilo!
Ipak je ljepše podjebavati ih samo. Pogotovu kada vidiš kako tipkaju u dahu, odmah ih zamislim kako im žila na čelu iskoči, pokušavajući da te uvrijede, svrstavajući te u salonce, hipije, gandijevce, čak i četnike... al' da ne fasuju ban.Tomahawk11 wrote:Doduse, i to sto kazes.
- bh.tornjak
#150 Re: Dodiku odzvonilo!
jbg....moraju pricati sto javnost zeli da cuje....daddy-kool wrote:I sada su komentari saveza za rikverc da je poziv na saslušanje zbog referenduma pravno neutemeljeno.bh.tornjak wrote:
Neće oni da ospore referendum, ali bi rado uklonili Dodika i osjetili mehkoću njegove fotelje.
a ispod stola se radi sasvim drugo...
razmisli malo sta bi ti radio da si na njihovom mjestu