Josip Pejakovic, glumac, partizan, clan SBiH...Fair Life wrote:JOSIP PEJAKOVIĆ:Annihilator wrote:Ljudi sta mislite?
Moj pristup politici je jedan sistem podrške. Podržaću crnog đavola, ako ima
nešto što će ovu zemlju pokrenuti naprijed. Ja ne želim da se svrstavam
nigdje, jer nema gore počasti nego kao što je to u BiH zanimanje Bošnjak,
Hrvat i Srbin. Nije bitno što je neko doktor, nego je bitno što je Hrvat, Srbin
ili Bošnjak. To je noćna mora, to je tragedija jednog naroda. Mislim da je
Dodik taj koji može pomoći BiH i da će dobiti tu utakmicu.
Dodik?
-
zlatan01
#26 Re: Dodik?
-
Falsh Gordon
Da ga barem sustigne ...
... a to da li je lud!?
Nije on lud ni sekunde.
... a to da li je lud!?
Nije on lud ni sekunde.
Dezidijat wrote:Dodik je lud, mame im , Praviseljak . Samo čekam dan kad će traktor parkirat ispred zgrade vlade BiH U Sa i zaganjat viljuškama Silajđića..
- jeza u ledja
Nakon ovog zadnjeg intervjua sa Pecaninom, fakat se stice utisak da ga drma neki blazi oblik sizofrenije.
Nekako i kad ga vidim na televiziju nekad mi se doima zdravo, ono seljacki zdravo
, ali sve cesce mi izgleda kao dusevni bolesnik na ivici nervnog sloma.
Nekako i kad ga vidim na televiziju nekad mi se doima zdravo, ono seljacki zdravo
-
zavrzlama
Dodik mi lici na ovakvu situaciju:
Nadjete na njivi nekog zemljoradnika kako sa volovima ore zemlju..pa mu ponudite da ode u veliki grad da odrzi predavanje univerzitetskim studentima ...pa se taj zemljoradnik uzivi kako je on neki frajer...obuce kravatu i odijelo i prvac na veliko predavanje...onako sitnocarsijskim marifetlukom jedno dva sata prica studentima o svemu samo ne o onom sto treba da prica jedan profesor filozofije...i malo pomalo on se pocne da svidja studentima i oni ga predloze za direktora univerziteta njemu se osladi i on pocne da glumi nekog velikog Direktora i pametnog lika..pocinje da smjenjuje pametnije od sebe i svo vrijeme prica o svemu samo ne o sustini njegovog posla i funkcije....
Eto tako se Dodik ponasa..tip je nedorasto funkciji i datom trenutku i koristeci jalijaske fore,zabavljajuci obicni narod...pustanjem klimoglavaca da pljackaju sopstveni narod ...odradjujuci prljavi posao za velikosrpske stratege....to je ono sto drzi na vlasti ovog zalutalog zemljoradnika/kocijasa na politickoj sceni....oni koji su iz zajebancije postavili kocijasa na funkciju sad im radi o glavi a i nama svima....sad on predaje onima ...koje je on trebao da slusa...BIH je drzava apsurda a Dodik je jedan apsurd vise..
Nadjete na njivi nekog zemljoradnika kako sa volovima ore zemlju..pa mu ponudite da ode u veliki grad da odrzi predavanje univerzitetskim studentima ...pa se taj zemljoradnik uzivi kako je on neki frajer...obuce kravatu i odijelo i prvac na veliko predavanje...onako sitnocarsijskim marifetlukom jedno dva sata prica studentima o svemu samo ne o onom sto treba da prica jedan profesor filozofije...i malo pomalo on se pocne da svidja studentima i oni ga predloze za direktora univerziteta njemu se osladi i on pocne da glumi nekog velikog Direktora i pametnog lika..pocinje da smjenjuje pametnije od sebe i svo vrijeme prica o svemu samo ne o sustini njegovog posla i funkcije....
Eto tako se Dodik ponasa..tip je nedorasto funkciji i datom trenutku i koristeci jalijaske fore,zabavljajuci obicni narod...pustanjem klimoglavaca da pljackaju sopstveni narod ...odradjujuci prljavi posao za velikosrpske stratege....to je ono sto drzi na vlasti ovog zalutalog zemljoradnika/kocijasa na politickoj sceni....oni koji su iz zajebancije postavili kocijasa na funkciju sad im radi o glavi a i nama svima....sad on predaje onima ...koje je on trebao da slusa...BIH je drzava apsurda a Dodik je jedan apsurd vise..
- jeza u ledja
Ali Dodik je i prije politickog uspjeha bio 'uspjesan biznismen' (Balkan style). Mislim, nije bio jado sa njive koga je neko na silu ugurao u politiku.
- jeza u ledja
StLouis wrote:jebo vam dodik tetke!!![]()
daj se kontrolisi
-
bosanska rijec
nije on lud, ko' sto neko rece ni sekunde, lud je narod .. dok on vice parole narodu i oni mu ga klicu, zato vrijeme krade li krade , pun ko brod samo jednom kad isplovi... ej ludi narode...