Dodik: "srbi su se branili"

Post Reply
Ahmmed

Post by Ahmmed »

danas wrote:
Ahmmed wrote:
serpentina wrote: ja ne bjezim nakazo...za tvoju informaciju, ja sam ljepotica, a mater ti bradata, hahahah :-)

Antologijski .....
jel' ovo vojvotkinja uskrsla :-) :-) :-)

Ma, ona nam dođe ko kohezioni faktor :)

Njoj i onima kao ona, valjda, zabremedet, što se Bosanci i Hercegovci, da ne kažem Bošnjaci :D i poneki Turčin :D , usuđuju složizi u nekim stvarima i o njima jasno i glasno progovoriti. Valjda nismo politički korektni, kad kažemo da su popalili dvije trećine Bosne, pobili 200 000 ljudi, poklali deset hiljada duša u Srebrenici......Valjda ne bismo smjeli o tome govoriti, jer, eto, iz tih činjenica, golih i surovih činjenica,ona i njoj slični, izvlače zaključak, da njihovo pominjanje, znači poziv za progon Srba i Hrvata, znači netoleranciju, dviljaštvo,terorizam.....
nesquick_

Post by nesquick_ »

Real Khan wrote:
nesquick_ wrote:Dodik je jedan jako lukav i pametan čovjek sa vizijom. To se tačno vidi iz ovoga što je rekao. "Srbi su se baranili" je samo uvod u dio rečenice "treba predati optužene za ratne zločince". On se ovim obrača srpskom narodu, i pokušava da ih prevari da stvore klimu u kojoj će on moći njihovim dojučerašnjim ljubimcima kupiti kartu za Hag, a da se niko ne naljuti...

A nivo prevare je toliki da je on sasvim opušteno u istoj izjavi priznao da su oni ne samo otuženi, nego i KRIVI za ratne zločine.

I računao je na to da će mo "mi" vidjeti taj dio "Srbi su se samo branili" i prirodno pobudaliti, što će proizvesti efekat da Srbima bude jasno da u toj izjavni nije govorio ništa protiv njih (jer se bune njihovi "neprijatelji") i da se baš zainate da predaju optuženike.

Ja ga kao Bosanac i Hercegovac pozdravljam, i čestitam što je svoj naraod (kako tako) počeo da sučeljava sa istinom. I ostaje mi da se pitam kada će mo mi u federaciji dobiti nekog političara koji svoje djelovanje neće bazirati na kukumakanju ...
Milorade, Milorade, sram te bilo! Upadaš nam na forum preobučen u nesquick-a, zar ne?
Šalu na stranu, prosto ne mogu da svarim kako takav polupismeni papak i istinski parmak od političara kao što je Dodik "de Laktashi" može fascinirati (svoje) narodne mase i Federalne političarčiće-palčiće. Kada malo bolje razmislim, nešto slično (naravno u mnogo većem kalibru) bijaše sa Predsjednikom Nacional-Socijalističke Radničke Partije Njemačke, kojeg su onomad narodne mase prosto obožavale... (Znate o kome govorim ;-) ) Ja bih sada rado dao 100KM bilo kojem političaru iz FBiH koji bi se sjetio da Dodika pukne po čelenki svojim srednjim prstom i kaže: "Halo majmune, ohani! Nema više JNA (JHA) niti nenaoružanih Bošnjaka pa da se možes toliko kurčiti. Koči papčino!".
OVa tvoja šala me vrjeđa. Ja nisam nikakav Milorad, niti sam kakav njegov obožavatelj. Samo sam objektivan. I mislim da je lik lukav. Pođi od sebe, da ti želiš vlast u RS pričao bih ono što on priča jer je to jedini način da dobiješ vlast kod našeg naroda ne bitno na kojoj strani entitetske linije živi. On je prosu kvalitetnu priču. A to što smo se "mi sa ove strane" trzali na nju, samo je njemu u korist išlo. Iskoristio je cijelu BIH da dodje do onoga gjde se sada nalazi.
Salko sto je u vodu skako

Post by Salko sto je u vodu skako »

zoom66 wrote:
danas wrote: jel' ovo vojvotkinja uskrsla :-) :-) :-)
´

bila...:oops::-):D
kako to BILA ???
danas

Post by danas »

zoom66 wrote:
danas wrote: jel' ovo vojvotkinja uskrsla :-) :-) :-)
´

bila...:oops::-):D
pa ne reci koome da neJmam oko :D :-)
MuaDib

Post by MuaDib »

Srbi misle da su se branili, ali borili su se da budu provincija velike Srbije. :D
Real Khan

Post by Real Khan »

nesquick_ wrote:
Real Khan wrote:
nesquick_ wrote:Dodik je jedan jako lukav i pametan čovjek sa vizijom. To se tačno vidi iz ovoga što je rekao. "Srbi su se baranili" je samo uvod u dio rečenice "treba predati optužene za ratne zločince". On se ovim obrača srpskom narodu, i pokušava da ih prevari da stvore klimu u kojoj će on moći njihovim dojučerašnjim ljubimcima kupiti kartu za Hag, a da se niko ne naljuti...

A nivo prevare je toliki da je on sasvim opušteno u istoj izjavi priznao da su oni ne samo otuženi, nego i KRIVI za ratne zločine.

I računao je na to da će mo "mi" vidjeti taj dio "Srbi su se samo branili" i prirodno pobudaliti, što će proizvesti efekat da Srbima bude jasno da u toj izjavni nije govorio ništa protiv njih (jer se bune njihovi "neprijatelji") i da se baš zainate da predaju optuženike.

Ja ga kao Bosanac i Hercegovac pozdravljam, i čestitam što je svoj naraod (kako tako) počeo da sučeljava sa istinom. I ostaje mi da se pitam kada će mo mi u federaciji dobiti nekog političara koji svoje djelovanje neće bazirati na kukumakanju ...
Milorade, Milorade, sram te bilo! Upadaš nam na forum preobučen u nesquick-a, zar ne?
Šalu na stranu, prosto ne mogu da svarim kako takav polupismeni papak i istinski parmak od političara kao što je Dodik "de Laktashi" može fascinirati (svoje) narodne mase i Federalne političarčiće-palčiće. Kada malo bolje razmislim, nešto slično (naravno u mnogo većem kalibru) bijaše sa Predsjednikom Nacional-Socijalističke Radničke Partije Njemačke, kojeg su onomad narodne mase prosto obožavale... (Znate o kome govorim ;-) ) Ja bih sada rado dao 100KM bilo kojem političaru iz FBiH koji bi se sjetio da Dodika pukne po čelenki svojim srednjim prstom i kaže: "Halo majmune, ohani! Nema više JNA (JHA) niti nenaoružanih Bošnjaka pa da se možes toliko kurčiti. Koči papčino!".
OVa tvoja šala me vrjeđa. Ja nisam nikakav Milorad, niti sam kakav njegov obožavatelj. Samo sam objektivan. I mislim da je lik lukav. Pođi od sebe, da ti želiš vlast u RS pričao bih ono što on priča jer je to jedini način da dobiješ vlast kod našeg naroda ne bitno na kojoj strani entitetske linije živi. On je prosu kvalitetnu priču. A to što smo se "mi sa ove strane" trzali na nju, samo je njemu u korist išlo. Iskoristio je cijelu BIH da dodje do onoga gjde se sada nalazi.
Rekao sam šalu na stranu, dakle šalio sam se :D Što se tiče Dodikovog lukavstva, moramo priznati da mu je upalilo bez obzira koliko je sva ta igra bila jeftina i papanska. Dakle, činjenica jeste da je dobio izbore u Republici Šumskoj, ali mu to ne daje za pravo da sere po cijeloj BiH. Zato mu treba skresati rogove SADA, dok njegova bolesna retorika ne preraste u nešto ozbiljnije i malicioznije. Na žalost u FBiH nisam vidio političara ili stranku koja uopće obraća pažnju na sve ovo što Dodik serenda. Umjesto toga vidimo na djelu unutarstranačka i međustranačka previranja zbog fotelja i to je u stvari dalo inicijalnu prednost Dodiku na političkoj sceni. Dakle, po mom skromnom mišljenju, Dodik nije nikakav lik kojem se trebamo diviti niti ga trebamo respektirati. On je samo jedan klasični predstavnik onoga bolesnog (većinskog) dijela srpskog-pravoslavnog stanovništva u BiH koji je zauzeo i etnički očistio "svoj" komad BiH i sada na tom dijelu provode klasični apartheid pod parolom da neće nikakvo preglasavanje u BiH od strane većinskog bošnjačkog naroda. Kakav paradoks, zar ne! Na "srpskoj" teritoriji, po Dodikovoj logici, može se srati po drugima, ali na BiH nivou gdje su u manjini ne želi da se isti princip primjenjuje na njima :-)
Jimmy_The_Saint

Post by Jimmy_The_Saint »

E moj Khane, ne može se sve ni puškom rješavati...

Ustvari, nije da ne može sve, al' ne može uvijek.

A ako misliš u ikakvom miru ščetnicima živit' moraš ih malo razabirati k'o gnjile kruške.
Real Khan

Post by Real Khan »

Jimmy_The_Saint wrote:E moj Khane, ne može se sve ni puškom rješavati...

Ustvari, nije da ne može sve, al' ne može uvijek.

A ako misliš u ikakvom miru ščetnicima živit' moraš ih malo razabirati k'o gnjile kruške.
Pa upravo zato sam govorio da treba sačekati presudu Međunarodnog suda pravde po tužbi BiH protiv Srbije i Crne Gore za počinjenu agresiju i genocid. Onda će mnoge stvari biti razjašnjene. Ako bude presuda u korist pravde i BiH, onda nema tog Dodika koji bi imao kredibilitet da kaže "ne damo RS" i sl. S druge strane, ako kojim "slučajem" pravda se oklizne i dosudi da ništa loše nije počinjeno, onda to daje za pravo nama da uradimo isto prema teritoriji koju danas zovu RS. Dakle, tek tada možemo se latiti puške i ognja pa koliko odrežemo-odrežemo. I ništa u tome neće biti loše, jer bi imali jasnu poruku Suda pravde da je OK pobiti i protjerati dio nekog stanovništva i proglasiti legitmnim svojim teritorijama (čak to i aminovati "demokratskim" činom - referendumom u kojem bi živi sigurno nadglasali mrtve)
Jimmy_The_Saint

Post by Jimmy_The_Saint »

Znači, bit će veselo... :D

Bojim se da nije tako jednostavno, oboriti presudom nešto već sprovedeno kroz međunarodne protokole. :roll:

No, da ne trunim dalje. Vidjet ćemo i tu presudu.
Real Khan

Post by Real Khan »

Jimmy_The_Saint wrote:Znači, bit će veselo... :D

Bojim se da nije tako jednostavno, oboriti presudom nešto već sprovedeno kroz međunarodne protokole. :roll:

Nikakvi međunarodni protokoli nemaju pravnu težinu, sve dok se RS ne aminuje u BiH Parlamentu. Možda malo zvuči paradoksalno, ali de facto i de iure RS još uvijek nije dobila pravnu težinu, bez obzira na to što jeste prepoznata kao ustavna kategorija (po trenutno važećem dejtonskom Ustavu). Da bi RS stvarno dobila pravnu težinu i ostala prava (kao npr. referendum), bilo je potrebno samo da prođu ustavne promjene (one iz aprila 2006) i tek tada bi bilo sve gotovo i uzaludno. Ako BiH dobije pozitivnu presudu (a ne sumnjam u to), onda oštećena strana ima pravo između ostalog (npr. materijalne odštete i sl.) da traži vraćanje na Ustav Republike BiH koji je važio prije agresije i prisilnog mijenjanja pravnog okvira i karaktera države (kroz Dayton Peace Accords). Jer i sam Dayton kaže da sve što nije usvojeno i dogovoreno kroz BiH Parlament praktično je nevažeće. S obzirom da je RS nastala kao direktna posljedica i u stvari predstavlja cilj i ratni plijen agresije i genocida, onda je stvar potpuno jasna. Nadam se da će i naši političari imati dovoljno pameti da to sve odrade po zakonu i međunarodnom pravu.
Azemin

Post by Azemin »

PITARKA_SA wrote:
Azemin wrote:Ja kazem da imaju dvije grupe Srba u FBIH, oni pro-bosanski i oni cetnicki. Kojih je vise ne znam, a mozda imaju i oni sto ti kazes sto misle da je Bosna nesto bosnjacko pa gledaju u RS i Srbiju.

Ja ti vjerujem, i meni je vrlo drago kad neki Srbin voli Bosnu i ona mu je na prvom mjestu, ali vjeruj mi da ima i onih sto dobro znaju koga i sta podrzavaju i nisu nimalo zbunjeni. Nisu oni samo na drugoj strani Hrasno Brda. i visegradski Srbi su bili u bosnjackom okruzenju a kad braca svezase Bosnjacima ruke sta onda bi?

Ima i onih sto su ostali lojalni RBIH, a ima i onih drugih, ali generalizacija(u ovom slucaju pozitivna federalnih Srba) je glupa i naivna k´o i 92´. Sta ono Mile rece? "Ocekujem da ce za mene glasati Srbi KS".....jesu li ne znam.
slazem se,sa tobom,stvarno..i svjesna sam svega sto pises..i sve to stoji..
svaka kuca,sto se kaze,je prica za sebe i glupo je generalizovat bilo sta
Drago mi je da se slazemo. :)
docent

Post by docent »

Đavo je odnio šalu. Ovi napreduju polako ali sigurno.
Mislim da je krivica ipak do nas.
Pogledajmo ove masovne grobnice koje se i dan danas otkrivaju a vajni "zaštitnici interesa" tog naroda šute li šute.
Umjesto da vrište Dodiku i međ. zajednici sa zahtjevima da se ti izvršioci pronađu, oni se njemu dive. :oops:
Pa kad se pogledaju ovi naši jadni pjevači a la Hanka, Enes, ona primitivka Šemsa, pa tek onaj Halid, kako im se tamo ulizuju i plaču, koliko su ih poželjeli (Hanka)....užas.
A tek televizije BK i DM.........
Sve sami Bošnjaci iz dijaspore a i odavde šalju poruke i pune im budžet. Žele da čuju Cecu, Stoju :oops: :oops:
I ko će se sjetiti genocida za jedno 20 godina?
Real Khan

Post by Real Khan »

docent wrote:Đavo je odnio šalu. Ovi napreduju polako ali sigurno.
Mislim da je krivica ipak do nas.
Pogledajmo ove masovne grobnice koje se i dan danas otkrivaju a vajni "zaštitnici interesa" tog naroda šute li šute.
Umjesto da vrište Dodiku i međ. zajednici sa zahtjevima da se ti izvršioci pronađu, oni se njemu dive. :oops:
Pa kad se pogledaju ovi naši jadni pjevači a la Hanka, Enes, ona primitivka Šemsa, pa tek onaj Halid, kako im se tamo ulizuju i plaču, koliko su ih poželjeli (Hanka)....užas.
A tek televizije BK i DM.........
Sve sami Bošnjaci iz dijaspore a i odavde šalju poruke i pune im budžet. Žele da čuju Cecu, Stoju :oops: :oops:
I ko će se sjetiti genocida za jedno 20 godina?
Docente, to je čisti pogodak "u sridu"... Upravo to ljudima trubim po ovakvim forumima. Ovdje se ljudi bave potpuno trivijalnim stvarima a one glavne cake nas jebaše do bubrega. Sami sebi dajemo kišu autogolova u 90-toj minuti utakmice. Da sam ja kojim slučajem političar, prvo što bih uradio jeste da lupim šakom od sto i tražim potpunu provedbu zakona i hapšenje ratnih zločinaca. Rekao bih: "Ako ćemo kočiti, hajde da vidimo ko će koga zakočiti". Naravno, međunarodnoj zajednici (što god da je to) ne bih dao da izvuče guzove dok oni svoje obaveze ne ispune... A što se tiče Ceca, Dragana, itd. to u stvari pokazuje koliko smo mi Bošnjaci sami prema sebi nepravedni kada im punimo džepove putem DM-a, BK, CPCT itd. nakon svega što nam njihovi učiniše, a oni podržaše... A za Hanku nemam puno komentara - samo za podsjetnik: (Nedime! Šta nam ovo učiniše?! ' Hanka na sarajevskom aerodromu pokušava ući u četnički avion a oni je odjebaše)
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

Jimmy_The_Saint wrote:
dashing wrote:
Jimmy_The_Saint wrote: Jel' ti misliš da je paprike prodavati neka sramota, ili šta?
Ma ne, uopce ne za one kojima je to hljeb. Ali kada je to jedini kredencijal kojim se neko lupa u prsa i smatra da ga to cini sposobnim da vodi drzavnicke poslove i vodi "narod" (jer bo "harise, ne mozes mene prevarit - ja sam s pijace") - e onda se ne bih bas odusevila tom biznis-aktivnoscu.
Kredencijal ne postoji. Credentials se na nekoliko načina može reć' al' nijedan nije taj.

Osobno, mislim da je za vođenje politike u nas puno važnije znat' kako se prodaju paprike, i umjet' zapjevat' pod šatorom.

Što ne znači da mi se Lemi đasvi. Knowing your enemy need not be loving your enemy. But show respect where earned.
samo da dodam u ovom smislu da postoji rijec kredenac :D ako je to to...a vjerovatno nije :D :D
Svemirski_Jebach

Real Khan wrote:

Nikakvi međunarodni protokoli nemaju pravnu težinu, sve dok se RS ne aminuje u BiH Parlamentu. Možda malo zvuči paradoksalno, ali de facto i de iure RS još uvijek nije dobila pravnu težinu, bez obzira na to što jeste prepoznata kao ustavna kategorija (po trenutno važećem dejtonskom Ustavu). Da bi RS stvarno dobila pravnu težinu i ostala prava (kao npr. referendum), bilo je potrebno samo da prođu ustavne promjene (one iz aprila 2006) i tek tada bi bilo sve gotovo i uzaludno. Ako BiH dobije pozitivnu presudu (a ne sumnjam u to), onda oštećena strana ima pravo između ostalog (npr. materijalne odštete i sl.) da traži vraćanje na Ustav Republike BiH koji je važio prije agresije i prisilnog mijenjanja pravnog okvira i karaktera države (kroz Dayton Peace Accords). Jer i sam Dayton kaže da sve što nije usvojeno i dogovoreno kroz BiH Parlament praktično je nevažeće. S obzirom da je RS nastala kao direktna posljedica i u stvari predstavlja cilj i ratni plijen agresije i genocida, onda je stvar potpuno jasna. Nadam se da će i naši političari imati dovoljno pameti da to sve odrade po zakonu i međunarodnom pravu.
naivko, fino ti je Jimmy kazao. Ta presuda koliko ce vrijediti vidjecemo jos malo, a eno ti je presuda za Nikaragvu protiv amerike pa niko kurcem nije mako da se sta desi, ni marke nije dobila. nemoj bit dijete...

ta taktika moze proc' al kod meme u garazi...nerealno, druze, nerealno...
Svemirski_Jebach

serpentina wrote:
freak_with_a_laptop wrote:Jasno mi je i Sherlock je potpuno ispravno rekao: "Ogromna razlika: Njemacka je izgubila rat i zavrsila pod okupacijom, a Srbija, nazalost, nije."

Ipak - je li potreban papir i pecat, koji ce istini dati legitimaciju da se zove istinom? Je li ljudski moral iskljucivo vezan za zakon, sud i rjesenje ili je to nesto urodjeno, podareno od roditelja, steknuto pri odgoju, utemeljeno iskustvima tokom zivota i osnovano na zdravom razumu?

Koliko ugovor vrijedi, u ovom slucaju Daytonski, ocigledno je. Osnovan je na nepravdi i to je sto nas muci, sto nas grci, izjeda nas iznutra. Koliko god da je zakonski legitimno, nije prihvaceno i nece nikad biti.
bravo...'ebi im svima srpsku majku, ubijaj ih i unistavaj na svakom koraku...ne daj ni cukununucima da pogledaju smradove i doji ih najvecom mrznjom prema svemu srpskom... :-D
jedino sta ces sa Srbijom? Ona postoji majku mu...neka, uci djecu da pljuju, psuju i mrze od malena...ocisti BiH i stvori veliku bosnjacku drzavu...tako je najbolje.
ma ista ko i oni...cini se da dijele ideje H. Cengica i O. Behmena iz ranih dana, fildzan Bosna...al je nasa. :roll:
Ahmmed

Post by Ahmmed »

Svemirski_Jebach wrote:
serpentina wrote:
freak_with_a_laptop wrote:Jasno mi je i Sherlock je potpuno ispravno rekao: "Ogromna razlika: Njemacka je izgubila rat i zavrsila pod okupacijom, a Srbija, nazalost, nije."

Ipak - je li potreban papir i pecat, koji ce istini dati legitimaciju da se zove istinom? Je li ljudski moral iskljucivo vezan za zakon, sud i rjesenje ili je to nesto urodjeno, podareno od roditelja, steknuto pri odgoju, utemeljeno iskustvima tokom zivota i osnovano na zdravom razumu?

Koliko ugovor vrijedi, u ovom slucaju Daytonski, ocigledno je. Osnovan je na nepravdi i to je sto nas muci, sto nas grci, izjeda nas iznutra. Koliko god da je zakonski legitimno, nije prihvaceno i nece nikad biti.
bravo...'ebi im svima srpsku majku, ubijaj ih i unistavaj na svakom koraku...ne daj ni cukununucima da pogledaju smradove i doji ih najvecom mrznjom prema svemu srpskom... :-D
jedino sta ces sa Srbijom? Ona postoji majku mu...neka, uci djecu da pljuju, psuju i mrze od malena...ocisti BiH i stvori veliku bosnjacku drzavu...tako je najbolje.
ma ista ko i oni...cini se da dijele ideje H. Cengica i O. Behmena iz ranih dana, fildzan Bosna...al je nasa. :roll:

Ovo se zove politička korektnost....Ne može bez Čengića i Behmena.....
Svemirski_Jebach

freak_with_a_laptop wrote:
serpentina wrote:

oprosti ... nikako da povezem tvoj komentar sa mojim postom ... istina je uvreda, laz je rijesenje, pravda razdvaja a nepravda ... a mozda sam te i pogresno shvatila? :oops:
nazivati sve srbe genocidnim narodom je grijeh prema ljudima koji su vec ranije navedeni u postovima, od slavise sucura, pa do momaka koji izginuse braneci i Sarajevo a boga mi i Zenicu i Tuzlu i druge gradove BiH od cetnika. Makar da ih je bilo 8 (a bilo ih je mnogo vise) sramota je i grehota takve ljude izjednacavat sa tnikace.

A eto, vidis ja mislim da se samo 2% muslimanske populacije u svijetu ogradilo od terorista, i zato su - slijedeci istu legiku svi teroristi muslimani. :roll:
Ahmmed

Post by Ahmmed »

Svemirski_Jebach wrote:
serpentina wrote:

Svemirski_Jebach

Ahmmed wrote:
Svemirski_Jebach wrote:
serpentina wrote: bravo...'ebi im svima srpsku majku, ubijaj ih i unistavaj na svakom koraku...ne daj ni cukununucima da pogledaju smradove i doji ih najvecom mrznjom prema svemu srpskom... :-D

nije jarane politicka korektnost, nego aludiram na onu Cengicevu logiku (za koju ne znam je li bas slijedio i Avlija (hvala Jimmy) I. ) da je bitno da ima makar ko fildzan bosne al da je samo bosnjacka...i oni bi je podijelili prije dodika. O tome govorim...nista drugo. zao mi je ako si to tako svatio...
docent

Post by docent »

Bosna je vec podijeljena.
Čeka se samo legalizacija.
A to što mi volimo živjeti u oblacima, to je druga tema.
Ljudi odlaze, kriminal caruje, .....
Ima li ko koju pametnu??????????
A kome danas trebaju pametni.
Daj pusti Cecu i "plavi gromeeeeeeeeeeee"
To je nama najvažnije. :lol:
Fair Life

Post by Fair Life »

serpentina wrote:bravo...'ebi im svima srpsku majku, ubijaj ih i unistavaj na svakom koraku...ne daj ni cukununucima da pogledaju smradove i doji ih najvecom mrznjom prema svemu srpskom... :-D
Pogledaj malo... i poslusaj.

http://2002.xs4all.nl/radio/calling_the_ghosts.ram

PS I... ne serendaj unaokolo.
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

docent wrote:Bosna je vec podijeljena.
Čeka se samo legalizacija.
A to što mi volimo živjeti u oblacima, to je druga tema.
Ljudi odlaze, kriminal caruje, .....
Ima li ko koju pametnu??????????
A kome danas trebaju pametni.
Daj pusti Cecu i "plavi gromeeeeeeeeeeee"
To je nama najvažnije. :lol:
ma ja mislim da smo mi jedini narod koji sam sebi pljuje u lice..u svakom segmentu zivota..zalosno
amrino

Post by amrino »

zalosno...
Real Khan

Post by Real Khan »

Svemirski_Jebach wrote:
Real Khan wrote:

naivko, fino ti je Jimmy kazao. Ta presuda koliko ce vrijediti vidjecemo jos malo, a eno ti je presuda za Nikaragvu protiv amerike pa niko kurcem nije mako da se sta desi, ni marke nije dobila. nemoj bit dijete...

ta taktika moze proc' al kod meme u garazi...nerealno, druze, nerealno...
Jebach, mislim da si ti u ovom slučaju naivko, jer mijeshash jabuke i krushke. USA ipak nije mali mish kao Srbija...a na kraju, koji je Nikaragva faktor u svijetu poredeći je sa USA?
Post Reply