sodavoda wrote:nemogu da shvatim da svi pričate isto kao pesmicu. sloba jeste napravio sranje i složiću se i to da je prednjačio ponekad od franje i alije. ali nemojte ceo narod da mešate ima dosta ljudi koji koji su crkavali gladni dok ste vi ratovali, imali razne muke samo ako neštzo kažu o ratu.
E stvarno si ubo u srž.
Mora mala digresija....
Jeste sloba je napravio sranje i ponekad prednjačio pred Alijom i Franjom. I to je TO? Nesretni sukob, prednjačenje u sranju.
Dakle zbog ponekad prednjačenja u sranju sam bježao po cesti od snajpera? Zbog toga sam uspio da se ko čovjek okupam sa litrom hladne vode? I TAKO JE*** 3 GODINE!
Zbog toga sam slušao laži Radovana i Radovane kako seru sa Pala da oni samo brane svoj narod i da drugima ne želi zlo. I TAKO JE*** 3 GODINE!
I ZBOG TOGA JE SVE TO. Nekome se prikakilo...
E pa ne slažem se, prika moj krasni. Ti sjedi i malo razmisli o tvojoj ulozi i ulozi tvojih roditelja u istom kazanu sranja koji se prelio preko naše granice. Alija i Franjo su bili samo nus-proizvod te i takve Srbije.
Pošto sam se malo smirio, da nastavim normalnim tonom.
Evo opet ne mogu da da shvatim kako pametni momci poput tebe, a iz "naroda, koji je tako slobodarski i koji nikada nije bio agresor, koji je uvek bio na strani pravičnih i koji je bio spreman da jede koru sa drveća" sada kuka da je istu jeo.
Namjerno sam ti sastavio čitav niz floskula kojima je uspješno izvršena homogenizacija Srba od Kavlovca, Vivovitice i Kavlobaga - uključujući i mjesto iz kojeg se ti javljaš. To je bio početak svega, svih ostalih jogurt i inih 'revolucija'. To realno nije smetalo većini, bez namjere da generalizujem, a sve dok je bilo traktora, golfova i granata. E kada je toga nestalo - Sloba izdajica. Malo sutra, Sloba je bio borac za slobodu vašeg naroda i želim ti još puno takvih vladara.
I šta se sada dešava, Dodik i ostali Nezavisni Socijaldemokrati

se sjetili nedosanjanog sna o jednoj boljoj, većoj i još slobodnijoj Srbiji

. Bujrum, slobujte dalje. Žalosno je samo da vučete za sobom u vašu mračnu raku i ovo malo normalnih ljudi u BiH.
I, kiseljak, molim te da ubuduće svoje mentalne probleme rješavaš u svojoj kući. Ja ne ordiniram istočno od Drine, a i moram da ti kažem da me razdiru snažni bolovi u preponama za problem Kosova i Srbije. Taj problem nisu stvorili ljudi u BiH već građani Srbije.