Dodik prijetio sucu Edinu Husariću!

wolf lobovski

Post by wolf lobovski »

ovaj sudija da je sad pametan podigo bi tuzbu za verbalni napad i prijetnje... nema od suplje price nista... samo u kost. koliko sam cuo bilo je dosta svjedoka, lako bi se moglo dobit na sudu...
DobroJutroKolumbo

Post by DobroJutroKolumbo »

Nek se on napusi k.r.a , mamu mu papansku j.... !!!

Evo im svima odgovora ako Bog da!!!

http://www.kkbosna.com/download/kk%20bosna%20small.mov
FX900

Post by FX900 »

Dodik je papak i četnik, a sport ovdje nije ni bitan. Sve je i tako namješteno.
hrusta

Post by hrusta »

ma moze kod nas sve..... kad bi se to tako komsic, mesic ili blair spustili na nivo kakav je onaj krkan i otisli do sudije i tako se ponasali, dobro mozda je i sudija kriv ili nije, ali on otici i diskutovati/prijetiti stvarno pokazuje na kakvom je nivou, krkanu moc udarila u glavu pa sad niko ko on, ufuro se seljacina pa nezna sta ce prije, (sad bi nezavisnost, pa federalnu drzavu, pa novi put kroz neko selo-da stoka negaca po blatu itd). ulizuje se sad hrvatima i lobira njih za treci entitet, nebi li on dobio jos vise materijala za buduce otcjepljenje rebublike sumske, a neka nasi politicari u fbih sute, jer su previse zaposleni sa racunjanjem koliko love mogu klepiti u naredne 3.5 god, neka treba nama to tako, upropastise oni nas, oni i njihovi putuju po evropi bez problema (diplomatske putovnice itd) a mi raja mozemo do kafica, jos koje godine do mararske i onda nece moci vise kah hr uvede vize po eu direktivi. pa kad budu ovi novi izbori za 3.5 godine mi cemo opet glasati za ove iste lopine....... :x
helo

Post by helo »

Jaoooo majko u kakvoj ja državi živim, da da jedan poljoprivrednik Mile koji je naučio da "sila kladu valja" i sada on želi da tu metodu primjeni i u urbanom civiliziranom društvu. Pa Mile bolan ako treba sila da se primjeni sa ašovom i grabljama, u sportu i u normalnom društvu to ide malo drukčije, ponovo u osnovnu se vrati ali ne u neku šumsku školu osnovnu nego se upiši gdje se neide u gumenim čizmama do škole nego u normalnoj obuči, gorštak jedan.
hejter

Post by hejter »

drug_komesar wrote:sta mu je rekao?

"bit ces bjen alaha mi!"

:D
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-) :lol:

Igokea je supacka ekipa. Onaj mali sto su ga otjerali iz Bosne kao bez glave, sve neki igraci iz Srbije koji su prosjecni, ma uzas od ekipe!
Sto neko rece, prije ce BiH u EU nego Dudlash i Igokea u NLB
heheheheheheheheheheh oplakah djece mi hehehehehhehe
Deset u pola

Post by Deset u pola »

Šalu na stranu ali ovaj kreten svakim danom dokazuje da ima potencijala da izazove rat.
Ovakvi ljudi zaista izazivaju ratove i to je ono što treba sve da nas zabrine.
A vidim i stranci polako staju na njegovu stranu, jer je "konj među volovima".
gol-man

#33 Ma seljak ostaje seljak!!!

Post by gol-man »

Ovo nije prvi put da se gospodin PEVAC i TRAKTORISTA obracunava u kosarci... Na Youtoube samo ukucajte Milorad Dodik pa cete osim njegovih "pevackih" sposobnosti vidjeti i kako njegovi tjelohranitelji tuku navijace Borca iz Banjaluke...
Samo ne znam kako je dosao do Sirokog , jer nema nigdje blizu aerodrom , a nadam se da se sjecate puta iz B.Luke u Sarajevo i kvara aviona iznad Vlasica i izjave da ce samo avionom putovati u Sarajevo (vjerovatno se boji atentata :lol: )
Jednom rijecju GLUPAN.
:dance:
Liska

Post by Liska »

Grey-Lk wrote:jesi li gledao utakmicu sinoc uopste?

ako jesi, ili taj ko je pisao, shvatio bi zbog cega je Mile tako postupio, posto je sudjenje bilo tako skandalozno navijacki za Siroki (primjer 1: Koprivica ide u kontru, Opacak mu podmece nogu, sudija nista ne svira, primjer 2: Tosicu rabiju arkadu pod kosem, sudija nista ne svira, primjer 3: poslije tog napada Spralja pravi faul u napadu koji se vidjeo iz svemira, sudija umjesto toga svira faul u odbrani i izbacuje Marjanovica vani), poslije toga se Igokeina igra raspada, i gube utakmicu sa 25 razlike

ocigledno je da su sudije, dobile instrukcije kako da sviraju, posto Igokea ne smije da postane prvak, i da igra Jadransku Ligu

a sto se tice batina, treba ih dobiti i on, i jos jedan jos veci grobar bh kosarke, Ademir Zurapovic
mozda sudjenje poslije tog bude normalno

ubuduce gledaj utakmice pa komentarisi
A nikada nijedan sudija nije ni na koji nacin pomogao Igokei? Ama bas nikada? Jesi li se tada bunio? A prica da ce Igokea biti prvak nema veze s realnosti. Jesu li vas sudije unistile i u Sarajevu pri onom razvaljivanju? Evo da se kladimo da ce vas Siroki dobiti i u Aleksandrovcu.
vryzas

Post by vryzas »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:

ako jesi, ili taj ko je pisao, shvatio bi zbog cega je Mile tako postupio, posto je sudjenje bilo tako skandalozno navijacki za Siroki (primjer 1: Koprivica ide u kontru, Opacak mu podmece nogu, sudija nista ne svira, primjer 2: Tosicu rabiju arkadu pod kosem, sudija nista ne svira, primjer 3: poslije tog napada Spralja pravi faul u napadu koji se vidjeo iz svemira, sudija umjesto toga svira faul u odbrani i izbacuje Marjanovica vani), poslije toga se Igokeina igra raspada, i gube utakmicu sa 25 razlike

ocigledno je da su sudije, dobile instrukcije kako da sviraju, posto Igokea ne smije da postane prvak, i da igra Jadransku Ligu

a sto se tice batina, treba ih dobiti i on, i jos jedan jos veci grobar bh kosarke, Ademir Zurapovic

Ne, vec je Mile pokazao svoje pravo lice budale, seoskog lakrdijasa i sirovine. Covjek koji obnasa takvu odgovornu funkciju u BiH se mora znati kontrolisati i na svaki izazov reagovati smireno. Ovo sam namjerno stavio na politiku jer ovakv ispad Dodika pokazuje da mozemo ocekivati i ispade u politici koji bi ovu zemlju mogli baciti ozbiljne probleme.

ubilo se za politike :shock: :-)
btw. husaric je jedan od najvecih smetljara medju sudijama...to je i pokazao u sirokom 8) ...a za sve ostale "kosarkaske experte" jedna mala poruka...pogledajte kako reaguju celni ljudi ostalih klubova na utakmicama i cime sve "caste" sudije u toku igre...neko spomenu zalbe itd...kakve zalbe kad je kos.savez, takmicarska komisija i sud. organizacija u k....(smetljari se dokopali fotelja i ne pustaju godinama,slicno kao u FSBiH)... de malo prvo svoju mahalu svega vam 8) ...nije bitno sto smo po broju nepismenih prvi u evropi, sto ljudi nemaju hljeba da jedu, sto nam politicari vec 10-15 godina suplju prosipaju, sto nam je drzava u k...., sto se ulicama slobodno setaju lopovi, ubice i ostali sljam...kao sto stole :D rece ...ZNAM JA NAS, JEBO TI NAS!!! 8)
helo

Post by helo »

Pa nije ni čudo što ga se svi u RS-u boje, jer Mile rješava sve svoje neuspjehe batinama, protivnički navijača i slično. Valjda mu to i polazi za rukom da prebije navijače (jadnu djecu koja su došla da navijaju) ali po Miletovom je valjda ako ne navijš za negov tim dobješ batine. Opet prakticiranje " sila kladu valja "

http://youtube.com/watch?v=LPRPpEpCIRk
vryzas

Post by vryzas »

ZNAM JA NAS, JEBO TI NAS!!! 8) by stole :D :D :D :D 8)

P.S.

Stole oprosti :D :D 8)
Drvosjeca iz Dejcica

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

vryzas wrote:ZNAM JA NAS, JEBO TI NAS!!!
Znas ti da ne kazem (lanem) sta... :D
vryzas

Post by vryzas »

vryzas wrote:ZNAM JA NAS, JEBO TI NAS!!!
Znas ti da ne kazem (lanem) sta... :D
"rekni" (lani) slobodno :D :D ...nasi smo :D 8)
Celicna_saka

Post by Celicna_saka »

vryzas wrote:ZNAM JA NAS, JEBO TI NAS!!! 8) by stole :D :D :D :D 8)

P.S.

Nek' stole oprosti Aliji Sirotanovicu 8) .
vryzas

Post by vryzas »

Celicna_saka wrote:
vryzas wrote:ZNAM JA NAS, JEBO TI NAS!!! 8) by stole :D :D :D :D 8)

P.S.

Nek' stole oprosti Aliji Sirotanovicu 8) .
jah 8)
Liberalism

Post by Liberalism »

Po ovome sto sam ja ovde procitao i po onome sto je izjavio napadnuti trener i sto je direktno na TV izjavio Dodik, Dodik bi trebao zavrsiti na sudu uz minimalno uslovnu kazno od 6 mjeseci zatvora.

Svaki dan opcinski sudovi u Bosni i Hercegovini donesu na desetine ovakvih (i strozih presuda) pojedincima u ovakvim slucajevima

Samo je pitanje hoce li ovaj trener podnijeti tuzbu nadležnom MUP-u

heheheh sad mi pade na pamet. neda Dodkik MUP RS. :-) :)

da je neke srece i hrabrosti politicara na ovom slucaju bi mogli ukinuti MUP RS i napokon zavesti malo reda u oblasti sigurnosti.
drug_komesar

Post by drug_komesar »

Liberalism wrote:da je neke srece i hrabrosti politicara na ovom slucaju bi mogli ukinuti MUP RS i napokon zavesti malo reda u oblasti sigurnosti.
i ukinuti rs
i otkopati onu piramidu
i poslati prvog bosanca u svemir
...

daj covjece...
Liberalism

Post by Liberalism »

drug_komesar wrote:
Liberalism wrote:da je neke srece i hrabrosti politicara na ovom slucaju bi mogli ukinuti MUP RS i napokon zavesti malo reda u oblasti sigurnosti.
i ukinuti rs
i otkopati onu piramidu
...

daj covjece...
Nema predsjednika, premijera vlade bilo koje normalne drzave na svijetu koji ne bi pao sa vlasti (pa cak i u zatvor) kada bi uradio ovo sto je uradio Dodik.
seadp

Post by seadp »

drug_komesar wrote:
i ukinuti rs
i otkopati onu piramidu
...

daj covjece...
Sta se smijes ?
Takozvana rs je genocidna tvorevina nastala na krvi neduznih nesrba.

Ukidanje takve tvorevine je pitanje vremena, a ne opcije da li ce ili ne.

Pitanje je samo da li ce se na isti nacin ukinuti kako je i nastala,, ili cemo naci "civilizovan" nacin za to ;-)
najSrce

#46 Re: Dodik prijetio sucu Edinu Husariću!

Post by najSrce »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:.

«Slušaj đubre jedno! Pička ti materina đubre jedno, samo probaj doći u Aleksandrovac! Čim prvi put dođeš dobit ćeš batine. I u Aleksandrovcu, ali i na drugom mjestu, a kada ih dobiješ znaj od koga je to» - zaprijetio je Dodik Husariću.

« Na moju konstataciju da živimo u slobodnoj državi odgovorio je da ću bilo gdje u državi dobiti batine i da upamtim kako sam batine dobio od njega.
4.4.2007
M.D / Pincom.info
pa dobro jeste premijer sumske ali ipak premijer :shock:
i onda sta reci na slike one djece sa f.pozdravom "podignutim rukama" na onoj utakmici u Zvorniku , jer takvi poput njega ih i odgajaju. Grozno :oops:
helo

#47 Re: Dodik prijetio sucu Edinu Husariću!

Post by helo »

najSrce wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote:.

«Slušaj đubre jedno! Pička ti materina đubre jedno, samo probaj doći u Aleksandrovac! Čim prvi put dođeš dobit ćeš batine. I u Aleksandrovcu, ali i na drugom mjestu, a kada ih dobiješ znaj od koga je to» - zaprijetio je Dodik Husariću.

« Na moju konstataciju da živimo u slobodnoj državi odgovorio je da ću bilo gdje u državi dobiti batine i da upamtim kako sam batine dobio od njega.
4.4.2007
M.D / Pincom.info
pa dobro jeste premijer sumske ali ipak premijer :shock:
i onda sta reci na slike one djece sa f.pozdravom "podignutim rukama" na onoj utakmici u Zvorniku , jer takvi poput njega ih i odgajaju. Grozno :oops:
U ovoj zemlji nema ni trunkice demokratije, a pogotovo u republici šumskoj, ako nisi jedan od njih dobičeš batine ili platičeš glavom. Zato ga se svi boje (večina gradžana RŠ) Mile ako misli da je sudac korumpiran neka to dokaže dokazima, a ne na jedan brutalan i nekulturan način prjetiti batinama nekome, u ostalom ja mislim da je ovo još jedna od mnogobrojni taktika skretanje pažnje na sebe, normalno kao i do sada u stilu nekog nekulturnog i primitivnog "političara" ne kontam dali to ljudi vole u RŠ? Kada bi neko to uradio bliže meni kao na primjer "Haris ili Komšič" ili bilo koji političar, jebo bi mu mater kao i Miletu.

Evo kako Miletovi tjelohranitelji omekšavaju navijače Borca
http://youtube.com/watch?v=THDBa9rYEeE& ... ed&search=
drug_komesar

Post by drug_komesar »

seadp wrote:
drug_komesar wrote:
i ukinuti rs
i otkopati onu piramidu
...

daj covjece...
Sta se smijes ?
Takozvana rs je genocidna tvorevina nastala na krvi neduznih nesrba.

Ukidanje takve tvorevine je pitanje vremena, a ne opcije da li ce ili ne.

Pitanje je samo da li ce se na isti nacin ukinuti kako je i nastala,, ili cemo naci "civilizovan" nacin za to ;-)
uopste se ne smijem
samo bivam ironican
sada vec sarkastican

a ostatak tvog posta necu ni komentarisati
mrzim svaki oblik primitivizma - ukljucujuci i revansizam
bagavac

Post by bagavac »

:run: :bih:
Sir Charles

Post by Sir Charles »

vryzas wrote:

Ne, vec je Mile pokazao svoje pravo lice budale, seoskog lakrdijasa i sirovine. Covjek koji obnasa takvu odgovornu funkciju u BiH se mora znati kontrolisati i na svaki izazov reagovati smireno. Ovo sam namjerno stavio na politiku jer ovakv ispad Dodika pokazuje da mozemo ocekivati i ispade u politici koji bi ovu zemlju mogli baciti ozbiljne probleme.

ubilo se za politike :shock: :-)
btw. husaric je jedan od najvecih smetljara medju sudijama...to je i pokazao u sirokom 8) ...a za sve ostale "kosarkaske experte" jedna mala poruka...pogledajte kako reaguju celni ljudi ostalih klubova na utakmicama i cime sve "caste" sudije u toku igre...neko spomenu zalbe itd...kakve zalbe kad je kos.savez, takmicarska komisija i sud. organizacija u k....(smetljari se dokopali fotelja i ne pustaju godinama,slicno kao u FSBiH)... de malo prvo svoju mahalu svega vam 8) ...nije bitno sto smo po broju nepismenih prvi u evropi, sto ljudi nemaju hljeba da jedu, sto nam politicari vec 10-15 godina suplju prosipaju, sto nam je drzava u k...., sto se ulicama slobodno setaju lopovi, ubice i ostali sljam...kao sto stole :D rece ...ZNAM JA NAS, JEBO TI NAS!!! 8)
Pa nije ti ni ova losa. Sam dodik je trebao biti predsjednik KSBIH, ali je odustao kad je dobio izbore i na to mjesto postavio svog covjeka Despotovica, koji igra kako mile svira (sjetimo se samo organizacije zavrsnice kupa i kako je Igokea dobila organizaciju iako nije bila poslala prijavu)
Post Reply