Kao da ima lav koji nije afrički,
osim morskog i ovih iz zoo vrtova, cirkusa,...

Moderator: O'zone
aj obleti opet po mahali da se ugrijes....otherside wrote:u mahali ništa novo![]()
meni hladno....
otherside wrote:u mahali ništa novo![]()
meni hladno....
elana imam al nemam s kim razmjeniti toplotnu energijunjeka wrote:otherside wrote:u mahali ništa novo![]()
meni hladno....
Ma šta hladno?! Gdje je mladost,elan.....frajer?!
Dobroooooo jutrooo mahalo!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nije valjda. Auuuuuuuuu...otherside wrote:elana imam al nemam s kim razmjeniti toplotnu energijunjeka wrote:otherside wrote:u mahali ništa novo![]()
meni hladno....
Ma šta hladno?! Gdje je mladost,elan.....frajer?!
Dobroooooo jutrooo mahalo!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...otići na kaficu u luna park poslije posla...amyxy wrote:jutro narode...petak je, a kao da nije![]()
što se mora...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dushmanka_sa wrote:...otići na kaficu u luna park poslije posla...amyxy wrote:jutro narode...petak je, a kao da nije![]()
što se mora...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Imaš PP.
dushmanka_sa wrote:Nije valjda. Auuuuuuuuu...Ja se mogu ponuditi kao partner u tračanju ili trčanju...otherside wrote:elana imam al nemam s kim razmjeniti toplotnu energiju
'jutro madneru.madner wrote:Alkoholom protiv droga
Jutro
Ko ti je ona dobra sto ima rodjendan, hos me upoznat?dushmanka_sa wrote:'jutro madneru.madner wrote:Alkoholom protiv droga
Jutro![]()
madner wrote:Ko ti je ona dobra sto ima rodjendan, hos me upoznat?dushmanka_sa wrote:'jutro madneru.madner wrote:Alkoholom protiv droga
Jutro![]()
A da zaboravih da dobra nije univerzalan pojam.dushmanka_sa wrote:madner wrote:Ko ti je ona dobra sto ima rodjendan, hos me upoznat?dushmanka_sa wrote:
'jutro madneru.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ček dok je ja upoznam.
Joj... šteta... nemam bluetootha ovdje da ti prebacim njenu sliku.madner wrote:A da zaboravih da dobra nije univerzalan pojam.dushmanka_sa wrote:madner wrote:
Ko ti je ona dobra sto ima rodjendan, hos me upoznat?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ček dok je ja upoznam.![]()
Visoka, vitka, skladno gradjena.
Izgleda je malo corava.
Znači. Nisam jedina ćorava u društvu?madner wrote:Nisi valjda bila ti?
Nisam te prepozno, Kine mi i Japana.