Ah, sad je već bolje. Tako sam si dobar ručkić spremila i sad punog želuca možemo pozdraviti dobronamjernike i malo tužno klimnuti onim drugačijim.
Pa neka si tu Ake kućo stara na livadi krasnoj pokraj prekrasnog alpskog vodenog bisera. (ha, uspjeh u jednoj rečenici pozdraviti one moje drage veterane), moj dragi club 40+ (a i oni pridruženi članovi što čekaju na prijem

).
Budući je forum ovog ljeta bio prepušten mlađim snagama, (a ne mogu reći da se u kvalitativnom kao ni sadržajnom smislu primijetilo odsustvo starijih ovdje prozvanih dušmana, onda dragi moj Neki liče, ja samo sa žaljenjem mogu konstatirati ma koliko se ti ne slagao sa mnom, da nije problem ovog foruma u dva tri nepodobna lika. Ima ih vjeruj mi puno više. Dakle ili možemo i dalje nastojati razvijati dijalog i toleranciju ili moramo ostaviti našoj djeci u amanet opet isti zadatak, jer kako god bilo, mi smo naprosto sudbinski (i kako god hoćeš drugačije) osuđeni jedni na druge. I što prije prihvatimo svaki svoju ulogu u tom procesu približavanja, to bolje za sve nas.
Uf, uf, nisam ovo prepisala iz novina, časna riječ.
Ma u svakom slučaju, živi, zdravi i veseli mi bili svi dragi stari likovi ovog foruma. Baš ste mi silno nedostajali. Još neka nam se Weasel vrati i nekako smo više manje na broju. (A vi u novim dresovima

dajte kakav mig da prepoznamo boje starih klubova

)