Doboj - strateski najvaznija tacka u BiH !

Da li bi sjediste novih Zeljeznica BiH trebalo biti u Doboju?

Da
24
55%
Ne
20
45%

Total votes: 44

Settler

Post by Settler »

manijak1 wrote:
Zasto cu iskociti iz sina ?
E pa kako zašto :D :D zar nije tu htio proći Lazar :D car :? :D
Jel to onaj car na rate bez kamata? :D
Last edited by Settler on 02/09/2005 14:21, edited 1 time in total.
addem

Post by addem »

El_Comunista wrote:
addem wrote:Ma doboj je jedna selendra obicna. Bio sam nedavno, jako prljavo, komunisticke zgrade, jednostavno grad na izdisaju. To da je najjljepsi vazi samo za one koji nikad iz doboja negdje drugo otisli nisu. :-) :-) :-)
bio sam ja u mnogo vise gradova nego ti sigurno! To da je prljav,nema govora! Da je na izdisaju,pihhhh sta onda kazes za novoizgradjene bazene pa za Interex koji ce biti brzo gotov, pa za privatni Univerzitet ?!
Znaci cinjenice navodi a ne lupetaj :-x
Komunjaro, Doboj je selendra prljava, ja ga tako dozivljavam. Zena od clana predsjednistva gospon Paravca naokolo klofa tepihe. Doboj je sivilo potpuno, a tebi treba veca dioptrija ne bi li malo bolje sagledo.
Settler

Post by Settler »

P.S. Čujem da mu je glava bila prevelika da bi prošla kroz glavnu gradsku kapiju, pa je uletio kroz ekonomski ulaz. :D
manijak1

Post by manijak1 »

No potpuno je u pravu za željeznički čvor a i za drumski saobraćaj .
Ali sjedište :oops: :D ipak u Tuzlu :D
addem

Post by addem »

:-) :-) :-D :lol: :lol: :lol: :lol:
addem

Post by addem »

manijak1 wrote:No potpuno je u pravu za željeznički čvor a i za drumski saobraćaj .
Pa Tuzla je grad, zato se slazem potpuno. A ne tamo nekih 5 zgrada zajedno sa klofacima tepiha. :-) :-)
El_Comunista

Post by El_Comunista »

manijak1 wrote:No potpuno je u pravu za željeznički čvor a i za drumski saobraćaj .
jebes grad gdje imas taksi za marku gdje god oces ici :D
BECHO

Post by BECHO »

Hebes Doboj bez Muje u njemu! :D
El_Comunista

Post by El_Comunista »

addem wrote:
El_Comunista wrote:
addem wrote:Ma doboj je jedna selendra obicna. Bio sam nedavno, jako prljavo, komunisticke zgrade, jednostavno grad na izdisaju. To da je najjljepsi vazi samo za one koji nikad iz doboja negdje drugo otisli nisu. :-) :-) :-)
bio sam ja u mnogo vise gradova nego ti sigurno! To da je prljav,nema govora! Da je na izdisaju,pihhhh sta onda kazes za novoizgradjene bazene pa za Interex koji ce biti brzo gotov, pa za privatni Univerzitet ?!
Znaci cinjenice navodi a ne lupetaj :-x
Komunjaro, Doboj je selendra prljava, ja ga tako dozivljavam. Zena od clana predsjednistva gospon Paravca naokolo klofa tepihe. Doboj je sivilo potpuno, a tebi treba veca dioptrija ne bi li malo bolje sagledo.
vidis da lupas, Paravci zive u selu Kostajnica i nemaju nista u Doboju,ni kuce ni stana :lol:
Settler

Post by Settler »

El_Comunista wrote:
Jebeš grad gdje se za marku prostituke za tebe otimaju. :D
El_Comunista

Post by El_Comunista »

Settler wrote:
El_Comunista wrote:
netacno,nema vise ni toga ! Svi kupleraji na Vili su ukinuti pa ces morati potraziti malo bolje i za puno vise od marke ! Moraces malo bolje da pokazes svoje sposobnosti da zbaris zensku :D
manijak1

Post by manijak1 »

nemaju nista u Doboju,ni kuce ni stana
Pa ni šator ? :D
Nego zar nije Paravac bio ratni gradonačelnik Doboja ?
addem

Post by addem »

Kostajnica je dobojsko selo. Al eto tebi tvoj Doboj metropola uzivaj u njemu, a to gdje ce biti cvor zeljeznicki odlucice se u Sarajevu. :-D :-D :-D
Settler

Post by Settler »

El_Comunista wrote:
Settler wrote:
El_Comunista wrote: jebes grad gdje imas taksi za marku gdje god oces ici :D
netacno,nema vise ni toga ! Svi kupleraji na Vili su ukinuti pa ces morati potraziti malo bolje i za puno vise od marke ! Moraces malo bolje da pokazes svoje sposobnosti da zbaris zensku :D
Nisam ni znao za te kupleraje, ali sam znao da je svaki grad kod vas maltene isti. :D
El_Comunista

Post by El_Comunista »

manijak1 wrote:
nemaju nista u Doboju,ni kuce ni stana
Pa ni šator ? :D
Nego zar nije Paravac bio ratni gradonačelnik Doboja ?
ne postoji gradonacelnik u Doboju jer Doboj nema status grada :(
nego Paravac je bio nacelnik opstine ali dobro moze se tvoj odgovor smatrati donekle tacnim ! A da li znas mozda da je taj Paravac,koji vam je vidim svima trn u oku izvlacio Bosnjake iz grada i da je postovan medju neki 3-4 000 Bosnjaka koji su se vratili u grad !
Obren Petrovic,danasnji nacelnik zajedno sa Paravcem je najzasluzniji sto su obije dzamije obnovljenje ! Jedna od dzamija se danas zove Obrenija,ne znam da li je to samo medju Bosnjacima ili joj je sada stvarno tako ime ! Mozes pljuvati sada po meni i ovome sto sam ti napisao ali je sve 100 % tacno i oni imaju ozbiljne prijetnje od nacionalista sada u gradu !
praznina

Post by praznina »

Hajde dobro neka je Sarajevo jedini grad u BiH. Čak Sarajevo nema ni status glavnog grada FBiH nego se smatra samo sjedištem kantona. Koji je onda glavni grad odnosno sjedište FBiH?
Settler

Post by Settler »

Da su znali da će ih morat popravljat ne vjerujem da bi ih rušili. :D
El_Comunista

Post by El_Comunista »

Settler wrote:Da su znali da će ih morat popravljat ne vjerujem da bi ih rušili. :D
za rusenje citavog muslimanskog dijela grada "Carsije" odgovoran je banjalucki korpus Momira Talica ! 2.5.1992. ! Dobojska brigada je tada bila na ratistu na Ozrenu !
Settler

Post by Settler »

Pa? :D
P.S. Ja sam glasao sa NE. :D
armin00

Post by armin00 »

Ma kakav Doboj!? Ja kao Dobojlija sam se zakleo da vise nikad necu tamo, jednostavno mi se zgadilo, vise i ne lici na grad vec na veliku kantu za smece. Pravih Dobojlija skoro pa i nema, spustila se bagra sa Ozrena itd. samo kad cujem kako pricaju dodje mi da povratim, sve zapusteno, sve prljavo u mojoj osnovnoj skoli unutra rastu biljke i nekakvo drvece.. Bilo je slucajeva poslje rata da su "novi gradjani" drvece ostavljali u liftu jer su mislili da je supa i da su pili vodu iz wc-solje jer su kontali da je to bunar.. toliko o gradu koji je, za mene, davno umro
El_Comunista

Post by El_Comunista »

Settler wrote:Pa? :D
P.S. Ja sam glasao sa NE. :D
samo sam ti htio reci da nije Paravac toliki negativac kako ga vi vidite !
On jeste Srbin i to veliki pravoslavac koji je jako postovan i cijenjen u narodu ali on NE MRZI druge vjere ! Pitaj malo Bosnjake po Doboju danas da li im ista fali ?!
Ali vidim da smo otisli daleko od teme ! Tema su zeljeznice !
El_Comunista

Post by El_Comunista »

armin00 wrote:Ma kakav Doboj!? Ja kao Dobojlija sam se zakleo da vise nikad necu tamo, jednostavno mi se zgadilo, vise i ne lici na grad vec na veliku kantu za smece. Pravih Dobojlija skoro pa i nema, spustila se bagra sa Ozrena itd. samo kad cujem kako pricaju dodje mi da povratim, sve zapusteno, sve prljavo u mojoj osnovnoj skoli unutra rastu biljke i nekakvo drvece.. Bilo je slucajeva poslje rata da su "novi gradjani" drvece ostavljali u liftu jer su mislili da je supa i da su pili vodu iz wc-solje jer su kontali da je to bunar.. toliko o gradu koji je, za mene, davno umro
koja je to tvoja osnovna skola ?! Da nisu Heroji ?
armin00

Post by armin00 »

El_Comunista wrote:
armin00 wrote:Ma kakav Doboj!? Ja kao Dobojlija sam se zakleo da vise nikad necu tamo, jednostavno mi se zgadilo, vise i ne lici na grad vec na veliku kantu za smece. Pravih Dobojlija skoro pa i nema, spustila se bagra sa Ozrena itd. samo kad cujem kako pricaju dodje mi da povratim, sve zapusteno, sve prljavo u mojoj osnovnoj skoli unutra rastu biljke i nekakvo drvece.. Bilo je slucajeva poslje rata da su "novi gradjani" drvece ostavljali u liftu jer su mislili da je supa i da su pili vodu iz wc-solje jer su kontali da je to bunar.. toliko o gradu koji je, za mene, davno umro
koja je to tvoja osnovna skola ?! Da nisu Heroji ?
Tacno, Heroji, ili "Sveti Sava" kako se danas zove :-D
gavrilo

Post by gavrilo »

Settler wrote:P.S. Ja sam glasao sa NE. :D
znaci ti si za kostajnicu :oops:
addem

Post by addem »

jel vi to pricate o onom Paravcu koji se hvali da je ponosan sto mu je otac bio cetnik??
Post Reply