Nego, iskrene cestitke. Neka je mlad, ziv i zdrav....i da bude dobar pionir.
Dobio.....
Moderator: anex
- JBT
Meni sto se posrecilo, posrecilo se. Ja sam svoje odmanekeniso.
Kad bolje razmislim, nije tenis ni los izbor. Jos ako se baci na tatu pa dodje do dva metra, onda mu je ugao pri serviranju malo veci tako da moze uloziti na snagu.
Visina u formuli nije pozeljna. Izmedju visokog i nizeg, menadzeri biraju manjeg vozaca jer su mu reakcije brze.
Dakle, za sada je tenis u pitanju.
Samo da ne ode u umjetnicko klizanje ili sinhronizovano plivanje. To bi me razvalilo.
Kad bolje razmislim, nije tenis ni los izbor. Jos ako se baci na tatu pa dodje do dva metra, onda mu je ugao pri serviranju malo veci tako da moze uloziti na snagu.
Visina u formuli nije pozeljna. Izmedju visokog i nizeg, menadzeri biraju manjeg vozaca jer su mu reakcije brze.
Dakle, za sada je tenis u pitanju.
Samo da ne ode u umjetnicko klizanje ili sinhronizovano plivanje. To bi me razvalilo.
- joki
- Location: esterajh (http://de.youtube.com/watch?v=pRzG--NFjPw)
najsrdacnije cestitke,
uz zelje da mu budete na primjer a on vama na radost i ponos!!
uz zelje da mu budete na primjer a on vama na radost i ponos!!
- JBT
"Spavas li Tile? "
-Ako se sjecate onih zombija iz onog spota Majkla Dzeksona...Triler, mislim da se zove....e, oni su mala djaca kakav sam ja. Oci crvene k`o u vampira.
Skonto sam da se ne mogu skoncentrisati pa sam se samo opustio.
Pitanje:
"sve cestitke.... i pitanje kako prode gore na porodajnoj klinici sa onom mafijom od doktora i sestara, portira i sl..."
Odgovor:
"Pa Joza ti je to......... "
Inace, pola bi zdravstvenih radnika poslao na robiju po kratkom postupku. Ne zbog mene i mojih, nego zbog naroda.
-Ako se sjecate onih zombija iz onog spota Majkla Dzeksona...Triler, mislim da se zove....e, oni su mala djaca kakav sam ja. Oci crvene k`o u vampira.
Skonto sam da se ne mogu skoncentrisati pa sam se samo opustio.
Pitanje:
"sve cestitke.... i pitanje kako prode gore na porodajnoj klinici sa onom mafijom od doktora i sestara, portira i sl..."
Odgovor:
"Pa Joza ti je to......... "
Inace, pola bi zdravstvenih radnika poslao na robiju po kratkom postupku. Ne zbog mene i mojih, nego zbog naroda.
-
sami sebi najgori
Iskrene cestitke i od mene!!!!!
Puno srece, zdravlja i mira zajedno sa roditeljima!!!!!
Puno srece, zdravlja i mira zajedno sa roditeljima!!!!!
- manijak1
- manijak1
-
Korekcija
"JBT"
Savjet iskusnog roditelja : Potrudi se da uskladis bioritam sa potrebama bebice.
Svaki mili sekund besanice, bdijenja nad djetetom je nenadoknadiva vrijednost koju niko, nikada i nicim ne moze nadoknaditi.
Bliskost roditelja u prvim danima, mjesecima i prve 3 godine zivota su temeljne vrijednosti za cio buduci zivot .....
...ostalo je nadgradnja
Najljepsa i najveca zivotna nagrada brzo dodje a to je kompletna - psihofizicki zdrava licnost u koju upravo sada ugradjujes kao nosioce svih temeljnih ljudskih vrijednosti za cio buduci zivot tvoga sina
- koji je produkt tvojih potreba i zelja...
Niti jedno dijete nije se pitalo hoce li biti rodjeno i sto manje sada spavas to ces imati bezbrizniji, mirniji san kada ti bude najvise potreban....
Najljepsa nagrada je miran san i cista savjest kada tvoj sin bude zrela kompletna licnost ........
Bebici dug, zdrav, bezbrizan i sretan zivot .....
Cestitke roditeljima za rodjenje sina uz iskrene zelje da u zdravlju i sreci docekate praunucad.Zahvaljujem svima ponaosob.... na cestitkama.
Kekec, doci se i mojih (ili bolje receno, tvojih) pet minuta. Mozak cu ti popit.
Pitanje za iskusne roditelje:
Kako da se naspavam?
Savjet iskusnog roditelja : Potrudi se da uskladis bioritam sa potrebama bebice.
Svaki mili sekund besanice, bdijenja nad djetetom je nenadoknadiva vrijednost koju niko, nikada i nicim ne moze nadoknaditi.
Bliskost roditelja u prvim danima, mjesecima i prve 3 godine zivota su temeljne vrijednosti za cio buduci zivot .....
...ostalo je nadgradnja
Najljepsa i najveca zivotna nagrada brzo dodje a to je kompletna - psihofizicki zdrava licnost u koju upravo sada ugradjujes kao nosioce svih temeljnih ljudskih vrijednosti za cio buduci zivot tvoga sina
- koji je produkt tvojih potreba i zelja...
Niti jedno dijete nije se pitalo hoce li biti rodjeno i sto manje sada spavas to ces imati bezbrizniji, mirniji san kada ti bude najvise potreban....
Najljepsa nagrada je miran san i cista savjest kada tvoj sin bude zrela kompletna licnost ........
Bebici dug, zdrav, bezbrizan i sretan zivot .....
- JBT
Naravno da sam prisustvovao. I pupak prerezao. I vristo zajedno sa mamom iz petnih zila u porodjajnim trudovima. Nije bila gluma, nego frka mi ziva, ona vristi i place a ja nista ne mogu uradit i onda sta cu, raspalim i ja. I nikad ne bih prezalio da sam to propustio.
Korekcija, super komentar. Hvala na savjetima.
Korekcija, super komentar. Hvala na savjetima.

[/quo