Dobar, los, Merkator
Moderator: anex
- kockica_kockica
#76 Re: Dobar, los, Merkator
Dobro ljudi kako izgledaju te tuzlanske supe??? I sto su one bolje od drugih???? Pa da idem u potjeru za njima odmah sutra... 
- ibrahim_tanovic
#77 Re: Dobar, los, Merkator
Nista novo.
Ja već odavno bojkotujem Mercator, jer ima čistu imperijalističku politiku. A takve elegantno zaobilazim, na lijep, bosanski način.
Ja već odavno bojkotujem Mercator, jer ima čistu imperijalističku politiku. A takve elegantno zaobilazim, na lijep, bosanski način.
-
AdnanSA
#78 Re: Dobar, los, Merkator
KAPITALIZAM. Ko će koga natjerati da u svojoj radnji prodaje nešto što on neće?
Ko je kriv Solani Tuzla što su te supe izbacili tek sada na tržište kada je popunjeno do kraja.
Ja lično u Merkatoru ne kupujem zato što je skuplji od svih ostalih i ni zbog čega drugog.(doduše imaju dobru ponudu hrane,začina i pića)
Kad smo već kod tih supa probao sam razne domaće i srbijanske jeftine supe i nijedna mi se nije svidjela.
Brate Maggy i Knorr su zakon.
Ko je kriv Solani Tuzla što su te supe izbacili tek sada na tržište kada je popunjeno do kraja.
Ja lično u Merkatoru ne kupujem zato što je skuplji od svih ostalih i ni zbog čega drugog.(doduše imaju dobru ponudu hrane,začina i pića)
Kad smo već kod tih supa probao sam razne domaće i srbijanske jeftine supe i nijedna mi se nije svidjela.
Brate Maggy i Knorr su zakon.
- iz dna duše
#79 Re: Dobar, los, Merkator
Ali sada iskreno, ovo bi odbar marketing za ove supe, ni ja ih nisam vidjela, a sada u svakom supermarketu zagledam gdje su, kada nadjem, kupit ću da vidim kakave su...
Eh sada, Tuzlaci moji, ako ne budu valjale, i ne budem ih dalje kupovala, onda je vaša krivica, nije moja, niti Mercatorova, niti Konzumova, Tropicova, (ima još ovih "imperijalističkih" supermarketa
Danas ću u kupovinu, ako nadjem, skuhaću jednu, pa vam javim...
Eh sada, Tuzlaci moji, ako ne budu valjale, i ne budem ih dalje kupovala, onda je vaša krivica, nije moja, niti Mercatorova, niti Konzumova, Tropicova, (ima još ovih "imperijalističkih" supermarketa
Danas ću u kupovinu, ako nadjem, skuhaću jednu, pa vam javim...
-
kejns
#80 Re: Dobar, los, Merkator

ako neko nadje, nek kaze gdje ima kupiti, jer i ja jedva cekam da probam.
- JThomas
#81 Re: Dobar, los, Merkator
vidiš kako je reklama upalila 
- zgembo_sa
#82 Re: Dobar, los, Merkator
Ako bude u Mercatoru mozda kupim 
-
akcija007
#83 Re: Dobar, los, Merkator
Pozz,
Ja cesto kupujem u Mercatoru (iz SA sam i kupujem na Socijalnom ) i u Konzumu kupujem. Izuzetno pazim da kupim domace proizvode. Npr. prije sam u Mercatoru kupovao kese za zamrzivac od 2l koje radi Welplast Posusje i unazad god dana ih nema nikako u Mercatoru sve su slovenske kese i tu to ne kupujem. Te kese sada u Konzumu kupujem.
Sto se tice pavlaka kupujem samo zenicku pavlaku skuplja je od ostalih (400 gr =2,15KM 21,5%), ove sume nisam kupovao inace ne volim te supe iz kesica.
Ja cesto kupujem u Mercatoru (iz SA sam i kupujem na Socijalnom ) i u Konzumu kupujem. Izuzetno pazim da kupim domace proizvode. Npr. prije sam u Mercatoru kupovao kese za zamrzivac od 2l koje radi Welplast Posusje i unazad god dana ih nema nikako u Mercatoru sve su slovenske kese i tu to ne kupujem. Te kese sada u Konzumu kupujem.
Sto se tice pavlaka kupujem samo zenicku pavlaku skuplja je od ostalih (400 gr =2,15KM 21,5%), ove sume nisam kupovao inace ne volim te supe iz kesica.
- sanjex
#84 Re: Dobar, los, Merkator
Ja kupujem u Bingu (Tuzla) i nisam nikad naisla na neljubaznost, a u Merkatoru neču da kupujem samo zato sto te slovence nikako ne mogu ( sta cu j... ga ne volim ih
).