Znaci, ti bi svoje mlatio sipkom ili oklagijom od prevelike ljubavi? Znaci li to da bi svojoj vlastitoj kceri danas sutra rekao 'mora da si zasluzila' kad ti dodje isprebijana i modra jer joj je momku ili muzu iz ko zna kojeg razloga 'pukao film'?astala_vistala wrote:Korisnikk
Da se ogradim,batinu kao vid prevaspitanja djece odobravam sipka,prut,kais,bome i oklagija ono sto ti je pri ruci![]()
ali da napravim invalida od djeteta ne,i naravno da roditelj treba voditi racuna i imati limit u nacinu provodjena tih kaznenih mjera,jer ako je tvoje dijete logicno da ga najvise volis i da mu najbolje stvari zelis..pogresno si ti mene protumacio da ponovim ne odobravam izivljavanje nad djecom jer to je vec psihicki poremecaj,ja ovde pricam o vragolastim klincima i pubertetlijama kojima se samo batinom moze stati u kraj ali da ta batina ne proizvede neku ozlijedu ili poremecaj,ali ti si si me izbacio iz cipa kad si indirektno poceo benavit o pravima i slicno sto na uvoze evropa preko dijaspore..
Izvini, ali tvije izjave upucuju na upravo suprotno od tvoje tvrdnje da si i pored batina ipak normalan.