DO KADA TRPITI G. PARAVCA!

da pamtis

Post by da pamtis »

srbija nema para da placa odstetu
a inala je para da rusi, ubija, progoni.........
tbaharis

Post by tbaharis »

placat ce ko njemacka izraelu, dokle god je i jedan jevrej ziv njemacka je duzna placati ratnu odstetu, tako pise u njihovom ugovoru.

:shock:
hamza1

Post by hamza1 »

BiH je 1993 bila priznata drzava! Konstrukcija joj je bila drugacija. Svi srbi koji su je tada priznavali za drzavu su isto tako bili za tu tuzbu.
Znaci srpski narod je bio za tuzbu BiH protiv SCG, a ne kako Paravac kaze protiv.

Ovo sto Paravac radi je vec osudjeno na propast.
TareSA

Post by TareSA »

Pa normalno je da g. Paravac to radi kad mu to dozvole.Izjavljivao je on jos svasta i trazio mnogo.Recimo dobro se sjecam tj nikada i nije dosao za dan drzavnosti ili nezavisnosti da primi zvanice u predsjednistvu,jer kako on svojevremeno rece za njega BiH ne postoji.Ja da sam na mjestu ostale dvojice ja mu ne bi dao da udje uopce u predsjednistvo,ako ne postoji znaci da ne postoji ni funkcija predsjednika stoga ni on ne postoji,ali fazon je u tome sto on fino dobije svoje hiljadice ili vam tisucice maraka u djepa a sere koliko moze po drzavi.Nikada se mi necemo opametiti. :x
Prenj

Post by Prenj »

Pitanje navedeno u naslovu teme trebalo bi malo preformulisati i prosiriti, iz
"Do kada trpiti B.Paravca" u "Do kada trpiti B.Paravca i njegove koalicione partnere"?
ahmed_dv

Post by ahmed_dv »

Samo u Bosni i Hercegovini moze covjek koji jednoj drzavi zeli sve najgore, koji se raduje svakoj tragediji te drzave, koji daje bezkrajne aplauze i cestitke kolegama u Beogradu kada su nam dali go na utakmici, da bude clan predsjednistva te iste drzave.
Samo u BiH. Jadni smo mi.
Prenj

Post by Prenj »

ahmed_dv wrote:Samo u Bosni i Hercegovini moze covjek koji jednoj drzavi zeli sve najgore, koji se raduje svakoj tragediji te drzave, koji daje bezkrajne aplauze i cestitke kolegama u Beogradu kada su nam dali go na utakmici, da bude clan predsjednistva te iste drzave.
... kao i da stranka koja od 1990. tvrdi da ovoj drzavi zeli sve najbolje, koja tvrdi da se raduje svakom uspjehu ove drzave, bude sa tim istim Borom Paravcem u koaliciji ...
alphonse kauders

Post by alphonse kauders »

Prenj wrote:
ahmed_dv wrote:Samo u Bosni i Hercegovini moze covjek koji jednoj drzavi zeli sve najgore, koji se raduje svakoj tragediji te drzave, koji daje bezkrajne aplauze i cestitke kolegama u Beogradu kada su nam dali go na utakmici, da bude clan predsjednistva te iste drzave.
... kao i da stranka koja od 1990. tvrdi da ovoj drzavi zeli sve najbolje, koja tvrdi da se raduje svakom uspjehu ove drzave, bude sa tim istim Borom Paravcem u koaliciji ...
Upravo to je i poenta!. Trpićemo mi i Paravce i Čoviće i Čaviće dok god naš narod glasa za "svoje". Ko god glasa za SDA, HDZ i SDS nema pravo da se buni zbog Paravca- tražili ste, gledajte.
Prenj

Post by Prenj »

alphonse kauders wrote: Upravo to je i poenta!. Trpićemo mi i Paravce i Čoviće i Čaviće dok god naš narod glasa za "svoje". Ko god glasa za SDA, HDZ i SDS nema pravo da se buni zbog Paravca- tražili ste, gledajte.
Ovim "patriotama" na sve tri strane nikako da postane jasno da glasajuci samo za "svoje" uvijek glasaju za cijeli SDA-HDZ-SDS paket.
Glas za Sulejmana je uvijek i glas za Boru i uvijek glas i za Ivu Miru, i obratno.

"Trazili ste, gledajte!"
mostarac

Post by mostarac »

isto tako neglasanje je opetglas za taj ubitacni trojac
Herc

Post by Herc »

Nije pitanje "do kada cemo trpiti Paravca",nego "do kada cemo trpiti Paravca,Tihica i Jovica?".
da pamtis

Post by da pamtis »

:oops: POCELO :oops:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

Ja bih umjesto "dokle cemo trpiti" prije napisao "sta mozemo uraditi da ih ne trpimo". Ova tri grobara Bosne i Hercegovine cemo trpiti sve dotle dok nam olovke budu zaokruzivale njihova imena i imena njihovih stranki. Nisu oni krivi, kriv je iskljucivo narod jer da ne dobiju glasove ne bi bili ni na vlasti i ne bi ih morali trpiti. A sta bi mogli uraditi? E to je vec odgovor:SVASTA, samo sto ocito nemamo jos niti svjesti niti hrabrosti a niti pameti. Zato sjedimo i trpimo i dalje a Cupo, Klempo i Tenkre ce i dalje da nam se svijese pravo u lice razmisljajuci :Blago nama kad imamo ovakve ovce.
privremeni

Post by privremeni »

Zaiste se pitam do kada cemo mi trpiti mediokritete koji nam sjede na politickim funkcijama i finansiraju se iz nasih dzepova a za uzvrat nam piju krv na slamcicu?! Sta ga boli briga ko je sta ratificirao, prima lovu kao drzavni cinovnik
,

Na koga mislis od one trojice? :-)
Klon

Post by Klon »

Sta se brinete ljudi Republika BiH je 1993 tuzila Jugoslaviju.
tada Republike Sumske nije bilo, i satim je ta tuzba ustavom RBIH legitimna.
ahmed_dv

Post by ahmed_dv »

Prenj wrote:
Ne mogu da shvatim Tihica. Jeli njemu toliko stalo do vlasti da je covjek zaboravio da je nedavno lezao u srpskim logorima? Ali i ja trazim logiku gdje je odavno nema. Opet kazem:
Samo u BiH. Zalosno.
Mr_M

Post by Mr_M »

Jebiga kad Suljo moze da se igra sa ustavnim sudom, moze malo i Boro.
:D
TareSA

Post by TareSA »

Ma serem se ja i na Sulju i na Boru,da je Bog dao da ne postoje
Post Reply