a inala je para da rusi, ubija, progoni.........srbija nema para da placa odstetu
DO KADA TRPITI G. PARAVCA!
-
hamza1
BiH je 1993 bila priznata drzava! Konstrukcija joj je bila drugacija. Svi srbi koji su je tada priznavali za drzavu su isto tako bili za tu tuzbu.
Znaci srpski narod je bio za tuzbu BiH protiv SCG, a ne kako Paravac kaze protiv.
Ovo sto Paravac radi je vec osudjeno na propast.
Znaci srpski narod je bio za tuzbu BiH protiv SCG, a ne kako Paravac kaze protiv.
Ovo sto Paravac radi je vec osudjeno na propast.
- TareSA
Pa normalno je da g. Paravac to radi kad mu to dozvole.Izjavljivao je on jos svasta i trazio mnogo.Recimo dobro se sjecam tj nikada i nije dosao za dan drzavnosti ili nezavisnosti da primi zvanice u predsjednistvu,jer kako on svojevremeno rece za njega BiH ne postoji.Ja da sam na mjestu ostale dvojice ja mu ne bi dao da udje uopce u predsjednistvo,ako ne postoji znaci da ne postoji ni funkcija predsjednika stoga ni on ne postoji,ali fazon je u tome sto on fino dobije svoje hiljadice ili vam tisucice maraka u djepa a sere koliko moze po drzavi.Nikada se mi necemo opametiti. 
- ahmed_dv
Samo u Bosni i Hercegovini moze covjek koji jednoj drzavi zeli sve najgore, koji se raduje svakoj tragediji te drzave, koji daje bezkrajne aplauze i cestitke kolegama u Beogradu kada su nam dali go na utakmici, da bude clan predsjednistva te iste drzave.
Samo u BiH. Jadni smo mi.
-
Prenj
... kao i da stranka koja od 1990. tvrdi da ovoj drzavi zeli sve najbolje, koja tvrdi da se raduje svakom uspjehu ove drzave, bude sa tim istim Borom Paravcem u koaliciji ...ahmed_dv wrote:Samo u Bosni i Hercegovini moze covjek koji jednoj drzavi zeli sve najgore, koji se raduje svakoj tragediji te drzave, koji daje bezkrajne aplauze i cestitke kolegama u Beogradu kada su nam dali go na utakmici, da bude clan predsjednistva te iste drzave.
- alphonse kauders
Upravo to je i poenta!. Trpićemo mi i Paravce i Čoviće i Čaviće dok god naš narod glasa za "svoje". Ko god glasa za SDA, HDZ i SDS nema pravo da se buni zbog Paravca- tražili ste, gledajte.Prenj wrote:... kao i da stranka koja od 1990. tvrdi da ovoj drzavi zeli sve najbolje, koja tvrdi da se raduje svakom uspjehu ove drzave, bude sa tim istim Borom Paravcem u koaliciji ...ahmed_dv wrote:Samo u Bosni i Hercegovini moze covjek koji jednoj drzavi zeli sve najgore, koji se raduje svakoj tragediji te drzave, koji daje bezkrajne aplauze i cestitke kolegama u Beogradu kada su nam dali go na utakmici, da bude clan predsjednistva te iste drzave.
-
Prenj
Ovim "patriotama" na sve tri strane nikako da postane jasno da glasajuci samo za "svoje" uvijek glasaju za cijeli SDA-HDZ-SDS paket.alphonse kauders wrote: Upravo to je i poenta!. Trpićemo mi i Paravce i Čoviće i Čaviće dok god naš narod glasa za "svoje". Ko god glasa za SDA, HDZ i SDS nema pravo da se buni zbog Paravca- tražili ste, gledajte.
Glas za Sulejmana je uvijek i glas za Boru i uvijek glas i za Ivu Miru, i obratno.
"Trazili ste, gledajte!"
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
Ja bih umjesto "dokle cemo trpiti" prije napisao "sta mozemo uraditi da ih ne trpimo". Ova tri grobara Bosne i Hercegovine cemo trpiti sve dotle dok nam olovke budu zaokruzivale njihova imena i imena njihovih stranki. Nisu oni krivi, kriv je iskljucivo narod jer da ne dobiju glasove ne bi bili ni na vlasti i ne bi ih morali trpiti. A sta bi mogli uraditi? E to je vec odgovor:SVASTA, samo sto ocito nemamo jos niti svjesti niti hrabrosti a niti pameti. Zato sjedimo i trpimo i dalje a Cupo, Klempo i Tenkre ce i dalje da nam se svijese pravo u lice razmisljajuci :Blago nama kad imamo ovakve ovce.
-
privremeni
,Zaiste se pitam do kada cemo mi trpiti mediokritete koji nam sjede na politickim funkcijama i finansiraju se iz nasih dzepova a za uzvrat nam piju krv na slamcicu?! Sta ga boli briga ko je sta ratificirao, prima lovu kao drzavni cinovnik
Na koga mislis od one trojice?
- ahmed_dv
Ne mogu da shvatim Tihica. Jeli njemu toliko stalo do vlasti da je covjek zaboravio da je nedavno lezao u srpskim logorima? Ali i ja trazim logiku gdje je odavno nema. Opet kazem:Prenj wrote:... kao i da stranka koja od 1990. tvrdi da ovoj drzavi zeli sve najbolje, koja tvrdi da se raduje svakom uspjehu ove drzave, bude sa tim istim Borom Paravcem u koaliciji ...ahmed_dv wrote:Samo u Bosni i Hercegovini moze covjek koji jednoj drzavi zeli sve najgore, koji se raduje svakoj tragediji te drzave, koji daje bezkrajne aplauze i cestitke kolegama u Beogradu kada su nam dali go na utakmici, da bude clan predsjednistva te iste drzave.
Samo u BiH. Zalosno.