P.S. i ja cijelo vrijeme mislim na emisije ozbiljnog tipa
Dnevnik FTV
Moderator: anex
-
barby02
Zaboravih. . za neke poslove , ovdje, nema skole ali zato imaju slicne struke, preko kojih je jos uvijek bar u praksi dopusteno raditi-slicne prakticne poslove. I OK. Imati VSS i raditi na slicnom poslu ali javno,SSS, ah . . .Ne recite onda da boljih nema!
-
sofist
Svaka ti cast na psihoanalizi, cak si i motive pogodio. Mozda te Adi Sarajlic zovne da mu gostujes u Centralnom zatvoru.Lisac wrote:malo zavist bozhe je 'l![]()
![]()
drzhavne firme shugave, prshte nepotizmom i inim (ko)relacijama, nepismenim i neprofesionalnim osobljem al' ipak udara na ego kad te ne prime u to drushtvoshto se sekirati oko toga
drzhava nam je onakva kakvu smo zasluzhili
mozhda mi nismo svi tito ali drzhava sebi jeste svakako
![]()
i sve ovo pobrojano (vis-a-vis drhzave i pripadajucih joj institucija) stoji ali stoji i licemjerje kojem sve to smeta samo dok ne prodje sa one strane duge
i tu se bojim se josh dugo nishta nece promjeniti.
s druge strane, da predjemo na konkretnije stvari, nikako mi ne uspijeva (nije da se ne trudim) pronaci neke bitnije zamjerke na rad nikoline veljovic (uredjuje i vodi vijesti koje imaju pochetak i kraj, chita bez vecih problema a i intonacija joj je skoro pa besprijekorna. k tome je i oku ugodna) ili pomenutog damira kaletovica (momak istrazhuje jako jako osjetljive teme i k tome ima muda, ja njegov posao, u ovakvoj drzhavi, ne bi radio ni za kakve novce). no siguran sam da bi vi to bolje samo da vam je nekako uvaliti se u sav taj jad i javashluk, zar ne![]()
![]()
sreca pa je petakinace bi pao u iskushenje da diskutujem
![]()
-
belay_djecko
E jeste i napuhali ovu blamažu... bilo je i gorih 
-
sulesavic
Strah me je ne¹to na napisati, a tako bih rado napisamo, samo me strah - ode mi obraz...ejub wrote:Udri brigu na veseljeInfraRedRidinghood wrote:©ali nikad kraja, jel' da, ejube?
Ima¹ i opciju da udari¹ Miæu, kao i da udari¹ Zaima
-
skojotovski
oho-ho, vratila se adisa ruzdic na ekran! kome li je ona "pripalila"? adisa, adisa, uvijek si znala sa sefovima 
-
Nancy Drew
-
skojotovski
"SKANDALOZNO" po tisucu puta!
a, kako da nam omoguce tekmu da gledamo za 6 marki, kad felericni triling - Durakovic, mali Zlajin i Mirsad Catic - ne izlaze iz kahvane.... kako, Nancy, kako?

a, kako da nam omoguce tekmu da gledamo za 6 marki, kad felericni triling - Durakovic, mali Zlajin i Mirsad Catic - ne izlaze iz kahvane.... kako, Nancy, kako?
-
skojotovski
i jopet ce me zbog cinjenica IRR naruziti...

-
skojotovski
ja nigdje ne pomenuh pivu!
a-ha, otkud ti da piju pivu?!

-
skojotovski
na koga mislis? baho?sulesavic wrote:Zato što brkaš pojmove - zaboravio si šefa sportskog programaskojotovski wrote:i jopet ce me zbog cinjenica IRR naruziti...![]()
-
skojotovski
ma, kakvi! The King je postao veci vjernik od reisa.sulesavic wrote:Da, da... On. The King.skojotovski wrote:na koga mislis? baho?sulesavic wrote: Zato što brkaš pojmove - zaboravio si šefa sportskog programa
sad ce opet morati prebjec' na BHT - Liga sampiona
-
skojotovski
u vecerasnjem Dnevniku, vrla Ljiljana Smailbegovic izgovori: "dzenaza Safeta Isovica..." i osta ziva!!!!
pa, hoce li neko vec jednom ukazati doticnoj na sve njene izgovorene gluposti i idiotizme???
pa, hoce li neko vec jednom ukazati doticnoj na sve njene izgovorene gluposti i idiotizme???
-
sulesavic
Za¹to tebe onda imamo?skojotovski wrote:u vecerasnjem Dnevniku, vrla Ljiljana Smailbegovic izgovori: "dzenaza Safeta Isovica..." i osta ziva!!!!
-
skojotovski
ako je ovo sve sto imas da kazes za ovu bruku i sramotu, onda aferim! 
-
zemo_online
moze li se gledat obn ili hayat preko interneta,ili neke emisije?
-
skojotovski
kako ne kontas
"dzenaza SAFETA ISOVICA" kome dzenaza? skontao?
- mema mo
"dzenaza safetu isovicu...."Jaguar84 wrote:Ne kontam....skojotovski wrote:u vecerasnjem Dnevniku, vrla Ljiljana Smailbegovic izgovori: "dzenaza Safeta Isovica..." i osta ziva!!!!
-
skojotovski
pocetak recenice glasio je: "dzenaza Safeta Isovica bice odrzana...". jaruga moj, samo ti sluti... a, ako mozes provjeriti, provjeri, bilo bi mi drago, ne zbog ljiljane smailbegovic, jer njoj ovo nije ni prvi, a ni posljednji gaf, nego cisto da steknes povjerenje u skojotovskog 
-
sulesavic
Moje najbolje namjere mogu se oèitovati u ovom linku http://www.bmb.co.ba/. Pazi, ne¹to im iskaèe.skojotovski wrote:pocetak recenice glasio je: "dzenaza Safeta Isovica bice odrzana...". jaruga moj, samo ti sluti... a, ako mozes provjeriti, provjeri, bilo bi mi drago, ne zbog ljiljane smailbegovic, jer njoj ovo nije ni prvi, a ni posljednji gaf, nego cisto da steknes povjerenje u skojotovskog