upravu si...inace, ne branim hareta, al on je pokusao da objasni taj protokol beci, medjutim, totalno je se izgubio jer jednostavno ni sam vise nije znao odakle da pocne...taman mu pocne objasnjavati neki clan, ovaj odmah reaguje i prebacuje pricu na nest trece i sve tako...sarlo wrote:Isti ovakav tretman je imala Duska Jurisic prema Silajdzicu u jednom dnevniku FTV-a prije mjesec, dva. Zapravo identican, i to nije nimalo slucajno.
Ovo nije intervju, nego smisljenja provokacija. Cilj je da se izazove neka neprimjerena reakcija Silajdzica. Vrjedjaju ga kao licnost, ne dozvoljavaju mu da bilo sta kaze u vezi protokola, da zavrsi recenicu. Nijednu recenicu nije uspio da zavrsi, niti jednu jedinu. Ja sam se neugodno osjecao pred tv-om. Jurisicka je narcisoidna i sklona je svemu, ali sigurno zna sta je dno novinarske profesije a ono je bilo dno dna i nije ona pogazila etiku tek-tako. Na Beciragicu se vidi da je ogranicanih intelektualnih kapaciteta i nije se sigurno sam sjetio ovoga. I jedno i drugo su bili instruirani i vjerovatno je Jurisicka pokazala kako se covjek pljuje, a ovaj tupko je samo imitirao. Samo sto ga ne psuju. FTV drze onaj pjano Durakovic i novcu sklon Hadziomerovic. A ovo je stvarno neko platio i narucio.
a sjecam se tog i sa duskom kad je gostovao...sramota zaista...