Dnevni Avaz (Radoncic) vs. Tihic - Bruka

mayab

#26 Re: Dnevni Avaz (Radoncic) vs. Tihic - Bruka

Post by mayab »

Stvarno dno dna, poput onog kocijaskog izrazavanja "druga Dodika".
Ja sam vec odavno odlucio da je bolje dati marku milostinje, nego kupiti te novine.
joeaziz

#27 Re: Dnevni Avaz (Radoncic) vs. Tihic - Bruka

Post by joeaziz »

ovo je prvi put da jedan politicar kroz svoj medij diskredituje drugog politicara. to je ilustracija nivoa komunikacije predsjednika sbbble, to je naznaka onoga sto mozemo od njega ocekivati u buducnosti.

znaci, jedno je kad se neki medij koristi satirom, drugo je kad ta satira nije satira nego vulgarno vrijedjanje, a trece je kad neki politicar vulgarno vrijedja i deskredituje direktnog politickog konkurenta.
prezimenko

#28 Re: Dnevni Avaz (Radoncic) vs. Tihic - Bruka

Post by prezimenko »

Primitivno , fuj a sta ocekivati od covjeka bez skole sa sela
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#29 Re: Dnevni Avaz (Radoncic) vs. Tihic - Bruka

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

jeza u ledja wrote:Ako Fahro izgubi izbore mozda nas kazni tako sto ce nas uskratiti za buduca izdanja Avaza? :(

:lol: :lol: :lol: :lol:

Mnogi bi zbog toga otisli na Skakavac. :D
joeaziz

#30 Re: Dnevni Avaz (Radoncic) vs. Tihic - Bruka

Post by joeaziz »

navratio.malo wrote:
joeaziz wrote:a dok je avaz silovao lagumdziju uzdizuci ga na nivo orwellovog goldsteina, stoglave azdaje, bosnjackog i bosanskog arhikatila- i tihic i silajdzic i svi ostali su cutali.
Ovdje bi neko drugi napisao:
I dok je Avaz silovao SDA (Bičakčića & co), a istovremeno Lagumdziju proglasio ličnošću godine i hvalospjevima doveo SDP na vlast, Lagumdžija, Komšić i ostali su ćutali.

Ili, dok je 2006. uzdizao Silajdžića, a demonizirao SDA i Tihića, Silajdžić i ostali su i dalje ćutali.

Itd... Istina je da je SDA, konkretno rahmetli Izetbegović finansijski potpomogao Avaz na startu. Međutim, istina je da je finansijska pomoć išla i drugim medijima, uključujući Bosnu, Oslobođenje... Istina je i da je Radončić sve najbolje iskoristio i napravio šta je već napravio.

Ako je ispočetka (ili bar za života A. Izetbegovića) bila podrška Avaza SDAu, to je davno izgubljeno, još 1999. godine. od tada je Avaz podupirao različite stranke i struje u strankama.
shvatam sta hoces da kazes, ali nazalost, naveo si nekoliko neistina, a neke cinjenice si ignorisao.
avaz je silovao bicakcica u okviru pokusaja zapada da promjeni vlast u bosni. normalno nije bila u pitanju radonciceva ili avazova principijelnost, nego podanicki mentalitet i koristoljublje iako nema nikakve sumnje da je edhem bicakcic u samom vrhu dugog spiska nesreca koje su zadesile bosnu i hercegovinu, sto se za npr. lagumdziju ne moze reci.
dalje, avaz nikad nije demonizirao sda. tihica da, ali sda ne. u pitanju su bile njhove unutarstranacke borbe za vlast koje su kulminirale na kongresu kada je tihic potukao izetbegovica. ovo sada sa sbbble je druga runda istog meca ili pokusaj formalnog preuzimanja vlasti od strane kleromafijaske klike zamotane u papir spasavanja bosnjaka od svega i svacega (samo od expresa ne).

istina je da je alija drzavnim novcem, ne stranackim, pomagao neke medije, ali avaz ne ulazi u tu kategoriju. avaz je bio i ostao jedan one nekoliko stubova vladavine nacionalne oligarhije na teritoriji pod kontrolom arbih i kao takav je i stvaran i nikada nije fakticki podupirao (osim te neslavne epizode od nekoliko mjeseci predizborbe kampanje kada je orvoreno propagirao sdp) ni jednu drugu stranku. osim ako sbih ne smatras strankom a ne frakcijom sda.
naravno bilo je u avazu pono dnevnopolitickih ispada koje mogu stvoriti krivu sliku, ali nikad nista protiv mustafe cerica, bakira izetbegovica i izvjesnog sahinpasica. kampanja protiv lagumdzije ne jenjava ni poslije toliko godina.
jeza u ledja

#31 Re: Dnevni Avaz (Radoncic) vs. Tihic - Bruka

Post by jeza u ledja »

Savez napolje wrote:a kad popusi izbore bice bivsi jer ce ga njegovi iz stranke katapultirati nogom u pakas. :thumbup:
Tako su rekli i prosli puta pa nista ne bi od toga.
BSn

#32 Re: Dnevni Avaz (Radoncic) vs. Tihic - Bruka

Post by BSn »

Ja bih mozda i ozbiljno razmotrio Radoncica kada bi njegovi govori bili titlovani, tj. da netko kome je bosanski/srpskohrvatski maternji jezik moze da razumije sto taj covjek govori. Netko tko potencira svoje sposobnosti i to kako je krajnje vrijeme da se netko obracuna s Dodikom, u isto vrijeme ne zna spojiti dvije recenice da budu gramaticki ispravne. Da budemo jasni - mene se Dodik uopce ne tice i ne zanimaju me te jeftine floskule o bosnjastvu, velikoj BiH, malom RS-u, nadjcanom Dodiku i slicne sarade gluposti na koje nasjeda dobrim dijelom nepismeno bosnjacko zivlje (to nam je valjda i problem svih ovih decenija i stoljeca - sto smo kao nacija neobrazovani). Kazu da u kraljevstvu budala, kralj mora da bude najveca budala. Mozda je to razlog sto Radoncic ima toliku podrsku (barem sudeci po dnevniku Alfa TV-a, kojem uvijek vjerujem kada govore o prognozi vremena), jer on je covjek siromasnog vokabulara i govornickih sposobnosti, a sto bi N. Gljiva rekao "Narodnjaci su prije bili neskolovani, jer im je i publika bila takva". Ovo u zagradi "nakoseno" je parafraziranje Djoleta Balasevica sa jednog njegovog koncerta kada je govorio o Karicu, tada covjeku koji je ni od cega napravio medijsko carstvo BK TV i to u vremenu rata. I Karic se u Srbiji, takodjer, kandidirao za vladajucu poziciju i on je imao jaku stranku koja je na svom privatnom kanalu uvijek pustala njegove tesko razumljive govore iz koje-kakvih sala koje bi ovaj punio. Da, da, Radoncic je nista drugo do uvjerljiva kopija tog Karica. Kako mi kasnimo za Srbijom nekih 10-ak godina u svemu, pa tako (vrijeme je vec pokazalo) i u organiziranoj mafiji, njihovim medjusobnim obracunima, borbi za gradske kvartove i crne kronike u tisku, te politickoj borbi protiv njih svih, s ciljem da se to organizira i da imamo samo manji broj organiziranih stvarnih mafijaskih skupina, a ne gomile digica u trenirkama... Eto tako smo, osim svega toga, 10-ak godina poslije, preslikali i Karica - covjeka ciju sam biografiju vec napisao i promjenimo li samo ime osobe i ime medija, dobijamo gotovo pa apsolutno istu bigorafiju.
Da, Karica mnogi Srbijanci nisu razumjeli sto govori, mada je i on bio na celu "najutjecajnijeg" medija i mada se kleo u svoje srpstvo - isto kao sto se Radoncic kune u svoje bosnjastvo. Karic je pao, jer je napustio svoj reon u kojem je bio neprikosnoveni vladar. Da, bio je Karic neprikosnoven sto se tice svoga medija. Plasirao bi sto je zelio, doveo je i "Milijunasa" u Srbiju, pricao o svemu i svakome svasta. No, slava mu je udarila u glavu. Odlucio je da svoje orahe u dzepovima "opere" kroz politiku. Zanio se vlastitim lazima koje je osobno plasirao na svojoj TV-postaji. Dio naroda je, uistinu, stao iza njega. No, zaboravio je da je on samo neskolovani novinar kojeg je rat iznjedrio. Iskusni politicki lisci su se sjetili tih njegovih oraha i napali ga gdje je bio najjaci - po njegovoj TV-postaji (usput je, cini mi se dobio i par licnih tuzbi). Njegova kula lazi je preko noci nestala - kao sto je preko noci i zahvaljujuci ratu, postala. Diglo se to nesto njegovih simpatizera, ali nije mu bilo pomoci - obicno je to tako s tajkunima koji postaju tajkuni u cudnovatim vremenima.

I mi svog konja za utrku imamo. No, ovaj je tek u povojima i njegova malogradjanstina tek doci do izrazaja. Vec je on znao sto-sta napisati, a tek cemo vidjeti koliko su mu niske granice.
addem

#33 Re: Dnevni Avaz (Radoncic) vs. Tihic - Bruka

Post by addem »

navratio.malo wrote:
Savez napolje wrote: Kazes sta je obecao u tome i jest problem niti sta obecava niti sta ispunjava pravi kloc.To je covjek koji ima rijecnik koji se svodi na jednu recenicu citiram "a sta je alternativa"
To je covjek koji u svojoj stranci ima najvise ljudi na optuzenickoj stolici krade se i sakom i kapom sto rece nas narod.Ovo sve sto si naveo da je on uradio jednostavno nije tacno vecina je nametnuta nasilno od Medunarodne zajednice i Evrope .
Ma nije to baš tako, samo što Tihić ne obećava brda i doline, zlato i dijamante, ukidanje RSa sutra itd. Obećava ono što može, a to je borba za jaču državu, stalno, svaki dan.
Tačno je da ima ljudi iz SDA na optuženičkoj klupi, baš kao što ih ima i iz drugih stranaka, ako želiš, možemo ih i nabrojati, a baš kao što ima i ljudi koji nisu ni u jednoj stranci, a optuženi su ili već osuđeni. Jednostavno, svugdje ima kriminala. Ono što možda ne znaš za Tihića, ili ignorišeš, jeste da je upravo na Tihićevu inicijativu SDA odlučila da ljudi koji imaju zvanične optužnice ne mogu obnašati javne funkcije i da je, ne jednom, ponovio da sudski organi moraju obavljati svoj posao neovisno. Tihić nema ni jedne optužnice.
Ovaj argument 'nametnuto od međunarodne zajednice' sam čuo više puta, vrlo često i glasno 2006. od pristalica Silajdžića. Pitam ja sada, šta je to međunarodna zajednica 'nametnula' u zadnje četiri godine? Ja ne znam ni za šta, pa te pitam zašto nije? Je li stvarno misliš da je ta MZ negdje sjedila i govorila: 'Hej, idemo uvesti graničnu policiju u BiH"? Ne ide to baš tako, nego postoji diplomatija, postoje pregovori, postoje pritisci itd. Opet pitam, šta je MZ nametnula u zadnje četiri godine, otkako su na vlasti SNSD i SBIH? Neko će se naljutiti, ali spomenuću da je treći član predsjedništva član SDPa.
Savez napolje wrote: To je covjek koji je umalo prodao ovu drzavu u Prudu.On jednostavno nije pismen da bi mogao s bilo kim pregovarati,ne govori strane jezike,Dodiku je pogodan
Pogledaj ko je pogodan Dodiku:
http://www.youtube.com/watch?v=p6iYmmdOrhg
Savez napolje wrote: jer ga smatra u najmanju ruku nepismenim i prevodi ga zednog preko vode.Ali svemu dode kraj prdnuo je i on u fenjer ,a kad popusi izbore bice bivsi jer ce ga njegovi iz stranke katapultirati nogom u pakas. :thumbup:
Ne znam da li će se uopšte kandidovati. Ako se kandiduje, biće ugusto ali mislim da će pobijediti. Znam puno glasača SDA koji su na prošlim opštim izborima glasali za SDA, ali za predsjedništvo za Silajdžića. Nijedan od tih ljudi koje lično poznajem nema namjeru ponovo glasati za Silajdžića.
Ja bi volio da Tihi ima petlju da se kandiduje, ali mislim da je isto kao i Zlaja, duboko skriven stranackim paravanom pa se odatle bavi politikanstvom. Hrabrost je izaci na izbore i vidjeti sta narod misli o tebi. Ovako svakako ostade Hare sam, i opet ce ga izabrati.
valterbranisarajevo

#34 Re: Dnevni Avaz (Radoncic) vs. Tihic - Bruka

Post by valterbranisarajevo »

Za vrijeme ovog predizbornog rata između SDA i Radončića na površinu će isplivati sva prljavština (da ne koristim smrdljiviji izraz) kojom nas je taj nacionalšovinističko-mafijaški milje gušio ovih "najtežih godina". Da li ćemo imati dovoljno lopata da sve to što je isplivalo odgurnemo od sebe u oktobru - vidićemo.

Do tada, odnosno do oktobra vi koji ne pripadate tom "necivilizacijskom krugu" nabavite dovoljnu količinu kokica i uživajte.. :D
zlatiborka

#35 Re: Dnevni Avaz (Radoncic) vs. Tihic - Bruka

Post by zlatiborka »

Zasto Bakir-mali princ ne brani Sulju (sjetimo se da je Alija odredio Tihica kao svog nasljednika na celu stranke) u ovim napadima Fahre na SDA, stranku koju je osnovao njegov babo Alija i koje i sam clan?

Mislim da ovo nije napad na SDA-stranku, ovo je napad na Tihica kao pojedinca, ljutog rivala Fahre u cilju da ga eliminise!

Koja je uloga Bakira-malog princa u Fahrinim prljavim poslovima predizborne kampanje?

Zna li neko odgovore na ova pitanja ili ih makar sluti?
joeaziz

#36 Re: Dnevni Avaz (Radoncic) vs. Tihic - Bruka

Post by joeaziz »

Mizanfil wrote:Činjenica da je ovakva dnevna novina najtiražnija u zemlji me tjera na odluku da odavdje što je prije bježim.
Avaz svojim pisanjem sramoti sve nas, vrijeđa našu ljudskost i naš lijep odgoj! Mene je stid.

Jedino što me ohrabruje je činjenica da smo jednoglasni u zgražanju nad ovim postupcima dotične novine. Jer ovo prelazi sve granice ukusa i humanosti, konačno bh. javnost mora naći najmanji zajednički sadržilac o tome šta se može a šta ne. Vrijeme je, hvala bogu, došlo :thumbup:

imaju manji tiraz nego vesela sveska.
Mahalac

#37 Re: Dnevni Avaz (Radoncic) vs. Tihic - Bruka

Post by Mahalac »

Kaze danas havaz, Tihic dosao Fikretu Abdicu s pisacom masinom u ruci i rekao imal posla za mene ja znam tipkat :D :D :D :D :D :D
Tragikomicno naravno.
Ja sam davno rekao da Fahro ne ulazi na izbore da bi ucestvovao nego da pobjedi tako da je ovo samo pocetak sta ce sve biti dalje. A kako stvari stoji ovi su skoro pa sami sebi dohakali(SDA). :run:
valterbranisarajevo

#38 Re: Dnevni Avaz (Radoncic) vs. Tihic - Bruka

Post by valterbranisarajevo »

koalicija prolopovskih snaga je na vidiku... :D
jeza u ledja

#39 Re: Dnevni Avaz (Radoncic) vs. Tihic - Bruka

Post by jeza u ledja »

Avaz nije jedina novina u zemlji, nit su novine jedini medij u zemlji.

Fahro, realno, nema sanse. Zajebace se ako se licno kandiduje protiv takvih giganata kao sto su Silajdzic, Tihic i Halilovic. :D
Sto se tice strankice mu, tu pogotovo nema sanse, jer ne mozes ti parirati SDA sa istom politikom u malo drukcijem pakovanju. To nikome do sad nije poslo za rukom.
No siguran sam, kad i ako im zatreba, uletice Fahro sa SDA u krevet odmah nakon izbora, zivi bili pa vidjeli.
joeaziz

#40 Re: Dnevni Avaz (Radoncic) vs. Tihic - Bruka

Post by joeaziz »

Mizanfil wrote:
zlatiborka wrote:asto Bakir-mali princ ne brani Sulju (sjetimo se da je Alija odredio Tihica kao svog nasljednika na celu stranke) u ovim napadima Fahre na SDA, stranku koju je osnovao njegov babo Alija i koje i sam clan?

Mislim da ovo nije napad na SDA-stranku, ovo je napad na Tihica kao pojedinca, ljutog rivala Fahre u cilju da ga eliminise!

Koja je uloga Bakira-malog princa u Fahrinim prljavim poslovima predizborne kampanje?

Zna li neko odgovore na ova pitanja ili ih makar sluti?
Pokušat ću ja: Mali princ je skoro izjavio da SDA treba u koaliciju sa probosanskim snagama i rekao je da tu uključuje i SBB, izjava data FTV-u! Dakle, Mali princ ne krije svoje simpatije prema Osnivaču i jasno je zašto on šuti. Isto kao što je jasno i zašto Osnivač ne napada Malog prinaca. Samo što Osnivač treba znati da Mali princ nikada neće sjesti na prijesto svoga oca!!! Jadni Mali princ :lol:
igra je jednostavna. avaz treba rasklimati tihica i omoguciti da sardo numpspa ( http://www-personal.umich.edu/~mcellis/Eden/sardo.jpg ) preuzme babinu stranku, osvojiti sto veci broj glasova na racun doo. sbih i nakon toga napraviti koaliciju i sretno nas radikalizovati i pljackati do kraja zivota.
ono sto hocu da kazem je da su bakir, fahro i ef. ceric svo vrijeme u talu i da je ovo njihova zajednicka operacija. cericu pozicija poglavara iz omogucava prilicno lagodno ponasanje jer on ne moze izgubiti. bakir prakticno sjedi na dvije stolice, ali se ne eksponira kao saucesnik u projektu sbbble. ako fol ne upali on ostaje gdje jeste i uvjek moze oprati ruke od radoncica, dok je radoncic, levat, na vjerometini. maši-puši. doduse, on nema drugog izbora.

sa druge strane mislim, ili bar zelim da vjerujem, da tihic nije odigrao svoju zadnju kartu. ipak je velika razlika izmedju sda kao narodnjacke partije i sda kao kleromafijaske partije na mladomuslimaskoj platformi.
izzy131

#41 Re: Dnevni Avaz (Radoncic) vs. Tihic - Bruka

Post by izzy131 »

Mislim da je onaj ko je napravio ovaj video ozbiljno psihicki poremecen i da ima problem sa kontrolom bijesa. Kao takav, opasan je po drustvo. Ko god da radi posao radi kojega se objavljuje ovakvo ZLO, zelim mu srecu i da ga dovrsi do kraja. Ne glasam za Tihica, nisam clan SDA, nikada nisam glasao za SDA, ali mislim da ko god odigra ovu utakmicu, moze i SDP i SBiH... ucinio je uslugu BiH. Nadam se da SDP i SBiH nece odustati, to bi stvarno bilo dno dna, prava bruka.

Evo jedna pjesma za autora ovog ogavnog videa, da smiri zivce:

my inner demons compel me to be here
your cheeks are flush like rose petals
you're consumed with rage but i'm consumed with you
happiness is hard to come by
but I've had my fair share
the satin sheets, the lemon peels
the minor keys, the major pills
we've climbed the mountain, saw the top
and planted the apple seed
and can't you see we could've had it all

and the music was like wind in your hair
the moonlight caressed your silhouette
kiss of ocean mist is in the air
why must god punish me this way
zlatiborka

#42 Re: Dnevni Avaz (Radoncic) vs. Tihic - Bruka

Post by zlatiborka »

jeza u ledja wrote:Avaz nije jedina novina u zemlji, nit su novine jedini medij u zemlji.

Fahro, realno, nema sanse. Zajebace se ako se licno kandiduje protiv takvih giganata kao sto su Silajdzic, Tihic i Halilovic. :D
Sto se tice strankice mu, tu pogotovo nema sanse, jer ne mozes ti parirati SDA sa istom politikom u malo drukcijem pakovanju. To nikome do sad nije poslo za rukom.
No siguran sam, kad i ako im zatreba, uletice Fahro sa SDA u krevet odmah nakon izbora, zivi bili pa vidjeli.
:thumbup:

Da znas da se slazem s tobom, ali ipak.....

uleti u krevet i prokurvaju se oni ....

a narod ostane opet donji.... toga se ja bojim.....

cak to i predvidjam.....na zalost......
KenCo

#43 Re: Dnevni Avaz (Radoncic) vs. Tihic - Bruka

Post by KenCo »

nisam mogao da vjerujem kad sam vidio ovo danas...

dno dna, odron, ocaj, uzas , jad i bijeda..... nakon svega ovoga ima li iko da bi glasao za Radoncica ??

nasrecu- danas sam procitao clanak na sa-x po kojem Radoncic ima neznatnu podrsku ispitanika.

ipak imam neki osjecaj da ce narod ispasti glup po hiljaditi put i da ce ova stranka dobiti odredjeni broj glasova..

ne volim sda,snsd,sbih,sds,hdz, ali Fahro i njegova stranka su mi najmrza opcija.
joeaziz

#44 Re: Dnevni Avaz (Radoncic) vs. Tihic - Bruka

Post by joeaziz »

KenCo wrote:nisam mogao da vjerujem kad sam vidio ovo danas...

dno dna, odron, ocaj, uzas , jad i bijeda..... nakon svega ovoga ima li iko da bi glasao za Radoncica ??

nasrecu- danas sam procitao clanak na sa-x po kojem Radoncic ima neznatnu podrsku ispitanika.

ipak imam neki osjecaj da ce narod ispasti glup po hiljaditi put i da ce ova stranka dobiti odredjeni broj glasova..

ne volim sda,snsd,sbih,sds,hdz, ali Fahro i njegova stranka su mi najmrza opcija.
mudro zboris. ni ja ne podcjenjujem glupost birackog tijela.
vrhbosna

#45 Re: Dnevni Avaz (Radoncic) vs. Tihic - Bruka

Post by vrhbosna »

KenCo wrote:nisam mogao da vjerujem kad sam vidio ovo danas...

Ali jedino ta opcija(Fahrina) nije jahala ovu "napaćenu kobilu" ??? Daleko od toga da sam za tu opciju ali realno je tako
joeaziz

#46 Re: Dnevni Avaz (Radoncic) vs. Tihic - Bruka

Post by joeaziz »

nego, ima li gdje podataka o tirazu pamfleta aka AlAvaz/zavAlA?
vrhbosna

#47 Re: Dnevni Avaz (Radoncic) vs. Tihic - Bruka

Post by vrhbosna »

joeaziz wrote:nego, ima li gdje podataka o tirazu pamfleta aka AlAvaz/zavAlA?
Najtiražniji i dalje :skoljka:
joeaziz

#48 Re: Dnevni Avaz (Radoncic) vs. Tihic - Bruka

Post by joeaziz »

ma znam, ali koliko?
raste li, pada li?

mozebit da ce nam ekonomska kriza pomoci vise nego sva nato bombardovanja zajedno.
atko

#49 Re: Dnevni Avaz (Radoncic) vs. Tihic - Bruka

Post by atko »

Radoncic ima sve elemnte diktatorcica ... to sam davno rekao i nije bila zajebancija ... spreman je igrati na sve karte da pobjedi ... i ako pobjedi imacemo diktaturicu jednu koliko to bude moguce zavesti u ovakvoj komplikovanoj zemlji sa uplivom i kunte i pante ...
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#50 Re: Dnevni Avaz (Radoncic) vs. Tihic - Bruka

Post by -LIBERO- »

Ja sam cuo da je rapidno pao tiraz Avaza od kada se Fahro poceo igrati politicara.
I mene interesuje kako se krece,u brojkama,trenutni Avazov tiraz,jel' ima negdje tih info na netu????

licno nesto i nisam previse primjetio ljudi koji su u mom okruzenju a iskazuju i najblaze simpatije prema Fahri,stranci mu i njegovoj politickoj "platformi". Moguce da se krecem u pogresnom (pravom :D )drustvu,moguce.

Puno vise,po onome sto mogu zakljuciti po neobaveznim razgovorima,politickim diskusijama, znakove progresa ima SDP,i to bas se primjeti kod raje,a o Komsicu da i ne pricam. Njega podrzavaju ljudi od krajnosti do krajnosti.
Od ljudi koji se deklarisu kao ljevicari,do ljudi koji zive po svim propisima Islama,meni djeluje da u Sarajevu SVI podrzavaju Komsica :D ,tako da se ujedine oba HDZ-a plus neznam jos ko, ne vjerujem da Komsic moze izgubiti na slijedecim izborima.

P.S Sorry na blagi off :mrgreen:
Last edited by -LIBERO- on 21/05/2010 00:41, edited 1 time in total.
Post Reply