Super ako je tako
DM - drogerie markt
Moderator: anex
- esawyer
#52 Re: DM - drogerie markt
Za 3 godine koliko traju bodovi može se nakupiti finog novca. I meni je bilo sumnjivo jer mi smo navikli ovdje da sve što je dobro sigurno nije tako
Kupujem često u DM pa ću od ovog sistema sigurno imati neke koristi. 
- ljubicasti limun
#53 Re: DM - drogerie markt
koliko su dobre ove dm kapsule od brusnice? jel ih iko koristio duze?
- alica.k
#54 Re: DM - drogerie markt
da li je neko koristio one ljuspice od sapuna za pranje vesa iz dm-a? da li dobro opere ves?
-
Mariella
#55 Re: DM - drogerie markt
Online shop otvoren https://www.dm-drogeriemarkt.ba/otvaram ... op-1602084
Dostava 7 KM, za narudžbe u iznosu iznad 70 KM dostava je besplatna.
Dostava 7 KM, za narudžbe u iznosu iznad 70 KM dostava je besplatna.
-
bitangeIprinceze
#56 Re: DM - drogerie markt
Ima li zaposlenih u DM-u? Sta valja i sta nevalja?
-
bitangeIprinceze
#57 Re: DM - drogerie markt
Ima li ko da podijeli informacije o DM kao poslodavcu?
-
DM_drogerie_markt
#58 Re: DM - drogerie markt
Pozdrav svima
Ja sam studentica na drugom ciklusu studija na Ekonomskom fakultetu u Mostaru. Trenutno radim na istraživačkom projektu o uticaju prodajne promocije na ponašanje potrošača. Konkretno fokusirala sam se na kompaniju dm drogerie market.
U anketi mogu učestvovati samo žene koje kupuju u dm drogerie markt-u, a koje dolaze iz BiH ili neke od zemalja regiona.
Hvala unaprijed svima koji se odluče učestvovati u anketi (traje oko 5 min). Također ako želite da vam dostavim rezultate ankete nakon završetka istraživanja možete se javiti na mail koji se nalazi u opisu ankete.
https://docs.google.com/forms/d/130lTyp ... s/viewform
Ja sam studentica na drugom ciklusu studija na Ekonomskom fakultetu u Mostaru. Trenutno radim na istraživačkom projektu o uticaju prodajne promocije na ponašanje potrošača. Konkretno fokusirala sam se na kompaniju dm drogerie market.
U anketi mogu učestvovati samo žene koje kupuju u dm drogerie markt-u, a koje dolaze iz BiH ili neke od zemalja regiona.
Hvala unaprijed svima koji se odluče učestvovati u anketi (traje oko 5 min). Također ako želite da vam dostavim rezultate ankete nakon završetka istraživanja možete se javiti na mail koji se nalazi u opisu ankete.
https://docs.google.com/forms/d/130lTyp ... s/viewform
-
suspect_zero
#59 Re: DM - drogerie markt
Kupujem ali sve manje, poskupili su bezobrazno....CM ima cesto bolje popuste od 30-50% sto je u dm-u nemoguce vidjeti.
Da, njihove robne marke su jeftinije ali i lošijeg kvaliteta.
Nije ti anketa bas dobra, oni i kad imaju proizvod 2 + 1, to su bezveze proizvodi koji vecini ne trebaju ili su nigdje drugo jeftiniji i bez ove njihove lafo akcije.
A akcijske cijene gotovo da i nemaju osim onih skupljanja bodova....I to su usrali, vrte cesto iste proizvode za kojima nije neka pomama.
Njima sa dodje Muller ili Douglas, Bipa.....prnuli bi u varećak. Ovako jos uvijek drze monopol ako izuzmemo CM koji nije opet na nivou dm-a....
Da, njihove robne marke su jeftinije ali i lošijeg kvaliteta.
Nije ti anketa bas dobra, oni i kad imaju proizvod 2 + 1, to su bezveze proizvodi koji vecini ne trebaju ili su nigdje drugo jeftiniji i bez ove njihove lafo akcije.
A akcijske cijene gotovo da i nemaju osim onih skupljanja bodova....I to su usrali, vrte cesto iste proizvode za kojima nije neka pomama.
Njima sa dodje Muller ili Douglas, Bipa.....prnuli bi u varećak. Ovako jos uvijek drze monopol ako izuzmemo CM koji nije opet na nivou dm-a....
- vjeshalica
#60 Re: DM - drogerie markt
Lakse na CM aplikaciji skupiti pare nego na DM....
- kokuz_sa
#61 Re: DM - drogerie markt
Jel to muski ne kupuju u dm, pa je anketa samo za zene?
-
suspect_zero