Djevojka dana
-
farky
#1 Djevojka dana
* fotografija izbrisana zbog povrede autorskih prava vlasnika infobara.
-
Elitni vojnik
Zar nije ovo ona Dragana iz Sarajeva sto se slikala za Playboy i sto je sada ljubavnica jednog naseg poznatog "biznismena" koji je nedavno izasao iz zatvora 
-
Toozla
...nemam nista protiv stila oblacenja ali kad vidim ovak odmorno, vedro, nasmijano, njegovano, produhovljeno lice....sav se rastopim od zelje da provedem ekstra minutu u njenom prijatnom drustvu....
(ovo je komentar na prvu fotku)
(ovo je komentar na prvu fotku)
Last edited by Toozla on 20/05/2005 17:30, edited 1 time in total.
-
Elitni vojnik
Nemoj puno pisati o njoj prijatelju inace ce ti njen ljubavnik pokucati na vrata 
-
rajvosa4ever
Meni ova prva lici na frajera sa malo vecim sisama...(i to malo ruznijeg)
- flora.sa
djevojčica ("86., ili "87. godište), je bila gost na Balkan Net-u, u studiju u Sa, u isto vrijeme kada je Stefan Lupino bio u B.Luci, i neke mankekenke, koje su se sliakle za CKM, u studiju u Bgd., i Lupino je komentirao izgled svake od njih.Elitni vojnik wrote:Zar nije ovo ona Dragana iz Sarajeva sto se slikala za Playboy i sto je sada ljubavnica jednog naseg poznatog "biznismena" koji je nedavno izasao iz zatvora
koke iz Bgd, nahvalio, a za ovu djevojčicu rekao da je dobra samo za kamiondžije!!!
-
edu
da bog da ja bio bas taj kamiondzija...flora.sa wrote:djevojčica ("86., ili "87. godište), je bila gost na Balkan Net-u, u studiju u Sa, u isto vrijeme kada je Stefan Lupino bio u B.Luci, i neke mankekenke, koje su se sliakle za CKM, u studiju u Bgd., i Lupino je komentirao izgled svake od njih.Elitni vojnik wrote:Zar nije ovo ona Dragana iz Sarajeva sto se slikala za Playboy i sto je sada ljubavnica jednog naseg poznatog "biznismena" koji je nedavno izasao iz zatvora
koke iz Bgd, nahvalio, a za ovu djevojčicu rekao da je dobra samo za kamiondžije!!!
-
Zadig
dje si floriana!
Deder im sikni onu sliku kad smo bili u monte karlu u predsjednickom apartmanu hotela ritz kad sam te ja usliko a ti spavala, a ja te onako golu pokrio milionskim dobitkom predhodne noci iz kazina, cisto da slika ne bude bezobrazna, a ti nista nisi skontala sve dok slika nije izasla u magazinu tajm na prvoj stranici ispod naslova "forum koka najuspjesnijeg kocakra u 2004", da vide ljudi sta je slika dana

Deder im sikni onu sliku kad smo bili u monte karlu u predsjednickom apartmanu hotela ritz kad sam te ja usliko a ti spavala, a ja te onako golu pokrio milionskim dobitkom predhodne noci iz kazina, cisto da slika ne bude bezobrazna, a ti nista nisi skontala sve dok slika nije izasla u magazinu tajm na prvoj stranici ispod naslova "forum koka najuspjesnijeg kocakra u 2004", da vide ljudi sta je slika dana
- flora.sa
ej moj Zadigiću,
ti kad se napiješ, ne znaš praviti razliku između svjetala M.Carla, i ulične rasvjete Milića, i razliku između Hotela Ritz, i motela "Kod Vukašina"!!!
e da je to bio predsjednički apratman, nego nekakv raskliman krevet. i sada imam porblema sa diskus hernijom, od neprospavane noći sa tobom!!!
al" da je bilo dobro, bilo je!!!!!

ti kad se napiješ, ne znaš praviti razliku između svjetala M.Carla, i ulične rasvjete Milića, i razliku između Hotela Ritz, i motela "Kod Vukašina"!!!
e da je to bio predsjednički apratman, nego nekakv raskliman krevet. i sada imam porblema sa diskus hernijom, od neprospavane noći sa tobom!!!
al" da je bilo dobro, bilo je!!!!!
-
dugme-bijelo