Djevojačko veče
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- klixoris
#27 Re: Djevojačko veče
Vidi sto se ova desno od mlade nada 
- kritichar
#28 Re: Djevojačko veče
šta, nisi skontala šta sam napisao?sherbett wrote:ne kenjajkritichar wrote:Statistički, one koje imaju ovo veče češće varaju od onih koje to ne naprave
Tako da još jednom žene ne znaju zašto nešto rade
- sheilak
#29 Re: Djevojačko veče
ma je skontala. al ne moze vjerovati koliko je glupo.kritichar wrote:šta, nisi skontala šta sam napisao?sherbett wrote:ne kenjajkritichar wrote:Statistički, one koje imaju ovo veče češće varaju od onih koje to ne naprave
Tako da još jednom žene ne znaju zašto nešto rade
al ne brini. ima jos postenih cura kojima je djevojacka vecer odlazak na limunadu s vjer(e)nikom na carsiju. oko 6 popodne. i onda kuci, mami.
- MedenoSrce
#30 Re: Djevojačko veče
na salep, decembar je ne moze limunaTa
- MedenoSrce
#31 Re: Djevojačko veče
shering iz kering, de i mene informisi
isla sam ja redovno na salep sa sestrama, sad se okupljamo po stanovima
isla sam ja redovno na salep sa sestrama, sad se okupljamo po stanovima
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#32 Re: Djevojačko veče
Eh u Budimpesti mi se desila slijedeca scena:
Hodam ja navece onom njihovom glavnom ulicom Vaci i primijetim grupu od dvadesetak djevojaka, vrlo glasnih i idu u mom smijeru
I obrati se meni jedna od njih na onom njihvom hafljavom jeziku, a ja se pristojno izvinem i kazem da ne razumijem. I pokusam nastaviti dalje, ali ona me za ruku i na engleskom mi objasni da joj je djevojacka vecer i da ima zadatak da tu toc pokupi sto vise etiketa sa muskog donjeg vesa.
Ja se malo nepovjerljivo osvrcem, gledam ima li gdje kamera i hocu li sutra zavrsiti na Youtube u videu naslova "Stupidest guy in Budapest"
Vidim nema.
Pa reko u cemu je fazon? Kaze ona sakuplja trofeje i kao hajde molim te i vadi makaze. Reko pa je li to jedini trofej iz mojih gaca koji zelis
Kaze jest
E jebiga rekoh
Hodam ja navece onom njihovom glavnom ulicom Vaci i primijetim grupu od dvadesetak djevojaka, vrlo glasnih i idu u mom smijeru
I obrati se meni jedna od njih na onom njihvom hafljavom jeziku, a ja se pristojno izvinem i kazem da ne razumijem. I pokusam nastaviti dalje, ali ona me za ruku i na engleskom mi objasni da joj je djevojacka vecer i da ima zadatak da tu toc pokupi sto vise etiketa sa muskog donjeg vesa.
Ja se malo nepovjerljivo osvrcem, gledam ima li gdje kamera i hocu li sutra zavrsiti na Youtube u videu naslova "Stupidest guy in Budapest"
Vidim nema.
Pa reko u cemu je fazon? Kaze ona sakuplja trofeje i kao hajde molim te i vadi makaze. Reko pa je li to jedini trofej iz mojih gaca koji zelis
E jebiga rekoh
- kritichar
#33 Re: Djevojačko veče
Hvala Bogusheilak wrote: ma je skontala. al ne moze vjerovati koliko je glupo.![]()
al ne brini. ima jos postenih cura kojima je djevojacka vecer odlazak na limunadu s vjer(e)nikom na carsiju. oko 6 popodne. i onda kuci, mami.
a ja ne mogu vjerovati da se neko ponosi svojim nepoštenjem
- kritichar
#34 Re: Djevojačko veče
ili da ga nego podržava, ili pak ravnodušan
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#35 Re: Djevojačko veče
u japanu je postalo popularno slavlje razvoda 
napravi se fešta zovnu se prijatelji... kao novi početak... nije išlo jbg moraju se razići
e koje je to tek slavlje kod djeveruša

napravi se fešta zovnu se prijatelji... kao novi početak... nije išlo jbg moraju se razići
e koje je to tek slavlje kod djeveruša
- Ramzess Veliki
#36 Re: Djevojačko veče
Ova što hvata bidermajer ... da li ga je uhvatila da je tražim?Mario979 wrote:Evo jos jedna torta
- klixoris
#37 Re: Djevojačko veče
Ne moze to tako ba ! Prvo ova sto je "sljedeca" pa onda "bidermajer".Ramzess Veliki wrote: Ova što hvata bidermajer ... da li ga je uhvatila da je tražim?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#38 Re: Djevojačko veče
ova prva mi liči na onu s tv sa
vanja kako već
- Ramzess Veliki
#39 Re: Djevojačko veče
Bitno da me ne zapadne ova slobodna.klixoris wrote:Ne moze to tako ba ! Prvo ova sto je "sljedeca" pa onda "bidermajer".Ramzess Veliki wrote: Ova što hvata bidermajer ... da li ga je uhvatila da je tražim?Postuj znakove brate mili
![]()
- Ramzess Veliki
#40 Re: Djevojačko veče
Mladoženja je najgore prošao.Ramzess Veliki wrote:Bitno da me ne zapadne ova slobodna.klixoris wrote:Ne moze to tako ba ! Prvo ova sto je "sljedeca" pa onda "bidermajer".Ramzess Veliki wrote: Ova što hvata bidermajer ... da li ga je uhvatila da je tražim?Postuj znakove brate mili
![]()
- klixoris
#41 Re: Djevojačko veče
Pa realno... jeste 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#42 Re: Djevojačko veče
Realno za klasu je iznad ostatka ekipe. Evo dacu joj da hvata ako bas zeliRamzess Veliki wrote:Ova što hvata bidermajer ... da li ga je uhvatila da je tražim?Mario979 wrote:Evo jos jedna torta
- edo_79
#43 Re: Djevojačko veče
A šta je s ovom slobodnomRamzess Veliki wrote:Ova što hvata bidermajer ... da li ga je uhvatila da je tražim?Mario979 wrote:Evo jos jedna torta
-
Mario979
#44 Re: Djevojačko veče
Mario979 wrote:Evo jos jedna torta
Nema ćune na torti?
Možda je bio neki after party sa striperom?
- supercali
#45 Re: Djevojačko veče
Meni su dobre sljedeca i ova prije mlade bez natpisa