Djela koja izvode covjeka iz Islama
- miskin
#601 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
"tamo" je sirok pojam, ne znam gdje je @nasa nijetila otic
- nasa
#602 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
Gdje tamo?fatamorgana wrote:bez šale, jeli tamo dozvoljen pristup internetu ženama?Kroksica wrote:Jah, nema tamo interneta.miskin wrote: Ona se haman ne misli vracat kako sam ja razumio, izgubit cemo jednog sagovornikaa na ovom pdf
Ma jeste naravno i voze aute i rade i hodaju same i putuju,sve....
- fatamorgana
#603 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
Dubai ako se ne varam ....miskin wrote:"tamo" je sirok pojam, ne znam gdje je @nasa nijetila otic
- miskin
#604 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
ih tamo je ko' u bordelu, ja nisam nju ttako razumio, nije bas Dubai aman sto se toga ticefatamorgana wrote:Dubai ako se ne varam ....miskin wrote:"tamo" je sirok pojam, ne znam gdje je @nasa nijetila otic
- DaysleepeR
#605 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
to je ta globalna vjera i bratstvo kad moraš birat da ne odeš u pogrešnu zemlju...nasa wrote: Gdje tamo?
Ma jeste naravno i voze aute i rade i hodaju same i putuju,sve....
- nasa
#606 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
AAAAmiske,pusti tv propagandu,muslimani pravi vecina,vjeruj mi ....miskin wrote:ih tamo je ko' u bordelu, ja nisam nju ttako razumio, nije bas Dubai aman sto se toga ticefatamorgana wrote:Dubai ako se ne varam ....miskin wrote:"tamo" je sirok pojam, ne znam gdje je @nasa nijetila otic
- miskin
#607 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
Ne znam ja tako gledo' i slusao od ljudi koji su bili tamo, i ovdje smo vecina pa vidi nas, ja mislim da je se njima otvorilo dunjaluk ALlah im dao i mislim da su pali na tom iskusenju sad ne znamAAAAmiske,pusti tv propagandu,muslimani pravi vecina,vjeruj mi ....
- Kroksica
#608 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
Slazem se ja sa Misketom sto se tice Dubaija.
Naso, haj u Iran pa me zovi kad stanes na noge.
- nasa
#609 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
ima svasta ali Emirati su velika drzava nije to samo Dubaji,u manjim mjestima je potpuno islamski dozivljaj...miskin wrote:Ne znam ja tako gledo' i slusao od ljudi koji su bili tamo, i ovdje smo vecina pa vidi nas, ja mislim da je se njima otvorilo dunjaluk ALlah im dao i mislim da su pali na tom iskusenju sad ne znamAAAAmiske,pusti tv propagandu,muslimani pravi vecina,vjeruj mi ....
A imaju pravo para pa zanas kako to ide...malo su se i razmazili!
- miskin
#610 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
moram biljezit ove rijetke trenutke da mogu unucima pokazat tamo nekadKroksica wrote:Slazem se ja sa Misketom sto se tice Dubaija.
- miskin
#611 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
Emirati velika drzavanasa wrote:ima svasta ali Emirati su velika drzava nije to samo Dubaji,u manjim mjestima je potpuno islamski dozivljaj...miskin wrote:Ne znam ja tako gledo' i slusao od ljudi koji su bili tamo, i ovdje smo vecina pa vidi nas, ja mislim da je se njima otvorilo dunjaluk ALlah im dao i mislim da su pali na tom iskusenju sad ne znamAAAAmiske,pusti tv propagandu,muslimani pravi vecina,vjeruj mi ....
A imaju pravo para pa zanas kako to ide...malo su se i razmazili!
Nesto ti meni puno te pare spominjes, te auta, te svasta nesto, nece to na dobro izac nikako
- nasa
#612 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
Kroksica wrote:Slazem se ja sa Misketom sto se tice Dubaija.
ili u Saudiju da konacno argumentovano mozemo raspravljati....
- nasa
#613 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
miskin wrote: Emirati velika drzava![]()
Nesto ti meni puno te pare spominjes, te auta, te svasta nesto, nece to na dobro izac nikako
ma salim se miske ne brini ja sam skromna bosnjakinja,najvaznija je sloboda govora,a za ostalo cemo lako...
- odr0n
#614 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
Ma namazana si ti...nasa wrote:miskin wrote: Emirati velika drzava![]()
Nesto ti meni puno te pare spominjes, te auta, te svasta nesto, nece to na dobro izac nikakoza njihove pojmove jeste,pogledaj koliki se katar,bahrein i sl.
ma salim se miske ne brini ja sam skromna bosnjakinja,najvaznija je sloboda govora,a za ostalo cemo lako...
- Kroksica
#615 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
miskin wrote:moram biljezit ove rijetke trenutke da mogu unucima pokazat tamo nekadKroksica wrote:Slazem se ja sa Misketom sto se tice Dubaija.
- miskin
#616 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
Evo bas ih gledam citam na wikipedia-i nesto o njima i takonasa wrote:miskin wrote: Emirati velika drzava![]()
Nesto ti meni puno te pare spominjes, te auta, te svasta nesto, nece to na dobro izac nikakoza njihove pojmove jeste,pogledaj koliki se katar,bahrein i sl.
Ne znam vec sam rekao da kesh mijenja ljude, ali rijetko koga na bolje, a ako ima mjesta ja sam otvoren za razne opcije i prijedloge
- Kroksica
#617 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
Ma dje bilo, samo da nisam kuci.nasa wrote:Kroksica wrote:Slazem se ja sa Misketom sto se tice Dubaija.
Naso, haj u Iran pa me zovi kad stanes na noge.![]()
ili u Saudiju da konacno argumentovano mozemo raspravljati....
- fatamorgana
#618 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
Naso, ma idi gdje god hoćeš, samo idi, 
- miskin
#619 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
Jezik pregrizaofatamorgana wrote:Naso, ma idi gdje god hoćeš, samo idi,
- nasa
#620 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
Nije to zabranjenoodr0n wrote:
Ma namazana si ti...
- fatamorgana
#621 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
Vidi misketa što se uvaljuje na moj račun,miskin wrote:Jezik pregrizaofatamorgana wrote:Naso, ma idi gdje god hoćeš, samo idi,
- nasa
#622 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
fatamorgana wrote:Naso, ma idi gdje god hoćeš, samo idi,
Ali djaba ti kad ima internet ...
- fatamorgana
#623 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
nasa wrote:fatamorgana wrote:Naso, ma idi gdje god hoćeš, samo idi,
Ali djaba ti kad ima internet ...
- miskin
#624 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
@nasa
Nađes mi kakvu mladu da je zenim valjda cu je zavolit a i ona mene, vala mi dosadila ova Zenica vise, ne mogu je ocima gledati vise, ja ti posaljem sliku svoju pa tamo polijepi, ne bi ti bilo dzaba
Nađes mi kakvu mladu da je zenim valjda cu je zavolit a i ona mene, vala mi dosadila ova Zenica vise, ne mogu je ocima gledati vise, ja ti posaljem sliku svoju pa tamo polijepi, ne bi ti bilo dzaba
- fatamorgana
#625 Re: Djela koja izvode covjeka iz Islama
A da se zajedno slikamo pa nek' po slici pogađaju ko je vjernik a ko nije,miskin wrote:@nasa