discovery channel

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

x0z0y0

#51 Re: discovery channel

Post by x0z0y0 »

druzim se s pogresnim ljudima :D
ja kome god da sam spomenula Bear-a..niko nije cuo za njega :-)
a ovdje vidim ima nas dosta koji ga prate :-D
inace...ultimat survival se u mojoj kuci ne preskace :D

Discovery ima sjajne emisije i veliki broj njih pratim

Oduseve me I Megastructures i slicne :D vezane za gradnju :)
x0z0y0

#52 Re: discovery channel

Post by x0z0y0 »

Chmoljo wrote:
drama wrote:
Chmoljo wrote:
ne znam jarane. ako si čitao prije napisane postove, lik je imao nesreću iskačući padobranom. jedva živ ostao. i sad opet skače. to ti je ko da te ajkula napadne i ti opet poslije nastaviš surfati. ja znam da se nisam smio u kadi okupati poslije onog filma. :mrgreen:

vidim, citala se biografija :-D ...
ma jok ba. gledao na Oprah :oops: - ono dok sam listao kanale majke mi. ;-)
haha da bilo bas na Oprah
na 3 mjesta slomio kicmu...rekli mu da nikad nece prohodati..a on se oporavio :-)
fantastican lik!
Skyfox

#53 Re: discovery channel

Post by Skyfox »

Compos_Sui wrote:
na 3 mjesta slomio kicmu...rekli mu da nikad nece prohodati..a on se oporavio :-)
fantastican lik!
horror, i opet se izlaze tim situacijama... neustrasiv :run:
Hendrix

#54 Re: discovery channel

Post by Hendrix »

Compos_Sui wrote:druzim se s pogresnim ljudima :D
ja kome god da sam spomenula Bear-a..niko nije cuo za njega :-)
a ovdje vidim ima nas dosta koji ga prate :-D
inace...ultimat survival se u mojoj kuci ne preskace :D

Discovery ima sjajne emisije i veliki broj njih pratim

Oduseve me I Megastructures i slicne :D vezane za gradnju :)
Nisi jedina koja ima prijatelje a da ne gledaju Discovery , ima OSM i slične stanice jbga nema se vremena od folka.

Mene je fasciniralo da 90% moje raje na građevini nikada nije gledalo Megastructures ili slične emisije o fascinantnim konstrukcijama . koliko ja vidim te emisije više gledaju ljudi koji nisu u tom fahu. :?
x0z0y0

#55 Re: discovery channel

Post by x0z0y0 »

Hendrix wrote:
Mene je fasciniralo da 90% moje raje na građevini nikada nije gledalo Megastructures ili slične emisije o fascinantnim konstrukcijama . koliko ja vidim te emisije više gledaju ljudi koji nisu u tom fahu. :?
pozdrav kolega ;)
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#56 Re: discovery channel

Post by Chmoljo »

ili recimo mean machines...

samo koliko znam "Megastructures" je serijal na National Geographic kanalu, ali to je tu negdje u po deka... ;-)
erx

#57 Re: discovery channel

Post by erx »

a mythbusters i brainiac? :D
Sunrise00

#58 Re: discovery channel

Post by Sunrise00 »

erx wrote:a mythbusters i brainiac? :D
Kad se Brainiac prikazuje? nikako da upratim :(
Last edited by Sunrise00 on 30/07/2008 15:46, edited 1 time in total.
Chmoljo

#59 Re: discovery channel

Post by Chmoljo »

erx wrote:a mythbusters i brainiac? :D
ok ok. SVI SVE volimo. :mrgreen:

al' hebeš ga, barem sam za zrnce pametniji poslije tih emisija. zrno po zrno...pogača!

P.S. drvo po drvo LOMAČA. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
drama

#60 Re: discovery channel

Post by drama »

Skyfox wrote:
Compos_Sui wrote:
fantastican lik!
ja imam osjecaj da lika ono fura vise neg' da mu dovedes ne znam kakvu ribu...
Skyfox

#61 Re: discovery channel

Post by Skyfox »

drama wrote:
Skyfox wrote:
Compos_Sui wrote:
fantastican lik!
ja imam osjecaj da lika ono fura vise neg' da mu dovedes ne znam kakvu ribu...
ko tebe ne bi spichio adrenalin da skocis iz aviona... i onada u neku pustaru :D
drama

#62 Re: discovery channel

Post by drama »

ja imam osjecaj da lika ono fura vise neg' da mu dovedes ne znam kakvu ribu...[/quote]

ko tebe ne bi spichio adrenalin da skocis iz aviona... i onada u neku pustaru :D[/quote]

ma sigurno bi :D i kad bi jednom skocio to sigurno ne bi bio kraj, valjda se nalozis
al' mi djeluje k'o da mu je preslo u opsesiju..
penje se lik uz stjene od 50 metara bez ikakve opreme i smjeska se... bas vidis da mu je dobrina
a samo jedan pogresan korak i nema te...
Skyfox

#63 Re: discovery channel

Post by Skyfox »

drama wrote: ma sigurno bi :D i kad bi jednom skocio to sigurno ne bi bio kraj, valjda se nalozis
al' mi djeluje k'o da mu je preslo u opsesiju..
penje se lik uz stjene od 50 metara bez ikakve opreme i smjeska se... bas vidis da mu je dobrina
a samo jedan pogresan korak i nema te...
zato je i zanimljiv jer 90% normalne raje to ne bi uradilo ni za sta na svijetu... prvi ja :D
Hendrix

#64 Re: discovery channel

Post by Hendrix »

Compos_Sui wrote:
Hendrix wrote:
pozdrav kolega ;)
Nemoj zezat :D
Ipak nas ima hehe...
kanada71

#65 Re: discovery channel

Post by kanada71 »

Ja sam imao kurs prezivljavanja u ex-JNA pa nismo jeli ni zabe ni babe, ni pauke, ni crve, ni kornjace, itd, pa evo jos sam ziv. Tip ima neko vojno iskustvo, ali ono sto on radi na Discu je sou biznis, malo istine pa malo napumpano za raju da podigne rejting gledanosti. Koga interesuju stvarne tehnike prezivljavanja u divljini neka pogleda Tom Browna (Tom Brown's wilderness survival guide i Tom Brown City survival guide) . http://www.trackerschool.com/
Last edited by kanada71 on 30/07/2008 20:18, edited 1 time in total.
A-R-N-I

#66 Re: discovery channel

Post by A-R-N-I »

kanada71 wrote:Ja sam imao kurs prezivljavanja u ex-JNA pa nismo jeli ni zabe ni babe, ni pauke, ni crve, ni kornjace, itd, pa evo jos sam ziv. Tip ima neko vojno iskustvo, ali ono sto on radi na Discu je sou biznis, malo istine pa malo napumpano za raju da podigne rejting gledanosti. Koga interesuju stvarne tehnike prezivljavanja u divljini neka pogleda Tom Browna (Tom Brown's wilderness survival guide i Tom Brown City survival guide) . http://www.trackerschool.com/
A sta ste jeli?? Konzerve?? :D :D , JNA je poznata po teoriji da je domicilno stanovnistvo prijateljski i revulcijonalno raspolozeno pa ste se se u prvom selu olesili od pite i kajmaka,, gdje ces bolan uporedjivati prezivljavnje kod nas i Saharu ili Ande :roll: :roll: nidje veze....
rajvosa^

#67 Re: discovery channel

Post by rajvosa^ »

Chmoljo wrote:
rajvosa^ wrote:
Chmoljo wrote:nadam se da ne zachatavam ali je li ko prati onu "deadliest catch"? ono, kad ugrabim priliku, ne propuštam.
Sve i jednu sam gledao pa ako treba sta prepricat samo reci :D
nego jesi li probo one račiće što ih hvataju? valja li ono šta? :D
Jesam, mislim meni nije sad kazem nesto najbolje svijetu ipak je to specijalitet, al nije ni lose. Socno pravo.
rajvosa^

#68 Re: discovery channel

Post by rajvosa^ »

Skyfox wrote:
Chmoljo wrote:
a gledao sam jedanput tog lika iz "Ultimate survival" na discovery-ju kako upada u vodu u nekoj zaleđenoj vukojebini. bio je samo u majici kratkih rukava. izlazi iz vode. skida se go ko od majke rođen. i trlja snijegom. kaže "sinjeg upija tečnost", znači suši se snijegom i pokušava osušiti majicu... kažem ja čvaka provjerena :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ja bi se skinuo gol na snijegu samo kad bi imao u nesto suho da se presvucem, a ovako ko on pa opet ono mokro... i rashladeno :shock:
i kad pije vodu iz one bare s punoglavcima - pustite me da umrem od dehidracije :D
Pio je i svoju mokracu. Mislim zna se da su ljudi pili, al i on je. Radije bi iz bare punoglavaca nego mokracu. :-)

Usput neko spomenu mythbusters - bas sam neki dan gledao kada su dokazivali jel istina ako spuca ajkulu sakom u nos da ce pobjec. :thumbup: dodao bih na ovu listu i How It's Made.

1. Deadliest Catch - planina od ljudi. Jebo te ja avionom letim 12 sati pa sam crko, a momci znaju dan noc radit po oluji i jos se mogu nasmijat.
2. Mythbusters - sta ljudi nece sve napravit, koja masta
3. Man vs. Wild - najzesce mi je bilo nedje u planini, snijeg. Naso mrtvog medvjeda cini mi se. oguli mu kozu (bunda). zavali se u snijesznu rupu i fino se umota u koznjak, jos uvijek onako krvav, smrdi :dance:
Chmoljo

#69 Re: discovery channel

Post by Chmoljo »

rajvosa^ wrote:
Skyfox wrote:
Chmoljo wrote:
a gledao sam jedanput tog lika iz "Ultimate survival" na discovery-ju kako upada u vodu u nekoj zaleđenoj vukojebini. bio je samo u majici kratkih rukava. izlazi iz vode. skida se go ko od majke rođen. i trlja snijegom. kaže "sinjeg upija tečnost", znači suši se snijegom i pokušava osušiti majicu... kažem ja čvaka provjerena :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ja bi se skinuo gol na snijegu samo kad bi imao u nesto suho da se presvucem, a ovako ko on pa opet ono mokro... i rashladeno :shock:
i kad pije vodu iz one bare s punoglavcima - pustite me da umrem od dehidracije :D
Pio je i svoju mokracu. Mislim zna se da su ljudi pili, al i on je. Radije bi iz bare punoglavaca nego mokracu. :-)

Usput neko spomenu mythbusters - bas sam neki dan gledao kada su dokazivali jel istina ako spuca ajkulu sakom u nos da ce pobjec. :thumbup: dodao bih na ovu listu i How It's Made.

1. Deadliest Catch - planina od ljudi. Jebo te ja avionom letim 12 sati pa sam crko, a momci znaju dan noc radit po oluji i jos se mogu nasmijat.
2. Mythbusters - sta ljudi nece sve napravit, koja masta
3. Man vs. Wild - najzesce mi je bilo nedje u planini, snijeg. Naso mrtvog medvjeda cini mi se. oguli mu kozu (bunda). zavali se u snijesznu rupu i fino se umota u koznjak, jos uvijek onako krvav, smrdi :dance:
:thumbup:
potpisujem prva dva i to baš tim redoslijedom. jedino bih na treće stavio "American hot rod". nekako sam upratio one likove. gazda i šef su kriminalni, čvake prave. al ljudi znaju svoj posao fakat.
rajvosa^

#70 Re: discovery channel

Post by rajvosa^ »

A sta velis za Orange County Choppers? :-D Jedno vrijeme sam ih non stop gledao :-)
Chmoljo

#71 Re: discovery channel

Post by Chmoljo »

rajvosa^ wrote:A sta velis za Orange County Choppers? :-D Jedno vrijeme sam ih non stop gledao :-)
a jarane to je evergrin. majke mi masu toga i ne smijem gledati. kontam, još mi samo fali da upratim te sve emisije i onda me nigdje nema. :-)

al' što se tiče porodice Teutul, volio bih imati onolikog babu. oca mi niko mi ništa ne bi smio. jesi gledao kad je morao ići kod zubara? onoliki čovjek a u*rao se ko petogodišnjak. :lol: a oni likovi iz radionice namjerno uzmu bušilice i kidaju mu živce aaaaaaaaannnnnnnn aaaaaaannnnnnn :lol: :lol: :lol: joj oplakah. koji likovi. :lol: :lol: :lol:
ruud

#72 Re: discovery channel

Post by ruud »

Skyfox wrote:Ko da bi neko u stvarnosti ganjao kamilu po pustinji i onda je ubio :shock:
Pa logicnije je da je zajases da te odvede do vode :D
Skyfox wrote:nesto mi pade na pamet izgubim se u pustinji, plan je naci kamilu, ubiti je, prenociti u njoj i pojest joj testis i na sigurnom sam ne berem brigu 8-) :P spasen :run:
ja bih se malko vratio na temu satru 20-ak dana,ustvari da malo vidimo koliko ko zaista gleda discovery channel. u gore navedenom citatu osoba nam govori da je lik sa emisije Ultimate survival ganjao kamilu i ubio je, te da joj je pojeo testise!!!
Ja koliko se sjecam prezivljavao je u sahari pojeo je testise od jarca, a kamilu su mu dali neki arapi, naravno MRTVU!!!

Ispravite me ako grijesim! :)
Skyfox

#73 Re: discovery channel

Post by Skyfox »

Ne grijesis :oops:

ja karikiram sve u zivotu pa tako i na forumu :D

prvi post pa mene ispravljas ccc :evil:
Chmoljo

#74 Re: discovery channel

Post by Chmoljo »

Skyfox wrote:Ne grijesis :oops:

demokratija paša, demokratija :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :sax:
Chmoljo

#75 Re: discovery channel

Post by Chmoljo »

Jaguar84 wrote:
Chmoljo wrote:
Skyfox wrote:Ne grijesis :oops:

demokratija paša, demokratija :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :sax:
Spavaj ludjace :D
evo još malo... dobro biti neispavan... isto pijan... a ne povraća ti se... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Post Reply