ja kome god da sam spomenula Bear-a..niko nije cuo za njega
a ovdje vidim ima nas dosta koji ga prate
inace...ultimat survival se u mojoj kuci ne preskace
Discovery ima sjajne emisije i veliki broj njih pratim
Oduseve me I Megastructures i slicne
haha da bilo bas na OprahChmoljo wrote:ma jok ba. gledao na Oprahdrama wrote:Chmoljo wrote:
ne znam jarane. ako si čitao prije napisane postove, lik je imao nesreću iskačući padobranom. jedva živ ostao. i sad opet skače. to ti je ko da te ajkula napadne i ti opet poslije nastaviš surfati. ja znam da se nisam smio u kadi okupati poslije onog filma.
vidim, citala se biografija...
- ono dok sam listao kanale majke mi.
horror, i opet se izlaze tim situacijama... neustrasivCompos_Sui wrote:
haha da bilo bas na Oprah
na 3 mjesta slomio kicmu...rekli mu da nikad nece prohodati..a on se oporavio![]()
fantastican lik!
Nisi jedina koja ima prijatelje a da ne gledaju Discovery , ima OSM i slične stanice jbga nema se vremena od folka.Compos_Sui wrote:druzim se s pogresnim ljudima
ja kome god da sam spomenula Bear-a..niko nije cuo za njega![]()
a ovdje vidim ima nas dosta koji ga prate![]()
inace...ultimat survival se u mojoj kuci ne preskace
Discovery ima sjajne emisije i veliki broj njih pratim
Oduseve me I Megastructures i slicnevezane za gradnju
pozdrav kolegaHendrix wrote:
Mene je fasciniralo da 90% moje raje na građevini nikada nije gledalo Megastructures ili slične emisije o fascinantnim konstrukcijama . koliko ja vidim te emisije više gledaju ljudi koji nisu u tom fahu.
Kad se Brainiac prikazuje? nikako da upratimerx wrote:a mythbusters i brainiac?
ok ok. SVI SVE volimo.erx wrote:a mythbusters i brainiac?
ja imam osjecaj da lika ono fura vise neg' da mu dovedes ne znam kakvu ribu...Skyfox wrote:horror, i opet se izlaze tim situacijama... neustrasivCompos_Sui wrote:
na 3 mjesta slomio kicmu...rekli mu da nikad nece prohodati..a on se oporavio![]()
fantastican lik!
ko tebe ne bi spichio adrenalin da skocis iz aviona... i onada u neku pustarudrama wrote:ja imam osjecaj da lika ono fura vise neg' da mu dovedes ne znam kakvu ribu...Skyfox wrote:horror, i opet se izlaze tim situacijama... neustrasivCompos_Sui wrote:
fantastican lik!
zato je i zanimljiv jer 90% normalne raje to ne bi uradilo ni za sta na svijetu... prvi jadrama wrote: ma sigurno bii kad bi jednom skocio to sigurno ne bi bio kraj, valjda se nalozis
al' mi djeluje k'o da mu je preslo u opsesiju..
penje se lik uz stjene od 50 metara bez ikakve opreme i smjeska se... bas vidis da mu je dobrina
a samo jedan pogresan korak i nema te...
Nemoj zezatCompos_Sui wrote:pozdrav kolegaHendrix wrote:
Mene je fasciniralo da 90% moje raje na građevini nikada nije gledalo Megastructures ili slične emisije o fascinantnim konstrukcijama . koliko ja vidim te emisije više gledaju ljudi koji nisu u tom fahu.
A sta ste jeli?? Konzerve??kanada71 wrote:Ja sam imao kurs prezivljavanja u ex-JNA pa nismo jeli ni zabe ni babe, ni pauke, ni crve, ni kornjace, itd, pa evo jos sam ziv. Tip ima neko vojno iskustvo, ali ono sto on radi na Discu je sou biznis, malo istine pa malo napumpano za raju da podigne rejting gledanosti. Koga interesuju stvarne tehnike prezivljavanja u divljini neka pogleda Tom Browna (Tom Brown's wilderness survival guide i Tom Brown City survival guide) . http://www.trackerschool.com/
Jesam, mislim meni nije sad kazem nesto najbolje svijetu ipak je to specijalitet, al nije ni lose. Socno pravo.Chmoljo wrote:nego jesi li probo one račiće što ih hvataju? valja li ono šta?rajvosa^ wrote:Sve i jednu sam gledao pa ako treba sta prepricat samo reciChmoljo wrote:nadam se da ne zachatavam ali je li ko prati onu "deadliest catch"? ono, kad ugrabim priliku, ne propuštam.
Pio je i svoju mokracu. Mislim zna se da su ljudi pili, al i on je. Radije bi iz bare punoglavaca nego mokracu.Skyfox wrote:Ja bi se skinuo gol na snijegu samo kad bi imao u nesto suho da se presvucem, a ovako ko on pa opet ono mokro... i rashladenoChmoljo wrote:
a gledao sam jedanput tog lika iz "Ultimate survival" na discovery-ju kako upada u vodu u nekoj zaleđenoj vukojebini. bio je samo u majici kratkih rukava. izlazi iz vode. skida se go ko od majke rođen. i trlja snijegom. kaže "sinjeg upija tečnost", znači suši se snijegom i pokušava osušiti majicu... kažem ja čvaka provjerena![]()
![]()
![]()
i kad pije vodu iz one bare s punoglavcima - pustite me da umrem od dehidracije
rajvosa^ wrote:Pio je i svoju mokracu. Mislim zna se da su ljudi pili, al i on je. Radije bi iz bare punoglavaca nego mokracu.Skyfox wrote:Ja bi se skinuo gol na snijegu samo kad bi imao u nesto suho da se presvucem, a ovako ko on pa opet ono mokro... i rashladenoChmoljo wrote:
a gledao sam jedanput tog lika iz "Ultimate survival" na discovery-ju kako upada u vodu u nekoj zaleđenoj vukojebini. bio je samo u majici kratkih rukava. izlazi iz vode. skida se go ko od majke rođen. i trlja snijegom. kaže "sinjeg upija tečnost", znači suši se snijegom i pokušava osušiti majicu... kažem ja čvaka provjerena![]()
![]()
![]()
i kad pije vodu iz one bare s punoglavcima - pustite me da umrem od dehidracije
Usput neko spomenu mythbusters - bas sam neki dan gledao kada su dokazivali jel istina ako spuca ajkulu sakom u nos da ce pobjec.dodao bih na ovu listu i How It's Made.
1. Deadliest Catch - planina od ljudi. Jebo te ja avionom letim 12 sati pa sam crko, a momci znaju dan noc radit po oluji i jos se mogu nasmijat.
2. Mythbusters - sta ljudi nece sve napravit, koja masta
3. Man vs. Wild - najzesce mi je bilo nedje u planini, snijeg. Naso mrtvog medvjeda cini mi se. oguli mu kozu (bunda). zavali se u snijesznu rupu i fino se umota u koznjak, jos uvijek onako krvav, smrdi
a jarane to je evergrin. majke mi masu toga i ne smijem gledati. kontam, još mi samo fali da upratim te sve emisije i onda me nigdje nema.rajvosa^ wrote:A sta velis za Orange County Choppers?Jedno vrijeme sam ih non stop gledao
Skyfox wrote:Ko da bi neko u stvarnosti ganjao kamilu po pustinji i onda je ubio![]()
Pa logicnije je da je zajases da te odvede do vode
ja bih se malko vratio na temu satru 20-ak dana,ustvari da malo vidimo koliko ko zaista gleda discovery channel. u gore navedenom citatu osoba nam govori da je lik sa emisije Ultimate survival ganjao kamilu i ubio je, te da joj je pojeo testise!!!Skyfox wrote:nesto mi pade na pamet izgubim se u pustinji, plan je naci kamilu, ubiti je, prenociti u njoj i pojest joj testis i na sigurnom sam ne berem brigu![]()
spasen
demokratija paša, demokratijaSkyfox wrote:Ne grijesis![]()
ja karikiram sve u zivotu pa tako i na forumu![]()
prvi post pa mene ispravljas ccc
evo još malo... dobro biti neispavan... isto pijan... a ne povraća ti se...Jaguar84 wrote:Spavaj ludjaceChmoljo wrote:demokratija paša, demokratijaSkyfox wrote:Ne grijesis![]()
ja karikiram sve u zivotu pa tako i na forumu![]()
prvi post pa mene ispravljas ccc![]()
![]()
![]()