hihihi sto si neko laska...bug wrote:to ti je u kombinaciji saAlfons Kauders wrote:ucio sam od najboljih...psiholosko ratovanje...
![]()
![]()
omandjijam u sekundi, ili u redu teksta...![]()
![]()
mastom koje ti, kao sto se
dokazalo, isto tako ne
nedostaje... dovoljno da zavadis dva oka
na glavi
al' ne i za takav poduhvatna koji si se spremio
![]()
DILETANTNOST!!! Pa zar misle da smo idioti...
Moderator: _BataZiv_0809
- Alfons Kauders
- bug
hihihi sto si neko laska...Alfons Kauders wrote:to ti je u kombinaciji samastom koje ti, kao sto se
dokazalo, isto tako ne
na glavi
![]()
dobro hajde, nisi ni ti los
- Alfons Kauders
dobro hajde, nisi ni ti losbug wrote:hihihi sto si neko laska...Alfons Kauders wrote:to ti je u kombinaciji samastom koje ti, kao sto se
dokazalo, isto tako ne
na glavi
![]()
![]()
mozda...
- Alfons Kauders
nisam ja krivbug wrote:a kaoAlfons Kauders wrote:mozda...kad bi htio...
![]()
neces?
![]()
![]()
srce drago....:D
vidi sta si curi od teme uradio![]()
i ko je sad delikvent?
:D ah da
... diletant
:D
to je jace od mene...
uostalom, ona je prva pocela... i ona je tebe prozivala... pa ja... to da tebe ispostujem... fol...
-
patrius
#58 Re: DILETANTNOST!!! Pa zar misle da smo idioti...
Nit' gledam,nit' placam...legionarka wrote:Evo setam kanalima...i naidjem na BHT1, udarni termin 21:00, tate i zetovi...
Prvo mislim neko se zajebava sa mnom, i ujedno sa svim akoji su na tom kanalu se zadrzali...
Ja cu se osvrnut na tehnicku i produkcijsku stranu vrijednosti jer ovo umjetnicke vrijednosti nema ni truni.
Napraviti projekat na koji je BHT1 dala 2.000.000 KM koje ja i vi placamo u pretplati, plus novac od sponzora, plus marketing (koji je moguce da su producenti utrpali u vlastiti novcanik).
Ljudi potrosise 2 miliona na nesto sto je snimljeno BETA SP kamerama,interlaced (oni koji se bave filmom i produkcijom znace o cemu govorim). Svjetlo na rubu gadosti. Ista scena dva ugla dva potpuno razlicita tipa rasvjete. Bez ikakve kolor korekcije.
Pa da li je moguce da kod nas u BiH jos uvijek prolazi (cak i nakon onog sranja od Vize za budunost i one crne hrnike, koja doduse izgleda bolje od ovoga,) ovakva vrsta programa. Pa zar misle da su gledaoci, kojii imaju priliku da vide i strane programe i koji znaju, po predratnim dramama, tv serijamai fimlovima, bar nesto o kvalitetu programa,, obicne ovce koje bleje u ekrane.
A bice da jesmo, jer ovo cudo jos emituju, a mi placamo li placamo...
aferim majku im lopovsku