DILETANTNOST!!! Pa zar misle da smo idioti...

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

bug wrote:
Alfons Kauders wrote:ucio sam od najboljih... :D psiholosko ratovanje... :D :D

omandjijam u sekundi, ili u redu teksta... :D :D :D
to ti je u kombinaciji sa :D mastom koje ti, kao sto se :D dokazalo, isto tako ne :D nedostaje... dovoljno da zavadis dva oka :D na glavi
al' ne i za takav poduhvat :D na koji si se spremio :oops: :D
hihihi sto si neko laska... :D :D
bug

Post by bug »

Alfons Kauders wrote:to ti je u kombinaciji sa :D mastom koje ti, kao sto se :D dokazalo, isto tako ne :D nedostaje... dovoljno da zavadis dva oka :D na glavi
hihihi sto si neko laska... :D :D[/quote]
dobro hajde, nisi ni ti los :D daleko ces dogurati :D mozda me nekad i uspijes :oops: isprovocirati :D:D
bug

Post by bug »

Šeha wrote:Eto te Bug, brojem smajlica u postovima se priblizavas Manijaku :P :D
cast mi je :D pribliziti se njemu :D kako god :oops: :D
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

bug wrote:
Alfons Kauders wrote:to ti je u kombinaciji sa :D mastom koje ti, kao sto se :D dokazalo, isto tako ne :D nedostaje... dovoljno da zavadis dva oka :D na glavi
hihihi sto si neko laska... :D :D
dobro hajde, nisi ni ti los :D daleko ces dogurati :D mozda me nekad i uspijes :oops: isprovocirati :D:D[/quote]

mozda... :D kad bi htio... :D :D
bug

Post by bug »

Alfons Kauders wrote:mozda... :D kad bi htio... :D :D
a kao :D neces? :roll: :D
srce drago....:D:D

vidi sta si curi od teme uradio :oops: :D i ko je sad delikvent? :D:D ah da :D ... diletant :D:D :D
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

bug wrote:
Alfons Kauders wrote:mozda... :D kad bi htio... :D :D
a kao :D neces? :roll: :D
srce drago....:D:D

vidi sta si curi od teme uradio :oops: :D i ko je sad delikvent? :D:D ah da :D ... diletant :D:D :D
nisam ja kriv :D :D

to je jace od mene...

uostalom, ona je prva pocela... i ona je tebe prozivala... pa ja... to da tebe ispostujem... fol... :D :D :D
Longplay

Post by Longplay »

geronimove mudrolije wrote:FUJ

ono je kriza

majko draga sto me ne pobaci, već si me rodila da moram gledat ova sranja oko sebe svuda
Znas sta bi rekao doktor Arslanagic na ovo? - Mi smo prinudjeni da ovo gledamo :D
patrius

#58 Re: DILETANTNOST!!! Pa zar misle da smo idioti...

Post by patrius »

legionarka wrote:Evo setam kanalima...i naidjem na BHT1, udarni termin 21:00, tate i zetovi...
Prvo mislim neko se zajebava sa mnom, i ujedno sa svim akoji su na tom kanalu se zadrzali...
Ja cu se osvrnut na tehnicku i produkcijsku stranu vrijednosti jer ovo umjetnicke vrijednosti nema ni truni.
Napraviti projekat na koji je BHT1 dala 2.000.000 KM koje ja i vi placamo u pretplati, plus novac od sponzora, plus marketing (koji je moguce da su producenti utrpali u vlastiti novcanik).
Ljudi potrosise 2 miliona na nesto sto je snimljeno BETA SP kamerama,interlaced (oni koji se bave filmom i produkcijom znace o cemu govorim). Svjetlo na rubu gadosti. Ista scena dva ugla dva potpuno razlicita tipa rasvjete. Bez ikakve kolor korekcije.
Pa da li je moguce da kod nas u BiH jos uvijek prolazi (cak i nakon onog sranja od Vize za budunost i one crne hrnike, koja doduse izgleda bolje od ovoga,) ovakva vrsta programa. Pa zar misle da su gledaoci, kojii imaju priliku da vide i strane programe i koji znaju, po predratnim dramama, tv serijamai fimlovima, bar nesto o kvalitetu programa,, obicne ovce koje bleje u ekrane.

A bice da jesmo, jer ovo cudo jos emituju, a mi placamo li placamo...
aferim majku im lopovsku
Nit' gledam,nit' placam...
Post Reply