St. Louis, Info, Dogadjaji
- Ja_Ja
#276 Re: St. Louis, Info, Dogadjaji
Veza
April 1-2
Touhill Performing Arts Center
on the campus of University of Missouri St. Louis
TICKETS ON SALE NOW!
314-516-4949
Ciara Tunstall and Lindsay Hawkins
Why Veza? And What Does Veza Mean?
When MADCO artistic director, Stacy West, learned there are more Bosnians living in St. Louis than anywhere else outside their native country, she felt strongly that she needed to reach out to that community and see if there was a way to use MADCO and dance to develop a greater sense of cross-cultural understanding. In her search West met a young Bosnian man named Haris Fazlic. The interaction between West and Fazlic became the seed for Veza, which means connection in Bosnian. The concept of connection inspired the whole evening's program.
Dance uses passion, body language, and rhythm to tell stories and connect us to the world. Veza not only features the world premiere of "Still Standing" honoring Bosnians in St. Louis but also four other works that use movement to tell stories, express emotions and move audience members even though they never leave their seats.
Reflections in the Well of Solace" was developed on MADCO by New York choreographer Joseph Mills in response to the American tragedy on 9/11 and the process of healing in the aftermath. Other pieces on the program include "The Carpet" by internationally active choreographer, Michael Foley and "Flashpoint" by Timothy O'Slynne.
When MADCO Artistic Director Stacy West was asked about Veza, she replied, "When I look at the world I see dance and when I look at dance I see the world. Connection, Veza....it's the perfect title! "
Jennifer Reilly and Stephanie Cihlar in Rehearsal for "Disconnect"
http://www.madcodance.com/new/schedule.html#Veza
April 1-2
Touhill Performing Arts Center
on the campus of University of Missouri St. Louis
TICKETS ON SALE NOW!
314-516-4949
Ciara Tunstall and Lindsay Hawkins
Why Veza? And What Does Veza Mean?
When MADCO artistic director, Stacy West, learned there are more Bosnians living in St. Louis than anywhere else outside their native country, she felt strongly that she needed to reach out to that community and see if there was a way to use MADCO and dance to develop a greater sense of cross-cultural understanding. In her search West met a young Bosnian man named Haris Fazlic. The interaction between West and Fazlic became the seed for Veza, which means connection in Bosnian. The concept of connection inspired the whole evening's program.
Dance uses passion, body language, and rhythm to tell stories and connect us to the world. Veza not only features the world premiere of "Still Standing" honoring Bosnians in St. Louis but also four other works that use movement to tell stories, express emotions and move audience members even though they never leave their seats.
Reflections in the Well of Solace" was developed on MADCO by New York choreographer Joseph Mills in response to the American tragedy on 9/11 and the process of healing in the aftermath. Other pieces on the program include "The Carpet" by internationally active choreographer, Michael Foley and "Flashpoint" by Timothy O'Slynne.
When MADCO Artistic Director Stacy West was asked about Veza, she replied, "When I look at the world I see dance and when I look at dance I see the world. Connection, Veza....it's the perfect title! "
Jennifer Reilly and Stephanie Cihlar in Rehearsal for "Disconnect"
http://www.madcodance.com/new/schedule.html#Veza
-
Aorta
#277 Re: St. Louis, Info, Dogadjaji
Bicu u STL poslovno tri dana -- pitanje za lokalce: koji nas restoran preporucujete? slasticarna? aktivnosti za toddlera, nesto unikatno iz STL? Top pet stvari kao must-see or do? Unaprijed hvala.
-
klikerusa
#278 Re: St. Louis, Info, Dogadjaji
A sta je to bilo sa Berix restorana na Gravoisu? Jeli izgorio zbog przionice kafe ili zbog neceg drugog? Detalji ljudi, detalji...
-
dmr
#279 Re: St. Louis, Info, Dogadjaji
Selam/Pozdrav,
Uskoro bih sa porodicom (zena i dvoje djece - jedno ima 2 godine, drugo 2 mjeseca) trebao preseliti u St. Louis. Za pocetak planiramo rentati neki apartman (minimum 2 spavace) ili kucu ako bude povoljno. Bio bih zahvalan ako ima neko da me posavjetuje i preporuci u kojem dijelu grada da trazim ili da mi preporuci konkretne apartmane ili kucu. Trenutno znam vrlo malo (skoro nista o St. Louisu) i svaka informacija je dobro dosla. Volio bih da imam Bosanaca blizu (ne mora sad biti cijela cetvrt bosanska ali eto da ima nasih) i da je pristojan kvart bez ili sa vrlo malo kriminala (da ne strahujem kad ce mi obiti auto ili stan).
Unaprijed hvala.
Uskoro bih sa porodicom (zena i dvoje djece - jedno ima 2 godine, drugo 2 mjeseca) trebao preseliti u St. Louis. Za pocetak planiramo rentati neki apartman (minimum 2 spavace) ili kucu ako bude povoljno. Bio bih zahvalan ako ima neko da me posavjetuje i preporuci u kojem dijelu grada da trazim ili da mi preporuci konkretne apartmane ili kucu. Trenutno znam vrlo malo (skoro nista o St. Louisu) i svaka informacija je dobro dosla. Volio bih da imam Bosanaca blizu (ne mora sad biti cijela cetvrt bosanska ali eto da ima nasih) i da je pristojan kvart bez ili sa vrlo malo kriminala (da ne strahujem kad ce mi obiti auto ili stan).
Unaprijed hvala.
- Ja_Ja
#280 Re: St. Louis, Info, Dogadjaji
Tek se vratio iz BiH tako da ne znam detaljklikerusa wrote:A sta je to bilo sa Berix restorana na Gravoisu? Jeli izgorio zbog przionice kafe ili zbog neceg drugog? Detalji ljudi, detalji...
- Ja_Ja
#281 Re: St. Louis, Info, Dogadjaji
New York Times o Bosancima (hrani) u St. Louis-u.
http://www.nytimes.com/2011/09/28/dinin ... eamed.html
http://www.nytimes.com/2011/09/28/dinin ... eamed.html
- Ja_Ja
#282 Re: St. Louis, Info, Dogadjaji
Sutra (Nedelja) 2. Oktobar Bosanski Festival u Corondolet parku. (I-55 i Loughborough Ave.).
Džigera kao i uvijek.
Džigera kao i uvijek.
- luckylaka
#283 Re: St. Louis, Info, Dogadjaji
Hocel bit ono naee bacanje kamena,navlacenje konopa,borba bikova.Kazu da ce ove godine pokusati oboriti rekord u duzini igranja kola.Igrat ce se preko 45 minuta a u kolu se ocekuje izmedju1000-1500 najvatreniji igraca.Kao sto kazes dzgara svake godine.Ja_Ja wrote:Sutra (Nedelja) 2. Oktobar Bosanski Festival u Corondolet parku. (I-55 i Loughborough Ave.).
Džigera kao i uvijek.
-
klikerusa
#284 Re: St. Louis, Info, Dogadjaji
A vrijeme je bilo pravo za kolce. Čovjek haman da se nije ni oznojio ispod pazuha poslije 15 minuta cupkanja.luckylaka wrote:Hocel bit ono naee bacanje kamena,navlacenje konopa,borba bikova.Kazu da ce ove godine pokusati oboriti rekord u duzini igranja kola.Igrat ce se preko 45 minuta a u kolu se ocekuje izmedju1000-1500 najvatreniji igraca.Kao sto kazes dzgara svake godine.Ja_Ja wrote:Sutra (Nedelja) 2. Oktobar Bosanski Festival u Corondolet parku. (I-55 i Loughborough Ave.).
Džigera kao i uvijek.
Slušajući na radiju Behar govor hodže i voditelja, očito je da su na današnjem festivalu sva trojica hodža uz tepsiju ćevapa našli izlaz iz situacije u koji se Bošnjaci u STL nalaze. Naravno, treba kao i u prethodnih par godina, treba izgraditi obrazovno kulturni centar, aščinicu. Hoće li od toga biti išta, ne znam, ali nije da nismi prije čuli.
Oni koji su prije skoro pa ponižavali druge, sad govore kako i ti drugi i nisu toliko loši...a mi sitna raja smo samo tako izradjeni kao i uvijek...tak'i smo vazda bili i bićemo.
- Ja_Ja
#285 Re: St. Louis, Info, Dogadjaji
Taj hodza je fenomen.
- StLouis
#287 Re: St. Louis, Info, Dogadjaji
NAPOKOOONNNNN
thats right we are bringin' CULTURE SHOCK TO STL!
When: October 28th, 2011
Where: Europe Night Club
710 North 15th Street
Saint Louis MO
Doors OPEN AT 9:30 PM
Closing at 3:00 AM - thats right we going hard till its over baby!!!
THIS EVENT IS 18+
%_*%_**YOU CAN PURCHASE YOUR TICKETS AT**%_*%_
http://www.desiclub.com/shop/cart/ticke ... ntID=11243
OR
If you would like to purchase tickets in PERSON please contact us at :
email ---> [email protected]
phone ---> 636-236-8297
Ticket Prices -
General Admission : $25.00
VIP: $40.00 -limited- (VIP guests will have a separate entrance. AND access to the EXCLUSIVE VIP bar and general admission area)
A_list VIP: $60.00 ** VERY Limited availability** (VIP privileges PLUS MEET & GREET)
**Groups of 6+ or more wanting VIP- PLEASE inquire about our NeXt GROUP PACKAGE!
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
_*_opening set DJ_*_
DJ KEENO aka Keeno da Kid will be on decks from the minute you step foot into the club until Culture Shock's performance. (thats right same DJ YOU HEARD AT JAY SEAN!!!)
http://www.soundcloud.com/kidkeeno
http://www.facebook.com/DJKEENO
http://www.twitter.com/DJKEENO
_*_closing set DJ_*_
DJ SLANTE st.louis's original home DJ that you hear at every venue, BEST IN THE BUSINESS!! he will be on the decks after the performance till the CLUB CLOSES!!!!
http://www.slantedsounds.com/
CULTURE SHOCK WILL CONTINUE TO STAY ON THE MIC AND MC TILL THE CLUB CLOSES!!!!
AMAZING DRINK SPECIALS THE WHOLE NIGHT!!!!!
l Booth l Bottle l VIP - contact us at -> [email protected]
We would like to thank 7 Star Entertainment for helping us! Look out for their events later this year!!
_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_
Saint Louis, get ready for the NeXt LEVEL
NeXt Entertainment is about to introduce a new CULTURE to you...
CULTURE SHOCK
PERFORMING LIVE @ CLUB EUROPE OCT 28TH!
AN EVENT TO SHOW YOU WHAT THE NEXT LEVEL MEANS.....
Where: Europe Night Club
710 North 15th Street
Saint Louis MO
Doors OPEN AT 9:30 PM
Closing at 3:00 AM - thats right we going hard till its over baby!!!
THIS EVENT IS 18+
%_*%_**YOU CAN PURCHASE YOUR TICKETS AT**%_*%_
http://www.desiclub.com/shop/cart/ticke ... ntID=11243
OR
If you would like to purchase tickets in PERSON please contact us at :
email ---> [email protected]
phone ---> 636-236-8297
Ticket Prices -
General Admission : $25.00
VIP: $40.00 -limited- (VIP guests will have a separate entrance. AND access to the EXCLUSIVE VIP bar and general admission area)
A_list VIP: $60.00 ** VERY Limited availability** (VIP privileges PLUS MEET & GREET)
**Groups of 6+ or more wanting VIP- PLEASE inquire about our NeXt GROUP PACKAGE!
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
_*_opening set DJ_*_
DJ KEENO aka Keeno da Kid will be on decks from the minute you step foot into the club until Culture Shock's performance. (thats right same DJ YOU HEARD AT JAY SEAN!!!)
http://www.soundcloud.com/kidkeeno
http://www.facebook.com/DJKEENO
http://www.twitter.com/DJKEENO
_*_closing set DJ_*_
DJ SLANTE st.louis's original home DJ that you hear at every venue, BEST IN THE BUSINESS!! he will be on the decks after the performance till the CLUB CLOSES!!!!
http://www.slantedsounds.com/
CULTURE SHOCK WILL CONTINUE TO STAY ON THE MIC AND MC TILL THE CLUB CLOSES!!!!
AMAZING DRINK SPECIALS THE WHOLE NIGHT!!!!!
l Booth l Bottle l VIP - contact us at -> [email protected]
We would like to thank 7 Star Entertainment for helping us! Look out for their events later this year!!
_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_
Saint Louis, get ready for the NeXt LEVEL
NeXt Entertainment is about to introduce a new CULTURE to you...
CULTURE SHOCK
PERFORMING LIVE @ CLUB EUROPE OCT 28TH!
AN EVENT TO SHOW YOU WHAT THE NEXT LEVEL MEANS.....
-
klikerusa
#289 Re: St. Louis, Info, Dogadjaji
Ih kad ga Sukrija organizujeJa_Ja wrote:
Bice fino...bar se nadam...
- luckylaka
#290 Re: St. Louis, Info, Dogadjaji
Eto daj boze da bude 30 ljudi,ovdje prolazi samo turbo drolja,izvorna i poneki klempo tipa Dado,Sako..klikerusa wrote:Ih kad ga Sukrija organizujeJa_Ja wrote:
-
klikerusa
#291 Re: St. Louis, Info, Dogadjaji
Mozda zato i nema karata u pretprodaji ...luckylaka wrote:Eto daj boze da bude 30 ljudi,ovdje prolazi samo turbo drolja,izvorna i poneki klempo tipa Dado,Sako..klikerusa wrote:Ih kad ga Sukrija organizujeJa_Ja wrote:
- Ja_Ja
#292 Re: St. Louis, Info, Dogadjaji
Nece biti velika posjeta jer se spremaju svi za dan poslije i Dadu Polumentu (ebo ga onaj ko mu je dao umjetnicko ime):
http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak ... 7035_n.jpg
Friday / November, 25th, 2011 - Saint Louis, MISSOURI -
-Atlantic Banquet Center / Hall
- MORE INFO COMING SOON!
A za istinske sladokusce tu su u Subotu Senada i Halil koji ce da zare i pale St. Louisom:
Karte i u predprodaji:)

enada i Halil Po Prvi Put U Americi
St.Louis Novembar 26 2011
Pocetak u 7 Sati
Ulaz $25
Dodjite Na Dobro i Lijepo Vece
Za Poznatom Grupom Iz Podrinje BH
SENADA i HALIL
evropa i vrelo market $25
A ni Europa nije sto je nekad bila:)

Join us next Wednesday as we host the biggest party on Thanksgiving Eve.
Come enjoy the beats of Release Management's finest DJ's: Brandon Jade, Emilio Hernandez, and Europe's very own resident DJ Reece.
We will also shower you with balloons filled with $1000!!!!
For table reservations contact us at [email protected]
This is an 18+ event
Doors open at 10pm and close at 3 am.
BEM ti gdje mi zivimo...
- MORE INFO COMING SOON!
A za istinske sladokusce tu su u Subotu Senada i Halil koji ce da zare i pale St. Louisom:

Pocetak u 7 Sati
Ulaz $25
SENADA i HALIL

Come enjoy the beats of Release Management's finest DJ's: Brandon Jade, Emilio Hernandez, and Europe's very own resident DJ Reece.
This is an 18+ event
BEM ti gdje mi zivimo...
- Ja_Ja
#293 Re: St. Louis, Info, Dogadjaji
Ipak nasao sam nesto sto je vrijedno pomenuti u desavanjima ovog vikenda u "nasem" gradu.
Obiljezavanje Hidzretske nove godine.

Dzemat Nur poziva sve svoje drage prijatelje i dzematlije da obiljezimo zajedno hidzretsku novu godinu uz jedan interesantan program koji smo mi pripremili za vas.
Saturday, November 26, 2011
Time7:00pm until 12:00am
Where:Dzemat Nur, 6220 Gravois Ave., Saint Louis, MO
Obiljezavanje Hidzretske nove godine.

Dzemat Nur poziva sve svoje drage prijatelje i dzematlije da obiljezimo zajedno hidzretsku novu godinu uz jedan interesantan program koji smo mi pripremili za vas.
Saturday, November 26, 2011
Time7:00pm until 12:00am
Where:Dzemat Nur, 6220 Gravois Ave., Saint Louis, MO
- luckylaka
#294 Re: St. Louis, Info, Dogadjaji
I za informaciju gazda je do sada prodao preko 800 karata za salu koja je registrovana za 600 gostiju uz i dalje nastavlja prodaju tako da se ocekuje oko 1000 sto znaci opsti haos.Ne znam koga da zovem da prijavim taj javasluk jer mi dijete ide pravo se bojim belaja.Ako neko zna gdje da se prijavi ovaj kabadahija-pisiJa_Ja wrote:Nece biti velika posjeta jer se spremaju svi za dan poslije i Dadu Polumentu (ebo ga onaj ko mu je dao umjetnicko ime):
- MORE INFO COMING SOON!
Pocetak u 7 Sati
Ulaz $25
SENADA i HALIL
This is an 18+ event
BEM ti gdje mi zivimo...
- luckylaka
#295 Re: St. Louis, Info, Dogadjaji
Ima li gdje kakav dobar dernek u St.Louis-u za Novu godinu.Ovo do sada sto sam vidio nije za moju raju Cazim C.kod Grbica
Osma H. u ,,Atlanticu,,
opet neke Meraklije ili Ahbabi u nekoj sali
.Nista mi od ovog ne pase.
- Ja_Ja
#296 Re: St. Louis, Info, Dogadjaji
Nista! Velika nula ove godine. Mozda malo potencijala ima u Vividu sa Rock ko Fol ali sve je to tanko. Nikad vise seljakluka.
Nego se zabiti u kucu s najblizima i to je to.
- luckylaka
#297 Re: St. Louis, Info, Dogadjaji
I meni se cini da je najbolja opcija ,,basement,,i jos nacuh juce kod,,Grbica,,samo $135(valjda nisam dobro cuo)Ko svira u Vividu i kakva je situacija sa Palermo,Milano,Skala....Ja_Ja wrote:Nista! Velika nula ove godine. Mozda malo potencijala ima u Vividu sa Rock ko Fol ali sve je to tanko. Nikad vise seljakluka.
- StLouis
#298 Re: St. Louis, Info, Dogadjaji
Grbic, $ 135 oho ho
Rock ko Fol u Vivid-u, $ 110. Ne znam, kao da U2 svira.
- luckylaka
#299 Re: St. Louis, Info, Dogadjaji
zato jarane,,raspjevani ahbabi,,$50 pa uzivajStLouis wrote:Grbic, $ 135 oho hoRock ko Fol u Vivid-u, $ 110. Ne znam, kao da U2 svira.
- StLouis
#300 Re: St. Louis, Info, Dogadjaji
Da, da, jos nam samo Ekrem fali, ali izgleda da je on otisao u malo urbaniju sredinuluckylaka wrote:zato jarane,,raspjevani ahbabi,,$50 pa uzivajStLouis wrote:Grbic, $ 135 oho hoRock ko Fol u Vivid-u, $ 110. Ne znam, kao da U2 svira.
Koji izbor jebo te nije normalno.Gdje pjeva ekrem jevric jel i on u St.Louis(samo nam jos on fali)