ali kad dijaspora šalje to je punjenje budžeta
akcija 1000 dijasporaca po 25 eura
da riješim probleme
vratit ću svima pare
Black swan wrote:neto je iz šupljeg u prazno
ali kad dijaspora šalje to je punjenje budžeta
akcija 1000 dijasporaca po 25 eura
da riješim probleme
vratit ću svima pare
Nisam znao da si van BiHLogovan wrote:Preko 5 milja. Zna se desiti da pošaljem i preko 10, zavisi kako kad.
ovo se kazeBlack swan wrote:da obnovim stan iz 1984, da dovršim kuću i malo renoviram montažnu vikendicu
Black swan wrote:da obnovim stan iz 1984, da dovršim kuću i malo renoviram montažnu vikendicu

Danguba wrote:Rijetko saljem, uvijek donosim.
Kakav je to uspjeh u zivotu ako okrenes ledja rodbini i prijateljima?
Hoces biti ljepsi mrtvac sa milion ili hiljadu?
ja ih ovdje pripazimmuminovic wrote:Ja svojoj rodbini u USA, jos nisam poceo slati novac, ali koliko kukaju, mislim da cu morati uskoro poslat nesto.
jašta prodavati ispod cijene nešto što je plaćeno prije 30 godina krvavo zarađenim parama iz pustinjehrle1976 wrote:Black swan wrote:da obnovim stan iz 1984, da dovršim kuću i malo renoviram montažnu vikendicu
Prodas ono bez cega mozes a ostalo sa zaradom renovrias.
možemo se mi zezati ali 1929 su iz hercegovine slali rođacima i braći pare u amerikumuminovic wrote:Ja svojoj rodbini u USA, jos nisam poceo slati novac, ali koliko kukaju, mislim da cu morati uskoro poslat nesto.
luckylaka wrote:Ja jednom poslao u koverti hrpu para i jos osigurao ali zamjenio na koverti primalac i posiljalac kad ono nakon 20-ak dana ide postar kaze potpisite neko vam sa ove adrese(moje)poslao pare. Reko eto vala nije kome je sudjeno nego kome je namijenjeno
Black swan wrote:jašta prodavati ispod cijene nešto što je plaćeno prije 30 godina krvavo zarađenim parama iz pustinjehrle1976 wrote:Black swan wrote:da obnovim stan iz 1984, da dovršim kuću i malo renoviram montažnu vikendicu
Prodas ono bez cega mozes a ostalo sa zaradom renovrias.
radije polit benzinom i zapalit ili čekati da narod ponovno bude bogat kao prije... dakle nikad