[quote="miki27A"]Da si ti ziv meni Bijeli Labude, ti si se sam navukao na njih, ne oni na tebe:
1. http://www.dvlottery.state.gov ovo i samo ovo je zvanicna web stranica za apliciranje za Diversity lutriju. TI rece da se prijavljivao pocetkom 2011 godine na http://www.usafis.org, e pa to nije zvanicna web stranica, nego oni hoce pare od tebe da bi te kao oni prijavili na lutriju. (Nadam se da im nisi sliku poslao?)
2.Za maltretiranje telefonom ne znam sta ti reci: cim cujes da su oni, spusti slusalicu. Nemoj im davati ni pod razno brojeve kartica, a nemoj ni uplacivati preko Western Uniona ako budu i to nudili, jer ti nisi dobio na lutriji, i preko njih sigurno neces dobiti na lutriji. Mozes blokirati te dolazece brojeve, prijaviti ih da te maltretiraju. Uglavnom ti njima nisi nista duzan i nista im ne placaj.
Sretno.
Ne nisam im poslao sliku ali preko telefona je mi rekla da to mogu uraditi.
Hoće li me stranci da me prevaraju?
- xamp
#27 Re: Hoće li me stranci da me prevaraju?
Procitaj link koji sam ti poslao i ignorisi te pozive.
-
Bijeli Labud
#28 Re: Hoće li me stranci da me prevaraju?
Hvala za link i savjet. HA HA HA Za koliko glupo misle oni mene prodati?xamp wrote:Procitaj link koji sam ti poslao i ignorisi te pozive.
- anthraxQ
- Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi
#29 Re: Hoće li me stranci da me prevaraju?
Šta je ovo?Bijeli Labud wrote:Hvala za link i savjet. HA HA HA Za koliko glupo misle oni mene prodati?xamp wrote:Procitaj link koji sam ti poslao i ignorisi te pozive.
- amrica
#30 Re: Hoće li me stranci da me prevaraju?
mislim da labud nije ni nepismen ni polupismen, samo mu nas jezik nije maternji. Nije napravio niti jednu klasicnu gresku domaceg nepismenog lika, tipa mogo, radijo, htjeo, nevolim.... sve je tacno napisano, samo je izbor pojedinih rijeci malo cudan
i poneka konstrukcija.
i izgleda da nema zareza u tom njegovom jeziku.
ali ipak perfektno jasno.
labude, odakle si da si, bjezi iz bosne
i izgleda da nema zareza u tom njegovom jeziku.
ali ipak perfektno jasno.
labude, odakle si da si, bjezi iz bosne
-
KENJAC
#31 Re: Hoće li me stranci da me prevaraju?
Ja , zbog znaka interpunkcije, skontah da se radi o upinoj recenici! Dalje ti ne mogu pomoc!anthraxQ wrote:Šta je ovo?Bijeli Labud wrote:Hvala za link i savjet. HA HA HA Za koliko glupo misle oni mene prodati?xamp wrote:Procitaj link koji sam ti poslao i ignorisi te pozive.
![]()
- anthraxQ
- Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi
#32 Re: Hoće li me stranci da me prevaraju?
KENJAC wrote:Bijeli Labud wrote:Hvala za link i savjet. HA HA HA Za koliko glupo misle oni mene prodati?xamp wrote:Procitaj link koji sam ti poslao i ignorisi te pozive.
Ja , zbog znaka interpunkcije, skontah da se radi o upinoj recenici! Dalje ti ne mogu pomoc!
Ja razumio da ga zanima za koliko para bi ga prodali, ako bi se on prodavao i da li bi to bilo glupo od njega s obzirom da je muško.
Eto ne krivite me ako pogrešno razumijem.