Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mislis wrote:Vi sto zivite u USA vjerovatno znate ko je Hanna , za ostale u kratko da kazem da je to 15-godisnja , jos uvijek , djevojcica koja vrijedi bilion dolara .
Diznijeva zvijezda koja pjeva , glumi ....
Elem , prije nekoliko dana Annie Leibovitz je slikala istu u nekim `provokativnim ` pozama . Nisam vidjela slike , a ovde se podigla samo taka prasina .
Vijest dana . Pricamo muz mi i ja o tome . Moj komentar je bio da ja ne bih dozvolila tako nesto svom djetetu , otac doticne je bio prisutan tokom simanja .
Na to muz mi rece da sam ja postala puritanka ko i ovi `ovdje` .
Moje pitanje je , da li ste promijenili svoja moralna , eticka i svaka druga nacela , da li i koliko nova sredina utice na vase shvatanje i ponasanje .
Normalo pitanje je upuceno ljudima koji su postali dijaspora u odraslim godinama , 25 i vise .
Ja zivim u Alabami, mozes misliti kako je to???
Vise sam poludio od svog ovog "moraliteta" da sam posto jos liberalniji!
Sta da ti kazem. Cijeli taj neki dzet set mi se popeo na onu stvar. A i ta mala zajedno sa njima. A sto se tice moralnih vrijednosti one se ne mijenjaju samo zato sto zivish negdje gdje su manje od tvojih standarda. One se mjenjaju smisljeno, s ciljem dostizanja neke licne satisfakcije. Nekako mi ide na zivac kada ljudi koriste one oko sebe da bi opravdali svoje poteze ali su u stvari samo oni ti koji imaju uticaj na svoje odluke.
To meni nije moralno. Nije ni bolesno, svako ima svoj izbor, ali ipak, nebi ja to dozvolio. Zato glasajte za republikanca inace ce democRATS odvesti ovu drzavu u propast.
location wrote:To meni nije moralno. Nije ni bolesno, svako ima svoj izbor, ali ipak, nebi ja to dozvolio. Zato glasajte za republikanca inace ce democRATS odvesti ovu drzavu u propast.
location wrote:To meni nije moralno. Nije ni bolesno, svako ima svoj izbor, ali ipak, nebi ja to dozvolio. Zato glasajte za republikanca inace ce democRATS odvesti ovu drzavu u propast.
Za koje republikance? Onog Foley-a sto je maloljetnika iskoristavao, onog iz Louisiane sto je prostitutke placao, onda onaj iz Idaho-a (nemogu mu se sad sjetit imena) jel o time republikancima pricas? Ili o Bushu koji je bio notorni alkoholicar, pa je negdje skonto da bi mozda mogao predsjednik bit pa najednom boga nasao!
Za koje republikance? Onog Foley-a sto je maloljetnika iskoristavao, onog iz Louisiane sto je prostitutke placao, onda onaj iz Idaho-a (nemogu mu se sad sjetit imena) jel o time republikancima pricas? Ili o Bushu koji je bio notorni alkoholicar, pa je negdje skonto da bi mozda mogao predsjednik bit pa najednom boga nasao!
Svako napravi nesto lose pa dobije nogu ili obrise to sto je uradio. Vise sam mislio na ovaj liberali sekularizam sto se provlaci svugdje. Treba imati seperaciju drzave i religije ali oni malo pocinju da seru.
Aaa, zaboravio si da je Djordje i po bijelom volio udarati... Cocaine Cowboy, bukvalno
mislis wrote:jefferson
liberalniji ...
nekoliko gluposti da nabacim , pocela sam redovno da nosim grudnjak ovdje ( poznanica, nase gore list , manje osjetljiva na poglede upucene u taj dio tjela koji su mene natjerali na to , je bila direktno ' prijateljski ' posavjetovana da ovdje i dvije godine stare djevojcice nose dvodijelni kupaci ) .
Pusenje , alkohol ... maloljetna konzumacija istih ...
U svoj zivot nisam te stvari nikad povezala sa karakterom osobe . Mislim ako si nepusac ne cini te to boljim covjekom od mene , mozda zdravijim ali plemenitijim ili velikodusnijim nikako .
Kad razgovaram sa svojom djecom o tim " porocima " cinim to sa zdravstvenog aspekta , mislim ja . Ali mi cesto prodje kroz glavu pitanje da li je to stvarno tako , ili u stvarnosti ne bih voljela da se nadju u situaciji da su " obiljezeni " .
Ili ovo , u nasu zemlju sverc - comerc , ma nema gdje nije stiglo i kojim se sredstvima sluzilo za postizanje sopstvenih ciljeva . Sto bi rekli i rodjenu mater bi prodalo za dinar . Ovdje ne daj ti te price i popovanja oko pogresno naplacenog telefonskog racuna .
Samo da se nadovezem na temu posenja. Isla ja na poslovni put u San Antonio, prije mozda mjesec dana, preko Detroita (iz Toronta sam isla) i sjela ja u avion a iza mene sjedi zena sa sinom, mali ima mozda pet godina. Covjek preko puta nas poce listat' novine i na prvoj strani Obamina slika, istom ce ti ova u pricu, svom djetetu, kako Obama nije zdrav jer ima pusacki glas?!? i kako ona i tata za njega nece glasati?!?! Ja usima nisam mogla vjerovati!!
mislis wrote:ili kad bezuspijesno objasnjavam uciteljici da Jesus Crist nekim ljudima ne predstavlja mnogo .
Zvala me zato sto je moje dijete u esklamativnom , ne pogrdnom smislu upotrijebio Njegovo ime .
Da napomenem , nije privatna skola .
Malo mi jeste bolesno. Malo joj je rano za sexualne insinuacije, barem ne za javnost.
Dalje, neshto mi nije zdrava ova njihova relacija... sudeci po kratkim isjechcima na TV s njihovog koncerta (tata i kcer); pa isto k'o da pjevaju jedno drugom.
... nego, kako strucno location okrenu pricu na politiku.
To nije tema ove emisije.