Bigtv i amigosi dvije razlicite kompanije tj.iptv servisi.Kupujes koji hoces .Oba dobijes free 48 sati da isprobas.Amigosi jednostavniji za instalaciju(vec sam pisao)Kako dalje sa smart app.pise ovdje.http://siptv.eu/faq/sammy/index.html klikni na,,press here..i citaj .imas verziju ruski i engleski.Za big tv sam ti poslao web za amigose saljem na p.p..Ok.Point. wrote:Ja kakim po Saji kad sam na poslu.luckylaka wrote:Ima sve samo prvo vidi imas li tv,radi li ti tv,jel Samsung smartPoint. wrote:Hvala na odgovoru. Nisam sad kuci al kad dodjem pokusacu ovako. Znas li za ove tvviet jesi li cuo za njih? Ovi amigosi, imaju li kakvu stranicu, kako dospjeti do njih? Jebiga znam da su ova pitanja vec postavljena al nemam stvarno vremena sve citati, malo dijete puno obaveze.Eto nemas vremena zbog dijeteta a imas vremena 24 sata visiti na forumu i kukati na Safeta.
Salim se .Odavno sam vec na ovim iptv servisima pa vise i ne posjecujem web starnice.Pogledacu rade li pa javim.Haj sad pelene promijeni dijetetu.
Evo za pocetak posjeti ove(moras se registrovati)86 kanala sa svim sportskim kanalima http://bigtv.rs/index.php
![]()
Vako. Skino sam tu aplikaciju, ima ovih par nekih kanala. Dva kanala rade, ostali pokazuju error. Al vjerujem da radi aplikacija. Jel ovo bigtv ti amigosi ili? Kreirao sam nalog na ovom linku sto si postavio. Kako da kontaktiram ovog administratora sa IPTV aplikacije?
Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
- luckylaka
#626 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
- luckylaka
#627 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
@Point Imas p.p.
- Point.
#628 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
Hvala vidio sam. Poslo sam ti odgovor. Sad sam uplatio ovu donaciju od 5 eura ovom rusu za IPTV aplikaciju. Jel sad trebam cekati od njega da mi posalje MAC taj broj?
- luckylaka
#629 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
na app.klikni na seting ili na crveno dugme na daljinskom u gore u cosku na smart iptv pojavice se tvoja mac adresa.Joooj s kim se upusti u raspravu.Point. wrote:Hvala vidio sam. Poslo sam ti odgovor. Sad sam uplatio ovu donaciju od 5 eura ovom rusu za IPTV aplikaciju. Jel sad trebam cekati od njega da mi posalje MAC taj broj?
- Point.
#630 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
Ma nek prorade kanali, nek me jebe Pape ako hoce.luckylaka wrote:na app.klikni na seting ili na crveno dugme na daljinskom u gore u cosku na smart iptv pojavice se tvoja mac adresa.Joooj s kim se upusti u raspravu.Point. wrote:Hvala vidio sam. Poslo sam ti odgovor. Sad sam uplatio ovu donaciju od 5 eura ovom rusu za IPTV aplikaciju. Jel sad trebam cekati od njega da mi posalje MAC taj broj?Ako hoces dalje da ti objasnim javno ces ovdje priznati da je Safet Susic najbolji BiH selektor
Dobio sam tu MAC adrwsu i poslo ovom baji na mail. Sad valjda trebam cekati da mi aktivira valjda, ako sam dobro skonto.
- luckylaka
#631 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
Jeste.Do sada bi Maca diskrecija ukapirala kako ide.Je li ti rus poslao e mail da je primio pare.kad dobijes e mail pisace ti da meni posaljes $10 a ja cu ti reci kome ces jos poslati $ 20 da to sve proradi.Tako ide nas biznisPoint. wrote:Ma nek prorade kanali, nek me jebe Pape ako hoce.luckylaka wrote:na app.klikni na seting ili na crveno dugme na daljinskom u gore u cosku na smart iptv pojavice se tvoja mac adresa.Joooj s kim se upusti u raspravu.Point. wrote:Hvala vidio sam. Poslo sam ti odgovor. Sad sam uplatio ovu donaciju od 5 eura ovom rusu za IPTV aplikaciju. Jel sad trebam cekati od njega da mi posalje MAC taj broj?Ako hoces dalje da ti objasnim javno ces ovdje priznati da je Safet Susic najbolji BiH selektor
![]()
Dobio sam tu MAC adrwsu i poslo ovom baji na mail. Sad valjda trebam cekati da mi aktivira valjda, ako sam dobro skonto.
- Point.
#632 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
Poslo mi rusina sljedece: Hi! Thanks a lot! Please send your MAC to activate. Donation ID: xxxxxxxxxxxx.....Ja mu poslo moj MAC i evo sad camim cekajuci.luckylaka wrote: Jeste.Do sada bi Maca diskrecija ukapirala kako ide.Je li ti rus poslao e mail da je primio pare.kad dobijes e mail pisace ti da meni posaljes $10 a ja cu ti reci kome ces jos poslati $ 20 da to sve proradi.Tako ide nas biznisSalim se .Kad ti proradi app.javi se onom na email da ti pusti free 48 sati kanale .
- luckylaka
#633 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
ok.ko ceka doceka premda ja mislim da je on tebi vec aktivirao servis dok je primio pare.Sad ce ti i onaj vjerovatno pustiti kanale pa moras ugasiti tv kako bi gledaoPoint. wrote:Poslo mi rusina sljedece: Hi! Thanks a lot! Please send your MAC to activate. Donation ID: xxxxxxxxxxxx.....Ja mu poslo moj MAC i evo sad camim cekajuci.luckylaka wrote: Jeste.Do sada bi Maca diskrecija ukapirala kako ide.Je li ti rus poslao e mail da je primio pare.kad dobijes e mail pisace ti da meni posaljes $10 a ja cu ti reci kome ces jos poslati $ 20 da to sve proradi.Tako ide nas biznisSalim se .Kad ti proradi app.javi se onom na email da ti pusti free 48 sati kanale .
- luckylaka
#634 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
I ne placaj nista vise dok ne vidis kako radi.Kod mene je perfekt a onaj drugi nas zemo kaze kod njega nikako.luckylaka wrote:ok.ko ceka doceka premda ja mislim da je on tebi vec aktivirao servis dok je primio pare.Sad ce ti i onaj vjerovatno pustiti kanale pa moras ugasiti tv kako bi gledaoPoint. wrote:Poslo mi rusina sljedece: Hi! Thanks a lot! Please send your MAC to activate. Donation ID: xxxxxxxxxxxx.....Ja mu poslo moj MAC i evo sad camim cekajuci.luckylaka wrote: Jeste.Do sada bi Maca diskrecija ukapirala kako ide.Je li ti rus poslao e mail da je primio pare.kad dobijes e mail pisace ti da meni posaljes $10 a ja cu ti reci kome ces jos poslati $ 20 da to sve proradi.Tako ide nas biznisSalim se .Kad ti proradi app.javi se onom na email da ti pusti free 48 sati kanale .
Ponovo upaliti i to je to.bas uskoro na Spice kanalu pocinje novi film
pa pozuri
Ako mi sta javi onaj postat cu.Poz.
- Point.
#635 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
Ugasio tv, upalio opet i nista. I dalje cekam da mi aktivira rus.
-
missko
#636 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
Posalji mu jos jednom mail sa transakcijskim kodom uplate i reci da ti pusti appPoint. wrote:Ugasio tv, upalio opet i nista. I dalje cekam da mi aktivira rus.
- luckylaka
#637 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
Evo stigao odgovor od amigosa...Upravo sam ubacio iptv listu u smart tv vašeg kolege.Hvala puno na preporukama.Point. wrote:Ugasio tv, upalio opet i nista. I dalje cekam da mi aktivira rus.
Srdačan pozdrav i čujemo se. Upali i gledaj dok je dzaba.
- Point.
#638 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
Sad sam salto po kanalima i rade super. Jedino onaj svedski Viasat sport neradi al ko mu jebe mater. Za 8 dolara mjesecno definitivno vrijedi. Uplaticu cim prodje ovaj probni period. Jos jednom thanks.

- luckylaka
#639 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
Dobro pogledaj kako rade dok je freePoint. wrote:Sad sam salto po kanalima i rade super. Jedino onaj svedski Viasat sport neradi al ko mu jebe mater. Za 8 dolara mjesecno definitivno vrijedi. Uplaticu cim prodje ovaj probni period. Jos jednom thanks.![]()
-
BornInHell
#640 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
Ovo je prvi put da je lakijeva poruka nekom stiglaluckylaka wrote:Dobro pogledaj kako rade dok je freePoint. wrote:Sad sam salto po kanalima i rade super. Jedino onaj svedski Viasat sport neradi al ko mu jebe mater. Za 8 dolara mjesecno definitivno vrijedi. Uplaticu cim prodje ovaj probni period. Jos jednom thanks.![]()
- luckylaka
#641 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
BornInHell wrote:Ovo je prvi put da je lakijeva poruka nekom stiglaluckylaka wrote:Dobro pogledaj kako rade dok je freePoint. wrote:Sad sam salto po kanalima i rade super. Jedino onaj svedski Viasat sport neradi al ko mu jebe mater. Za 8 dolara mjesecno definitivno vrijedi. Uplaticu cim prodje ovaj probni period. Jos jednom thanks.![]()
![]()
postajes mekehan...
- Point.
#642 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
I sta velis laki koji bi preporucio...bigtv ovaj ili ove amigose.
-
Paul F.
#643 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
Izgleda da su amigosi bolji nego mislim da je najbolje imati box mag 254 pa u njega ugurati kanale. 13 sa 9 cm. Nosiš ga sa sobom gdje hoćeš. Ako se posvađaš sa ženom možeš demonstrativno napustiti kuću. U jednoj ruci piva, u drugoj box a na reveru značka FK Sarajeva. 
- luckylaka
#644 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
Eto preporucio sam ti oba pa izaberi.Amigosi su dalek kvalitetniji,dobar izbor kanala,dobra slika,filmovi serije ali ni bigtv nije los.Ja ima oba na dva tv-a.Inace nisam nikada korisio te android uredjaje posto praktikujem kupovati samo Samsung smart tv.Kazu neki da je taj mag cudo tehnologije a vidim da su i prilicno jeftini.Isprobaj pa javi.Ja isto kad se posvadjam sa zenom tv od 60 inchi na ledja pa kod komsinice na pivo.Inace koliko znam 99.9 % Krajisnika navija za Zelju ti mora da si iz Kninske krajinePaul F. wrote:Izgleda da su amigosi bolji nego mislim da je najbolje imati box mag 254 pa u njega ugurati kanale. 13 sa 9 cm. Nosiš ga sa sobom gdje hoćeš. Ako se posvađaš sa ženom možeš demonstrativno napustiti kuću. U jednoj ruci piva, u drugoj box a na reveru značka FK Sarajeva.
-
rizibizi
#645 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
Moze li se sta od ovih iptv paketa organizovati i koristiti u Bosni, skalameriju raznu imam samo mi trebaju kanali, paketi, sta vec?
- luckylaka
#646 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
Upitacu vlasnike pa javim.rizibizi wrote:Moze li se sta od ovih iptv paketa organizovati i koristiti u Bosni, skalameriju raznu imam samo mi trebaju kanali, paketi, sta vec?
-
rizibizi
#647 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
Bio bih zahvalan za povratnu info. Odgovarala bi mi lista za MAG 254 ili za KODI (Xbmc). Moze li se negdje pogledati sta se nudi, lista kanala i sl. ima li kakav link?
- luckylaka
#648 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
Imas p.p.rizibizi wrote:Bio bih zahvalan za povratnu info. Odgovarala bi mi lista za MAG 254 ili za KODI (Xbmc). Moze li se negdje pogledati sta se nudi, lista kanala i sl. ima li kakav link?
-
rizibizi
#649 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
Zahvaljujem.
- Point.
#650 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
Moram pohvaliti ovu amigos listu. Radi super, odlican izbor kanala. Sad sam rahat sto se tice fudbala za ovu sezonu.