Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Vijesti sa cijele zemaljske kugle o dešavanjima u bh. dijaspori, zanimljivosti o drugim državama i slično.
Post Reply
BornInHell

#576 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by BornInHell »

luckylaka wrote:
http://www.iptv-toptv.com/ -$7 mjesecno 86 kanala 20 sportskih,3 xxx kanala
Hey ovaj link više neradi da nemas neki novi link za njih...koristio sam one cardsharingtv.com i nisu mi nešto hrpa kanala ali pola neradi kako treba
luckylaka

#577 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by luckylaka »

BornInHell wrote:
luckylaka wrote:
Hey ovaj link više neradi da nemas neki novi link za njih...koristio sam one cardsharingtv.com i nisu mi nešto hrpa kanala ali pola neradi kako treba
Nema vise...kraj ako bude javim
missko

#578 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by missko »

Uzese pare zacas nelegalno a oni sto su na godinu uplatili nek se nagledaju neceg drugog
kapitalizam

#579 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by kapitalizam »

Ja trenutno koristim iptv servis narodna tv ,mjesecno 12 dolara,a kanala ima oko 387 svi nasi ex yu i puno togajos.dva mjeseca sam njihov pretplatnik bez ikakvog trzanja i problema.
luckylaka

#580 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by luckylaka »

kapitalizam wrote:Ja trenutno koristim iptv servis narodna tv ,mjesecno 12 dolara,a kanala ima oko 387 svi nasi ex yu i puno togajos.dva mjeseca sam njihov pretplatnik bez ikakvog trzanja i problema.
Svasta sam se nagledao al za ovu vala prvi put cujem.Ima li kakav link,sajt,email ista da se moze kontaktirati.
luckylaka

#581 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by luckylaka »

BornInHell wrote:
luckylaka wrote:
Bornin idemo dalje za iste pare :D http://www.top-cardsharing.com/
gemyny

#582 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by gemyny »

koristim već 6 mjeseci iptv i cs od ovog gospodina i mogu vam reći da je veoma kvalitetna usluga.provjerite i nećete se pokajati: http://amigos-exyu.weebly.com/
luckylaka

#583 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by luckylaka »

gemyny wrote:koristim već 6 mjeseci iptv i cs od ovog gospodina i mogu vam reći da je veoma kvalitetna usluga.provjerite i nećete se pokajati: http://amigos-exyu.weebly.com/
koliko para to kosta.inace isti izbor kanala kao kod predhodnog.Svi ovi servisi rade dok se serveri ne opterete a onda puca po savu.Recimo utakmice za kvalifikacije je skoro nemoguce bilo gledati jer je slika ledila cijelo vrijeme.Trenutno radi supre do prvog znacajnijeg dogadjaja
VIP Networks

#584 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by VIP Networks »

Od sada je moguce pratiti samo Hayat paket po ceni od 5€ mesecno preko smart aplikacije (Samsung & LG)
Image
luckylaka

#585 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by luckylaka »

gemyny wrote:koristim već 6 mjeseci iptv i cs od ovog gospodina i mogu vam reći da je veoma kvalitetna usluga.provjerite i nećete se pokajati: http://amigos-exyu.weebly.com/
Uzeo ovaj servis na probu 48 sati.Na prvi pogled izgleda odlicno sa 50-ak sportskih kanala<momak tvrdi da imaju najbolji servis na balkanu i najbolje server.Nakon nekoliko promijenjeni iptv servisa na ovome po prvi put imam priliku gledati BHT HD .Za sada radi odlicno.136 tv kanala BiH,Sr.,Hr.,Njemacka...nisam jos uspio pregledati.
nino90

#586 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by nino90 »

Ako neko zna nacin kako sa novim Samsung smart TV-om gledati ExYu kanale (neka aplikacija za tv i kako je instalirati) neka posalje pm. Nettvplus ne moze jer je noviji TV i one metode sto imaju na stranici su do 2014. modele televizora.
missko

#587 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by missko »

nino90 wrote:Ako neko zna nacin kako sa novim Samsung smart TV-om gledati ExYu kanale (neka aplikacija za tv i kako je instalirati) neka posalje pm. Nettvplus ne moze jer je noviji TV i one metode sto imaju na stranici su do 2014. modele televizora.
Ja imam samsung 2015 model i instalirao sam nettv app najnormalnije
luckylaka

#588 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by luckylaka »

nino90 wrote:Ako neko zna nacin kako sa novim Samsung smart TV-om gledati ExYu kanale (neka aplikacija za tv i kako je instalirati) neka posalje pm. Nettvplus ne moze jer je noviji TV i one metode sto imaju na stranici su do 2014. modele televizora.
Na Samsungu vec imas instaliranu smart iptv aplikaciju koju preuzmes dzaba zatim kontaktiras administratora kojem platis $ 5 (jednom se placa)da ti aktivira tu aplikaciju a onda odlucis sta hoces bigtv(trenutno koristim),cardsharing tv,amigos ex-yu(trenutno koristim) ili da instaliras nettv,gss tv(imaju svoje aplikacije)
nino90

#589 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by nino90 »

Prije dvije sedmice sam tv kupio i uradio je neki update kad sam ka spojio na internet, i sad nemogu ono developer mode koristiti da ip ukucam pa da mi isntalira nettvplus

@luckylaka
instalirao sam tu apliakciju i piosalo je da imam try period, ali nisam skonto kako da dodam kanale, ima li neko uputstvo ili konakt za te "providere"
luckylaka

#590 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by luckylaka »

nino90 wrote:Prije dvije sedmice sam tv kupio i uradio je neki update kad sam ka spojio na internet, i sad nemogu ono developer mode koristiti da ip ukucam pa da mi isntalira nettvplus

@luckylaka
instalirao sam tu apliakciju i piosalo je da imam try period, ali nisam skonto kako da dodam kanale, ima li neko uputstvo ili konakt za te "providere"
Ne mozes dodati kanale dok ne kontaktiras administratora ,uplatis $ 5 i on ti aktivira tu aplikaciju za stalno.Dakle jednom platis i to je to.Na samoj aplikaciji imas uputstvo kako se to radi.Nakon toga odlucis koji ce sservis uzeti i instalirati.Ako si pocetnik u ovome poslu za tebe najbolja stvar je ovaj iptv servis http://amigos-exyu.weebly.com/ jer ti gazda sve sam uradi.Znaci uplatis $ 24 za tri mjeseca i imas 136 kanala,sve serije LZN,hrpu filomova,sporta i td.Prije svega dobijes probni period dva dana da vidis kako to radi,kod mene odlicno.Ako ti nije sta jasno slobodno pitaj.Ja takodjer koristim i Bigtv servis ali je komplikovan za instalaciju,inace ima 86 kanala tj.sve najbolje sto se nudi .P.S.Prvo plati $ 5 ako hoces smart iptv ako hoces nettv onda preuzmi njihovu aplikaciju free ,mjesecna pretplata je $20 i obavezan ugovor na 2 godine.Poz.Ako ne mozes koristiti ,developer"(a moras moci) resetuj tv i idi ispocetka.
luckylaka

#591 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by luckylaka »

Jes mi dobar ovaj novi servis.Prvi put da imam BHt Hd i Izvorna muzika kanal.Trese mi gara po cijeli dan :-D al Tv Behar im zestoka konkurencija.Otv ispuho,BosnaTv1 u ekspanziji.Ja sam prezadovoljan.Jos fali MIM tv da utisak bude kompletan :D
Radio Sarajevo

#592 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by Radio Sarajevo »

luckylaka wrote:
nino90 wrote:Prije dvije sedmice sam tv kupio i uradio je neki update kad sam ka spojio na internet, i sad nemogu ono developer mode koristiti da ip ukucam pa da mi isntalira nettvplus

@luckylaka
Ne mozes dodati kanale dok ne kontaktiras administratora ,uplatis $ 5 i on ti aktivira tu aplikaciju za stalno.Dakle jednom platis i to je to.Na samoj aplikaciji imas uputstvo kako se to radi.Nakon toga odlucis koji ce sservis uzeti i instalirati.Ako si pocetnik u ovome poslu za tebe najbolja stvar je ovaj iptv servis http://amigos-exyu.weebly.com/ jer ti gazda sve sam uradi.Znaci uplatis $ 24 za tri mjeseca i imas 136 kanala,sve serije LZN,hrpu filomova,sporta i td.Prije svega dobijes probni period dva dana da vidis kako to radi,kod mene odlicno.Ako ti nije sta jasno slobodno pitaj.Ja takodjer koristim i Bigtv servis ali je komplikovan za instalaciju,inace ima 86 kanala tj.sve najbolje sto se nudi .P.S.Prvo plati $ 5 ako hoces smart iptv ako hoces nettv onda preuzmi njihovu aplikaciju free ,mjesecna pretplata je $20 i obavezan ugovor na 2 godine.Poz.Ako ne mozes koristiti ,developer"(a moras moci) resetuj tv i idi ispocetka.
Tita ti, haj' mi objasni zašto bismo kupovali nešto nelegalno za 20 dolara mjesečno kad možemo imati legalan NetTVplus za manje para i mnogo više kanala?
gemyny

#593 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by gemyny »

Miliš da je lepa brena - NetTvplus legalan.Grdno se varaš.
Koliko je regularno vidi se po ponudi programa koji nisu izlistani na stranici od NetTvplus,preko 200 exYU programa je neozbiljno napisati
odgovori tipa nismo imali vremena da ih napisemo ili nazovi sluzbu za korisnike mogu se okaciti macku o rep.
Nettvplus nudi ilegalni streaming.
Uzmimo naprimer: Sky DE je otkupio IPTV prava za njemacku Bundesligu za teritoriju Njemacke i Austrije.
Nettvplus nudi Eurosport 2 Srb koji emitira Bundesligu..hmm..ili sam ja lud ili je to ilegalni streaming bez autorskih prava.
Nema ni ovih kanala u ponudi za Australiju i Kanadu: HRT1,2 RTL Hrvatski i Nova TV
Nema ni Arena sport a cijena od 14 eura i nije mala ako imamo za 8 eura kvalitetne iptv sa :
Arenama HD+SkysportHD,Skybundesliga HD,Bein sport HD+Švedski sport kanali itd.
Ja već dugo vremena ne koristim NetTvplus jer za puno manje novaca:http://amigos-exyu.weebly.com imam duplo bolji iptv.
Testiraj i uvjerićeš se.Pozzz
luckylaka

#594 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by luckylaka »

Isto ja. Dva servisa za $15 bolji,kvalitetniji, veci izbor kanala. Dakle nakon 5god.nettv sad bigtv i c.s. tv
Radio Sarajevo

#595 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by Radio Sarajevo »

gemyny wrote:Miliš da je lepa brena - NetTvplus legalan.Grdno se varaš.
Koliko je regularno vidi se po ponudi programa koji nisu izlistani na stranici od NetTvplus,preko 200 exYU programa je neozbiljno napisati
odgovori tipa nismo imali vremena da ih napisemo ili nazovi sluzbu za korisnike mogu se okaciti macku o rep.
Uzmimo naprimer: Sky DE je otkupio IPTV prava za njemacku Bundesligu za teritoriju Njemacke i Austrije.
Nettvplus nudi Eurosport 2 Srb koji emitira Bundesligu..hmm..ili sam ja lud ili je to ilegalni streaming bez autorskih prava.
Nema ni ovih kanala u ponudi za Australiju i Kanadu: HRT1,2 RTL Hrvatski i Nova TV
Nema ni Arena sport a cijena od 14 eura i nije mala ako imamo za 8 eura kvalitetne iptv sa :
Ja već dugo vremena ne koristim NetTvplus jer za puno manje novaca:http://amigos-exyu.weebly.com imam duplo bolji iptv.
Jest, jest, ti se maksuz registrovao na forum da mi to kažeš.

Jebote, kad već reklamirate vaše kanale, potrudite se barem da platite pošten sajt, a ne da koristite besplatne weebly i slične servise. Sramota je to.

NetTVplus ima urede širom svijeta, sigurno to baš i ne bi mogli tek tako.

Ali dobro, močvara za opstanak je zajebana :).
luckylaka

#596 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by luckylaka »

Radio Sarajevo wrote:
gemyny wrote:Miliš da je lepa brena - NetTvplus legalan.Grdno se varaš.
Jest, jest, ti se maksuz registrovao na forum da mi to kažeš.

Jebote, kad već reklamirate vaše kanale, potrudite se barem da platite pošten sajt, a ne da koristite besplatne weebly i slične servise. Sramota je to.

NetTVplus ima urede širom svijeta, sigurno to baš i ne bi mogli tek tako.

Ali dobro, močvara za opstanak je zajebana :).
Jarane Nettv plus jeste gigant bez daljnjeg ALI ponudu od 200 kanala mogu objesiti macku o rep.Lokalni kanali za koje ne zna ni lokalno stanovnistvo je na listi Nettv-a.Takvi kanali a ima ih bar 50-ak radi od 24 sata 1 sahat.Drugo.Ako hoces nettv za $20 onda ces potpisati ugovor na 2 god.pa ce nettv da te hebe kako oni hoce jer ni jednu utakmicu BiH Reprezentacije neces normalno pogledati jer je su serveri preoptereceni do max.al ces zato normalno gledati reprezentaciju srbije.Trece.Ja licno trenutno koristim big tv i c.s. za manje para ,vecim izborom kanala i kvaliltetnijim signalom.Dalje.Nettv kao i vecina ostalih krade signale veceg broja tv stanica i zasto to ne bi radili i ovi manji.hajde recimo da je obaj big tv ilegalan.Sta mene briga jeste ili nije ja platim i normalno gledam I hayat,Bn,Novu,Rtl.BHt,Ftv,Sport club,Arene,Sky sport,Bein,Eurosport,Discovery,History,National,xxx...Dakle da ponovim nakon 5 god,gledanja netva ja skontam da ima bolji,jeftiniji,kvalitetnij.Meni dobro.
Radio Sarajevo

#597 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by Radio Sarajevo »

luckylaka wrote: Jarane Nettv plus jeste gigant bez daljnjeg ALI ponudu od 200 kanala mogu objesiti macku o rep.Lokalni kanali za koje ne zna ni lokalno stanovnistvo je na listi Nettv-a.Takvi kanali a ima ih bar 50-ak radi od 24 sata 1 sahat.Drugo.Ako hoces nettv za $20 onda ces potpisati ugovor na 2 god.pa ce nettv da te hebe kako oni hoce jer ni jednu utakmicu BiH Reprezentacije neces normalno pogledati jer je su serveri preoptereceni do max.al ces zato normalno gledati reprezentaciju srbije.Trece.Ja licno trenutno koristim big tv i c.s. za manje para ,vecim izborom kanala i kvaliltetnijim signalom.Dalje.Nettv kao i vecina ostalih krade signale veceg broja tv stanica i zasto to ne bi radili i ovi manji.hajde recimo da je obaj big tv ilegalan.Sta mene briga jeste ili nije ja platim i normalno gledam I hayat,Bn,Novu,Rtl.BHt,Ftv,Sport club,Arene,Sky sport,Bein,Eurosport,Discovery,History,National,xxx...Dakle da ponovim nakon 5 god,gledanja netva ja skontam da ima bolji,jeftiniji,kvalitetnij.Meni dobro.
Ja nikada nisam imao problema sa signalom, ali to je možda jer imam optički internet. Takođe, nosio sam kompjutere u Bosnu i uvijek mi je i tamo sve radilo.

Jebiga, ja gledam mnogo i RTS HD, i HRT i ostale naše kanale, i nekako mi je NetTVPlus najnormalniji, najlegalniji itd. Znam ljude koji rade u Holandiji i sjede u uredu, dok ovo sve ostalo preko interneta, niti poznaješ ko su ljudi, niti imaš ikakvu sigurnost. A imaju i mnogo stranih kanala koji su odlični.

Btw, ja plaćam 15,90€ mjesečno, i ne moraš dvije godine unaprijed uplatiti više, sada može i po tri mjeseca.
luckylaka

#598 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by luckylaka »

Radio Sarajevo wrote:
luckylaka wrote: Jarane Nettv plus jeste gigant bez daljnjeg ALI ponudu od 200 kanala mogu objesiti macku o rep.Lokalni kanali za koje ne zna ni lokalno stanovnistvo je na listi Nettv-a.Takvi kanali a ima ih bar 50-ak radi od 24 sata 1 sahat.Drugo.Ako hoces nettv za $20 onda ces potpisati ugovor na 2 god.pa ce nettv da te hebe kako oni hoce jer ni jednu utakmicu BiH Reprezentacije neces normalno pogledati jer je su serveri preoptereceni do max.al ces zato normalno gledati reprezentaciju srbije.Trece.Ja licno trenutno koristim big tv i c.s. za manje para ,vecim izborom kanala i kvaliltetnijim signalom.Dalje.Nettv kao i vecina ostalih krade signale veceg broja tv stanica i zasto to ne bi radili i ovi manji.hajde recimo da je obaj big tv ilegalan.Sta mene briga jeste ili nije ja platim i normalno gledam I hayat,Bn,Novu,Rtl.BHt,Ftv,Sport club,Arene,Sky sport,Bein,Eurosport,Discovery,History,National,xxx...Dakle da ponovim nakon 5 god,gledanja netva ja skontam da ima bolji,jeftiniji,kvalitetnij.Meni dobro.
Ja nikada nisam imao problema sa signalom, ali to je možda jer imam optički internet. Takođe, nosio sam kompjutere u Bosnu i uvijek mi je i tamo sve radilo.

Jebiga, ja gledam mnogo i RTS HD, i HRT i ostale naše kanale, i nekako mi je NetTVPlus najnormalniji, najlegalniji itd. Znam ljude koji rade u Holandiji i sjede u uredu, dok ovo sve ostalo preko interneta, niti poznaješ ko su ljudi, niti imaš ikakvu sigurnost. A imaju i mnogo stranih kanala koji su odlični.

Btw, ja plaćam 15,90€ mjesečno, i ne moraš dvije godine unaprijed uplatiti više, sada može i po tri mjeseca.
Nisam rekao da moras platiti unapred 2 god.nego ako hoces cijenu od $20 (u USA)onda moras potpisati ugovor da ces dvije godine biti njihov pretplatnik ako neces ugovor onda je mjesecna pretplata oko $30.Al ok,dobro je da imamo izbor pa mozemo birati.Nekada je to bio samo nettv sad ih ima vec desetak tako da biras po volji.Meni su moji dobri a i jeftini.Ne zalim se.
ljevoruki

#599 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by ljevoruki »

Ima li ko informaciju ili iskustvo sa BoljaTV?
Naruci se box, kosta oko $200.00.
Kazu da ima ex Yu kanale i dosta sportskih kanala.
Zena zavrla da kupi pa rekoh da provjerim ako neko to vec ima.
kapitalizam

#600 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by kapitalizam »

Hej ljevoruki!Ako hoces moj savjet bjezi sto dalje od tog android boxa ,njima je u cilju samo da prodaju taj android box a to sto je besplatno to je samo zamka da zagrizes imaju jako los suport kanala ,a glavni ex YU kanali uopste nerade ili jedan dan rade pa cetiri ne rade.Ako hoces da imas dobar box i da te glava ne boli a nije skup, kupi mag 250 ili mag 254 oko $74 dolara i onda mozes da biras ex yu servis od 5 do 9 dolara mjesecno sa svim ex yu kanalima i svim sportskim kanalima od 250 do 360 kanala.
Post Reply