Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Vijesti sa cijele zemaljske kugle o dešavanjima u bh. dijaspori, zanimljivosti o drugim državama i slično.
Post Reply
klikerusa

#301 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by klikerusa »

stari_sarajevski_gospodin wrote:Hvala vam na vase odgovore. Isto tako me zanima oko toga da se samo kupi box pa da se preko njega gledaju domace kanale. Mozel mi neko samo pojasniti kako to funkcionise? Cuo sam za Android box i da ljudi mogu preko njega da gledaju.
Mozes da gledas ako downloadujes aplikacije ex yu tv i fastv. Otvoris i gledas. Nekad zamrzava, ali sta ces...

Ne znam da li imaju druge aplikacije za nase i strane kanale
Ćera1Ćera2

#302 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by Ćera1Ćera2 »

SSwfin20 wrote:trenutno imam balakniyum na smart tv i nisam bas zadovoljan sa izborom programa i sa kvalitetom zelio bi da imam discovery programe hayatove novu tv hrvatska i td pa ako imate neku preporuku za app na smatr tv a da nije puno skupo :D
kod mene slika valja na smart appu cudi me koji model imas ?
jarane ti ne znas da hayat,novu,hrvatske imas na balkaniyumu :D
jedna stvar me strasno nervirala a to je bilo prije na samsungu ali nebih sad o tome
tvnostalgija

#303 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by tvnostalgija »

Upoznajte novu generaciju svima dostupne digitalne televizije. TV Nostalgija je nova i jedinstvena usluga koja omogućuje gledanje najboljih televizijskih programa uz vrhunsku SD i HD kvalitetu slike.TV Nostalgija nije ovisan o lokaciji korištenja, ne zahtijeva internetsku vezu, telefon ili satelitski tanjur.
Evo ovde ,samo se javite na maili ili skype,imate i probni period .
http://tvnostalgija.freeforums.org/
Samsung-&-Delilah

#304 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by Samsung-&-Delilah »

stari_sarajevski_gospodin wrote:Hvala vam na vase odgovore. Isto tako me zanima oko toga da se samo kupi box pa da se preko njega gledaju domace kanale. Mozel mi neko samo pojasniti kako to funkcionise? Cuo sam za Android box i da ljudi mogu preko njega da gledaju.
po onome koliko ja znam je veoma prosto priključit i rukovat boxom ali ne smiješ bit baš duduk za tehniku jarane
ako ti išta pomogne ovo uputstvo javi http://www.balkaniyum.tv/download/Balka ... utstvo.pdf
ovo ti je taj cuveni android box za domace kanale kojeg ja koristim
klikerusa

#306 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by klikerusa »

Samsung-&-Delilah wrote:
po onome koliko ja znam je veoma prosto priključit i rukovat boxom ali ne smiješ bit baš duduk za tehniku jarane
ako ti išta pomogne ovo uputstvo javi http://www.balkaniyum.tv/download/Balka ... utstvo.pdf
Jeli koristis samo balkaniyum app? Pokusavam da nadjem jos neke apps koje se mogu skinuti na android box i da se gledaju BH (i svjetski) tv kanali.
tvnostalgija

#307 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by tvnostalgija »

Kakav balkaniyum,sve je to sranje nema nijedan dobar kanal,evo dacu vam test da vidite kvalitet slike
tv.nostalgija skype
tvnostalgija

#308 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by tvnostalgija »

Evo ja dajem na 3,6 i 12 meseca imate test i ako vam se svidja uzmite
mail:[email protected]
mail:[email protected]
stranica:http://tvnostalgija.freeforums.org/index.php
mozete pratiti kanale na smart tv,dreambox i na pc playeru
Samsung-&-Delilah

#309 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

klikerusa wrote:
Samsung-&-Delilah wrote:
Jeli koristis samo balkaniyum app? Pokusavam da nadjem jos neke apps koje se mogu skinuti na android box i da se gledaju BH (i svjetski) tv kanali.
ne znam koliko si ozbiljan u ovome, ali ja iskreno ne koristim nijedan drugi.ne volim puno experimentisati. :mrgreen:
meni osobno najbolji app
klikerusa

#310 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by klikerusa »

Samsung-&-Delilah wrote:
klikerusa wrote:
ne znam koliko si ozbiljan u ovome, ali ja iskreno ne koristim nijedan drugi.ne volim puno experimentisati. :mrgreen:
meni osobno najbolji app
Pravo ozbiljan. znam da mozes skinuti ex-yu app kao i fastv app. Na njih se pretplata ne placa, dok na balkaniyum moras platiti...
Samsung-&-Delilah

#311 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

klikerusa wrote:
Samsung-&-Delilah wrote:
klikerusa wrote:
meni osobno najbolji app
Pravo ozbiljan. znam da mozes skinuti ex-yu app kao i fastv app. Na njih se pretplata ne placa, dok na balkaniyum moras platiti...
obzirom da ne volim reskirati nisam pokusavao koliko para, toliko muzike, kaze nas narod, a to znaci onoliko koliko sam ulozio,toliko sam i dobio. ;-)
VIP Networks

#312 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by VIP Networks »

Ukoliko imate Samsung Smart Tv Gledajte preko 140 Ex-Yu kanala, preko 300 Radio stanica i video klub sa preko 500 naslova domaće produkcije. Nas paket izmedju ostalog sardzi kompletnu Pink ponudu, sve Hayatove kanale, BN, kao i sve sportske kanale.
Da bi videli kompletnu ponudu i dobili vise informacija obratite se na [email protected]
VIP Networks

#313 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by VIP Networks »

PREPORUČI PRIJATELJA
Vise informacija na http://www.gss-media.com/portal/promo-p ... prijatelja
simpatican sam

#314 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by simpatican sam »

Evo jedan test pa mozete se javiti putem mail:[email protected]
test u vlc:

Code: Select all

http://ultratv.no-ip.org/get.php?username=crosat1&password=tesr2332&type=m3u
simpatican sam

#315 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by simpatican sam »

Jos jedan test 24 casa

Code: Select all

http://ultratv.webhop.info/get.php?username=malitest&password=436rte343&type=m3u
Sve informacije mozete putem mail s[email protected]
TuzlaPilsner

#316 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by TuzlaPilsner »

De mi posalji dje da nadem taj BIGTV. Imal Engleske Lige na tome ?
OTT

#317 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by OTT »

Nemojte uzimati BigTV,to su najobicniji prevaranti kojima svaki da ne radi odredjen broj kanala.Ja sam ih koristio dva meseca i svaki dan je bilo kanala koji nisu radili.
Balkan sat sam takodje koristio vise meseci i tu je ista prica,nepouzdan sistem skroz.
Za one koji ne znaju gss-u je zaplenjena cela oprema jer su nelegalno pustali sport klubove.

U koliko nekoga zanima nesto pouzdano i kvalitetno gledacu da mu pomognem u vidu nekog testa.
luckylaka

#318 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by luckylaka »

OTT wrote:Nemojte uzimati BigTV,to su najobicniji prevaranti kojima svaki da ne radi odredjen broj kanala.Ja sam ih koristio dva meseca i svaki dan je bilo kanala koji nisu radili.
Balkan sat sam takodje koristio vise meseci i tu je ista prica,nepouzdan sistem skroz.
Za one koji ne znaju gss-u je zaplenjena cela oprema jer su nelegalno pustali sport klubove.

U koliko nekoga zanima nesto pouzdano i kvalitetno gledacu da mu pomognem u vidu nekog testa.
Imam Bigtv par mjeseci i sve mi radi otprilike odlicno,za Gss cista izmisljotina servis im jos radi i samo je u pitanju namjestaljka Nettva plus da preuzme pretplatnike.Dakle ne izmisljaj nego provjeri.Balkan sat je najvece sranje kod koji skoro nista ne radi.
oblacak

#319 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by oblacak »

Ja sam djelimicno prosao kroz sve diskusije ovdje, ali ne skontah koji je provider najbolji za IPTV. Koga preporucujete da je ok preko PCa, ali i Dreamboxa za IPTV, da slika ne mrzne i da ima ok ponudu kanala EX YU i po mogucnosti jos nesto. Pored toga, jel moze IPTV biti na zadovoljavajucem nivou ili je bolje uzeti cardsharing paket sa satelitskom antenom. Hvala!
OTT

#320 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by OTT »

luckylaka wrote:
OTT wrote:Nemojte uzimati BigTV,to su najobicniji prevaranti kojima svaki da ne radi odredjen broj kanala.Ja sam ih koristio dva meseca i svaki dan je bilo kanala koji nisu radili.

Imam Bigtv par mjeseci i sve mi radi otprilike odlicno,za Gss cista izmisljotina servis im jos radi i samo je u pitanju namjestaljka Nettva plus da preuzme pretplatnike.Dakle ne izmisljaj nego provjeri.Balkan sat je najvece sranje kod koji skoro nista ne radi.
Vodio sam evidenciju za BIG TV svaki dan i to vrlo preciznu,uvek je bilo da je par i vise kanala bilo van stroja.Poslednji put pre nedelju dve 10 kanala nije radilo cetiri dana i pravili su se ludi.Mozda ti gledas samo određene kanale a ja gledam kako rade svi kanalali ali bas svi.Profesionalna deformacija.
Videćemo na kraju šta će biti za Gss-om.
OTT

#321 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by OTT »

oblacak wrote:Ja sam djelimicno prosao kroz sve diskusije ovdje, ali ne skontah koji je provider najbolji za IPTV. Koga preporucujete da je ok preko PCa, ali i Dreamboxa za IPTV, da slika ne mrzne i da ima ok ponudu kanala EX YU i po mogucnosti jos nesto. Pored toga, jel moze IPTV biti na zadovoljavajucem nivou ili je bolje uzeti cardsharing paket sa satelitskom antenom. Hvala!
Uvek je bolji cs sa antenom kao što kažeš,ali ako nećeš antenu ili je ne možeš imati onda je jedino rešenje IPTV.
zašto misliš da je strim preko drima ili pc-ija dobar?
Strimovi preko android i apple uređaja su jako dobri.Što je verovatnoca krađe strimova manja ili ravna nuli to je strim bolji,pod uslovom da se poklope i neke druge stvari bitne za strim.
luckylaka

#322 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by luckylaka »

oblacak wrote:Ja sam djelimicno prosao kroz sve diskusije ovdje, ali ne skontah koji je provider najbolji za IPTV. Koga preporucujete da je ok preko PCa, ali i Dreamboxa za IPTV, da slika ne mrzne i da ima ok ponudu kanala EX YU i po mogucnosti jos nesto. Pored toga, jel moze IPTV biti na zadovoljavajucem nivou ili je bolje uzeti cardsharing paket sa satelitskom antenom. Hvala!
Ni jedan iptv ne nudi sve na jednom mjestu.Ja sam promijenio jedno desetak od Balkantv,Balkaniyum,Bosnatv,Fasttv,Gss,Nettv plus,Bigtv...i svi nesto nude ali svi imaju neki problema.Najkvalitetniji servis je bio Nettv ali je u medjuvremenu izgubio pravo na emitovanje hrvatskih kanala Hrt 1,2,3, Nova,Rtl...kao i Arena sport kanala tako da sve ostalo sto nude meni nista ne znaci.Trenutno Bigtv nudi sve ovo dakle Sportclub 1,2,3,Arena sport (hr,sr.)Skysport 1,2,3 Eurospot 1,2 Discovery,History,Explorer... @,,OTT,,upravo moda ono sto ja gledam n a Bigtv radi normalno premda znam da su imali problema sa Hbo,Discovery,Sportclub2 i jos neki ali trenutno kod mene sve radi bez problema.Za Gss sam upoznat malo vise i znam sigurno da Nettv plus hoce da ih unisti ...kako ce ici dalje svejedno mi je.
OTT

#323 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by OTT »

Zar vam nije jasno da od kada je net tv plus kupio nelegalan sistem od bivšeg vlasnika od tada kreče njihov hod po mukama da legalizuju sistem i u toj legalizaciji oni naravno gube korisnike jer ne mogu sve da legaliziju.Dotle oni koji su i dalje nelegalni ostvaruju veći profit od njih,tako da je net tv plus prinuđen da tuži sve druge( koji na prvom mestu nelegalno strimuju njihove kanale za koje oni imaju prava)da bi zaštitili svoja autorska prava.Šta je tu čudno ili namešteno?????

BIG Tv je sledeći na listi za gašenje pa za njima svi oni koji nelegalno strimuju SPORT KLUBOVE i sve ostale kanale za koje sbb polaže autorska prava.

Luckulaka......sve si probao osim jednog provajdera :izet:
luckylaka

#324 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by luckylaka »

OTT wrote:Zar vam nije jasno da od kada je net tv plus kupio nelegalan sistem od bivšeg vlasnika od tada kreče njihov hod po mukama da legalizuju sistem i u toj legalizaciji oni naravno gube korisnike jer ne mogu sve da legaliziju.Dotle oni koji su i dalje nelegalni ostvaruju veći profit od njih,tako da je net tv plus prinuđen da tuži sve druge( koji na prvom mestu nelegalno strimuju njihove kanale za koje oni imaju prava)da bi zaštitili svoja autorska prava.Šta je tu čudno ili namešteno?????

BIG Tv je sledeći na listi za gašenje pa za njima svi oni koji nelegalno strimuju SPORT KLUBOVE i sve ostale kanale za koje sbb polaže autorska prava.

Luckulaka......sve si probao osim jednog provajdera :izet:
Ne vjerujem da takav postoji u Americi osim ako nije kakav od obih sto pokupe pare na brzinu pa promijeni ime servis.Hajde posalji i taj da oprobam moze i na p.p. premda kazem zadovoljan sam sa Bigtv.
missko

#325 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by missko »

Kako se uzima ta bigtv ne mogu je naci nigdje
Post Reply