oblacak wrote:Ja sam djelimicno prosao kroz sve diskusije ovdje, ali ne skontah koji je provider najbolji za IPTV. Koga preporucujete da je ok preko PCa, ali i Dreamboxa za IPTV, da slika ne mrzne i da ima ok ponudu kanala EX YU i po mogucnosti jos nesto. Pored toga, jel moze IPTV biti na zadovoljavajucem nivou ili je bolje uzeti cardsharing paket sa satelitskom antenom. Hvala!
Ni jedan iptv ne nudi sve na jednom mjestu.Ja sam promijenio jedno desetak od Balkantv,Balkaniyum,Bosnatv,Fasttv,Gss,Nettv plus,Bigtv...i svi nesto nude ali svi imaju neki problema.Najkvalitetniji servis je bio Nettv ali je u medjuvremenu izgubio pravo na emitovanje hrvatskih kanala Hrt 1,2,3, Nova,Rtl...kao i Arena sport kanala tako da sve ostalo sto nude meni nista ne znaci.Trenutno Bigtv nudi sve ovo dakle Sportclub 1,2,3,Arena sport (hr,sr.)Skysport 1,2,3 Eurospot 1,2 Discovery,History,Explorer... @,,OTT,,upravo moda ono sto ja gledam n a Bigtv radi normalno premda znam da su imali problema sa Hbo,Discovery,Sportclub2 i jos neki ali trenutno kod mene sve radi bez problema.Za Gss sam upoznat malo vise i znam sigurno da Nettv plus hoce da ih unisti ...kako ce ici dalje svejedno mi je.