http://www.myspace.com/heimatband
Po mom misljenju dobar metal bend, a vi sami zakljucite..............
Dobar dijasporski metal bend (DK)
-
nn_ss_kk
- Brunello
#2 Re: Dobar dijasporski metal bend (DK)
boze sacuvaj, ................samo jos pistolj pa da uletim u nekakav trzni centar pa pobijem par ljudi....ko ovo slusa za mene nije normalan....izvini lega al jbg...
- Jazz_Junkie
#3 Re: Dobar dijasporski metal bend (DK)
Mozes li postirati jos jedan kometar koji ce biti troduplo seljacki? Ovo ni u mene pra-baka nebi rekla.Brunello wrote:boze sacuvaj, ................samo jos pistolj pa da uletim u nekakav trzni centar pa pobijem par ljudi....ko ovo slusa za mene nije normalan....izvini lega al jbg...
Btw, band ne svira Metal.
-
lunci
#4 Re: Dobar dijasporski metal bend (DK)
Zar ne kopiraju Labach ali totalno cak i glas je jako slican .Mada imaju jako dobirh bendova tamo na friends a TITO je najaci ipak
- Brunello
#5 Re: Dobar dijasporski metal bend (DK)
Jazz_Junkie wrote:Mozes li postirati jos jedan kometar koji ce biti troduplo seljacki? Ovo ni u mene pra-baka nebi rekla.Brunello wrote:boze sacuvaj, ................samo jos pistolj pa da uletim u nekakav trzni centar pa pobijem par ljudi....ko ovo slusa za mene nije normalan....izvini lega al jbg...
Btw, band ne svira Metal.
evo ga propali muzicaru....
- Exile
#6 Re: Dobar dijasporski metal bend (DK)
hahahaha... ovo prvo nije metal. drugo, ljudi zvuče sasvim solidno kakvih danas sve sranja ima. da im je samo kojim slučajem bolja produkcija...
-
malizeleni
#7 Re: Dobar dijasporski metal bend (DK)
Kul, samo nadam se da su im druge pjesme dinamicnije. Ova prayer je bas uspavljujuca.
-
apsurdina
#8 Re: Dobar dijasporski metal bend (DK)
cool su, pitanje je samo dal je to To il imaju vise pjesama. I nidje ne pise jel igdje sviraju?