Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
location wrote:Ako se nakon ovih svih replies ti odlucis da ostanes kod kuce ne zato sto ti nedaju uci, nego sto se tebi neda ici, ima licno da te odvedem u Gitmo pa uzivaj na primorju.
ma nema odustajanja. idemo, insallah. u srijedu ce se karte uzeti
location wrote:Ako se nakon ovih svih replies ti odlucis da ostanes kod kuce ne zato sto ti nedaju uci, nego sto se tebi neda ici, ima licno da te odvedem u Gitmo pa uzivaj na primorju.
De,pa se javite kad krenete..Imala bih neki paket poslati rodjacima u Pittsburgh ...
suhog mesa i literature jel :D:D Da te allah nagradi....:D:D
De,pa se javite kad krenete..Imala bih neki paket poslati rodjacima u Pittsburgh ...
jedno pola janjeta, sto je paslo po skånskim pasnjacima, i halalzaklano u kopenhagenu;)
callmethebreeeze wrote:planirao sam sa zenom u NY, u maju, insallah. ali me isprepadose pricama o maltretiranju raznoraznih nepodobnih faca (nedavno su peglali iranca, koji igra za svedsku fudbalsku reprezentaciju)
zanima me kakva su iskustva nase raje koja je isla tamo. ja imam svedski pasos, ali mi pise da sam rodjen u sa i bosni? moze li se desiti da me vrate, iz cista mira?
Samo ti kad sletis i izadjes iz aviona u NY naglas reci: evo sletismo insallah...garantujem free ride makar do najblize ispostave FBI-ja
callmethebreeeze wrote:planirao sam sa zenom u NY, u maju, insallah. ali me isprepadose pricama o maltretiranju raznoraznih nepodobnih faca (nedavno su peglali iranca, koji igra za svedsku fudbalsku reprezentaciju)
zanima me kakva su iskustva nase raje koja je isla tamo. ja imam svedski pasos, ali mi pise da sam rodjen u sa i bosni? moze li se desiti da me vrate, iz cista mira?
Samo ti kad sletis i izadjes iz aviona u NY naglas reci: evo sletismo insallah...garantujem free ride makar do najblize ispostave FBI-ja
recu zeni da vrisne tekbiiiiiiiiiiiir, a ja cu dodati, allahu ekber
ako mi neo nesto kaze zalicu se da mi ugrozavaju prava vjerska, ljudska, i svakakva druga.
pitt wrote:ma otkud ja ba znam.......sehin je to sektor :D
A da nam neces na Idolu zapjevati :D:D
A ja opet cula da ce on i Deen da se pojave na "Dancing with the stars"
Btw pitte, sta ti radis u "America's next Supermodel"
P.S. Ima'l iko na svijetu ovih saFunica vise od nas
Ima ba bosna :D hajd sto nase uvoze......nego pun klinac latino sranja :D:D Umjesto da gledaju days of our lives oni neke marisol i kasandre :D:D pih :D
pitt wrote:ma otkud ja ba znam.......sehin je to sektor :D
A da nam neces na Idolu zapjevati :D:D
A ja opet cula da ce on i Deen da se pojave na "Dancing with the stars"
Btw pitte, sta ti radis u "America's next Supermodel"
P.S. Ima'l iko na svijetu ovih saFunica vise od nas
Ima ba bosna :D hajd sto nase uvoze......nego pun klinac latino sranja :D:D Umjesto da gledaju days of our lives oni neke marisol i kasandre :D:D pih :D
days of our lives ima najduzi rok trajanja od svih tv-serija. sto ti je americki kvalitet.
meni je sve jasno, samo ne kontam sto razmisljaju na glas?
to je valjda jeftinije?!