Bosanci na Cops Emisiji
- DaysleepeR
Vala nije smijesno nego zalosno
-
Shoshana
#3 Re: Bosanci na Cops Emisiji
Koji dio ovog jada je tebi smijesan?
- The Nightwatchman
#4 Re: Bosanci na Cops Emisiji
ma ne znam sta je ovdje cudno. nit je smijesno nit je zalosno. ali ako bi trebalo uzrokovati bilo kakva osjecanja, onda je prije zalosno.
ljudi se pobili. pa sta.
- fantom slobode
Dokaz kako zene maltretiraju muskarce, treba zaustaviti ovo nasilje u porodici.A da ne pricamo o psihickom maltretiranju...
-
zemo_online
zar se i za ovo ide u corku???prava demokratija.
-
JEDRILICA
#7 Re: Bosanci na Cops Emisiji
Stari haj i nekako, sarajevski moze se desiti ali ovo gospodin..??
-
stari_sarajevski_gospodin
#8 Re: Bosanci na Cops Emisiji
Daj ba sta vam je. Vi isto ko da vam je ovo kuca. Mozel se postavit video da vidis kako u policajci jebavaju strance. Ovo je jedan dokaz kako to rade. Meni su smijesni ovi policajci.JEDRILICA wrote:Stari haj i nekako, sarajevski moze se desiti ali ovo gospodin..??
- GandalfSivi
Oplakah svega mi. Gdje ba nije smjesno...
-
Shoshana
#11 Re: Bosanci na Cops Emisiji
Smijesno ti sto policija reaguje na assault i simple battery? Sta treba, neko nekoga da ubije pa da onda reagujustari_sarajevski_gospodin wrote:Daj ba sta vam je. Vi isto ko da vam je ovo kuca. Mozel se postavit video da vidis kako u policajci jebavaju strance. Ovo je jedan dokaz kako to rade. Meni su smijesni ovi policajci.JEDRILICA wrote:Stari haj i nekako, sarajevski moze se desiti ali ovo gospodin..??
@Brisbane, de ti opet pogledaj video. Eki mu komentara - ciganija iz Srbije...
E, tvoj bi komentar vec bio smijesan - da nije zalostan
-
Vozdra_123
prvo ovo nema veze sa demokratijom nego sa zakonimatest01 wrote:zar se i za ovo ide u corku???prava demokratija.
ako dignes ruku na nekoga znas sta te sleduje
a ovom gore starcu
majke ti sta je ovdje smijesno??
-
Vozdra_123
#13 Re: Bosanci na Cops Emisiji
djaba je nekima neke stvari objasnjavati....Shoshana wrote:Smijesno ti sto policija reaguje na assault i simple battery? Sta treba, neko nekoga da ubije pa da onda reagujustari_sarajevski_gospodin wrote:Daj ba sta vam je. Vi isto ko da vam je ovo kuca. Mozel se postavit video da vidis kako u policajci jebavaju strance. Ovo je jedan dokaz kako to rade. Meni su smijesni ovi policajci.JEDRILICA wrote: Stari haj i nekako, sarajevski moze se desiti ali ovo gospodin..??Cuj policija zajebava strance...
@Brisbane, de ti opet pogledaj video. Eki mu komentara - ciganija iz Srbije...
E, tvoj bi komentar vec bio smijesan - da nije zalostan
onaj ko nije mrdno iz svoje mahale nema blage veze sa zivotom...
-
eHost
Ludo, ali dobar dokaz patriotizma na mladoj dami koja je izbacila pijanog momka iz stana.
"you put your hands on your boyfriend.. She was the agressor because putting the hand on his neck.." ! Ovakva demokratija vam i treba
wahahah... ma samo hajte u jUeS ov Aj !! Zemlja meda i mlijeka ! Sretno vam bilo !
eHOST
"you put your hands on your boyfriend.. She was the agressor because putting the hand on his neck.." ! Ovakva demokratija vam i treba
eHOST
-
newone
Nije ovo nikakav patriotizam. Isto bi se desilo i da je on nasrnuo na nju. Tada bi on otisao u haps. Ovo je cisto sprovodjenje zakona. I isto bi se desilo i da su u pitanju Amerikanci rodjeni. Ne vidim sta ovdje ima problematicno. Valjda neki na forumu misle da trebaju mrtve glave padati okolo pa da tek onda policija reaguje.eHost wrote:Ludo, ali dobar dokaz patriotizma na mladoj dami koja je izbacila pijanog momka iz stana.
"you put your hands on your boyfriend.. She was the agressor because putting the hand on his neck.." ! Ovakva demokratija vam i trebawahahah... ma samo hajte u jUeS ov Aj !! Zemlja meda i mlijeka ! Sretno vam bilo !
eHOST
- GandalfSivi
Gdje ba nije, kada ona objasnjava kako on gleda plesacice na televiziji, super svega mi...Vozdra_123 wrote:prvo ovo nema veze sa demokratijom nego sa zakonimatest01 wrote:zar se i za ovo ide u corku???prava demokratija.
a ovom gore starcu
- fantom slobode
Ne da covjeku da se informise, to ti je taj apsolutizam, ne moze se ni pusiti ni piti u kuci, a kamoli pratiti informativni program.Eto kako ljubav nestade.Opjevani balkanski covjek, mora traziti pomoc policije da bi se odbranio od nasilja u kuci.Divlja agresivnost je vidljiva u njenim ocima.Slabo mi nesto forumasice komentarisu datu situaciju.GandalfSivi wrote:Gdje ba nije, kada ona objasnjava kako on gleda plesacice na televiziji, super svega mi...Vozdra_123 wrote:prvo ovo nema veze sa demokratijom nego sa zakonimatest01 wrote:zar se i za ovo ide u corku???prava demokratija.
a ovom gore starcu
- Baby Jane
Ma dajte molim vas, pa vidjoste li vi onu zenu ? Da, ona onako sitna i mrsava, moze napasti onog majmuna?? Vidite da je neki ppk zesci, pa je zvao policiju tek da joj nesto dokaze, i kasnije se pokajao, pa kao hoce on da ide umjesto nje.
Doduse, ona mi nije jasna, kako moze biti s onakvim hajvanom, da se tako izrazim...
Sve u svemu, ovaj snimak nije ni najmanje smijesan, vec je jedan u nizu. Nas narod se konstantno prikazuje u losem svjetlu. Nazalost i na sramotu svima nama.
PS ja ne cuh da su joj procitali njena prava...zar to nije standardna policijska procedura??
kak' 'no ide : "ma'm, i am placing you under arresst, anything you say can and will be used against you in the court of law..." ( ne znam dalje, ali nebitno
)
Doduse, ona mi nije jasna, kako moze biti s onakvim hajvanom, da se tako izrazim...
Sve u svemu, ovaj snimak nije ni najmanje smijesan, vec je jedan u nizu. Nas narod se konstantno prikazuje u losem svjetlu. Nazalost i na sramotu svima nama.
PS ja ne cuh da su joj procitali njena prava...zar to nije standardna policijska procedura??
kak' 'no ide : "ma'm, i am placing you under arresst, anything you say can and will be used against you in the court of law..." ( ne znam dalje, ali nebitno
-
stari_sarajevski_gospodin
Ma pusti debila. Dodje mi da prebijem onog policajaca. Nervira me face. 
-
fixer
Baby Jane wrote:Ma dajte molim vas, pa vidjoste li vi onu zenu ? Da, ona onako sitna i mrsava, moze napasti onog majmuna?? Vidite da je neki ppk zesci, pa je zvao policiju tek da joj nesto dokaze, i kasnije se pokajao, pa kao hoce on da ide umjesto nje.
kak' 'no ide : "ma'm, i am placing you under arresst, anything you say can and will be used against you in the court of law..." ( ne znam dalje, ali nebitno![]()
![]()
)
de daj molim te kako ona sitna i malena moze napasti. sta ima veze kaka je, bitno je samo da moze hodat i dignut ruku i vec moze napast. e sad da li ona tako sitna moze prebit nekog je neko drugo pitanje. mene vala moze napast svaka cura a vala i prebit do odredjene granice jer joj ne bi vratio. jest da bi za ovu mogao tvrditi da bi me morala udarati jedno 8 sati pa da poslje mozemo reci da me ubila..
- Kenan-Safvet
ja mislim da ovo nisu bosanci nego neki ljudi iz neke druge drzave a u prilog tome ide i zamjetni ceski naglasak. Bosanci pricaju potpuno drugacijim jezikom - proruski. Prema tome ovo je neka patka. Ali ako je pak istina, pogledaj pod 1)
1)pak istina
1)pak istina