EI Presidente wrote:Drago mi je da ima jos NPR fanova na forumu:) Ja NPR smatram svjetlom u mracnom tunelu americkih medija. Slusam Morning Edition svaki dan, onda ako imam vremena Diane Rehm Show, pa Kojo Naamdi Show, koji su na programu svaki dan osim vikenda. Pravo gotivim Science Friday, Fresh Air, talk of the nation, On point, All things considered, Marketplace....
NPR je definitvno zivi dokaz da radio moze biti veoma informativan, ozbiljan, fer i balansiran, a u isto vrijeme i zabavan medij.
Ja mislim da je NPR fino balansiran izmedju far left i left perspectives

.
Ljepo je vidjeti da nas ima jos koji to slusamo. Moja raja je onako u mladjim godinama i misle da je to gay.
Ima li iko ovdje da zivi u regiji koja je totalno ima right point of the view kada dodze rijec o politici? Da li je NPR u tim djelovima vuce vise na desnu nego ljevo stranu?? Ja zivim u regiji gdje samo far-leftist zive i to se osjesti pomalo na programima NPR. Da li je isto tako u krajevima gdje je vecina populacije reds?
Ma nista Bill O'Reilly, Rush Limbaugh je zakon. Rush za sljededzeg visokog predsjednika u BiH